saol canımm, aminn inşallah
senin bebişin de sağ salim gelsin kucağına
aminn, en kısa zamanda sizin güzel haberlerinizi de alırız inşallah...
Gunaydin cnm mrb hg iyiyiz sen nasilsin
günaydınlar olsun bayanlar herkese mrbnasılsınız bakalım . . . .
Dusuk yapmis canim cok uzulduksaol canım bende iyim şükür hafif sol kasığım ve sol belim ağrıyo son 3 gündür böyle onun dışında süperim de Monbebeye ne oldu geçmişe baktımda kanaması varmış hayırdır inşAllah?
aydınnnn
günaydınnn canımm.
sen nasılsın .
bu preseed jeli sende sormuştun sanırsam . doktor bana gerek yok dedi.
kullanan arkadaşta zeytindi sanrım adı ,yazmış geçenlerde işe yaramadı diye .
Hicranım yaa yine noldu sen oku ufle kendinizi nazardegiyoe heralde:26::26::26: evet canim anlattigimdan farkli cmt gunu oldu canim anlattigim olayin ustune....
kızlar test yaptım bilin bakalımsonuç ne??
pozitifff inşşşkızlar test yaptım bilin bakalımsonuç ne??
aminnn, inşallah canımmCanimmmmmmm tebrikler saglikla al kucagina ins yawrunu
Dusuk yapmis canim cok uzulduk
pozitifff inşşş
aminnn, inşallah canımmdarısı topikteki tüm anne adaylarına
:26::26::26: evet canim anlattigimdan farkli cmt gunu oldu canim anlattigim olayin ustune....
kızlar test yaptım bilin bakalımsonuç ne??
pozitifff inşşş
aminnn, inşallah canımmdarısı topikteki tüm anne adaylarına
hiç umudum yoktu bu ay hatta sabah kızlarada söyledim..günüm 3 gün geçti 4 gün daha beklemeyi düşünüyodum ama içim içimiyedi aman dedeim nolucak varsa var yoksa yok dedim ve gittim test aldım ve sonuç pozitif
Hiç umudum yoktu bu ay hatta sabah kızlarada söyledim..günüm 3 gün geçti 4 gün daha beklemeyi düşünüyodum ama içim içimiyedi aman dedeim nolucak varsa var yoksa yok dedim ve gittim test aldım ve sonuç pozitif
Hiç umudum yoktu bu ay hatta sabah kızlarada söyledim..günüm 3 gün geçti 4 gün daha beklemeyi düşünüyodum ama içim içimiyedi aman dedeim nolucak varsa var yoksa yok dedim ve gittim test aldım ve sonuç pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?