Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydınlar olsun bayanlar herkese mrb nasılsınız bakalım . . . .

günaydınnn canımm.
sen nasılsın .
bu preseed jeli sende sormuştun sanırsam . doktor bana gerek yok dedi.
kullanan arkadaşta zeytindi sanrım adı ,yazmış geçenlerde işe yaramadı diye .

Son düzenleme:
aydınnnn

günaydınnn canımm.
sen nasılsın .
bu preseed jeli sende sormuştun sanırsam . doktor bana gerek yok dedi.
kullanan arkadaşta zeytindi sanrım adı ,yazmış geçenlerde işe yaramadı diye .

saol canım bende iyim hafif sol kasık ve sol bel ağrım var onun dışında şükürler olsun . . . . evet ben demiştim iyi yapmışsın sormakla bende eczaneye sordum fiyatı100 dedi ama eczanelerde bulamazsınız dediler çünkü sağlıklı bişiy değilmiş bende kullanmamamya gerek duydum . . . .

Hiç umudum yoktu bu ay hatta sabah kızlarada söyledim..günüm 3 gün geçti 4 gün daha beklemeyi düşünüyodum ama içim içimiyedi aman dedeim nolucak varsa var yoksa yok dedim ve gittim test aldım ve sonuç pozitif

:26::26::26: evet canim anlattigimdan farkli cmt gunu oldu canim anlattigim olayin ustune....

çok üzüldüm canım. dün bizim aramızda iyi değildi. otobüste kavga ettik düşün yani.. 1 sene boyunca herşey gayet güzelken bugünlerde bişeyler oldu. bir türlü ona yakın hissedemiyorum kendimi
kızlar test yaptım bilin bakalımsonuç ne??

POZİTİFFFFFFFFFFFFFF

Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bir haber buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Harika haberler bunlaryaa Allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins hersey dahada güzel olsun darısı bizleee ins

Canlar benimde 12.gunum bugun belimde ve kasiklarimda cok agri var yumurtam catlayacak sanirim bu klomen cok agri yapti bende yaa....

fiyuuuuuuuuu
kızının duası tuttu desene. söyledin mi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…