Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sana dedik dimmiiiiiiiii iyi ki yaptın test, o stresten kurtuldun, bebişine de yaşatmadın 3-4 gün daha
tebrikler canımmm, sağlıkla gelsin inş miniğinn

canım sağlıkla al kucağına inşAllah bilmiyodum hamiş olduğunu tebrik ederim . . . .

Tebrik ettimmi hatırlayamadım Allahim sag salim kucağına almayi nasip etsin bebekiniz ailenize dahada huzr getirsin ins darısı dileyen isteyen herkese

teşekkür ederimm kızlarr
aminnnn diyorum, sizin için de dua ediyorum
güzel haberlerinizi bekliyoruz

Son düzenleme:

kızın abla oluyor inşallah hhh.
hayırlı olsun gözünüz aydın canım.
sağlıkla kucağına al inşallah

canımmm tebriik ediyorummm seniiii allah sagsalım kucagına almayı nasıp etsiiinnnn...

canım benim hayırlı olsun çok sevindim senin adına darısıda bizim başımıza işallah:))))))))))))))

eşime bile haber vermedim ilk size söylüyorum, test alamadan önce aradı test alacağımı söyledim ama sonucu daha söylemedim

çok sevindim canım.. inşallah sana tutunur...

Siz niye kavga ettiniz ( bence sonuçlar etkiledi seni cok (

çok teşekkür ederim kızlar, rabbim kimsenin kucağını boş koymasın

kızlar kusura bakmayın tek tek cevap yazamıyorum tebrikleriniz için pc çok yavaş ben bitane yazana kadar 4-5 cevap geliyor..
hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim..sizlere dua edicem inşallah en kısa zamanda sizlerde çift çizgi görürüsünüz

pozitifff inşşş

aminnn, inşallah canımm darısı topikteki tüm anne adaylarına
aminnnnn cnm duandan eksik etme bizi

aaaaaaaaaanasıl olmuş peki canım bende çokkkkkk üzüldüm yaaa Allah'ım yardımcısı olsun dilerim tez zamanda gene karnına bebişi gelir . . . .
Ins canim ins...nasil olmus bilmiyorum canim
Supper bi haberrrrrrrrrrrrrr oyyyyy cooooooooooooookkkkkkk sevindim coooookkkk saglikla kucagina al ins duandan eksik etme bizide neolur cnm

Canim arada oluyor....rabbim kimsenin yuvasini bozmasin....bizim tek sorun hep 3.sahislar yuzunden cikiyo normalde çok iyiyiz çok mutluyuz birlikte güzel vakit geçiriyoruz.... Bu kv beni öldür ecek

Ins sizde en kisa zamanda halledersiniz canim aranizdaki meseleyi

eşime bile haber vermedim ilk size söylüyorum, test alamadan önce aradı test alacağımı söyledim ama sonucu daha söylemedim

bence telde söyleme eve gelince süpriz yap canım benim çok mutlu oldumya senin adına

kızlar tekrar yazayım gözden kaçırmış olan olur pc çok yavaş tebriklere cevap veremiyorum o yüzden herkeseee toptan teşekkür ederim canlarımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…