Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bir haber buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
sana dedik dimmiiiiiiiiiHiç umudum yoktu bu ay hatta sabah kızlarada söyledim..günüm 3 gün geçti 4 gün daha beklemeyi düşünüyodum ama içim içimiyedi aman dedeim nolucak varsa var yoksa yok dedim ve gittim test aldım ve sonuç pozitif
canım sağlıkla al kucağına inşAllah bilmiyodum hamiş olduğunu tebrik ederim . . . .
Tebrik ettimmi hatırlayamadım Allahim sag salim kucağına almayi nasip etsin bebekiniz ailenize dahada huzr getirsin ins darısı dileyen isteyen herkese
Hiç umudum yoktu bu ay hatta sabah kızlarada söyledim..günüm 3 gün geçti 4 gün daha beklemeyi düşünüyodum ama içim içimiyedi aman dedeim nolucak varsa var yoksa yok dedim ve gittim test aldım ve sonuç pozitif
Hiç umudum yoktu bu ay hatta sabah kızlarada söyledim..günüm 3 gün geçti 4 gün daha beklemeyi düşünüyodum ama içim içimiyedi aman dedeim nolucak varsa var yoksa yok dedim ve gittim test aldım ve sonuç pozitif
Canlar benimde 12.gunum bugun belimde ve kasiklarimda cok agri var yumurtam catlayacak sanirim bu klomen cok agri yapti bende yaa....
çok üzüldüm canım. dün bizim aramızda iyi değildi. otobüste kavga ettik düşün yani.. 1 sene boyunca herşey gayet güzelken bugünlerde bişeyler oldu. bir türlü ona yakın hissedemiyorum kendimi
POZİTİFFFFFFFFFFFFFF
sana dedik dimmiiiiiiiiiiyi ki yaptın test, o stresten kurtuldun, bebişine de yaşatmadın 3-4 gün daha
tebrikler canımmm, sağlıkla gelsin inş miniğinn
teşekkür ederimm kızlarr
aminnnn diyorum, sizin için de dua ediyorum
güzel haberlerinizi bekliyoruz
eşime bile haber vermedim ilk size söylüyorum, test alamadan önce aradı test alacağımı söyledim ama sonucu daha söylemedim
çok üzüldüm canım. dün bizim aramızda iyi değildi. otobüste kavga ettik düşün yani.. 1 sene boyunca herşey gayet güzelken bugünlerde bişeyler oldu. bir türlü ona yakın hissedemiyorum kendimi
nooooldu tatlım sana .
bu bebiş işi strese sokuyor ondan olabilir mii.olmadıkça birbirimize mi sarıyoruz ne
aminnnnn cnm duandan eksik etme bizipozitifff inşşş
aminnn, inşallah canımmdarısı topikteki tüm anne adaylarına
Ins canim ins...nasil olmus bilmiyorum canimaaaaaaaaaanasıl olmuş peki canım bende çokkkkkk üzüldüm yaaa Allah'ım yardımcısı olsun dilerim tez zamanda gene karnına bebişi gelir . . . .
Supper bi haberrrrrrrrrrrrrr oyyyyy cooooooooooooookkkkkkk sevindim coooookkkk saglikla kucagina al ins duandan eksik etme bizide neolur cnmHiç umudum yoktu bu ay hatta sabah kızlarada söyledim..günüm 3 gün geçti 4 gün daha beklemeyi düşünüyodum ama içim içimiyedi aman dedeim nolucak varsa var yoksa yok dedim ve gittim test aldım ve sonuç pozitif
POZİTİFFFFFFFFFFFFFF
batın nezaman brlj?
ayy hadi söyle bakalımm ne dicekk :18:
eşime bile haber vermedim ilk size söylüyorum, test alamadan önce aradı test alacağımı söyledim ama sonucu daha söylemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?