şoklardayım resmen ya hala inanamıyorummmmm
Canım bende de kasık ağrısı var birde bel Allah hayırlısını versin kısmetten ötesine yol yok . . . .
Amin canim dogru dedin....ben alistim negatif sonuca da su agrilarda olmasa ii olacak
Allah'ım o şoku bizede yaşatır inşAllah kız çok sevindim yaaaaa öyle böyle değil valla bak . . . .eşine söylemeyi ne zaman düşünüyosun . . . .ayyyy çok heycanlı yaaa eli ayağına dolaşacak kesin . . . . . bu arada ne kadar zamandır deniyodunuz canım bebek işini . . . .
Canım gözün aydın rabbim tamamına erdirir inşallah
Siz niye kavga ettiniz( bence sonuçlar etkiledi seni cok (
nooooldu tatlım sana .
bu bebiş işi strese sokuyor ondan olabilir mii.olmadıkça birbirimize mi sarıyoruz ne
Canim arada oluyor....rabbim kimsenin yuvasini bozmasin....bizim tek sorun hep 3.sahislar yuzunden cikiyo normalde çok iyiyiz çok mutluyuz birlikte güzel vakit geçiriyoruz.... Bu kv beni öldür ecek
Ins sizde en kisa zamanda halledersiniz canim aranizdaki meseleyi
kızlar benim bu ay farklı olarak yaptığım tek şey reglim bittikten sonra hergün abdest alıp yasin-i şerif ve 3 defada ayetel kürsi okudum ve hergece yalvararak Allaha dua ettim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip et diye reglisi bitenler lütfen duaya başlasınlar ben bu ay okadar stres yaptım ki kesinlikle bu ay olmaz dedim.belkide okuduğum duaların yüzü suyu hürmetine rabbim verdi
Allah'ım o şoku bizede yaşatır inşAllah kız çok sevindim yaaaaa öyle böyle değil valla bak . . . .eşine söylemeyi ne zaman düşünüyosun . . . .ayyyy çok heycanlı yaaa eli ayağına dolaşacak kesin . . . . . bu arada ne kadar zamandır deniyodunuz canım bebek işini . . . .
birazdan aramayı düşünüyorum asıl heyacan testi yaparken oldu idrarı teste damlatamıyorum elim titredi. heyecandan ölecektim
galiba öyle
sanırım bu test sonucu yüzünden. farkında olmadan eşime yansıtıyor olabilirim. hayırlısıyla bir doktora gitsek de rahatlasam
Allah korusun canım. ne yaptı yine? benim kvde de acayip. eltilerimin ve benim nişanımıza da, ne düğünümüze de el gibi giyinip, dibi çıkmış beyazlarla ve saç baş dağınık halde geldi. dünkü dünürünün oğlunun düğününe de özel kuaföre gidip saçını başını boyatıp, fön çektirip, makyaj yapıp ve acayip güzel giyinip geldiölür müsün öldürür müsün??? herkesin kvsi tuhaf benimki hepsinden tuhaf bizim aramız ancak bu c.tesinden sonra belli olur herhaşde canım
canım benim bende hep dua okurum abdest alırım duamı ederim öyle yatağıma girerim Allah ne demiş sen yeer ki DUANLA gel huzuruma ben boş göndermem seni Rabbim sesini duymuş darısı bize . . . .
duaların gücüne inanaırım nolur sizlerde Allaha avuçlarınızı açın ve yalvarın, yürekten edilen duaları rabbim boş çevirmeyecektir
aynen canım bata 10 kala benim ağrılar başlıyo ara ara giriyo canımı alıp alıp bırakıyo o yüzden bu ayda ümidim kırıldı benim geçen ayın aynısını yaşıyorum çünkü napim Rabbim verirse almam demem yeterki Rabbim versin kısmet . . . .
cnm benim 8 yaşında kızım var ve 8 yıldır korunuyodum daha doğrusu eşim korunuyodu ağustos ayında korunmayı bıraktık
canım yaaaa ne güzel heycan bu böyle . . . .peki kuzum ne kadar zaandır deniyodunuz çocuk işini . . . .kusura bakma çok soru soruyorum hakkını helal et olur mu . . .
canım benim bende hep dua okurum abdest alırım duamı ederim öyle yatağıma girerim Allah ne demiş sen yeer ki DUANLA gel huzuruma ben boş göndermem seni Rabbim sesini duymuş darısı bize . . . .
duaların gücüne inanaırım nolur sizlerde Allaha avuçlarınızı açın ve yalvarın, yürekten edilen duaları rabbim boş çevirmeyecektir
kesinlikle canım Rabbim mutlaka duyar ben 26 yaşşındayım aklım erdi ereli duam dilimden eksik olmaz Allah beni bu güne hiç boş göndermedi biliyorum güveniyorum bu seferde boş çevirmez . . . .
Benim batima 18gun var canim yimirtlama agrisi bunlargit git gidaaakkkkkkkkk nerdesin kocisim cilli horozum pacali horozum yimirtalarim sogumadan gel artikin
Rabbim bizede nasip etsin ins en kisa zamanda.... Beklemek sabretmek cok zor cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?