Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

şoklardayım resmen ya hala inanamıyorummmmm

Allah'ım o şoku bizede yaşatır inşAllah kız çok sevindim yaaaaa öyle böyle değil valla bak . . . .eşine söylemeyi ne zaman düşünüyosun . . . .ayyyy çok heycanlı yaaa eli ayağına dolaşacak kesin . . . . . bu arada ne kadar zamandır deniyodunuz canım bebek işini . . . .

kızlar benim bu ay farklı olarak yaptığım tek şey reglim bittikten sonra hergün abdest alıp yasin-i şerif ve 3 defada ayetel kürsi okudum ve hergece yalvararak Allaha dua ettim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip et diye reglisi bitenler lütfen duaya başlasınlar ben bu ay okadar stres yaptım ki kesinlikle bu ay olmaz dedim.belkide okuduğum duaların yüzü suyu hürmetine rabbim verdi

Amin canim dogru dedin....ben alistim negatif sonuca da su agrilarda olmasa ii olacak

aynen canım bata 10 kala benim ağrılar başlıyo ara ara giriyo canımı alıp alıp bırakıyo o yüzden bu ayda ümidim kırıldı benim geçen ayın aynısını yaşıyorum çünkü napim Rabbim verirse almam demem yeterki Rabbim versin kısmet . . . .

birazdan aramayı düşünüyorum asıl heyacan testi yaparken oldu idrarı teste damlatamıyorum elim titredi. heyecandan ölecektim

Siz niye kavga ettiniz ( bence sonuçlar etkiledi seni cok (

galiba öyle

nooooldu tatlım sana .
bu bebiş işi strese sokuyor ondan olabilir mii.olmadıkça birbirimize mi sarıyoruz ne

sanırım bu test sonucu yüzünden. farkında olmadan eşime yansıtıyor olabilirim. hayırlısıyla bir doktora gitsek de rahatlasam

Allah korusun canım. ne yaptı yine? benim kvde de acayip. eltilerimin ve benim nişanımıza da, ne düğünümüze de el gibi giyinip, dibi çıkmış beyazlarla ve saç baş dağınık halde geldi. dünkü dünürünün oğlunun düğününe de özel kuaföre gidip saçını başını boyatıp, fön çektirip, makyaj yapıp ve acayip güzel giyinip geldi ölür müsün öldürür müsün??? herkesin kvsi tuhaf benimki hepsinden tuhaf bizim aramız ancak bu c.tesinden sonra belli olur herhaşde canım

canım benim bende hep dua okurum abdest alırım duamı ederim öyle yatağıma girerim Allah ne demiş sen yeer ki DUANLA gel huzuruma ben boş göndermem seni Rabbim sesini duymuş darısı bize . . . .

cnm benim 8 yaşında kızım var ve 8 yıldır korunuyodum daha doğrusu eşim korunuyodu ağustos ayında korunmayı bıraktık

birazdan aramayı düşünüyorum asıl heyacan testi yaparken oldu idrarı teste damlatamıyorum elim titredi. heyecandan ölecektim

canım yaaaa ne güzel heycan bu böyle . . . . peki kuzum ne kadar zaandır deniyodunuz çocuk işini . . . .kusura bakma çok soru soruyorum hakkını helal et olur mu . . .

Bence yanlış yapıyorsun oda uzuluyordur destek olman lazım sendede sorun çıkabilirdi canım lütfen kendini eşinin yerine koy bence birbirinize kenetlenmelisiniz

çok canım sıkıldı ağlıyorum ya...bi arkadaşım aradı adeti 4 gün gecikmiş biraz konuştuk hazır değilmiş dua et hamile olmamayım dedi çok zoruma gitti...

Benim batima 18gun var canim yimirtlama agrisi bunlar git git gidaaakkkkkkkkk nerdesin kocisim cilli horozum pacali horozum yimirtalarim sogumadan gel artikin

Rabbim bizede nasip etsin ins en kisa zamanda.... Beklemek sabretmek cok zor cok

cnm benim 8 yaşında kızım var ve 8 yıldır korunuyodum daha doğrusu eşim korunuyodu ağustos ayında korunmayı bıraktık

canım Allah bağışlasın şanslısın Allah daha çok versin çükü korunmayı bırakıpta hemen 4 ayda hamile olamayanlar var nazar değmesin canımın içi . . .

canım yaaaa ne güzel heycan bu böyle . . . . peki kuzum ne kadar zaandır deniyodunuz çocuk işini . . . .kusura bakma çok soru soruyorum hakkını helal et olur mu . . .

az önce yazdımcnm görmedin,helal olsun ne demek tatlım ağustos ayında korunmayı bıraktık 8 yaşında bir kızım var yaşım 36, yaşdan dolayı olursada bi 6-7 ay beklerim diyodum ama Rabbim çok bekletmedi

Benim batima 18gun var canim yimirtlama agrisi bunlar git git gidaaakkkkkkkkk nerdesin kocisim cilli horozum pacali horozum yimirtalarim sogumadan gel artikin

Rabbim bizede nasip etsin ins en kisa zamanda.... Beklemek sabretmek cok zor cok

Allah'ı yaaa çok güldüm Allah'ta seni güldürsün emi kuzum çilli horoz he birde yımırtalarım soğumadan koptum yaaa

İnşAllah canım Rabbim zamanı gelince bizimde karınlarımızı doldurur mutlaka . . . kesinlikle zor heleki bat yaklaşırken offfffffffff offffffffffffff pöhhhhhhhhhhhhhhhhhh yani pöhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…