Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hayırlısı diltenim yaa sıkma canını . cumartesi olumlu geçer inşallah canım.
bizde öyleydik artık alıştık sanırsam. bebiş olmadıkça çiftler sorun olmasa bile kendinde arıyor problemi.
kv.lerde araya giriyor. hepimizde aynı dert.
cumartesi bizde annemlerin çiftliği var 1 saat mesafede oraya gittik doktordan sonra.
kv yide çağırdık . niye geç kaldınız doktoramı gittiniz dedi. yani kadın nerden duyuyo bilmiyorum . eşim söylememişti .
hemen varmı bişey felannn.
hepsi aynı bunlarınnn herşey çocukta bitiyo sankkii.

aynennnnnnnnnnn Allah'ım ne olur biriside değişik olsun bir yerlerimi eksilir hepsi de çok afedersiniz aynı b....k tövbe tövbe . . . .bize düşen kafaya takmamak ama buda bizim elimizde değil vurdumduymazlık yapamıyoruz . . . .

çok canım sıkıldı ağlıyorum ya...bi arkadaşım aradı adeti 4 gün gecikmiş biraz konuştuk hazır değilmiş dua et hamile olmamayım dedi çok zoruma gitti...

kıyammam canımmm. biz bu kadar isterken zoruna gitti değilmii .
aynı şeyi bende yaşadım . korunan bir arkadaşım hamile çıktı 5 haftalıkken öğrendi nasıl ağladı ben hazır değilim istemiyordum diye.
çok gücüme gitti bende ağlamiştim nasıl böyle düşünür diye

Bence yanlış yapıyorsun oda uzuluyordur destek olman lazım sendede sorun çıkabilirdi canım lütfen kendini eşinin yerine koy bence birbirinize kenetlenmelisiniz

bilinçli yapmıyorumki.. bende de sorun çıkacak belki. öyle olduğunda da ben yine sinirli olucam yine sinirimi en yakınımdan çıkarıcam yani ondan. bu bende ya da onda sorun çıkmasıyla değil sorun çıkmasıyla alakalı yani... stresle... belki de c.tesi herşey normal çıkacak ama aramız yine iyi olmayacak. bunlarla da ilgili değilse ne yapıcam ben

çok canım sıkıldı ağlıyorum ya...bi arkadaşım aradı adeti 4 gün gecikmiş biraz konuştuk hazır değilmiş dua et hamile olmamayım dedi çok zoruma gitti...

Rabbimin bir bildiği var... hayırlısı ne diyelim

nefesal cnm senin doktorun nasıl kontrollere onamı gitsem bilemedim, inşallah 9 ay sorunsuz geçer

en güzeli bizimkisi galiba, eşimde de bende de anne yok baba yok..
böylece kayınvalide problemi de yok..

bezen üzülüyorum yalnızız diye ama böyle şeyleri okuyunca şanslıymışız diyorum

Canim test yuzundense eger esine destek ol yoksa ikinizde cooookk yipranirsiniz.... Boyle durumlarda insan esinden destej bekliyo bak bende sorun var surekli dr gidiyoruz bi sürü masraf yapıyoruz sagolsun esim çok destek oldu bana yoksa o psikolojiyi zor toparlardım ben.....her reglde esim destek oluyor rabbim sınıyor olacam üzme kendini bu kadar diyip umut veriyor bana onun bu hali moralimi duzeltiyor....

Canim bu hafta kv ye gitmicez diye kinusmustuk ya hatta burayada yazdim ilk kez esim sen istemiyorsan gitmeyiz demisti cuma aksam... Cmt gunu oldu annesiyle konusmus gelmicez bu hafta deyince aglamis... Sonra esim beni aradi annemlere gudelim die bende bastim cingari hani giymeyecektik öyle konusmustuk diye...daha geçen hafta ordaydik bayrami orda gecirdij ne bu boyle yaaa valla kocamin yuzune hasretim bi gun tatilimiz var icine ediyorlar sagolsun...evleneli iki seneyi gecti heeer iki haftada bir kv ye gidiyoruz hic sasmadi vallahi cok bunaldim

aynen canım hepsi aynı b...k maalesef .
farklısı varsa da bana denk gelmedi .
kadın olmak zaten çok zorr bizi anlayacakları yerine tam tersi sinir edip bırakıyolar.
ben pek sallamıyorum , mesafeliyim de ama arada böyle geliyor banada

emin ol işyerindeyim bende ağladım...ama ikna da ettim sayılır her olumsuzluğun ardından bi sebeğ gelir çok güzel günleri getirir böyle düşünme Rabbimin gücüne gider dedim biraz rahatlattım..umarım iyi şeylere vesile olurum...:26::26:

nefesal cnm senin doktorun nasıl kontrollere onamı gitsem bilemedim, inşallah 9 ay sorunsuz geçer

inşallah sorunsuz geçer tatlım.
benim 2 arkadaşım var hamile iken ona giden bir tanesi doğum yaptı .
ama pek suratsız bi kadın ne bilim.tek problemi o.
gidebilirsin. Burcu hn varmış cok övüyolar. onda da randevuları hep dolu oluyormuş

Ne batlar geldi gecti canim ahhhhh 17ay oldu benim

canım benim banada denk gelmedi malesef ki sağlık olsun . . . ben kv görüntüsü bile sinirime dokunuyo Allah biliyoya hiç sevmiyorum sevemiyorum çünkü bana taaaa nişanlılıktan başlamıştı çamaşır makinesi aldırtmadı neymiş kullandıkları çamaşır makinesi varmış onu bana vereceklermiş hıh hasbam gelinliğime karıştı yok arkası açık yok önünü kapattır ama ben ne yaptım hiç takmadım oğlunada istemiyosan yol yakınken dönelim dedim çok şükür kocam çok iyi biri hiç anasına benzemiyo hemde hiççççççç

inşallah canım. kendimi sakin sanıyorum ama bilinçaltıma itiyorum sanırım korkularımı. bir de adetim yaklaştı onun için de sinirler had safhada... benim kvde hep beraber bayramlaşmaya eşimin halasına gidiyorduk. kapıdan girerken onlardan birisi eltimi tebrik etti hamile diye. bana da darısı başınıza mı, sıra sizde mi ne dedi kvde hemen atlayıp onların daha iki yılı dolmadı dolsun öyle dedi. ben de oldu! dedim. hey Allahım ya... seninki de ayrı bir cins. kadın sizle yatıp kalkıyor galiba, dedektif falan mı taktı ne yaptı tövbe Yarabbim yaaaa

Allah razi olsun senden canım...sen üstüne düşeni yapmissin...muahh

canım hamile misin yoksa ay kaçırdım ben canımın sıkıntısından tebrik ederim canım ya Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder...

evet canım hamiş kocasına haber vermeden bizle paylaştı bir heycanlı bir heycanlıki hiç sorma şükürler olsun oda hamile . . .

Allah razi olsun senden canım...sen üstüne düşeni yapmissin...muahh

inşallah canım benim Rabbim bizlere de bu güzel günleri nasip eder bugünlere şükür...
evet canım hamiş kocasına haber vermeden bizle paylaştı bir heycanlı bir heycanlıki hiç sorma şükürler olsun oda hamile . . .

ay Rabbim hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasip eder inşallah...

Cirkef hepsi yaaa.... bende sevmek istiyorum ama olmuyo iyi yönlerini görmeye çalışıyorum yoook yoook
canım dilerim çocuk olup doğana kadar bir daha bat göstermsin bize Allah aminnnnnnnnnnnnn . . . .

Aminnnnnnnnnnnnnnn cnm amin

biliyorum canım. ben bilinçli olarak yapmıyorum. olay olup geçtikten sonra düşünüyorum acaba bu yüzden mi yapıyorum diye... bir de reglim yaklaştı bayağı gerginim onun da etkisi var... sırf o üzülmesin diye ona araştırdığımı bile demedim ama bastırdıysam duygularımı ondan yapmış olabilirm... offf bilmiyorum...
senin kvde de az değil. duygu sömürüsü yapıyor uyanık... ne yaptınız peki sonuç ne gittiniz mi kvye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…