galiba öyle
sanırım bu test sonucu yüzünden. farkında olmadan eşime yansıtıyor olabilirim. hayırlısıyla bir doktora gitsek de rahatlasam
Allah korusun canım. ne yaptı yine? benim kvde de acayip. eltilerimin ve benim nişanımıza da, ne düğünümüze de el gibi giyinip, dibi çıkmış beyazlarla ve saç baş dağınık halde geldi. dünkü dünürünün oğlunun düğününe de özel kuaföre gidip saçını başını boyatıp, fön çektirip, makyaj yapıp ve acayip güzel giyinip geldiölür müsün öldürür müsün??? herkesin kvsi tuhaf benimki hepsinden tuhaf bizim aramız ancak bu c.tesinden sonra belli olur herhaşde canım
hayırlısı diltenim yaa sıkma canını . cumartesi olumlu geçer inşallah canım.
bizde öyleydik artık alıştık sanırsam. bebiş olmadıkça çiftler sorun olmasa bile kendinde arıyor problemi.
kv.lerde araya giriyor. hepimizde aynı dert.
cumartesi bizde annemlerin çiftliği var 1 saat mesafede oraya gittik doktordan sonra.
kv yide çağırdık . niye geç kaldınız doktoramı gittiniz dedi. yani kadın nerden duyuyo bilmiyorum . eşim söylememişti .
hemen varmı bişey felannn.
hepsi aynı bunlarınnn herşey çocukta bitiyo sankkii.
çok canım sıkıldı ağlıyorum ya...bi arkadaşım aradı adeti 4 gün gecikmiş biraz konuştuk hazır değilmiş dua et hamile olmamayım dedi çok zoruma gitti...
Bence yanlış yapıyorsun oda uzuluyordur destek olman lazım sendede sorun çıkabilirdi canım lütfen kendini eşinin yerine koy bence birbirinize kenetlenmelisiniz
çok canım sıkıldı ağlıyorum ya...bi arkadaşım aradı adeti 4 gün gecikmiş biraz konuştuk hazır değilmiş dua et hamile olmamayım dedi çok zoruma gitti...
bizde öyleydik artık alıştık sanırsam. bebiş olmadıkça çiftler sorun olmasa bile kendinde arıyor problemi.
cumartesi bizde annemlerin çiftliği var 1 saat mesafede oraya gittik doktordan sonra.
kv yide çağırdık . niye geç kaldınız doktoramı gittiniz dedi. yani kadın nerden duyuyo bilmiyorum . eşim söylememişti .
galiba öyle
sanırım bu test sonucu yüzünden. farkında olmadan eşime yansıtıyor olabilirim. hayırlısıyla bir doktora gitsek de rahatlasam
Allah korusun canım. ne yaptı yine? benim kvde de acayip. eltilerimin ve benim nişanımıza da, ne düğünümüze de el gibi giyinip, dibi çıkmış beyazlarla ve saç baş dağınık halde geldi. dünkü dünürünün oğlunun düğününe de özel kuaföre gidip saçını başını boyatıp, fön çektirip, makyaj yapıp ve acayip güzel giyinip geldiölür müsün öldürür müsün??? herkesin kvsi tuhaf benimki hepsinden tuhaf bizim aramız ancak bu c.tesinden sonra belli olur herhaşde canım
aynennnnnnnnnnn Allah'ım ne olur biriside değişik olsun bir yerlerimi eksilir hepsi de çok afedersiniz aynı b....k tövbe tövbe . . . .bize düşen kafaya takmamak ama buda bizim elimizde değil vurdumduymazlık yapamıyoruz . . . .
kıyammam canımmm. biz bu kadar isterken zoruna gitti değilmii .
aynı şeyi bende yaşadım . korunan bir arkadaşım hamile çıktı 5 haftalıkken öğrendi nasıl ağladı ben hazır değilim istemiyordum diye.
çok gücüme gitti bende ağlamiştim nasıl böyle düşünür diye
nefesal cnm senin doktorun nasıl kontrollere onamı gitsem bilemedim, inşallah 9 ay sorunsuz geçer
Ne batlar geldi gecti canim ahhhhh 17ay oldu benimAllah'ı yaaa çok güldüm Allah'ta seni güldürsün emi kuzum çilli horoz he birde yımırtalarım soğumadan koptum yaaa
İnşAllah canım Rabbim zamanı gelince bizimde karınlarımızı doldurur mutlaka . . . kesinlikle zor heleki bat yaklaşırken offfffffffff offffffffffffff pöhhhhhhhhhhhhhhhhhh yani pöhhhhhhhhhhhhhhh
aynen canım hepsi aynı b...k maalesef .
farklısı varsa da bana denk gelmedi .
kadın olmak zaten çok zorr bizi anlayacakları yerine tam tersi sinir edip bırakıyolar.
ben pek sallamıyorum , mesafeliyim de ama arada böyle geliyor banada
nefesal cnm senin doktorun nasıl kontrollere onamı gitsem bilemedim, inşallah 9 ay sorunsuz geçer
Ne batlar geldi gecti canim ahhhhh 17ay oldu benim
emin ol işyerindeyim bende ağladım...ama ikna da ettim sayılır her olumsuzluğun ardından bi sebeğ gelir çok güzel günleri getirir böyle düşünme Rabbimin gücüne gider dedim biraz rahatlattım..umarım iyi şeylere vesile olurum...:26::26:
canım hamile misin yoksa ay kaçırdım ben canımın sıkıntısından tebrik ederim canım ya Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder...
Allah razi olsun senden canım...sen üstüne düşeni yapmissin...muahh
evet canım hamiş kocasına haber vermeden bizle paylaştı bir heycanlı bir heycanlıki hiç sorma şükürler olsun oda hamile . . .
Cirkef hepsi yaaa....canım benim banada denk gelmedi malesef ki sağlık olsun . . . ben kv görüntüsü bile sinirime dokunuyo Allah biliyoya hiç sevmiyorum sevemiyorum çünkü bana taaaa nişanlılıktan başlamıştı çamaşır makinesi aldırtmadı neymiş kullandıkları çamaşır makinesi varmış onu bana vereceklermiş hıh hasbam gelinliğime karıştı yok arkası açık yok önünü kapattır ama ben ne yaptım hiç takmadım oğlunada istemiyosan yol yakınken dönelim dedim çok şükür kocam çok iyi biri hiç anasına benzemiyo hemde hiççççççç
canım dilerim çocuk olup doğana kadar bir daha bat göstermsin bize Allah aminnnnnnnnnnnnn . . . .
Canim test yuzundense eger esine destek ol yoksa ikinizde cooookk yipranirsiniz.... Boyle durumlarda insan esinden destej bekliyo bak bende sorun var surekli dr gidiyoruz bi sürü masraf yapıyoruz sagolsun esim çok destek oldu bana yoksa o psikolojiyi zor toparlardım ben.....her reglde esim destek oluyor rabbim sınıyor olacam üzme kendini bu kadar diyip umut veriyor bana onun bu hali moralimi duzeltiyor....
Canim bu hafta kv ye gitmicez diye kinusmustuk ya hatta burayada yazdim ilk kez esim sen istemiyorsan gitmeyiz demisti cuma aksam... Cmt gunu oldu annesiyle konusmus gelmicez bu hafta deyince aglamis... Sonra esim beni aradi annemlere gudelim die bende bastim cingari hani giymeyecektik öyle konusmustuk diye...daha geçen hafta ordaydik bayrami orda gecirdij ne bu boyle yaaa valla kocamin yuzune hasretim bi gun tatilimiz var icine ediyorlar sagolsun...evleneli iki seneyi gecti heeer iki haftada bir kv ye gidiyoruz hic sasmadi vallahi cok bunaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?