Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah canım benim Rabbim bizlere de bu güzel günleri nasip eder bugünlere şükür...

ay Rabbim hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasip eder inşallah...

Şükür çok şükür canım...kendimi düşünüyorum benden daha kötü durumda olanlar aklıma geliyor şükür ediyorum rahmi olmayan hic regl gormeyenleri falan

amaniin neler çekiyos biz yaa .
herkes bişey söylüyor artık alıştım yaa .
geçen bayramda eşimin kuzeninin eşi 2. ye hamile imiş daha 1,5 yaşında oğlu var, kahvaltıda söylediler ve kayınpederim bana tüm sülalenin önünde benim en sevdiğim gelinim bu dedi 2. ye hamile yaa.
ben bir bozuldum ama hakkım varsa helal etmicem . o kadar üzdü ki beni bu laf.
insanlar bir sağlık problemi varmı yokmu demeden pat diye konuşuyorlar işte .
napalım çekecez arkadaşım , bizimde sınavımız bu .

Cirkef hepsi yaaa.... bende sevmek istiyorum ama olmuyo iyi yönlerini görmeye çalışıyorum yoook yoook

Aminnnnnnnnnnnnnnn cnm amin

hemde ne çirkefler bazen niye böylesin diye soruyorum açık açık bana diyoki ben herşeyi çocuklarım için yapıyon ulan melet kadın onlar çocuklarında bizde ana kuzusuyuz ağaç kovuğundan çıkmadıkya . . . eltime kızken düzensiz adet görürmüş ona demişki evliliğinin 2. ayında sen adet görmüyosun ki çocuğun olsun bu ne biçim cümledir yaaaa tövbe tövbe . . . banada aynen geçen ay dediki benim oğlum koç gibidir sen git doktora dedi çok zoruma gitti çokkkkkkkkk öyle böyle değil . . . . gelde sen böyle kv'deyi sev sevebilirsen . . .

Olabilir canım .....rabbim çaresiz dert vermesin....çözülür bunlar...sende relax olmaya çalış canım...ins bisey çıkmayacak cmt gunu...

Evet hemde ne fena zaten en çok sinirlendiğim huyu duygu sömürüsü yaparak halletmeye çalışıyo herşeyi cadi kari neticede gitmedik ama ben evi terk edicem dedim o safhaya geldik yani esim geldi ben ağladım o ağladı bende arada kalıyorum diye....

Şükür çok şükür canım...kendimi düşünüyorum benden daha kötü durumda olanlar aklıma geliyor şükür ediyorum rahmi olmayan hic regl gormeyenleri falan

aynen canım ben kafama takmıyorum desem yalan söylemiş olurum takıyorum ama şunuda hep kendime sorarım ya hiç olmasa ne yaparsın diye o zaman biraz düşüncem dağılıyo . . . hep şükrediyorum vardır Allah'ın bir bildiği mutlaka vardır . . .

sagol tatlım cümlemizin :)

canım hamile misin yoksa ay kaçırdım ben canımın sıkıntısından tebrik ederim canım ya Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder...

zeycancım hani yazmışsınya arkadaşın bende çok üzüldüm o arkadaşının öyle demesine Allah verdimi ne demek dua ette olmasın akıl mantık işimidir bu yaaa bak halimize köpek gibi yalvarıyoruz Rabbim bize çocuk ver diye . . .ama şuda var mutlaka öyle diyosa mantıklı bir açıklaması vardır neden istemiyomuş vardır bir sebebi hakkında hayırlısını versin Allah ne diyelim . . .

Ahhh kiyamammm canimmm yaaa....rabbim bizlere sabır versin bu cirkefleride rabbim ıslah etsin ne diyelim ki zor başına gelmeyen bilemez...şükür ki çocuk mevzusunu konusamiyor bizim ki evliligimin ikin ayi cocuk yokmu diye sordu kv kaldi biz daha ilişki bile yasayamamistik dusun eşim de vardı yanımda ağzının payını verdi anne sorma bi daha böyle şeyler olunca söyleriz dedi o günden bu yana çocuk mevzusu konuşmuyor

cahil insanlar... Allahım o kadar byükki gün gelir devran döner o kp de hatasını çok acı anlar ama ne çare artık... ne yalan söyleyeyim burda hamile kalmasını en çok istediğim arkadaşlarımdan birisisin. Rabbim sana öyle bir zamanda verecekki sürekli şükredeceksin. şu zaman süresince insanların iç yüzünü anlamış oldun canım... kimin ne mal olduğunu...

canım ya arkadaş vajınusmus kazara olmuş zaten ama şüpheleniyo hiç gecikmezmiş sağlık problemi olduğu için istemiyo ama sağlığına çözümde aramıyo kaç kere dedik ama gitmei doktora hayırlısını versin Rabbim...

ohhhhhhhh ağzına sağlık kocanın canım napalım Allah yaradıyo bu tipleride bişey diyemiyorum benim eşimde kızdı öyle demesine sen karışma bizim çocuk yapmamıza etmemize düşünmüyoruz dedi ondan sonra sormadı zati terbiyesizler yaaa destek olacaklarına köstek oluyorlar hiç demiyolar ya hiç olmazsa ne yaparız diye . . . .dengesizler anlayacan . . .

benim k.v. de de hamile kaldığıma sevinmemişti...kendisi artist sanki babanne olunca incileri dökülecek saçları ağaracak...Rabbim ıslah etsin bunları...

dedim ama mutlaka mantıklı bir açıklaması varmış . . . amma velakin o arkadaşı tanımıyorum ama bolca slmlarımı ilet yanlış yolda tamam çok mantıklı hastalık olduğu için çocuk istemiyo da e be arkadaşım sağlığına baksana dahada başına dert olmadan Allah akıl filir versin ne diyim siz elinizden geleni yapmışsınız gerisini o düşünsün ne yapalı ama genede Rabbim dermansız dert vermesin amin . . . .

allah razı olsun arkadaşım . allah kalbimize göre versin.
walla ben bu bir senelik süreçte o kadar çok laf duydum ki listesini bile yapamam, herkes bişey dedi.
artık koymuyor inan alıştım diye sanırsam. dediğin gibi tanımış oldum kimin ne olduğunu anladım.
hatta bebek fikrinin ilk zamanları kv. bakar diyodum. bu süreçte o kadar sogudumki ondan , işi gücü bırakıp kendim biraz bakarrım.
sonrada bi kadın bulurum annemde yanında bulunur diye düşünüyorum nasipse.

Aynennn canimmm...allahtan yakin degiliz...eltimle altli ustlu oturuyorlar birlikte yiyip iciyorlar onuda canindan bezdirmis cenesiyle kinustuk ağladı falan....
benim k.v. de de hamile kaldığıma sevinmemişti...kendisi artist sanki babanne olunca incileri dökülecek saçları ağaracak...Rabbim ıslah etsin bunları...

Heyyy ya rabbim ya buda ayri bi cins desene

kararından geri dönmemene sevindim canım. o kvde de anlasın öyle kolay değil... eşin de böyle yaptıkça senin hiç gidesin gelmezki bir anlasa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…