inşallah canım benim Rabbim bizlere de bu güzel günleri nasip eder bugünlere şükür...
ay Rabbim hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasip eder inşallah...
inşallah canım benim Rabbim bizlere de bu güzel günleri nasip eder bugünlere şükür...
ay Rabbim hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasip eder inşallah...
inşallah canım. kendimi sakin sanıyorum ama bilinçaltıma itiyorum sanırım korkularımı. bir de adetim yaklaştı onun için de sinirler had safhada... benim kvde hep beraber bayramlaşmaya eşimin halasına gidiyorduk. kapıdan girerken onlardan birisi eltimi tebrik etti hamile diye. bana da darısı başınıza mı, sıra sizde mi ne dedi kvde hemen atlayıp onların daha iki yılı dolmadı dolsun öyle dedi. ben de oldu! dedim. hey Allahım ya... seninki de ayrı bir cins. kadın sizle yatıp kalkıyor galiba, dedektif falan mı taktı ne yaptı tövbe Yarabbim yaaaa
Cirkef hepsi yaaa....bende sevmek istiyorum ama olmuyo iyi yönlerini görmeye çalışıyorum yoook yoook
Aminnnnnnnnnnnnnnn cnm amin
biliyorum canım. ben bilinçli olarak yapmıyorum. olay olup geçtikten sonra düşünüyorum acaba bu yüzden mi yapıyorum diye... bir de reglim yaklaştı bayağı gerginim onun da etkisi var... sırf o üzülmesin diye ona araştırdığımı bile demedim ama bastırdıysam duygularımı ondan yapmış olabilirm... offf bilmiyorum...
senin kvde de az değil. duygu sömürüsü yapıyor uyanık... ne yaptınız peki sonuç ne gittiniz mi kvye?
Allahim geri cevirmesin bu ay bende öyle yaptim bebek icin yalvardim Allahim kapısından bos cevirmesin inscanım benim bende hep dua okurum abdest alırım duamı ederim öyle yatağıma girerim Allah ne demiş sen yeer ki DUANLA gel huzuruma ben boş göndermem seni Rabbim sesini duymuş darısı bize . . . .
duaların gücüne inanaırım nolur sizlerde Allaha avuçlarınızı açın ve yalvarın, yürekten edilen duaları rabbim boş çevirmeyecektir
çok canım sıkıldı ağlıyorum ya...bi arkadaşım aradı adeti 4 gün gecikmiş biraz konuştuk hazır değilmiş dua et hamile olmamayım dedi çok zoruma gitti...
hayat cok garip zeycanım malesef
Şükür çok şükür canım...kendimi düşünüyorum benden daha kötü durumda olanlar aklıma geliyor şükür ediyorum rahmi olmayan hic regl gormeyenleri falan
Allahim geri cevirmesin bu ay bende öyle yaptim bebek icin yalvardim Allahim kapısından bos cevirmesin ins
inşAllah canım rabbim geri çevirmesin onun izinden ayırmasın çocuk versin yada vermesin ondan gelen herşeye boynum kıldan ince . . . .
bence de zarar vermez denizasker,
gezmişsin, stres atmışsın bunun verdiği keyfi yaşa olumsuz şeyler düşünme
her bünyenin hamilelik belirtileri farklı oluyor devrane,
kahverengi leke yerleşme lekesi de olabilir, regl başlangıcı da..
göğüs ucu da aynı şekilde, hem hamilelik belirtisi olabilir hem ilişki sonrasından kaynaklanan ağrılar da olabilir.
Allah gönlünden geçeni versin :))
canım hamile misin yoksa ay kaçırdım ben canımın sıkıntısından tebrik ederim canım ya Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder...
hemde ne çirkefler bazen niye böylesin diye soruyorum açık açık bana diyoki ben herşeyi çocuklarım için yapıyon ulan melet kadın onlar çocuklarında bizde ana kuzusuyuz ağaç kovuğundan çıkmadıkya . . . eltime kızken düzensiz adet görürmüş ona demişki evliliğinin 2. ayında sen adet görmüyosun ki çocuğun olsun bu ne biçim cümledir yaaaa tövbe tövbe . . . banada aynen geçen ay dediki benim oğlum koç gibidir sen git doktora dedi çok zoruma gitti çokkkkkkkkk öyle böyle değil . . . . gelde sen böyle kv'deyi sev sevebilirsen . . .
amaniin neler çekiyos biz yaa .
herkes bişey söylüyor artık alıştım yaa .
geçen bayramda eşimin kuzeninin eşi 2. ye hamile imiş daha 1,5 yaşında oğlu var, kahvaltıda söylediler ve kayınpederim bana tüm sülalenin önünde benim en sevdiğim gelinim bu dedi 2. ye hamile yaa.
ben bir bozuldum ama hakkım varsa helal etmicem . o kadar üzdü ki beni bu laf.
insanlar bir sağlık problemi varmı yokmu demeden pat diye konuşuyorlar işte .
napalım çekecez arkadaşım , bizimde sınavımız bu .
zeycancım hani yazmışsınya arkadaşın bende çok üzüldüm o arkadaşının öyle demesine Allah verdimi ne demek dua ette olmasın akıl mantık işimidir bu yaaa bak halimize köpek gibi yalvarıyoruz Rabbim bize çocuk ver diye . . .ama şuda var mutlaka öyle diyosa mantıklı bir açıklaması vardır neden istemiyomuş vardır bir sebebi hakkında hayırlısını versin Allah ne diyelim . . .
Ahhh kiyamammm canimmm yaaa....rabbim bizlere sabır versin bu cirkefleride rabbim ıslah etsin ne diyelim ki zor başına gelmeyen bilemez...şükür ki çocuk mevzusunu konusamiyor bizim ki evliligimin ikin ayi cocuk yokmu diye sordu kv kaldi biz daha ilişki bile yasayamamistik dusun eşim de vardı yanımda ağzının payını verdi anne sorma bi daha böyle şeyler olunca söyleriz dedi o günden bu yana çocuk mevzusu konuşmuyor
zeycancım hani yazmışsınya arkadaşın bende çok üzüldüm o arkadaşının öyle demesine Allah verdimi ne demek dua ette olmasın akıl mantık işimidir bu yaaa bak halimize köpek gibi yalvarıyoruz Rabbim bize çocuk ver diye . . .ama şuda var mutlaka öyle diyosa mantıklı bir açıklaması vardır neden istemiyomuş vardır bir sebebi hakkında hayırlısını versin Allah ne diyelim . . .
Ahhh kiyamammm canimmm yaaa....rabbim bizlere sabır versin bu cirkefleride rabbim ıslah etsin ne diyelim ki zor başına gelmeyen bilemez...şükür ki çocuk mevzusunu konusamiyor bizim ki evliligimin ikin ayi cocuk yokmu diye sordu kv kaldi biz daha ilişki bile yasayamamistik dusun eşim de vardı yanımda ağzının payını verdi anne sorma bi daha böyle şeyler olunca söyleriz dedi o günden bu yana çocuk mevzusu konuşmuyor
Allahim geri cevirmesin bu ay bende öyle yaptim bebek icin yalvardim Allahim kapısından bos cevirmesin ins
maalesef tatlışkom malesef hayat garip Rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah...onbebe nasıl acaba inş tez zamanda sağlına kavuşur...:26::26:
canım ya arkadaş vajınusmus kazara olmuş zaten ama şüpheleniyo hiç gecikmezmiş sağlık problemi olduğu için istemiyo ama sağlığına çözümde aramıyo kaç kere dedik ama gitmei doktora hayırlısını versin Rabbim...
cahil insanlar... Allahım o kadar byükki gün gelir devran döner o kp de hatasını çok acı anlar ama ne çare artık... ne yalan söyleyeyim burda hamile kalmasını en çok istediğim arkadaşlarımdan birisisin. Rabbim sana öyle bir zamanda verecekki sürekli şükredeceksin. şu zaman süresince insanların iç yüzünü anlamış oldun canım... kimin ne mal olduğunu...
Aynennn canimmm...allahtan yakin degiliz...eltimle altli ustlu oturuyorlar birlikte yiyip iciyorlar onuda canindan bezdirmis cenesiyle kinustuk ağladı falan....ohhhhhhhh ağzına sağlık kocanıncanım napalım Allah yaradıyo bu tipleride bişey diyemiyorum benim eşimde kızdı öyle demesine sen karışma bizim çocuk yapmamıza etmemize düşünmüyoruz dedi ondan sonra sormadı zati terbiyesizler yaaa destek olacaklarına köstek oluyorlar hiç demiyolar ya hiç olmazsa ne yaparız diye . . . .dengesizler anlayacan . . .
benim k.v. de de hamile kaldığıma sevinmemişti...kendisi artist sanki babanne olunca incileri dökülecek saçları ağaracak...Rabbim ıslah etsin bunları...
Olabilir canım .....rabbim çaresiz dert vermesin....çözülür bunlar...sende relax olmaya çalış canım...ins bisey çıkmayacak cmt gunu...
Evet hemde ne fena zaten en çok sinirlendiğim huyu duygu sömürüsü yaparak halletmeye çalışıyo herşeyi cadi karineticede gitmedik ama ben evi terk edicem dedim o safhaya geldik yani esim geldi ben ağladım o ağladı bende arada kalıyorum diye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?