Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benim k.v. de de hamile kaldığıma sevinmemişti...kendisi artist sanki babanne olunca incileri dökülecek saçları ağaracak...Rabbim ıslah etsin bunları...

bizim ki olmuyo diye şikayetçi senin ki oluya ama istemiyo öylemi Allah'ım ya ıslah et hepsinide Rabbim ya . . . .

Canimsin yaa hereey cok güzel olsun senin icin bunu yürekten diliyorum Allahim yar ve yardımcınız olsun

canım benim kv ben daha nişanlıyken kimse bana güvenip çocuk yapmasın die bangır bangır bağardı...lafın yeri geldi geçen ay bende dedimki benim bebeğimi kimseye güvenip bırakmam ben dedim iki defa üstüne basa basa..oh iyi ettim be...

Aynennn canimmm...allahtan yakin degiliz...eltimle altli ustlu oturuyorlar birlikte yiyip iciyorlar onuda canindan bezdirmis cenesiyle kinustuk ağladı falan....

Heyyy ya rabbim ya buda ayri bi cins desene

aynen benim eltimler öyleler kadına hiç huzur vermiyo Allah'ın her günü orada yiyip içiyo yuh yaaa eltim çıldırmış daha çekemiyo ama seneye ev alacaklarmış bizede onların yanından ben istemiyorum ama eşim diyoki ev almak kolay değil alaım sonra satarız diyo bilmiyorıum ne yapacam şaşırdım çünkü ben eltim kadar sabırlı değilim . . .

cnm medical park'ın muayenesi ne kadar, sezeryana 1000 tl diyolar benimde sezeryan olmamlazım Allah o günleri nasip ederse tabi

iyi yapmışın kız boşver öyle dediyse . sevmeye gelirse de artık uyuyo dersin bebek :)))
haspamm sanki bi o var bebek bakacak.
benimki de ilk başlarda öleydi şimdi can atıyo olsada baksam diye, ama bu defa da ben istemiyom:)

ohhhhhhhhhhh süper demişsin bende dedim çocuğum olursa kimseler büyütmesişn ben büyütürüm dedim çünkü onlar çocukları arsız yapıyolar bakkala çakkala alıştırıyorlar ben istemiyorum öyle olsun yokluk çekmesin ama bilsin istiyorum zırt pırt bakkal mı olur canım o yüzden eltimin çocukları nbe yiyo ne içiyo varsa yoksa bakkal yiyecekleri . . .

Bn kv de annemle eltime söylemiş ben bakamam diye anneme sen bak demiş bende geçenlerde eltim söyledi yok yok dedim ben kimseye güvenip dogurmam veririm 500 lira hem evimi toplar yemehimi yapar hemde cocuma bakar dedim kv çaktırmadan dinliyo beni zaten zaten güvenipte vermem kusura bakmasin

amin canım hepimizin. benim de demek istediğimm buydu. çok iyi niyetli birisine benziyorsun. herkesi iyi sanıyor gibisin... belki de Rabbim sana bu yolla önce insanların içlerini gösterdi sonra da evlat nasip edecektir... emin ol bunda da bir hayır var
Canimsin yaa hereey cok güzel olsun senin icin bunu yürekten diliyorum Allahim yar ve yardımcınız olsun

amin canım benimmmm.. hepimiz için herşey çoook ama çoook güzel olsun.. hayalimizden bile güzel

cnm medical park'ın muayenesi ne kadar, sezeryana 1000 tl diyolar benimde sezeryan olmamlazım Allah o günleri nasip ederse tabi

50-60 tl arası canım doktora göre
candan hn 50 tl idi cumrtesi gittim ben .
sezeryande 1000 tl doğru geçen ay işyerinden bir arkadaşın kızkardeşi doğum yaptı .

evet hamileyim cnm, neye canın sıkıldı cnm

canım tekrar tebrik ederim..çok mutlu oldum..bi arkadaş hamilelik şüphesi var biraz bilgi verdim istemiyomuş hazır değilmiş ssağlık problemleri var kazara olmuş bişiler bakalım kısmet ya yeni toparladım kendimi...

kararından geri dönmemene sevindim canım. o kvde de anlasın öyle kolay değil... eşin de böyle yaptıkça senin hiç gidesin gelmezki bir anlasa...

Canim bu zamana kadar tatsızlık olmasın diye alttan aldım ama bi yerde bende patladım dönmedim fikrimden..........ama esim bi bahane bulmamız lazım diyo hala ...bi açıklama yapmak zorunda hissediyor kendini....evet bu kadar israrci oldukce bende geri tepiyo istemiyorum gitmeyi

teşekkür ederim cnm.. doğal olarak senin hormonlar daha normale dönmedi duygusallık devam ediyo,arkadaşınında inşallah istediği gibi sonuçlanır.. bizler çocuk çocuk diye ölüyoruz kimiside istemiyo, tabi sağlık problemleri varsa doğal olark istememiş, hayırlısı olur inşallah onun için

hastalık dışında bir bahane bulabilir. o da kendince haklı. annesini kırmak istemiyor. orta yolu bulacak artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…