benim k.v. de de hamile kaldığıma sevinmemişti...kendisi artist sanki babanne olunca incileri dökülecek saçları ağaracak...Rabbim ıslah etsin bunları...
Canimsin yaa hereey cok güzel olsun senin icin bunu yürekten diliyorum Allahim yar ve yardımcınız olsunbilinçli yapmıyorumki.. bende de sorun çıkacak belki. öyle olduğunda da ben yine sinirli olucam yine sinirimi en yakınımdan çıkarıcam yani ondan. bu bende ya da onda sorun çıkmasıyla değil sorun çıkmasıyla alakalı yani... stresle... belki de c.tesi herşey normal çıkacak ama aramız yine iyi olmayacak. bunlarla da ilgili değilse ne yapıcam ben
Rabbimin bir bildiği var... hayırlısı ne diyelim
inşAllah canım rabbim geri çevirmesin onun izinden ayırmasın çocuk versin yada vermesin ondan gelen herşeye boynum kıldan ince . . . .
Aminnn ins Allahim hayırlısıyla tez vakitte bizlerede nasip etsin ins
allah razı olsun arkadaşım . allah kalbimize göre versin.
walla ben bu bir senelik süreçte o kadar çok laf duydum ki listesini bile yapamam, herkes bişey dedi.
artık koymuyor inan alıştım diye sanırsam. dediğin gibi tanımış oldum kimin ne olduğunu anladım.
hatta bebek fikrinin ilk zamanları kv. bakar diyodum. bu süreçte o kadar sogudumki ondan , işi gücü bırakıp kendim biraz bakarrım.
sonrada bi kadın bulurum annemde yanında bulunur diye düşünüyorum nasipse.
maalesef tatlışkom malesef hayat garip Rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah...onbebe nasıl acaba inş tez zamanda sağlına kavuşur...:26::26:
Sabahtan yazmıştı enson kanamasi cokmus oda Allah'a siginmis durumda suanda Allahim tez vakitte yeniden nasip etsin ins
canım hamile misin yoksa ay kaçırdım ben canımın sıkıntısından tebrik ederim canım ya Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder...
Aynennn canimmm...allahtan yakin degiliz...eltimle altli ustlu oturuyorlar birlikte yiyip iciyorlar onuda canindan bezdirmis cenesiyle kinustuk ağladı falan....
Heyyy ya rabbim ya buda ayri bi cins desene
canım benim kv ben daha nişanlıyken kimse bana güvenip çocuk yapmasın die bangır bangır bağardı...lafın yeri geldi geçen ay bende dedimki benim bebeğimi kimseye güvenip bırakmam ben dedim iki defa üstüne basa basa..oh iyi ettim be...
canım benim kv ben daha nişanlıyken kimse bana güvenip çocuk yapmasın die bangır bangır bağardı...lafın yeri geldi geçen ay bende dedimki benim bebeğimi kimseye güvenip bırakmam ben dedim iki defa üstüne basa basa..oh iyi ettim be...
amin canım hepimizin. benim de demek istediğimm buydu. çok iyi niyetli birisine benziyorsun. herkesi iyi sanıyor gibisin... belki de Rabbim sana bu yolla önce insanların içlerini gösterdi sonra da evlat nasip edecektir... emin ol bunda da bir hayır varallah razı olsun arkadaşım . allah kalbimize göre versin.
walla ben bu bir senelik süreçte o kadar çok laf duydum ki listesini bile yapamam, herkes bişey dedi.
artık koymuyor inan alıştım diye sanırsam. dediğin gibi tanımış oldum kimin ne olduğunu anladım.
hatta bebek fikrinin ilk zamanları kv. bakar diyodum. bu süreçte o kadar sogudumki ondan , işi gücü bırakıp kendim biraz bakarrım.
sonrada bi kadın bulurum annemde yanında bulunur diye düşünüyorum nasipse.
Canimsin yaa hereey cok güzel olsun senin icin bunu yürekten diliyorum Allahim yar ve yardımcınız olsun
cnm medical park'ın muayenesi ne kadar, sezeryana 1000 tl diyolar benimde sezeryan olmamlazım Allah o günleri nasip ederse tabi
evet hamileyim cnm, neye canın sıkıldı cnm
kararından geri dönmemene sevindim canım. o kvde de anlasın öyle kolay değil... eşin de böyle yaptıkça senin hiç gidesin gelmezki bir anlasa...
cnm medical park'ın muayenesi ne kadar, sezeryana 1000 tl diyolar benimde sezeryan olmamlazım Allah o günleri nasip ederse tabi
canım tekrar tebrik ederim..çok mutlu oldum..bi arkadaş hamilelik şüphesi var biraz bilgi verdim istemiyomuş hazır değilmiş ssağlık problemleri var kazara olmuş bişiler bakalım kısmet ya yeni toparladım kendimi...
canım tekrar tebrik ederim..çok mutlu oldum..bi arkadaş hamilelik şüphesi var biraz bilgi verdim istemiyomuş hazır değilmiş ssağlık problemleri var kazara olmuş bişiler bakalım kısmet ya yeni toparladım kendimi...
Canim bu zamana kadar tatsızlık olmasın diye alttan aldım ama bi yerde bende patladım dönmedim fikrimden..........ama esim bi bahane bulmamız lazım diyo hala ...bi açıklama yapmak zorunda hissediyor kendini....evet bu kadar israrci oldukce bende geri tepiyo istemiyorum gitmeyi
canım sen şehir olarak nerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?