Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım eşinin tepkisi ne oldu . . . .

İzmit'in ilçesi Gebze cnm, daha doğrusu biz İstanbul diyoruz çünkü İstanbul'a sınırız

hımm şayet istenbuldaysan askeri hastaneler artık sigortalıyada bakıyorlar ve doğum üzerine süperler herşeyi biliyorlar bende askeri hastaneye gidiyorum kontroller için orayı tavziye edecektim sana . . . .

hımm şayet istenbuldaysan askeri hastaneler artık sigortalıyada bakıyorlar ve doğum üzerine süperler herşeyi biliyorlar bende askeri hastaneye gidiyorum kontroller için orayı tavziye edecektim sana . . . .

bizde sigortalıyızda işte özel hastanelerin fiyatıda artacak, neyse artık sağlıklı bir gebelik geçireyim sorun değil, devlet hastlerine gitmek istemiyorum

eşim inanmadı ilk başta çünkü oda çok stres yapmıştı, yemin et diyo, ya yemin ederim dedim akşam testi görürüsün dedim sonra inandı

ayyyyy süper yaaa . . . peki canım affına sığınarak özel olmazsa son bir sorum daha olacak istersen cvplamayabilirsin . . . ilişkiniz nasıl oldu bu ay neler yaptınız mesela bize söylede uygulayalım . . .

hımm anladım canım . . . ben çalışıyorum malesef bugünde yarında hep sadece bayramda 9 gün gelmedim . . . .

bana iyi oldu cnm bu tatil .artık işe de gitmek istemiyorum ama maalesef mecburum.
bizim işyeri izin veriyor çünkü işler kesat bu ara .benimde işime geldi bu

bizde sigortalıyızda işte özel hastanelerin fiyatıda artacak, neyse artık sağlıklı bir gebelik geçireyim sorun değil, devlet hastlerine gitmek istemiyorum

bende devlet hastanelerini beyenmiyorum ama bu hastane özeldi devletle anlaşlma yapmış daha yeni 5 ay fln oluyomuş ablam ve kardeşimin eşi orada doğum yaptılar çokta sağlıklı . . .

haftasonu giremeyen arkadaşlar , kötü bir haber var maalesef.
monbebe arkadaşımız düşük yapmış ateş ölçme topiğine yazmış.ordan bende geçmiş olsun dileğimi ilettim

inanmıyorum ya gerçekten mi çok üzüldüm offf morali çok kötüdür :18::18::18::18::18:

bana iyi oldu cnm bu tatil .artık işe de gitmek istemiyorum ama maalesef mecburum.
bizim işyeri izin veriyor çünkü işler kesat bu ara .benimde işime geldi bu

bizmde işler kesat ama patron gelecez diyo bende inanırmısın çalışmak istemiyorum fakat seninde dediğin gibi çalışmak zorundayız iyi bir gelecek için . . . .

ayyyyy süper yaaa . . . peki canım affına sığınarak özel olmazsa son bir sorum daha olacak istersen cvplamayabilirsin . . . ilişkiniz nasıl oldu bu ay neler yaptınız mesela bize söylede uygulayalım . . .

sen sor cnm ben cevaplarım ne demek beklemek ne kadar kötü biliyorum hele tek çizgiyi görmek dahada kötü adetimin onuncu günü başladı mikmikler gün aşırı 19. gününe kadar devam etti. benim adet döngüme göre 30 günde bir oluyorum drların hesabına göre 16. gün çatlaması lazım yumurtanın ama tabi riske atmamak için 10. gün başladık 14. gün ilişkide bacaklarımı yukarı kaldırdım ve vajinama elime bir peçete alarak tampon yaptımki spermler dışarı akmasın bunu herilişkide tekrarladım belimin altına yastık koydum yarım saat bacaklarım yukarda bekledim eşimede dedimki bacaklarımdan tut beni sirkele çok komik oluyor ama herşey bebek için en son arefe günü ilişki oldu ondan bu yana ilişki olmaddı benim tahminimce 14. günü olan ilişki tuttu çünkü yumurta 16. günü çatladıysa rahimler spermler hazır bekliyodu ve spermlerin 10 saat tüplere doğru yolculuğu var onun için yumurtlamadan önce spermlerin hazır olması lazım..işte böyle cnm.

benımde bu hafta çatlatma iğnem war bu dediklerini bende tekrarlıcam denicem canım çok saol =))

çokkk teşekkür ederim canım ablacım saol kırmadın beni sen elinden geleni yapmışsın Rabbimde yardımcı olmuş bebeğiniz oluvermiş darısı bize süper bunların hepsini bende yaptım sadece sirkeleme olmadı birde spermler geli gelmesin diye peçeteyle tanpon fln yapmadım kısmet Allah'ım verir inşAllah . . . ama dediğin gi 14. gündeki ilişkide olmuş çünkü arefeden bu yana çok zaman geçti mutlaka ondan olmuş Allah analı babalı büyütsün şimdiden . . .

bizmde işler kesat ama patron gelecez diyo bende inanırmısın çalışmak istemiyorum fakat seninde dediğin gibi çalışmak zorundayız iyi bir gelecek için . . . .

cnm birde vajinal duş almadım çünkü sıcak su spermleri öldürüyor..duşumu sabah aldım ve ilişkiler bazen gün aşırı bazen 2 gün arayla oldu..yumurtlama günü, bacakları kaldırmak duş almamak hepsi fasa fiso, Rabbim ol derse olur.. ama çok dua ettim sizlerde dualarını edin ve adetin bittimi yakınmı bilmiyorum eğer temizsen hergün yasin-i şerif ve 3 defa ayetel kürsi oku benim bu ay bana göre okuduğum duaların sayesinde oldu..bua ay acayip stres yaptım eşimide strese soktum, hatta öyleki ilişkinin birinde uzayan akıntım gelmişti eşime dedimki yumurta çatlayacak bugün çalışmamız lazım dedim adamcağız o stresle ereksiyon olamadı nerdeyse 1 saat uğraştık ama olmadı

sağol cnm sizlerede dua edicem bana veren Rabbim sizede versin inşallah yasin-i şerif'e ve ayetel kürsiyi 9 ay boyunca okuyacağım sağlıklı bir gebelik için, inşallah kucağınız boş kalmaz canlarımmmm

bende almıyorum abla kusura bakma abla diyorum ama benden büyüksün çünkü canım demek biraz ukalaca oluyo kusura bakma olurmu . . . bende almadım abla ilişki günlerimde duş ertesi gün aldım biz hiç şaşmadım 1 gün durduk birgün yaptık ki halada öyleyiz adetim ayın 3'de abla bende duamı eksik etmedim ama yasin-i şerif sadece dün okudum normalde okumadım benim eşimde çok strese girdi bu ay hep beni yüzümden ama napim ister istemez sitrese giriyorum elimde değil ki buda eşime yansıyo . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…