hb ılk gırdıgımde lıste bombostu sımdı baya hamıle yazısı goruorm ne guzel Allah hepımıze nasıp etsın ıns :)
kIZLAR HEPINIZE GUNAYDIN...
hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz.. bugunde biraz daha iyiyim cok kanamam var.. herseyin hayirlisi.. kisa da olsa o duyguyu yasadim.. cok guzeldi insallah bidha yasarim ve yasatirim kocama..
Cok cok tesekur ediyorum desteginiz icin..
sağol cnm sizlerede dua edicem bana veren Rabbim sizede versin inşallah yasin-i şerif'e ve ayetel kürsiyi 9 ay boyunca okuyacağım sağlıklı bir gebelik için, inşallah kucağınız boş kalmaz canlarımmmm
bende almıyorum abla kusura bakma abla diyorum ama benden büyüksün çünkü canım demek biraz ukalaca oluyo kusura bakma olurmu . . . bende almadım abla ilişki günlerimde duş ertesi gün aldım biz hiç şaşmadım 1 gün durduk birgün yaptık ki halada öyleyiz adetim ayın 3'de abla bende duamı eksik etmedim ama yasin-i şerif sadece dün okudum normalde okumadım benim eşimde çok strese girdi bu ay hep beni yüzümden ama napim ister istemez sitrese giriyorum elimde değil ki buda eşime yansıyo . . .
cnm birde vajinal duş almadım çünkü sıcak su spermleri öldürüyor..duşumu sabah aldım ve ilişkiler bazen gün aşırı bazen 2 gün arayla oldu..yumurtlama günü, bacakları kaldırmak duş almamak hepsi fasa fiso, Rabbim ol derse olur.. ama çok dua ettim sizlerde dualarını edin ve adetin bittimi yakınmı bilmiyorum eğer temizsen hergün yasin-i şerif ve 3 defa ayetel kürsi oku benim bu ay bana göre okuduğum duaların sayesinde oldu..bua ay acayip stres yaptım eşimide strese soktum, hatta öyleki ilişkinin birinde uzayan akıntım gelmişti eşime dedimki yumurta çatlayacak bugün çalışmamız lazım dedim adamcağız o stresle ereksiyon olamadı nerdeyse 1 saat uğraştık ama olmadı
evet canım baya hamişimiz var Allah attırsın . . .
kızlar ya akşam misafirim var yani pat diye çıktılar 4 çeşit bişi yapıyorum yeter mi sizce? komşularım gelecek olanlar aynı zamanda akrabalarım yabancı da değiller ama...yaş pasta, börek, poğaça bi de mantı...
cnm diyebilirsin yaş takıntım yok.. ben reglim bittikten sonra hergün okudum ve hala devam ediyorum..birde böyle dene dua oku..bak bazı topiklerde meryem suresini okuyolar salatı tefriciye okuyolar ve hamile kalan çok sonuçta veren Allah alan Allah, Rabbim ona açılan elleri boşçevirmez burda din dersi veriyorum gibi oldu ama bana okuduğum dualar sayesinde nasip oldu
kızlar beni görmüyosunuz hiççç monbebe ye çok üzüldüm iyi gidiyodu hamişliği nasıl oldu bilen war mı bi kaç gündür giremiyorum neler olmuş ufff çok üzüldüm gerçekten yaa çok ümitlenmişti
kızlar beni görmüyosunuz hiççç monbebe ye çok üzüldüm iyi gidiyodu hamişliği nasıl oldu bilen war mı bi kaç gündür giremiyorum neler olmuş ufff çok üzüldüm gerçekten yaa çok ümitlenmişti
bizde nasıl olduğunu bilmiyoruz cnm, ama çok üzülmüş olduğu mesajlarından belliydi
Canim burdayim.. cok tesekurler.. beni gbi uzuldunuz bunu biliyorum allah'im kimseye yasatmasin.. Cumartesi gecesi bi kutlama yaptik kocam hazirlamis pasta falan en yakin arkadaslar.. herkes tebrik etti.. surekli beyaz akintim geliyordu aksam oldu eve geldik dusumu aldim yatim.. sabah uyandim bir iki damla kan sonra geri yatim.. bir agri bir kan.. hastaneye kostum.. baktilar altan usten yok bisey bebek yok yada cok kucuk dediler kana baktilar degerlerim dusmus.. nasil olsu bende anlamadim.. guzel bir ruyaydi.. melegim gitti..
canım bende duydum ve çok üzüldüm kısmet değilmiş görmedim sabahtan bu yana bi kendini toparlasın mutlaka gelir konuşuruz derdine ortak oluruz . . .daha bugün duydum bende ne zaman oldu bir bilgim yok yüce Rabbim en kısa zamanda bir daha versin kurban olayım Rabbime hakkından sual olunmaz bunda da vardır bir hayır . . .
Canim burdayim.. cok tesekurler.. beni gbi uzuldunuz bunu biliyorum allah'im kimseye yasatmasin.. Cumartesi gecesi bi kutlama yaptik kocam hazirlamis pasta falan en yakin arkadaslar.. herkes tebrik etti.. surekli beyaz akintim geliyordu aksam oldu eve geldik dusumu aldim yatim.. sabah uyandim bir iki damla kan sonra geri yatim.. bir agri bir kan.. hastaneye kostum.. baktilar altan usten yok bisey bebek yok yada cok kucuk dediler kana baktilar degerlerim dusmus.. nasil olsu bende anlamadim.. guzel bir ruyaydi.. melegim gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?