Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm geçmiş olsun çok üzüldüm benimde başımdan geçti 3 ay önce o yüzden seni çok iyi anlıyorum hayırlısı buymuş ne diyelim en azından hamile kalabiliyoruz bunler bi tecrübe oluyo bizler için ben doktor takibine başladım bakalım zaman neler göstericek bizlere bundan sonra inşallah sağlıklı gebelikler geçiririzz

sağol cnm sizlerede dua edicem bana veren Rabbim sizede versin inşallah yasin-i şerif'e ve ayetel kürsiyi 9 ay boyunca okuyacağım sağlıklı bir gebelik için, inşallah kucağınız boş kalmaz canlarımmmm

çok saol abla Allah razı olsun dualarına ihtiyacımız var ne demişler hamile bayanların duası kabul olurmuş ağzına yüreğine sağlık abla çok saol . . . .

kızlar ya akşam misafirim var yani pat diye çıktılar 4 çeşit bişi yapıyorum yeter mi sizce? komşularım gelecek olanlar aynı zamanda akrabalarım yabancı da değiller ama...yaş pasta, börek, poğaça bi de mantı...

cnm diyebilirsin yaş takıntım yok.. ben reglim bittikten sonra hergün okudum ve hala devam ediyorum..birde böyle dene dua oku..bak bazı topiklerde meryem suresini okuyolar salatı tefriciye okuyolar ve hamile kalan çok sonuçta veren Allah alan Allah, Rabbim ona açılan elleri boşçevirmez burda din dersi veriyorum gibi oldu ama bana okuduğum dualar sayesinde nasip oldu

bende almıyorum abla kusura bakma abla diyorum ama benden büyüksün çünkü canım demek biraz ukalaca oluyo kusura bakma olurmu . . . bende almadım abla ilişki günlerimde duş ertesi gün aldım biz hiç şaşmadım 1 gün durduk birgün yaptık ki halada öyleyiz adetim ayın 3'de abla bende duamı eksik etmedim ama yasin-i şerif sadece dün okudum normalde okumadım benim eşimde çok strese girdi bu ay hep beni yüzümden ama napim ister istemez sitrese giriyorum elimde değil ki buda eşime yansıyo . . .

kızlar beni görmüyosunuz hiççç monbebe ye çok üzüldüm iyi gidiyodu hamişliği nasıl oldu bilen war mı bi kaç gündür giremiyorum neler olmuş ufff çok üzüldüm gerçekten yaa çok ümitlenmişti

yeter canım yeter yorma kendini sen daha ne işte güzel güzel mamlar hazırlıyomuşun ellerine sağlık şçimdiden

olur mu abla estafurullah bilgini aktarıyosun bende yapacam bu ay kısmet olazsa bir sonraki aya bu dediklerini teşekkür ederim tavsiyelerin için . . .

bizde nasıl olduğunu bilmiyoruz cnm, ama çok üzülmüş olduğu mesajlarından belliydi

Canim burdayim.. cok tesekurler.. beni gbi uzuldunuz bunu biliyorum allah'im kimseye yasatmasin.. Cumartesi gecesi bi kutlama yaptik kocam hazirlamis pasta falan en yakin arkadaslar.. herkes tebrik etti.. surekli beyaz akintim geliyordu aksam oldu eve geldik dusumu aldim yatim.. sabah uyandim bir iki damla kan sonra geri yatim.. bir agri bir kan.. hastaneye kostum.. baktilar altan usten yok bisey bebek yok yada cok kucuk dediler kana baktilar degerlerim dusmus.. nasil olsu bende anlamadim.. guzel bir ruyaydi.. melegim gitti..

canım bende duydum ve çok üzüldüm kısmet değilmiş görmedim sabahtan bu yana bi kendini toparlasın mutlaka gelir konuşuruz derdine ortak oluruz . . .daha bugün duydum bende ne zaman oldu bir bilgim yok yüce Rabbim en kısa zamanda bir daha versin kurban olayım Rabbime hakkından sual olunmaz bunda da vardır bir hayır . . .

Rabbim hayırlısını nasip etsin gen gelicek meleğin biz hep yanındayız bitanem üzme kendini diycem ama olmıcak biliyorum gene hep birlikte beklicez meleklerimizi inşallah bu sefer gelicek we sımsıkı sarılcak annesine hiç bırakmıcak bu sef bol bol dua et hayatım kendini yıprattıkça daha kötü olur eşinde kahrolmuştur onu düşün geleceğinizi yeni bebişlerinizi düşün kendine boyle motiwe et hakkında hayırlısı buymuş seni çok sewiyoruz bitanemmm

ainen hayatım hayırlısı

aaaaaaa noldu monbebem sana bitanemm düşükmü yaptınn yaa:26:

canım Allah sabırlar versin öyle üzüldüm ki anlatamam bunu Rabbim verdi Rabbim aldı böyle düşün kısmet değilmiş vardır Allah'ın bir bildiği de en kısa tekrar çifter çifter versin Rabbim bırakma kendini salma olur mu biz hep yanındayız bunu untma . . .

canımmmmm çok üzüldüm yaa rabbim sabır versin ne olur bırakma kendini inş öteki ay daha saglıklı bi bebişin olur sım sıkı tutunur anasına şükür ALLAH beterinden saklasın bundada vardır bir hayır üzme canını lütfen bacım en azından bak hamile kalabildigini ögrendin öteki ay şansın daha fazla bacımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…