Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Evet kahr oldu kocam bitanem benim.. cok destek oldu uzulmesine ragmen.. ne diyim yaa alismitim hamilelige.. dikkat ediyordumda.. ne yapimm herseyin hayirlisi.. cok uzldum.. cok cok anlatamam.. ama genede erkenden olmasi acimi daha azaltimi desem nasil desem.. kalbinin duysaydim ne bilim gorseydim daha kotu olurdum .. herseyin hayirlisi.. insallah bidaha olur
aaaaaaa noldu monbebem sana bitanemm düşükmü yaptınn yaa:26:
Malesef..

Allahim varligini hissettikten sonra bide kucagina aldıktan sonra hic göstermesin Rabbim sağlıklı uzun ömürlü bebekler versin ins

yeter canım yeter yorma kendini sen daha ne işte güzel güzel mamlar hazırlıyomuşun ellerine sağlık şçimdiden

birlikte olsaydık ne güzel beraber yerdik cnm :) bulantım var zaten çok kasamam ben de, az değil diyosan tamamdır içim rahatladı...

slmmm kıslarr nasılsınızz

bebişim okudum ben haberin olsun...

cnm dün de dedim Allah her şeyin en iyisini en güzelini bilir...hem umutsuzluk yok bi kez teyze yapacam dedin yaptın da yine gelecek yeğenimiz...kendini çok üzme dicem ama biliyorum ne dersek diyelim üzüleceksin ama bunu da burda bizimle atlatacaksın...

Aminn amin insallah.. herseyin hayirlisi.. onumuze bakicaz mecbur..
Allahim varligini hissettikten sonra bide kucagina aldıktan sonra hic göstermesin Rabbim sağlıklı uzun ömürlü bebekler versin ins
Amin amin..

canımmm cok uzuldum. Allahım gerçekten bu acıyı kimseye yaşatmasın. canım bende bılıyorum bu acıyı maalesef yasadım ( rabbım sabır ve dayanma gucu versın. her serrın altında bı hayır vardır canım bunda da bı hayır vardır verende Allah alanda Allah rabbım hayırlı zamanda hayırlı evlat versın hepimize ınsallah.

ewet hayatım moralini yüksek tut yeni monbebe gelicek inşallah bidahaki ay senden umutluyuz bak hamile kalabildin hiç olmazsa boyle umutlu düşün olabiliyo de kendi kendine bidaha niye olmasın bizlerde inşallah hep birlikte hamiş kalıcaz

saol bacım ALLAH razı olsun RABBİM kabul etsin inş

olmazmıydı güzel walla çok güzel olurdu hep birlikte ohh hep birlikte muhabbet edip mamaları yerdik

bu arada yeni hamileler varmış aramızda hayırlı ugurlu olsun rabbim kucagıuna almayıda nasip eder inş

monbebe ne olur üzülme artık inş öteki ay tekrar anne olursun inşş sıkma canını bidenem yaa

Insallah canim bidaha yaparim.. insallah.. cok sagol guzelim melegine iyi bak..
Sanada gecmis olsun cok zor allah razi olsun.. amin insallah..
evet böyle düşün bitanem kısmet Rabbim elbet mutlaka birgün daha sana yaşatacak ben buna inanıyorum bozma morelini sen sakın üzülme olur mu kuzum . . .
Insallah.. insallah..

çok bile daha ne olsun, yorma kendini
börek ve poğaça yapmayıp ikisinden birini yapabilirsin ama
mantı da hamur işi..
onun yerine bitane meze yap mesela

yaş pasta, börek, pogaça gayet güzel de mantıyı anlamadım canım :26: yani yanına salata tarzında bişey yapsan daha iyi değil mi? makarna, patates salatası gibi veya kısır???

kızlar sizlerle muabbet etmek çok süper ama şimdilik çıkmam gerek işler yığıldı hepiniz Allah'ıma emanetsiziz şimdilik . . .

Insallah canim bidaha yaparim.. insallah.. cok sagol guzelim melegine iyi bak..

Sanada gecmis olsun cok zor allah razi olsun.. amin insallah..

Insallah.. insallah..

Allah sabırlar versin cnm hiç üzme kendini senelerce hiç hamile kalamadan beklemekten bi derece iyidir öyle düşün neyapalım imtihan dünyası veren O alan O.. tekrar olacak inş moralini yüksek tutmaya çalış sakın umutsuzluğa kapılma cnm benim

saol bacım ALLAH razı olsun RABBİM kabul etsin inş

amin cnm inşallah...

olmazmıydı güzel walla çok güzel olurdu hep birlikte ohh hep birlikte muhabbet edip mamaları yerdik

ayyy ne güzel olurdu yaaaaaa...

çok bile daha ne olsun, yorma kendini
börek ve poğaça yapmayıp ikisinden birini yapabilirsin ama
mantı da hamur işi..
onun yerine bitane meze yap mesela

ya kolay bişi olsun diye mantı dedim, kısır olabilir aslında mantı yerine...böreği patatesli yaptım o yüzden patates salatası istemedim...

yaş pasta, börek, pogaça gayet güzel de mantıyı anlamadım canım :26: yani yanına salata tarzında bişey yapsan daha iyi değil mi? makarna, patates salatası gibi veya kısır???

haklısın kuşum kısır yapim bari, ama onun için de markete inip marul almam lazım...valla üşendim, bugün misafir alacak havamda da değildim...gelecez dediler tamam dedim hayattaaa diyemem bugün değil yarın gelin müsait değilim falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…