Evet kahr oldu kocam bitanem benim.. cok destek oldu uzulmesine ragmen.. ne diyim yaa alismitim hamilelige.. dikkat ediyordumda.. ne yapimm herseyin hayirlisi.. cok uzldum.. cok cok anlatamam..Rabbim hayırlısını nasip etsin gen gelicek meleğin biz hep yanındayız bitanem üzme kendini diycem ama olmıcak biliyorum gene hep birlikte beklicez meleklerimizi inşallah bu sefer gelicek we sımsıkı sarılcak annesine hiç bırakmıcak bu sef bol bol dua et hayatım kendini yıprattıkça daha kötü olur eşinde kahrolmuştur onu düşün geleceğinizi yeni bebişlerinizi düşün kendine boyle motiwe et hakkında hayırlısı buymuş seni çok sewiyoruz bitanemmm
Malesef..aaaaaaa noldu monbebem sana bitanemm düşükmü yaptınn yaa:26:
Evet kahr oldu kocam bitanem benim.. cok destek oldu uzulmesine ragmen.. ne diyim yaa alismitim hamilelige.. dikkat ediyordumda.. ne yapimm herseyin hayirlisi.. cok uzldum.. cok cok anlatamam..ama genede erkenden olmasi acimi daha azaltimi desem nasil desem.. kalbinin duysaydim ne bilim gorseydim daha kotu olurdum .. herseyin hayirlisi.. insallah bidaha olur
Malesef..
yeter canım yeter yorma kendini sen daha ne işte güzel güzel mamlar hazırlıyomuşun ellerine sağlık şçimdiden
slmmm kıslarr nasılsınızz
Evet kahr oldu kocam bitanem benim.. cok destek oldu uzulmesine ragmen.. ne diyim yaa alismitim hamilelige.. dikkat ediyordumda.. ne yapimm herseyin hayirlisi.. cok uzldum.. cok cok anlatamam..ama genede erkenden olmasi acimi daha azaltimi desem nasil desem.. kalbinin duysaydim ne bilim gorseydim daha kotu olurdum .. herseyin hayirlisi.. insallah bidaha olur
Malesef..
Aminn amin insallah.. herseyin hayirlisi.. onumuze bakicaz mecbur..canım Allah sabırlar versin öyle üzüldüm ki anlatamam bunu Rabbim verdi Rabbim aldı böyle düşün kısmet değilmiş vardır Allah'ın bir bildiği de en kısa tekrar çifter çifter versin Rabbim bırakma kendini salma olur mu biz hep yanındayız bunu untma . . .
Amin amin..Allahim varligini hissettikten sonra bide kucagina aldıktan sonra hic göstermesin Rabbim sağlıklı uzun ömürlü bebekler versin ins
Canim burdayim.. cok tesekurler.. beni gbi uzuldunuz bunu biliyorum allah'im kimseye yasatmasin.. Cumartesi gecesi bi kutlama yaptik kocam hazirlamis pasta falan en yakin arkadaslar.. herkes tebrik etti.. surekli beyaz akintim geliyordu aksam oldu eve geldik dusumu aldim yatim.. sabah uyandim bir iki damla kan sonra geri yatim.. bir agri bir kan.. hastaneye kostum.. baktilar altan usten yok bisey bebek yok yada cok kucuk dediler kana baktilar degerlerim dusmus.. nasil olsu bende anlamadim.. guzel bir ruyaydi.. melegim gitti..
Malesef..
Aminn amin insallah.. herseyin hayirlisi.. onumuze bakicaz mecbur..
Amin amin..
birlikte olsaydık ne güzel beraber yerdik cnm :) bulantım var zaten çok kasamam ben de, az değil diyosan tamamdır içim rahatladı...
bebişim okudum ben haberin olsun...
cnm dün de dedim Allah her şeyin en iyisini en güzelini bilir...hem umutsuzluk yok bi kez teyze yapacam dedin yaptın da yine gelecek yeğenimiz...kendini çok üzme dicem ama biliyorum ne dersek diyelim üzüleceksin ama bunu da burda bizimle atlatacaksın...
birlikte olsaydık ne güzel beraber yerdik cnm :) bulantım var zaten çok kasamam ben de, az değil diyosan tamamdır içim rahatladı...
bebişim okudum ben haberin olsun...
cnm dün de dedim Allah her şeyin en iyisini en güzelini bilir...hem umutsuzluk yok bi kez teyze yapacam dedin yaptın da yine gelecek yeğenimiz...kendini çok üzme dicem ama biliyorum ne dersek diyelim üzüleceksin ama bunu da burda bizimle atlatacaksın...
Insallah canim bidaha yaparim.. insallah.. cok sagol guzelim melegine iyi bak..cnm dün de dedim Allah her şeyin en iyisini en güzelini bilir...hem umutsuzluk yok bi kez teyze yapacam dedin yaptın da yine gelecek yeğenimiz...kendini çok üzme dicem ama biliyorum ne dersek diyelim üzüleceksin ama bunu da burda bizimle atlatacaksın...
Sanada gecmis olsun cok zor allah razi olsun.. amin insallah..canımmm cok uzuldum. Allahım gerçekten bu acıyı kimseye yaşatmasın. canım bende bılıyorum bu acıyı maalesef yasadım( rabbım sabır ve dayanma gucu versın. her serrın altında bı hayır vardır canım bunda da bı hayır vardır verende Allah alanda Allah rabbım hayırlı zamanda hayırlı evlat versın hepimize ınsallah.
Insallah.. insallah..evet böyle düşün bitanem kısmet Rabbim elbet mutlaka birgün daha sana yaşatacak ben buna inanıyorum bozma morelini sen sakın üzülme olur mu kuzum . . .
çok bile daha ne olsun, yorma kendinikızlar ya akşam misafirim var yani pat diye çıktılar 4 çeşit bişi yapıyorum yeter mi sizce? komşularım gelecek olanlar aynı zamanda akrabalarım yabancı da değiller ama...yaş pasta, börek, poğaça bi de mantı...
kızlar ya akşam misafirim var yani pat diye çıktılar 4 çeşit bişi yapıyorum yeter mi sizce? komşularım gelecek olanlar aynı zamanda akrabalarım yabancı da değiller ama...yaş pasta, börek, poğaça bi de mantı...
Canim burdayim.. cok tesekurler.. beni gbi uzuldunuz bunu biliyorum allah'im kimseye yasatmasin.. Cumartesi gecesi bi kutlama yaptik kocam hazirlamis pasta falan en yakin arkadaslar.. herkes tebrik etti.. surekli beyaz akintim geliyordu aksam oldu eve geldik dusumu aldim yatim.. sabah uyandim bir iki damla kan sonra geri yatim.. bir agri bir kan.. hastaneye kostum.. baktilar altan usten yok bisey bebek yok yada cok kucuk dediler kana baktilar degerlerim dusmus.. nasil olsu bende anlamadim.. guzel bir ruyaydi.. melegim gitti..
Insallah canim bidaha yaparim.. insallah.. cok sagol guzelim melegine iyi bak..
Sanada gecmis olsun cok zor allah razi olsun.. amin insallah..
Insallah.. insallah..
Insallah canim bidaha yaparim.. insallah.. cok sagol guzelim melegine iyi bak..
Sanada gecmis olsun cok zor allah razi olsun.. amin insallah..
Insallah.. insallah..
saol bacım ALLAH razı olsun RABBİM kabul etsin inş
olmazmıydı güzel walla çok güzel olurdu hep birlikte ohh hep birlikte muhabbet edip mamaları yerdik
çok bile daha ne olsun, yorma kendini
börek ve poğaça yapmayıp ikisinden birini yapabilirsin ama
mantı da hamur işi..
onun yerine bitane meze yap mesela
yaş pasta, börek, pogaça gayet güzel de mantıyı anlamadım canım :26: yani yanına salata tarzında bişey yapsan daha iyi değil mi? makarna, patates salatası gibi veya kısır???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?