öyle oluyor zaten ama napıyım işte elimde değil
kızlar bebek isimlerimizi paylaşalım mı ne dersiniz???
mesela benim kız olursa zeynepela
erkek olursa da mirali olarak düşünüyorum.
zeynebi galiba kadirle türkanın filmini izleidğimden beri istiyorum. ela da yanına hoş duruyor bence. mirali de eşimin rahmetli babasının dı aliymiş. bir de mirali güçlü bir isim gibi geldi bana. hem de eşimin gönlü hoş olsun dedim
sizden paylaşmak isteyen var mı???
kıyamamcanım sen kendini toparlamazsan inan kimse toparlayamaz... malesef bu iş böyle... biz böyle böyle güçlü oluyoruz bitanem. Rabbim kimseye taşıyamayacağı yükü vermezmiş. sen demekki bu kadar güçlü bir kadınsın
benimde eşimle aramda 10 yaş var. şu an 32 yaşında geç bile kaldı baba olmak içinn
ciciler mi aldin mutfak alisverisi mi
Canlarim suan size hastaneden sesleniyorum kurtaj oldum malesef simdide ilac tedavisi baslayacak cok agladim zirladim ama aldilar
e düşün o zaman
ay ne güzel isimler söylüyor herkes maşallah.
Çınar gibi ulu ve dimdik inşallah
Bade İşçil gibi de fıstık olsun
Benim de evlenmeden önce düşündüğüm isimler Masal ve Rüzgardı. İkisi de çok klişe olunca vazgeçtim :)
moral verme süper :))) iyi hissetmeye başladım kendimi sağol canım ya.
Canjm benim ya gecmis olsun cok kiyamam ya hemen iyilea cik kaldigimiz yerden devam ederuz
Bugun kontrole geldim 1750 geldi degerim yani 5 gun once 633.6 cikmisti ama bugun 1750 geldi baya baya yukselmis ama doktor dis gebelik dedi kurtaj yapti
Canjm benim ya gecmis olsun cok kiyamam ya hemen iyilea cik kaldigimiz yerden devam ederuz
Ayy benle ayni kadadan olanları görmek ne güzel:))) valla sposlarin kalitesini düşünmesem hergün mik mikde mik mik ahhaahaiki haftadir kaynvldem yanimda yanodada yatio biz mikmikten vazgecmedikk amaaann demistir kadin ne ateşli gelinim var:))) yarin gidio zaman mekan tanimam
Ne gec kalmasi tatlim yaa .adam daha 32
Bwn bilem 29 olucamm(
sagol canim benim aminhah şöylehadi bakalım gazanız mübarek olsuuunnn
canim yaaa cok uzuldum degerin iyiymis ama neden hemen yaptirdin baska doktorada gitseydin dis gebelikde bu kadar yukselirmiki degerler iyiymis ama degerin ya nebiliyim Allah yardimcin olsun gercekten cok uzuldu,mBugun kontrole geldim 1750 geldi degerim yani 5 gun once 633.6 cikmisti ama bugun 1750 geldi baya baya yukselmis ama doktor dis gebelik dedi kurtaj yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?