Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

öyle oluyor zaten ama napıyım işte elimde değil

kıyamam canım sen kendini toparlamazsan inan kimse toparlayamaz... malesef bu iş böyle... biz böyle böyle güçlü oluyoruz bitanem. Rabbim kimseye taşıyamayacağı yükü vermezmiş. sen demekki bu kadar güçlü bir kadınsın

Benim de evlenmeden önce düşündüğüm isimler Masal ve Rüzgardı. İkisi de çok klişe olunca vazgeçtim :)

Bugun kontrole geldim 1750 geldi degerim yani 5 gun once 633.6 cikmisti ama bugun 1750 geldi baya baya yukselmis ama doktor dis gebelik dedi kurtaj yapti

moral verme süper :))) iyi hissetmeye başladım kendimi sağol canım ya.

ay ne güzel isimler söylüyor herkes maşallah.
Çınar gibi ulu ve dimdik inşallah

Bade İşçil gibi de fıstık olsun

inşallah canım benimmm. bizim için özel bi anlamı var. eşimle ilk tanıştığımız yer bi balıkçıydı. bahçesinde kocaman bi çınar ağacı vardı. biz daha sonra da oraya hep gittik. ve orda o çınarın altında bana evlenme teklif etti. bu yüzden oğlumuz olursa çınar.. bide o gece şarap içmiştik, badenin anlamı da şarap. hiç düşünmedik isim konusunu aklımıza ilk gelenler bunlardı ve inşallah bunlar olucak :))

Ben isim konusunda karar vermedim daha ama kv her defasinda benim ismim de benim ismim diyo...nasil cabaladigimi uzuldugumu gormezmis gibi yarama tuz basarcasina benim adimi koy diyo buyuk olarak olsunda ismi ne olursa olsun demiyo...bende bu duruma sinir oluyorum aylardir dr yollarinda olan benim

Bendede yer mekan zaman fark etmez uyku modu ndan sadede ve sadece gezmek ve mikmik olunca çıkıyorum oh oh neguzel

hah şöyle hadi bakalım gazanız mübarek olsuuunnn
sagol canim benim amin
Bugun kontrole geldim 1750 geldi degerim yani 5 gun once 633.6 cikmisti ama bugun 1750 geldi baya baya yukselmis ama doktor dis gebelik dedi kurtaj yapti
canim yaaa cok uzuldum degerin iyiymis ama neden hemen yaptirdin baska doktorada gitseydin dis gebelikde bu kadar yukselirmiki degerler iyiymis ama degerin ya nebiliyim Allah yardimcin olsun gercekten cok uzuldu,m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…