Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım kısır yapma makarna salatası veya patates salatası yap. ben de önce tamam dedikten sonra iptal edemiyorum aynı senin gibi onlar da direkt gelicez mi dediler? önce bir müsait misin diye sorsalardı samimiyseniz marulu onlardan iste. getirince doğğrar katarsın içine

cok acıktım ya şimdi bunları görüncee.kısırlar felann
offf . bendemi yapsam acaba .
ablam geldi aldı kızını bende evi süpürdüm . kociş pırasa iistedi adama bi yemek yapim bari.
yanına da bişey istemedi . evde olmakta zormuş yahuu

o zaman biraz daha cıktırayım seni h.sonu arkadaşlarım geldi. onlara sigara böreği sardım, sucuklu milföy böreği yaptım, turşulu makarna salatası, irmik pastası, patates biber kızartması bir de çikolatalı toplardan yaptım ohhhh afiyet olsun pırasayı da hiç sevmem :120:ama bugün ve yarın izinli olsaydım onu bile yapmaya razıydım

ohh maşallah ,pek hamaratsın.
canım çekti hepsini çok severim. ben zaten onlara gün yemekleri diyorum . bazen ablam felan arkadaşları çağırıp hadi gün yiyecekleri yapalım diyoruz , özelliklede kısır ve makarna salatası favorimm.
ay şimdi tekrar aradım pırasa diyor sadece :) isteye isteye pırasa istiyo ya bi antika :))
bizimde eskiden işyeri izin vermezdi ama bikaç senedir işler kesat diye ücretsiz izin bilem verdiler. şimdi yine başlıcaklarmış ücretsiz izne. haftada bir izin veriyolar böyle olunca . bakalım nolucak

ya kolay bişi olsun diye mantı dedim, kısır olabilir aslında mantı yerine...böreği patatesli yaptım o yüzden patates salatası istemedim...
patates salatası olmaz o zaman evet, kısır için de market yapmak istemiyorum diyosun..
buzlukta köz biberin, patlıcanın varsa onlardan salata da yapabilirsin :)
biberli yeşil zeytinin varsa, zeytin salatası da olur şöyle nar ekşili, taze soğanlı

yok canım hamarat kim ben kim. pratik şeyler yaptım ben uyanığım biraz sadece evet gün yemekleri çok güzel oluyor ben de sefiyom. bir de herkes gittikten sonra eve de kalıyor ya o da çok iyi oluyor. börekti çörekti pastaydı yemeye devem işyerin izin veriyorsa maaşından da kesiyordur o zaman. maaşını zamanında ve tam veriyorlar mı bari? sıkıntılı durum hayırlısı olsun. eşine de pırasa afiyet olsun

o çoktan işe koyuldu galiba. baksana sesi soluğu çıkmıyor nezamandır

saol tatlım .
maaşı zamanında alıyorum da verdikleri izinleri kesiyorlar tabi uyanıklar.
ama ben artık soğudum biran önce çıksam diye bakıyorum zaten ama 6 sene geçmiş öyle ceketimi alıp gidemiyorum.
hayırlısı artıkın böyle devam bebiş gelene kadar .

Canim feci kısır çekti
yaş pasta, börek, pogaça gayet güzel de mantıyı anlamadım canım :26: yani yanına salata tarzında bişey yapsan daha iyi değil mi? makarna, patates salatası gibi veya kısır???

Bu aksam musaitseniz biz gelcez bu dediklerinden yapiver bide kısır immm enfes

tabi inşallah bebiş hayırlısıyşa gelsin alır paranı çıkarsın
kessin akşama da pek bişi kalmadı zaten

ay biz yarın çalışmıyomuşuz bi sevindim bi sevindim kiiiii :109:

ayy bana da şimdi haber geldi. bize de tatilmiiişşşşş fiyuuuuuuuuuu :13::13:gözümüz aydın. halay çekicem valla çok sevindim

ohhhh bende sevindim sizin adınıza , tatil gibisi yokk walla .
boş boşta olsa evde oturmak gibisi yok.
yalnız ben iyice tembelleştim, evi süpürdüm devamını getiremedimm .

ohhhh bende sevindim sizin adınıza , tatil gibisi yokk walla .
boş boşta olsa evde oturmak gibisi yok.
yalnız ben iyice tembelleştim, evi süpürdüm devamını getiremedimm .

sen kaç gündür evde oturuyorsun da tembellik başladı hemen ben de çok sevindim valla hiç beklemiyordum

Ben yarın çalışıyorum bugün olduğu gibi malesef ((

valla bizimkiler de resmi tatillerde hep çalıştırırlardı bu sefer nasıl olduysa tatil yapmışlar... inşallah size de bir süpriz yaparlar ya. çünkü 29 ekim diğer bayramlar gibi değil. çok daha önemli bir yeri var.

bayramda 9 gün şimdi de 4 gün walla iyi alıştımm yatışaa

Biz çalışıyormuşuz herzamanki gibi malesef aman bebek olsa bende biraksam isi yaa off

Biz çalışıyormuşuz herzamanki gibi malesef aman bebek olsa bende biraksam isi yaa off

gamsem bende senin gibiyimm , ayaklarım geri gidiyo walla işe giderken.
bebişi bekliyom hayırlısıya gelse de işyerinde geri sayıma başlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…