Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yok tatlım ya, korunuyoruz, hamilelik ihtimalim yok. Bunu daha önce de söylemiştin bana sen, o yüzden bu sabah seni düşünerek bi adaçayı içtim
Bu arada pazartesi günü fakülteye gidip genetik testlerim için kanımızı vereceğiz eşimle, halletim ya çok mutluyum
senin hamilelik nasıl gidiyor bu arada, bebiş nasıl?

klişe olsun ne olacakki? önemli olan senin beğenmen canım. bence çok güzeller

Tatlım yeter ki bi bebiş gelsin ben o zaman daha güzel isimler de bulurum :) Mira ismini de seviyorum şimdi...Gerçi kız olursa eşim, erkek olursa ben koyacam ismini öyle anlaşmıştık çoookkk eskilerden :)

Yakinda mikmikciler diye grup accam patlama yapcak grup :)) aynen ne yazarsa güzel yazar mevlam

Benim esimde 32yasinda aramizda 9yas var sanki cok gec gibi...arkadaslarinin iki uc cocuklari var hep

Bugun kontrole geldim 1750 geldi degerim yani 5 gun once 633.6 cikmisti ama bugun 1750 geldi baya baya yukselmis ama doktor dis gebelik dedi kurtaj yapti

hakkında hayırlısıı canımmmm...... çok kotü bir durum allah sabırlar versinn canımm....çok çok geçmiş olsuunn...canımm...

Son düzenleme:
seninle aynı durumdayım canım eşim 32 yaşında bi baba yapsaydım hayırlısıyla D banada gec gibi geliyor nedense..

değilmiş baksana :) gerçi eşime kalsa onun için de geç değil. kendini 20 gibi hisseidyo :) benden 10 yaş büyük olduğu için ben bazen kızdırıyorum onu. tabi sen yaşlandın artık falan diye. sizin gibi bin taneyi cebimden çıkarırım diyo bide benim eşim tiyatrocu. çok neşeli eğlenceli bi iş ortamı ve hareketli bi çalışma hayatı var. onu genç tutan genç kalmasının sebebi o olacak bence :)

offff okurken bile tüylerim diken diken oldu...... harika......
o zaman benim kızım olursa adını Yağmur koymam lazım. elimi ilk yağmur yağarken tuttu. ve bana evlenme teklifini ederken de yağmur yağıyordu.... ay bak bu çok hoşuma gitti. ben ismi değiştirsem mi ne yapsam
ama erkek olursa onu biraz daha düşüneyim bari :82:

merhaba bısey sorabılır mıyım hangı ılde oturuyorsunuz bende genetık testlerını yaptırdımda sonuçları bekliyorum fakülteden o yüzden merak ettım

kayınvalidenin adı ne çok merak ettim de :101:

bence kızın olursa yağmur, oğlun olursa rüzgar koy. yada poyraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…