Bugun kontrole geldim 1750 geldi degerim yani 5 gun once 633.6 cikmisti ama bugun 1750 geldi baya baya yukselmis ama doktor dis gebelik dedi kurtaj yapti
canım benim ben doğruyu söylüyorum. sen herzaman iyi ol. çünkü burdakiler herzaman iyi olmayı hakediyorlar :132:
yok tatlım ya, korunuyoruz, hamilelik ihtimalim yok. Bunu daha önce de söylemiştin bana sen, o yüzden bu sabah seni düşünerek bi adaçayı içtimolur canım canını sıkma.stres yaptıkça uzar... önerim adaçayı iç ( tabi hamile olmadığından eminsen.yani korunuyorsanız sorun olmaz da.niye böyle dedim;canım benim arkadaşım hiç adet görmeden hamile kaldı hani sende de öyle birşey varsa adaçayı iyi fikir olmayabilir)
klişe olsun ne olacakki? önemli olan senin beğenmen canım. bence çok güzeller
Benim de evlenmeden önce düşündüğüm isimler Masal ve Rüzgardı. İkisi de çok klişe olunca vazgeçtim :)
Gamze kız seni çok sevdim aynı kafadanız gelsin gitsin mikmik belirti filan yok üzülme yok zamanı geldiğinde elbet sevincez bol bol dua etcez tedavimize bakcaz gerisi Allahtan o yoluna koymuştur her şeyi mutlaka ona sığıncaZ başka yapacak bişey yok çünkü
bilmem ki kuzum ya. ben erken evlenince bana geç gibi geldi :)
anam kızım lale ona uygun erkek ve kız ismi söyleyin bana o zaman bende düşünem :)
Bendede yer mekan zaman fark etmez uyku modu ndan sadede ve sadece gezmek ve mikmik olunca çıkıyorum oh oh neguzel
Geçmiş olsun canım, Allah sabır versin...Bugun kontrole geldim 1750 geldi degerim yani 5 gun once 633.6 cikmisti ama bugun 1750 geldi baya baya yukselmis ama doktor dis gebelik dedi kurtaj yapti
Bugun kontrole geldim 1750 geldi degerim yani 5 gun once 633.6 cikmisti ama bugun 1750 geldi baya baya yukselmis ama doktor dis gebelik dedi kurtaj yapti
seninle aynı durumdayım canım eşim 32 yaşında bi baba yapsaydım hayırlısıylaD banada gec gibi geliyor nedense..
gmzecim nasılsın canımmm
inşallah canım benimmm. bizim için özel bi anlamı var. eşimle ilk tanıştığımız yer bi balıkçıydı. bahçesinde kocaman bi çınar ağacı vardı. biz daha sonra da oraya hep gittik. ve orda o çınarın altında bana evlenme teklif etti. bu yüzden oğlumuz olursa çınar.. bide o gece şarap içmiştik, badenin anlamı da şarap. hiç düşünmedik isim konusunu aklımıza ilk gelenler bunlardı ve inşallah bunlar olucak :))
yok tatlım ya, korunuyoruz, hamilelik ihtimalim yok. Bunu daha önce de söylemiştin bana sen, o yüzden bu sabah seni düşünerek bi adaçayı içtim
Bu arada pazartesi günü fakülteye gidip genetik testlerim için kanımızı vereceğiz eşimle, halletim ya çok mutluyum
senin hamilelik nasıl gidiyor bu arada, bebiş nasıl?
Ben isim konusunda karar vermedim daha ama kv her defasinda benim ismim de benim ismim diyo...nasil cabaladigimi uzuldugumu gormezmis gibi yarama tuz basarcasina benim adimi koy diyo buyuk olarak olsunda ismi ne olursa olsun demiyo...bende bu duruma sinir oluyorum aylardir dr yollarinda olan benim
offff okurken bile tüylerim diken diken oldu...... harika......
o zaman benim kızım olursa adını Yağmur koymam lazım. elimi ilk yağmur yağarken tuttu. ve bana evlenme teklifini ederken de yağmur yağıyordu.... ay bak bu çok hoşuma gitti. ben ismi değiştirsem mi ne yapsam
ama erkek olursa onu biraz daha düşüneyim bari :82:
bnde kızm olursa ela koycm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?