- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Sevindim canım özür dilemeden olmuyo zaten bende zorla dilettim geçen günyasasin kotuluk
aynen aynen cnm, yaşasın kötülük :) ama ben sana demiştim eşin özür diler senden :) ben de bedelini bi güzel ödettim eşime, 4-5 saat yüzüne bile bakmadım konuşmadım hiç, gelip özür diledi yine konuşmayacaktım da annesi çok üzüldü, senin adına ben özür dileyeyim demiş, kadıncağıza üzüldüm de konuştum...ama bi görsen nasıl sarılıyo öpüyo yalvarıyor konuş benimle bi daha yapmıcam diye...
Kizlar ben size bisy anlatacaktim unuttum bugun esim ewimizin bahcesindeydi bizim burda bi cocuk war zeka geriligi war biraz yani saf temiz kalpli ama cin gibi masallah annesine dilegin bebegi olcak diyomus nerden aklina geldiyse bizim bahceye geldi bgun dilek sen dogum yapacan demez mi bana kardes geliyo kardes bebek sewecez diyo cok sasirdim annesi geldi o sira dilek bi kac gundur sen hamileymisin soyluyo diyo dedi ayyy rabbim insallah dedim temiz kalplilere saf temiz olanlara maglum olurmus ya insallah kalirim hamile esimde cok sasirdi esimin yaninda abla diyo o yokken ismimle hitap ediyo kislarr insallah maglum oluyodur cocuga...
ay kizlar qaliba hamilelerimiz cok masallah insallah olmayanlarada nasib bende geldim azeri kiziniz sercem hepinizi cok ozledimBen 10 ekim adet oldum doktora gitdim sol kup kapali olsun allahin takdiri insallah banada hamile olmak evlat sahibi olmak nasib olur burdaki herkesede
inşallahhhh cnm inşallahhh, ama ben de ona çok inanırım...Allah malum ediyo bazı şeyleri onlara...Ben de zeka geriliği ve fiziksel engeli olan bi çocukla tanışmıştım yaşı 30 falandı, babasına sürekli beni soruyodu yan tarafımda otururlarken...ilgimi çekti ben de çocukla konuşmaya başladım...beni ilk kez görmesine rağmen nereli olduğumu falan hep bildi, şoke oldum...bi de diyo ki sen hem çok iyi hem çok güzel bi kızsın ben sana aşık oldum seninle evlenecem dedim her şeyi bildin de sevgilim olduğunu bilemedin diyo ki yok onu biliyom da terk edersin onu :)))))))))) bi de sarıldı öptü beni giderken :)))))
İnsallah hayatim ya insallah Rabbim maglum ediyodur insallah ama cok sasirdim inan ki feci hic beklemiyodum boyle digince sok oldum bu ay cok umitleniyorum ama korkuyorumda anne olmak istiyorum artik esimi baba yapmak mutlu etmek istiyorum onu
Sizi çok özledim :) umarım herkes iyiydir herşey yolundadır... Var mı yeni haberler bakmadım hiç geçmişe... Kaç gündür hep yattım böyle bir uyku yok ya okadar çok uyuyorum ki...
inşallahhh cnm, Rabbim hepimize nasip edecek ama ben inanıyorum
ayyy ne güzel uyuyosunuz ya maşallahhh benim uyku düzeni berbat hatta berbat ötesi hiç uyumuyorum desem yeri yani...
canim hamilemisin ay cok sevindim tebrik ederim ya ne guzel boyle gec girince guzel haberler bol bol aliyormus insan sagsalim al kucagina evladini insallahSizi çok özledim :) umarım herkes iyiydir herşey yolundadır... Var mı yeni haberler bakmadım hiç geçmişe... Kaç gündür hep yattım böyle bir uyku yok ya okadar çok uyuyorum ki...
Bütün bir haftasonu işten gelince sürekli uyuyorum ya progestan yapıyor sanırım sabah akşam alıyorum onun mu etkisi bebeğimin mi bilmiyorum ama kaldırmasalar karnım bile acıkmıyor uyurum bütün gün yani.... Yarın kontrolümüz var... Heyecanlıyım... Pazar günü Eyüp Sultan türbesine ziyarete gittik eşimle hepinize dua ettim yine... Ayetel kürsilerimi okudum ve Yasin okudum Allah kabul etsin bu ay hepinizin olacak kızlar çok azimliyiz :))inşallahhh cnm, Rabbim hepimize nasip edecek ama ben inanıyorum
ayyy ne güzel uyuyosunuz ya maşallahhh benim uyku düzeni berbat hatta berbat ötesi hiç uyumuyorum desem yeri yani...
ohhh iyi yapmissin yüz vermeye gelmiyoaynen aynen cnm, yaşasın kötülük :) ama ben sana demiştim eşin özür diler senden :) ben de bedelini bi güzel ödettim eşime, 4-5 saat yüzüne bile bakmadım konuşmadım hiç, gelip özür diledi yine konuşmayacaktım da annesi çok üzüldü, senin adına ben özür dileyeyim demiş, kadıncağıza üzüldüm de konuştum...ama bi görsen nasıl sarılıyo öpüyo yalvarıyor konuş benimle bi daha yapmıcam diye...
Kizlar ben size bisy anlatacaktim unuttum bugun esim ewimizin bahcesindeydi bizim burda bi cocuk war zeka geriligi war biraz yani saf temiz kalpli ama cin gibi masallah annesine dilegin bebegi olcak diyomus nerden aklina geldiyse bizim bahceye geldi bgun dilek sen dogum yapacan demez mi bana kardes geliyo kardes bebek sewecez diyo cok sasirdim annesi geldi o sira dilek bi kac gundur sen hamileymisin soyluyo diyo dedi ayyy rabbim insallah dedim temiz kalplilere saf temiz olanlara maglum olurmus ya insallah kalirim hamile esimde cok sasirdi esimin yaninda abla diyo o yokken ismimle hitap ediyo kislarr insallah maglum oluyodur cocuga...
bebişim gelse.......uyuysam uyusam uyumaya doyamasammm sabah aksam gece gündüz kussam kussam ama bebişim gelseeSizi çok özledim :) umarım herkes iyiydir herşey yolundadır... Var mı yeni haberler bakmadım hiç geçmişe... Kaç gündür hep yattım böyle bir uyku yok ya okadar çok uyuyorum ki...
Sen nerelerdesin canım ya... Çok saol teşekkürler.. Çok dua ediyorum hepinize inşallah Allahım en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsincanim hamilemisin ay cok sevindim tebrik ederim ya ne guzel boyle gec girince guzel haberler bol bol aliyormus insan sagsalim al kucagina evladini insallah
Inşallah bebeğimmmmmm en kısa sürede gelicek üzmeyecek annesini :)ohhh iyi yapmissin yüz vermeye gelmiyo
ayyy hadi insss
bebişim gelse.......uyuysam uyusam uyumaya doyamasammm sabah aksam gece gündüz kussam kussam ama bebişim gelsee
Secemimmmm güzel kuscemm.hg nasilsin geçmiş olsun tüpün kapalı olması hamislige engel değil biliyorsun sevgiyle sariyorum senicanim hamilemisin ay cok sevindim tebrik ederim ya ne guzel boyle gec girince guzel haberler bol bol aliyormus insan sagsalim al kucagina evladini insallah
Inşallah bebeğimmmmmm en kısa sürede gelicek üzmeyecek annesini :)
Inşallah bebeğimmmmmm en kısa sürede gelicek üzmeyecek annesini :)
Secemimmmm güzel kuscemm.hg nasilsin geçmiş olsun tüpün kapalı olması hamislige engel değil biliyorsun sevgiyle sariyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?