Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ahh hayatim ahh agzindan bal damliyo insallah

no stress yes baby ona göre cnm, bi de iddialı olun biraz yaaa bu ay ya da bi dahaki ay sizi teyze yapacam diyip evrene pozitif enerji yollayın :)

Allah kabul etsin cnm, progestan uyku yapıyo ağızdan alınınca ondandır muhtemelen, keşke ben de bu gece ağızdan alsaydım hiç uyuyamıyorum gece hep ayaktayım uyku problemi yaşayınca da sinirlerim bozuk oluyo tuhafım ben bikaç gündür açıkçası...çok sık gidiyosun kontrole sanırım ben 2 haftada 1.

ohhh iyi yapmissin yüz vermeye gelmiyo

ayyy hadi insss

bebişim gelse.......uyuysam uyusam uyumaya doyamasammm sabah aksam gece gündüz kussam kussam ama bebişim gelsee

aynen öyleeeee...az kaldı kuşum bulantılarının başlamasına, ben inanıyorum yakında gelecek senin tontiş...

Ahhhhhh ahhhh cigerden yurekten bi aaahhhh

Yoruldugumu hissediyorum canim sanirim kendimi yavaş yavaş bebeksiz bi hayata alistirmaya çalışıyorum zor olsada
Hicran kızıcam valla bir sürü sorunum varken hamile kaldım biliyorsun... Allah'a zorluk mu var ol desin yeter ki üzme bebeğini toparlanırmısın lütfen... En verimli günlerini böyle depresif mi geçireceksin aşk olsun minnoşum ya hadi toparla kendini lütfen

Canım kalp atışlarını duymadık daha bayramdan sonraki hafta gittim bu hafta gidicem işte :) evet haftada bir gidiyoruz biri muayene diğeri kontrol oluyor benimkilerin işte çok hassas olduğumu da biliyor doktorum ondan çağırıyor da olabilir belki :)))

İyiyiz bitanem sen nasilsin bizde seni cok ozledik zayiflama nasil gidiyo diyetisyene falan basladin mi gitmeye

bende iyiyim canımmm sağol . daha gitmedim biliyosunuz bi bu ay çalışmalara devam etmiştik. o yüzden batı bekliyorum. eğer bu ay da olmazsa başlıyorum spora falan

Doğru dedin canım rabbime zorluk mu var seni de üzdüm hakkını helal et bu an kötü oldum ama geçer bugün mik mik patlatiriz

ben doktor değiştirecem bu hafta, doktorum iyi bi uzman ama bizim frekanslar pek tutmadı...benim de hassasiyetim fazla o konuda ama sanırım o kadına gitmek istemediğim için erteliyorum biraz...bakalım yeni doktorum neler söyleyecek... bizde bi de kan uyuşmazlığı olabilir, ondan çok korkuyorum...

Riv riv riv da riv riv riv :118::118::118::118:tmm.şekerim iyiyim merak etme sizi seviyorummmmm

Doğru dedin canım rabbime zorluk mu var seni de üzdüm hakkını helal et bu an kötü oldum ama geçer bugün mik mik patlatiriz

Üzülürüm tabi minik kuşum ya ne demek öyle çocuksuz yaşamak falan...aaaaaa... Ne mucizeleri okuyoruz burda ki sorun yok sizde çok şükür dimi... Maçlara düzgün hazırlan Allah'ın izni ile gelecek minnoşun... Bütün herşeyi unutturacak güzel annesine... Mikmik zamanı topla kendini git güzel formalarını... Marşşşş marşşşşşş... ))

Anladım bebeğim bizim bir de uzun üzüm anlatıyor çok hoşuma gidiyor da doğum paraları konusunda sıkıntılı 10 binlerden bahsediyorlar bakalım bende değiştirmek istemiyorum ama bulcam Heralde bir çözüm benim hamile kalmamın büyük destekçisidir doktorum... Verdiği moral ve bilgiler başkası olsa şimdi ameliyat olmuş korunuyordum belkide o yüzden vazgeçemiyorum vazgeçmek istemiyorum

Bugun yimirtlama gunummmm git git gidaakkk yimirtammm sicakkkk ortada herif yokk daa gel çilli horozum gel paçalı horozumm

sabah yumurtlama akintim geldi bugün calisicigizzzzzz yuppiiii

Iyi güzel dileklerine de kicamannn bi aminnn iyiki varsinizzz

Çok özledim kız mikmiki :))) kıymetini bil :)) bugün yarın kaçırma bu günleri depresif depresif :)) ayyyy hadi git hazırlan gelir kocişin )))

hakikaten 10000 fazla yaaa, benimki 5000 ancak tutar...ya ben bulunduğum şehirdeki en iyi hastaneye gidiyorum, doktorlar da iyi ama bu kadınla pek anlaşamadım...geçmek istediğim doktor da aşırı yoğun yeni hasta almıyor neyse ki torpilliyim de geçebilecem :) şartlarını bilemiyorum o yüzden bişi diyemicem gerçekten doğum ücreti biraz uçukmuş...muayene için git bakalım belki fiyat o kadar olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…