Çok özledim kız mikmiki :))) kıymetini bil :)) bugün yarın kaçırma bu günleri depresif depresif :)) ayyyy hadi git hazırlan gelir kocişin)))
Çok özledim kız mikmiki :))) kıymetini bil :)) bugün yarın kaçırma bu günleri depresif depresif :)) ayyyy hadi git hazırlan gelir kocişin)))
selam birdenem nasilsin evet kuzum biliyorum ama sans da azaliyormus yinede nasib kismet insallah Allah bizlerede nasib ederSecemimmmm güzel kuscemm.hg nasilsin geçmiş olsun tüpün kapalı olması hamislige engel değil biliyorsun sevgiyle sariyorum seni
ben memleketde doktorlarda iranda ay gitmediyim yer kalmadiki heryere gitdik cok gezdim bu seferSen nerelerdesin canım ya... Çok saol teşekkürler.. Çok dua ediyorum hepinize inşallah Allahım en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin
Ya işte fiyatlar çok ciddi rakamlar bakalım ne olacak daha doğum için erken ama düşünmek lazım ilerisini de... Şimdi sadece iyi olalım eğer verilecekse mecbur bulcam bir çözüm değiştirmek istemiyorum eşimde pek istemiyor bakalım ne olacak... Sağlık sigortası ne kadarını karşılayacak genel sağlık sigortası geçmiyor çünkü bakalım yahakikaten 10000 fazla yaaa, benimki 5000 ancak tutar...ya ben bulunduğum şehirdeki en iyi hastaneye gidiyorum, doktorlar da iyi ama bu kadınla pek anlaşamadım...geçmek istediğim doktor da aşırı yoğun yeni hasta almıyor neyse ki torpilliyim de geçebilecem :) şartlarını bilemiyorum o yüzden bişi diyemicem gerçekten doğum ücreti biraz uçukmuş...muayene için git bakalım belki fiyat o kadar olmaz...
Aynen yapana kadar aman hergün hergün diyordum yasak geldi ya bir çekici geliyor anlatamam :))) özledimmmmmm teninin kokusunu özledim :))) bu moddayız eşimde fena :))) biz komple fenalardayız :))Sizede mi yasaakkk
Evet birazdan gelecek daha yemek yicez bugun yemek istedi de
selam birdenem nasilsin evet kuzum biliyorum ama sans da azaliyormus yinede nasib kismet insallah Allah bizlerede nasib eder
ben memleketde doktorlarda iranda ay gitmediyim yer kalmadiki heryere gitdik cok gezdim bu sefersimdi evimdeyim canim bir suru ilac yazdilar cocuk icin onlari iciyorum
sag elini bizlerede surde ardindan gelelim
Inşallah bebeğimmmm göbişinize göbişinize sürdüm elimi :))) en kısa zamanda inşallah :) hayırlısı ile...selam birdenem nasilsin evet kuzum biliyorum ama sans da azaliyormus yinede nasib kismet insallah Allah bizlerede nasib eder
ben memleketde doktorlarda iranda ay gitmediyim yer kalmadiki heryere gitdik cok gezdim bu sefersimdi evimdeyim canim bir suru ilac yazdilar cocuk icin onlari iciyorum
sag elini bizlerede surde ardindan gelelim
Ya işte fiyatlar çok ciddi rakamlar bakalım ne olacak daha doğum için erken ama düşünmek lazım ilerisini de... Şimdi sadece iyi olalım eğer verilecekse mecbur bulcam bir çözüm değiştirmek istemiyorum eşimde pek istemiyor bakalım ne olacak... Sağlık sigortası ne kadarını karşılayacak genel sağlık sigortası geçmiyor çünkü bakalım ya
Hicran gelip kırıcam kafanı hadi git sofrana bak üstüne giy seksi bişeyler hadi arkadaşım bak valla gelicem :))) hadiiiiii depresifmiş yaaaaaaBen biraz depresifff biraz agrasiffff bunalimlardayimmmmmm
Rabbim ol dedi mi olur canım imkansız diye bisey yoktur
Aynen yapana kadar aman hergün hergün diyordum yasak geldi ya bir çekici geliyor anlatamam :))) özledimmmmmm teninin kokusunu özledim :))) bu moddayız eşimde fena :))) biz komple fenalardayız :))
Haklısın daha çok var bakalım kısmet :) aman sağlıklı olsunlar da... Hayırlısı ile... Bakalım yarın duyabileceğiz mi bizim Nazlı kızımızın pıt pıtlarını...hadi gözümüz aydın şimdi özel hastaneler fiyatlarını ikiye katladı hatta %90'dan %200'e çıkardı aldığı ekstra ücretleri...şimdiden düşünüp canını sıkma cnm benim, Allah bi kapı açar bakarsın o kadar tutmaz bakarsın sigortan karşılar bi kısmını her gün yeni gelişmeler oluyo sağlık alanında...
Haklısın daha çok var bakalım kısmet :) aman sağlıklı olsunlar da... Hayırlısı ile... Bakalım yarın duyabileceğiz mi bizim Nazlı kızımızın pıt pıtlarını...
Ahhhh kiyamaaammmm o gunleri bende görecek miyim kiii biktimmm mikmiklemektennnben kactim hepinizi sevgiyle kucaklıyorum muaahh
Kız olmasını çok istiyorum adını bile düşündüm Ayşe Mina :) ayyyy kızım diye seviyorum içimden ama :))) eşim erkek o küstürme bebeğimi diyor o erkek olarak seviyor Ali :))) diyor bakalım ne olacak sağlıklı olsun da ilk bebeğimiz farketmez aslında :)))kız diyosun yani :) ayyy benim duygular hisler değişiyo ilk erkek olacak diyodum ama arada kız gibi hissediyorum bakalım :)
Allah kabul etsin canım,"yer gök dua ile..." demişler,tevekkül bizden, takdir Allah'tan...slmmmm kıslarrr şükür duamı bitrdim duasını okudum aminn deyimm bacılarrr
minikbebiş
hicran4242
ismihan_sultan
elammm(tugce)
zeycan27
msa84(sevda)
gamse20
evlimutluu
sebzel
cisemb
nefesal
cennet06
sonsuz_sorumsuz( adı bnde saklı)
hatice
41 yasini serif 41 ayetel kursü ve duası edildi burdaki bacılarımın adları söledin di RABBİM dualarımızı kabul etsin inş ( tabi ki herkezin cocuk isteyen herkeze rabbim cocuk hamilelere saglıklı kolay dogum )adlarını söyleyemedigim arkadşlar üzlmeyin sizleride dedimALLAH ellerimizi boş cevirmesin inş
Kız olmasını çok istiyorum adını bile düşündüm Ayşe Mina :) ayyyy kızım diye seviyorum içimden ama :))) eşim erkek o küstürme bebeğimi diyor o erkek olarak seviyor Ali :))) diyor bakalım ne olacak sağlıklı olsun da ilk bebeğimiz farketmez aslında :)))
:))) inşallah. Canım dini iki isim bildiğim kadarıyla çok hoşuma gitti duyduğum anda... Mina Kur'an da geçiyor mu pekiAyy kız olsun yaa sırf adı için :)...annemle benim adım...Ali de güzel gerçi kardeşimin adı
:))) inşallah. Canım dini iki isim bildiğim kadarıyla çok hoşuma gitti duyduğum anda... Mina Kur'an da geçiyor mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?