Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

İyi geceler sayfayı okuyup tanımaya çalışıyorum ama o kadar çabuk ilerliyor ki yetişemiyorum konulara.
Bol bol dualar edilmiş inşaallah herkes en kısa zamanda mutlu haberi paylaşır.

Teşekkürler canım,senin de bayramın kutlu olsun,topiğimizi kısaca özetleyim sana,eylül ayında "ekimde hamile olmayı planlayan ve bunun için uğraşan" lar olarak başladık bu topiğe,ama kasım geldi hala buradayız :) hamile kalan arkadaşlar oldu tabi bu arada...

Anladım canım çok hoşuma gitti benim... Kısmet hayırlısı olsun sağlıklı doğsunda...

amin en önemlisi bu zaten,biz de hep erkek diye şartlanmıştık,eşimin sülaesi hep erkek,kız çıkmamış hiç,karnımın şekline yapılan yorumlar,benim sürekli erkek için dua etmem v.s,artık eminiz yani erkek olacak,anaaa doktor demez mi kız...,şok şok şok...
şaka bir yana şaşırdık ama hiç üzülmedik,artık inşallah ikincisi erkek olur...

İnşallah Allah gönlüne göre versin canım ama kız başka oluyor ya... Her açıdan...

Ne guzel ya hamislerimiz bebis cinsiyeti dogum ws. Konusuyosunuz ne kadar guzel bizede nasip olsun artik hayirlisiyla

İnşallah Allah gönlüne göre versin canım ama kız başka oluyor ya... Her açıdan...

amin canım,evet özellikle bizim gibi iki çocuk düşünenlerde ilkin kız olması daha iyi,erkek abilik taslamak için kıza baskı yapabiliyor bazen,
bir de kızın işvesi cilvesi ayrı oluyor tabi,arkadaşın oluyor aynı zamanda,gerçi bizimki daha çok küçük ama çevremden biliyorum,
yine yine en önemlisi: sağlıklı olsun da ne olursa olsun...

Slm kızlar bayadir gelmiyord m bu topige dün regl günümdu ve kirmizilari malesef yine gördüm. Artık Kasımda beklicez hayırlı haberler inşallah Rabbim bizlerede olmayanlara da nasip eder. Aminnnn

Ahhhh kiyamaaammmm o gunleri bende görecek miyim kiii biktimmm mikmiklemektennn ben kactim hepinizi sevgiyle kucaklıyorum muaahh

gunaydın kızlar sze bsey sorcam bnm bgun tam adetımn 29. gunu ama aksam ınterntten adet hesaplamada ayın 28ınde adet olmm gerekyomus ınternte gre 27 gunde oluyomusum şaştım kaldım smdı hangsıne ınanayım

slmm günydın herkeze elam acık oldugunu gördüm cok sevindim acil özeline bakarmısın canım

gunaydın kızlar sze bsey sorcam bnm bgun tam adetımn 29. gunu ama aksam ınterntten adet hesaplamada ayın 28ınde adet olmm gerekyomus ınternte gre 27 gunde oluyomusum şaştım kaldım smdı hangsıne ınanayım

Canim bi test al ewde bi kendin yap nrgatif cikarsa sakin uzulme bekle bakalim gelen giden olacak mi

herkez bişiler ögrenmek peşinde RABBİM herkeze yardım etsin inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…