Anladım canım çok hoşuma gitti benim... Kısmet hayırlısı olsun sağlıklı doğsunda...Kur'an'da geçmiyor sanırım,gerçi bir yerde liman anlamında geçtiği yazıyordu ama emin değilim...
İyi geceler sayfayı okuyup tanımaya çalışıyorum ama o kadar çabuk ilerliyor ki yetişemiyorum konulara.
Bol bol dualar edilmiş inşaallah herkes en kısa zamanda mutlu haberi paylaşır.
Anladım canım çok hoşuma gitti benim... Kısmet hayırlısı olsun sağlıklı doğsunda...
İnşallah Allah gönlüne göre versin canım ama kız başka oluyor ya... Her açıdan...amin en önemlisi bu zaten,biz de hep erkek diye şartlanmıştık,eşimin sülaesi hep erkek,kız çıkmamış hiç,karnımın şekline yapılan yorumlar,benim sürekli erkek için dua etmem v.s,artık eminiz yani erkek olacak,anaaa doktor demez mi kız...,şok şok şok...
şaka bir yana şaşırdık ama hiç üzülmedik,artık inşallah ikincisi erkek olur...
İnşallah Allah gönlüne göre versin canım ama kız başka oluyor ya... Her açıdan...
Ahhhh kiyamaaammmm o gunleri bende görecek miyim kiii biktimmm mikmiklemektennnben kactim hepinizi sevgiyle kucaklıyorum muaahh
slmm günydın herkeze elam acık oldugunu gördüm cok sevindim acil özeline bakarmısın canım
gunaydın kızlar sze bsey sorcam bnm bgun tam adetımn 29. gunu ama aksam ınterntten adet hesaplamada ayın 28ınde adet olmm gerekyomus ınternte gre 27 gunde oluyomusum şaştım kaldım smdı hangsıne ınanayım
Canim bi test al ewde bi kendin yap nrgatif cikarsa sakin uzulme bekle bakalim gelen giden olacak mi
nerdesinn bacımm
herkez bişiler ögrenmek peşinde RABBİM herkeze yardım etsin inşşş
herkez bişiler ögrenmek peşinde RABBİM herkeze yardım etsin inşşş
evet abla ya ne garıp dmı dunya
günaydınlardan bir demet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?