Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Günaydın.. günde 3 defa klomenden sonra yarın kontrole gidecegm yumurta takibi için inş oluşmustur yumurtalarım.gecen ay günde 2 kloemenle hiç yumurta gelişmemişti.bu ayda yumurtalarımın büyüdügünü hiç hissetmiyorum ama hayırlısı.klomene ragmen yumurtası gelişmeyen var mı

Zeycanim Günaydın iyi sayılırım 1haftadir migrenim tuttu geçmiyor ilacda icmek istemiyorum ilk defa bu ay kendimi hamile olacagim gibi hissettigim icin onla mücadele ediyorum sen nasılsın

tatlım çok geçmiş olsun dikkat et kendine...bende aynı ya bildiğin gibi iyim çok şükür ...ama migren ciddi bi rahatsızlık dikkat et tatlışım...

herkese günaydınlarrrr nasılsınız bakalım
bugününüz çooook ghüzel geçsin inş

allah allah canım ya klomen bende kullandım günde bi tane hemde ama gayet iyi büyümüştü bu ay gene kullandım günde 1 tane 5 gün bugunde kntrolum war gidecem bakayım ne diğcek

teşekkürler şekerim,

ben koşu bandına cıkıyorum kızlar 1 saat yokum

tatlım çok geçmiş olsun dikkat et kendine...bende aynı ya bildiğin gibi iyim çok şükür ...ama migren ciddi bi rahatsızlık dikkat et tatlışım...
Evetde dikkat etmeme ragmen feci yani ins gecer biran önce((
herkese günaydınlarrrr nasılsınız bakalım
bugününüz çooook ghüzel geçsin inş

Günaydın canjmm hg aminn ins hepimizin günü güzel gecer

Günaydın herkese

dün akşam okurken şimdi hatılamıyorum birisi yazmıştı
edilen dualarla ilgili kaderin karşılaştırması birbirimize okuyacağımız dualar varmış diye. çok doğru. istenilen zaman hamile kalınmış olsa kimse olmazdı bu sayfada.ben de şurada birkaç hafta önce hamileydim ama şimdi bu sayfadayım. bir süre düşünmem diyordum moral bozukluğundan ama sizi okudukça beklemekten vazgeçtim.9 ekimde kürtaj olmak zorunda kaldım henüz adet görmedim pıhtı tahlilerim de pzt çıkacak ona göre bu ay için konuşulacak doktor bakalım ne diyecek

Zeycanim Günaydın iyi sayılırım 1haftadir migrenim tuttu geçmiyor ilacda icmek istemiyorum ilk defa bu ay kendimi hamile olacagim gibi hissettigim icin onla mücadele ediyorum sen nasılsın

Geçmiş olsun çok kötü o migren ağrısı. inşallah hamilesindir. benim ilginç bir şekilde hamileyken hiç ağrım olmamıştı kürtajdan sonra yine başladı baş ağrıları inşallah senin de olmaz ağrıların

Gunaydin kizlarrr hepinizse.
Herkes iyidir insallah.
GAmseee gecmis olsun bebemmm .dikkat etf kendine nie bole oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…