Geçmiş olsun canım Allahim sanada sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin ins nekadardir istiyorsun bebekGünaydın herkese
dün akşam okurken şimdi hatılamıyorum birisi yazmıştı
edilen dualarla ilgili kaderin karşılaştırması birbirimize okuyacağımız dualar varmış diye. çok doğru. istenilen zaman hamile kalınmış olsa kimse olmazdı bu sayfada.ben de şurada birkaç hafta önce hamileydim ama şimdi bu sayfadayım. bir süre düşünmem diyordum moral bozukluğundan ama sizi okudukça beklemekten vazgeçtim.9 ekimde kürtaj olmak zorunda kaldım henüz adet görmedim pıhtı tahlilerim de pzt çıkacak ona göre bu ay için konuşulacak doktor bakalım ne diyecek
Ya sorma ilac içmiyorum gecmiyo şiddetini artırıyor sürekli dua okuyorum gecsin diye amin canim ins bebek vardırGeçmiş olsun çok kötü o migren ağrısı. inşallah hamilesindir. benim ilginç bir şekilde hamileyken hiç ağrım olmamıştı kürtajdan sonra yine başladı baş ağrıları inşallah senin de olmaz ağrıların
Gunaydin kizlarrr hepinizse.
Herkes iyidir insallah.
GAmseee gecmis olsun bebemmm .dikkat etf kendine nie bole oldun
Can'larım bugün nasılsınız bakalım?
Ben iyiyim şükür dün öğlene kadar yattım tatil diye gerçi boş geçirmedim sabahı, ( başka iş yaptım ama neyse P )
Cumartesi günü güzel bir haber aldım, sizlere de anlatayım :
Inaallah canim.hissetmen guzel.Bende bu ay oyleyim nedense .hakkimizsa hayirlisiGeçmiş olsun canım Allahim sanada sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin ins nekadardir istiyorsun bebek Ya sorma ilac içmiyorum gecmiyo şiddetini artırıyor sürekli dua okuyorum gecsin diye amin canim ins bebek vardır Günaydın canim hg bilmiyorum yaa havalardanmi neden kafami duvarlara vurcam o derece yani ilacimi icsem geccek ama hislerim bu ay hamis olacağımı söylüyoru icemiyorum inş yaniltmaz beni(
Can'larım bugün nasılsınız bakalım?
Ben iyiyim şükür dün öğlene kadar yattım tatil diye gerçi boş geçirmedim sabahı, ( başka iş yaptım ama neyse P )
Cumartesi günü güzel bir haber aldım, sizlere de anlatayım :
Günaydın canim hg hmm ne isi yaptib tatilde güzel haber neymis ki
Inaallah canim.hissetmen guzel.Bende bu ay oyleyim nedense .hakkimizsa hayirlisi
Eşimin çalıştığı iş yerinde bizden 1 ay sonra nişanlanıp, bizden 2 ay sonra evlenen bir çift vardı, geçen sene oraya ziyarete gittiğimde bayan sorup duruyor "bana bebek çalışması var mı düşünmüyor musunuz" gibi , yeni düşük yapmıştım haberi vardı "inşallah olur " dedim. Ama farkettim kendisi benim sormamı istiyor anlatmak istediği birşeyler var.
Sordum o soruyu, hemen anlatmaya başladı
" 5 aydır düşünmeye başladık, korunmayı bıraktık bir sürü test aldım, VİP doğum varmış onları araştırdım, bir baktım adet oldum, hemen dr. gittim "olmaması için sebep yok dedi takip etmek lazım" dedi 2 haftada bir dr.a gittim, her seferinde "hazırsın şu an kocan burda olsa bu bebek olur" ,dedi ama olmadı en sonunda "eşin test versin" dedi, ama maalesef eşimin spermleri yerinde hareket ediyormuş, ve sayısı çok azmış" dedi gözleri dolarak.
Bende aşılamayı denemesini söyledim "tüp bebek istemem ALLAH'ın işine karışmak gibi geliyor bana" dedi .Aynı fikirde olduğumu ancak aşılamanın yıkanan spermleri nakletmek olduğunu söyledim.
Neyse o günden sonra görmedim kendisini çünkü eşim müdüre kızıp o işyerinden istifa etti, İşte cumartesi günü ortak bir tanıdığımızbize geldiğinde,
oraya gittiğini bayan arkadaşın doğum iznine ayrıldığını söyleyince çok sevindim; ammaaa karşımdaki kişi "iyide daha doğuma bayaa varken erken ayrılmış ağrılarına dayanamaış 4'üzlerin" demez mi...
İhhhhhhh !!! demişim birden "ay aşılamadan mı oldu öyle" diye , tabi boş bulundum. O kişi "aşılamamı bilmem ama bebekler 4'üzmüş karaciğerine baskı yapıyormuş, bayan arkadaş geceleri ağlıyormuş acıdan" dedi.
Kullanıcı kontrol panalinden yaptım canim kurcalarken olmis yani sende herseyini karistir telden giriyorum suan nasil yaptigimi telden bulamam ama dilketin gelsin yardimci olar :)) kusura bakmabebeğim bişey soracam bide sana hani sende aşk sensin kocam yazıyo ya onu nerden yazıyosun bi türlü bulamadım kendim =))
Eşimin çalıştığı iş yerinde bizden 1 ay sonra nişanlanıp, bizden 2 ay sonra evlenen bir çift vardı, geçen sene oraya ziyarete gittiğimde bayan sorup duruyor "bana bebek çalışması var mı düşünmüyor musunuz" gibi , yeni düşük yapmıştım haberi vardı "inşallah olur " dedim. Ama farkettim kendisi benim sormamı istiyor anlatmak istediği birşeyler var.
Sordum o soruyu, hemen anlatmaya başladı
" 5 aydır düşünmeye başladık, korunmayı bıraktık bir sürü test aldım, VİP doğum varmış onları araştırdım, bir baktım adet oldum, hemen dr. gittim "olmaması için sebep yok dedi takip etmek lazım" dedi 2 haftada bir dr.a gittim, her seferinde "hazırsın şu an kocan burda olsa bu bebek olur" ,dedi ama olmadı en sonunda "eşin test versin" dedi, ama maalesef eşimin spermleri yerinde hareket ediyormuş, ve sayısı çok azmış" dedi gözleri dolarak.
Bende aşılamayı denemesini söyledim "tüp bebek istemem ALLAH'ın işine karışmak gibi geliyor bana" dedi .Aynı fikirde olduğumu ancak aşılamanın yıkanan spermleri nakletmek olduğunu söyledim.
Neyse o günden sonra görmedim kendisini çünkü eşim müdüre kızıp o işyerinden istifa etti, İşte cumartesi günü ortak bir tanıdığımızbize geldiğinde,
oraya gittiğini bayan arkadaşın doğum iznine ayrıldığını söyleyince çok sevindim; ammaaa karşımdaki kişi "iyide daha doğuma bayaa varken erken ayrılmış ağrılarına dayanamaış 4'üzlerin" demez mi...
İhhhhhhh !!! demişim birden "ay aşılamadan mı oldu öyle" diye , tabi boş bulundum. O kişi "aşılamamı bilmem ama bebekler 4'üzmüş karaciğerine baskı yapıyormuş, bayan arkadaş geceleri ağlıyormuş acıdan" dedi.
Kullanıcı kontrol panalinden yaptım canim kurcalarken olmis yani sende herseyini karistir telden giriyorum suan nasil yaptigimi telden bulamam ama dilketin gelsin yardimci olar :)) kusura bakma
Super yaa ama aşılama değildir tuptur diye düşünüyorum bilemedim yani Allahim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin 4uz cok zor Allahim yardimcisi olsun
Darısı hepimizin başına diyeceğim ama 4'üz bayaa fazla ,İkiz olsa fena olmaz hani :)))
Nasılsınız kuzucuklarrrrr
Gamsemmm geçmiş olsun dikkat et kendine
Ismihan ablacimmmm yaa masallahhhhhh arkadasina nazar degmesini dorduz cok fazla yawww rabbim verdi mi veriyor iste
Asilama olacağım da benimde 4 olgun yumurtam vardı usg fotosuna bakıp bakip seviniyodum birde içimden geçiyordu ya dordude tutarsa dorduzum olursa diyeeetabi sonuccc fooss
Amin ablamm cumlemize nasip etsin ins en kısa zamandaCanım benim sana da günaydın.
Rabbim sana da ANNE olmayı nasip etsin bak gördün mü olmadan hayalini kurması nasıl güzel 4 yumurtana bakarak.
Ama işin aslı öyle değil işte, ilerisi düşünülünce gerçekten çoook zor. RAABİM yardımcısı olsun anne olmaya nasılda hevesliydi garibim.
Super yaa ama aşılama değildir tuptur diye düşünüyorum bilemedim yani Allahim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin 4uz cok zor Allahim yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?