Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Geçmiş olsun canım Allahim sanada sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin ins nekadardir istiyorsun bebek
Ya sorma ilac içmiyorum gecmiyo şiddetini artırıyor sürekli dua okuyorum gecsin diye amin canim ins bebek vardır
Gunaydin kizlarrr hepinizse.
Herkes iyidir insallah.
GAmseee gecmis olsun bebemmm .dikkat etf kendine nie bole oldun

Günaydın canim hg bilmiyorum yaa havalardanmi neden kafami duvarlara vurcam o derece yani ilacimi icsem geccek ama hislerim bu ay hamis olacağımı söylüyoru icemiyorum inş yaniltmaz beni (

Can'larım bugün nasılsınız bakalım?
Ben iyiyim şükür dün öğlene kadar yattım tatil diye gerçi boş geçirmedim sabahı, ( başka iş yaptım ama neyse P )

Cumartesi günü güzel bir haber aldım, sizlere de anlatayım :

Günaydın canim hg hmm ne isi yaptib tatilde güzel haber neymis ki

Inaallah canim.hissetmen guzel.Bende bu ay oyleyim nedense .hakkimizsa hayirlisi

günaydın canım hg iyiyiz çok şükür sen nasılsın güzel haberin neymiş canım kocişin gönlünü yapmışın boşwer iyi olmuş

Eşimin çalıştığı iş yerinde bizden 1 ay sonra nişanlanıp, bizden 2 ay sonra evlenen bir çift vardı, geçen sene oraya ziyarete gittiğimde bayan sorup duruyor "bana bebek çalışması var mı düşünmüyor musunuz" gibi , yeni düşük yapmıştım haberi vardı "inşallah olur " dedim. Ama farkettim kendisi benim sormamı istiyor anlatmak istediği birşeyler var.

Sordum o soruyu, hemen anlatmaya başladı
" 5 aydır düşünmeye başladık, korunmayı bıraktık bir sürü test aldım, VİP doğum varmış onları araştırdım, bir baktım adet oldum, hemen dr. gittim "olmaması için sebep yok dedi takip etmek lazım" dedi 2 haftada bir dr.a gittim, her seferinde "hazırsın şu an kocan burda olsa bu bebek olur" ,dedi ama olmadı en sonunda "eşin test versin" dedi, ama maalesef eşimin spermleri yerinde hareket ediyormuş, ve sayısı çok azmış" dedi gözleri dolarak.
Bende aşılamayı denemesini söyledim "tüp bebek istemem ALLAH'ın işine karışmak gibi geliyor bana" dedi .Aynı fikirde olduğumu ancak aşılamanın yıkanan spermleri nakletmek olduğunu söyledim.
Neyse o günden sonra görmedim kendisini çünkü eşim müdüre kızıp o işyerinden istifa etti, İşte cumartesi günü ortak bir tanıdığımızbize geldiğinde,
oraya gittiğini bayan arkadaşın doğum iznine ayrıldığını söyleyince çok sevindim; ammaaa karşımdaki kişi "iyide daha doğuma bayaa varken erken ayrılmış ağrılarına dayanamaış 4'üzlerin" demez mi...
İhhhhhhh !!! demişim birden "ay aşılamadan mı oldu öyle" diye , tabi boş bulundum. O kişi "aşılamamı bilmem ama bebekler 4'üzmüş karaciğerine baskı yapıyormuş, bayan arkadaş geceleri ağlıyormuş acıdan" dedi.

Darısı hepimizin başına diyeceğim ama 4'üz bayaa fazla ,İkiz olsa fena olmaz hani :)))

uhhh maşallah Rabbim hayırlısını wersin 4üz nasıl bakılır kız biri sussa öteki ağlar Allah kolaylık wersin walla bizimde olsun bebişlerimiz senin bitane ben,m bitane arkadaşlarımızın bi tane hadi ikiz olsun kardeş olurlar öylde ama 4üz Rabbim kolaylık wersin

bebeğim bişey soracam bide sana hani sende aşk sensin kocam yazıyo ya onu nerden yazıyosun bi türlü bulamadım kendim =))
Kullanıcı kontrol panalinden yaptım canim kurcalarken olmis yani sende herseyini karistir telden giriyorum suan nasil yaptigimi telden bulamam ama dilketin gelsin yardimci olar :)) kusura bakma

Super yaa ama aşılama değildir tuptur diye düşünüyorum bilemedim yani Allahim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin 4uz cok zor Allahim yardimcisi olsun

olur mu öyle şey canım benim estafirullah

Nasılsınız kuzucuklarrrrr

Gamsemmm geçmiş olsun dikkat et kendine

Ismihan ablacimmmm yaa masallahhhhhh arkadasina nazar degmesini dorduz cok fazla yawww rabbim verdi mi veriyor iste

Asilama olacağım da benimde 4 olgun yumurtam vardı usg fotosuna bakıp bakip seviniyodum birde içimden geçiyordu ya dordude tutarsa dorduzum olursa diyeee tabi sonuccc fooss

Super yaa ama aşılama değildir tuptur diye düşünüyorum bilemedim yani Allahim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin 4uz cok zor Allahim yardimcisi olsun[/QUOTE]

Tüp değildir canım çünküü

Evlenirken çok borca girdiler taksitleri var, üstüne birde araba aldılar, borçları bitmeden ,ayrıca Devlet evliliğin 3 yılı dolmadan Tüp Bebeğe sağlık yardımı vermez, bunlarda yaptıramaz hesap borçlanmalarından dolayı.
2 maaşız öderiz dedik" diyordu bana, canım benim yaa dördüzlerle nasıl çalışsın ne anne ne kayınvalide 4 çocuğa bakamaz, kendisi ya çalışmayacak onlarla beraber bakmak için ya da bakıcı tutacak , bu kadar taksit varken bakıcı parası nasıl ödenir.

Çok zor vallahi yaa....

Şu an o çift tam 2 yıllık evli, demem o ki sabır herşeyin ilacı...

Eşime arayalım mı N'olursun diyorum " olmaz öyle şey, o dördüzleri nasıl yaptınız mı ? diye soracaksın , çok ayıp olur" diyor.

Ben hem çok sevindim hemde çok merak ettim açıkçası

Canım benim sana da günaydın.
Rabbim sana da ANNE olmayı nasip etsin bak gördün mü olmadan hayalini kurması nasıl güzel 4 yumurtana bakarak.

Ama işin aslı öyle değil işte, ilerisi düşünülünce gerçekten çoook zor. RAABİM yardımcısı olsun anne olmaya nasılda hevesliydi garibim.

Amin ablamm cumlemize nasip etsin ins en kısa zamanda

bebek rizkiyla gelir derler rabbim onlarında yardımcısı olsun

Super yaa ama aşılama değildir tuptur diye düşünüyorum bilemedim yani Allahim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin 4uz cok zor Allahim yardimcisi olsun

Tüp değildir canım çünküü

Evlenirken çok borca girdiler taksitleri var, üstüne birde araba aldılar, borçları bitmeden ,ayrıca Devlet evliliğin 3 yılı dolmadan Tüp Bebeğe sağlık yardımı vermez, bunlarda yaptıramaz hesap borçlanmalarından dolayı.
2 maaşız öderiz dedik" diyordu bana, canım benim yaa dördüzlerle nasıl çalışsın ne anne ne kayınvalide 4 çocuğa bakamaz, kendisi ya çalışmayacak onlarla beraber bakmak için ya da bakıcı tutacak , bu kadar taksit varken bakıcı parası nasıl ödenir.

Çok zor vallahi yaa....

Şu an o çift tam 2 yıllık evli, demem o ki sabır herşeyin ilacı...

Eşime arayalım mı N'olursun diyorum " olmaz öyle şey, o dördüzleri nasıl yaptınız mı ? diye soracaksın , çok ayıp olur" diyor.

Ben hem çok sevindim hemde çok merak ettim açıkçası [/QUOTE]

arasana bı canım yaaaa napmıs netmıs nasılsa senle dertlesmıs bı sor bakalım anlatr sana ayıp olmaz bence sende bıze anlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…