Günaydın şekerim iyiyiz sen nasilsingünaydın bebişlerimmmm nasılsınızzzz
Günaydın şekerim iyiyiz sen nasilsin
gg den mi aldin canim benim.bir gun sonra gelmişti kargom canimiyiyim dadlum bendeinternetten ovü testi aldım dün ne zamn gelır acaba :44::44::44:
gg den mi aldin canim benim.bir gun sonra gelmişti kargom canim
Kutuyu acmadiklari surece sorun olmaz canımevt bebeğim ordan aldım 5 te verdım sıparıd dun bakalım ınsallah iş yerının adresını verdım kımsenın elıne gecmeden alsam ıyı olcak
Geçmiş olsun canım Allahim sanada sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin ins nekadardir istiyorsun bebek
Ya sorma ilac içmiyorum gecmiyo şiddetini artırıyor sürekli dua okuyorum gecsin diye amin canim ins bebek vardır
Günaydın canim hg bilmiyorum yaa havalardanmi neden kafami duvarlara vurcam o derece yani ilacimi icsem geccek ama hislerim bu ay hamis olacağımı söylüyoru icemiyorum inş yaniltmaz beni(
Kizlar size bisi sorucam.
Ben cumartesi catlatma ignesi olmustum.sali gunu de kontrole gittim.
Doktor bana yumurtan catlamis dedi.hafta sonuna kadar gunasiri iliskiye devam dedi
Yumurta kac gun yasiyo dedim.bes gun dedi.o yuzden h.sonyna kadar iliski dedi.
Ben bu zamana kadar yumurta bir gun yasiyo biliyodum yaa.
Internete de baktim kimi yerde bir gun.kimi yerde iki gun diyorr.
Ya be doktor salladimi ben anlamadim yaa
Doktor bana yumurtan catlamis dedi.hafta sonuna kadar gunasiri iliskiye devam dedi
As bebekkk iyiyiz sen nasılsın enerjik enerjik geldinslm bebeklernasılsınız bakalım görüşmeyeli . . . .
günaydın kızlar
geçmiş olsun canım.. inşallah bebişin bu ay seninledir
Allah Allah ben de çok şaşırdım. 5 günacaba ilacın etkisiyle mi öyle oluyor??????
günaydın kızlar
Allah Allah ben de çok şaşırdım. 5 günacaba ilacın etkisiyle mi öyle oluyor??????
As bebekkk iyiyiz sen nasılsın enerjik enerjik geldin
günaydın kızlar
Kutuyu acmadiklari surece sorun olmaz canım
En guzelini yapion datlimmm yoksaaa gerim gerim geriliyoruzzzsaol bebek evet bugün nedense öyleyim anlamadım gittine bilem bacım sata 4 kala heycan dorukta ama düşünmüyorum artık çünkü düşüne düşüne kafayı yiyecek duruma geliyo insan o bakımdan olsa gerek saldım çayıra Mevlam kayıra diyorum . . .
slm bebeklernasılsınız bakalım görüşmeyeli . . . .
Valla şekerim ilk kez duydum ben böyle birşey:26::26::26:
Sen bunları düşünme bol bol çalışın stresten uzak
Bence sallamış, yumurtanın ömrü 24 saattir.
Amaaa yumurtan tek değilse ona sözüm yok, bende çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım.
Uygulama şöyle oldu: adetin 5. günü klomene başladık sabah-akşam günde 2 tane kutu bitince bir gün ara ver ondan sonraki gün gel" dedi dr. um ben değin gün değil bir sonraki gün gidebilmiştim yani 12. günde toplam 4 yumurta vardı biri çok küçük 3'ü büyüktü,
dr. bakıp "hmm bu yumurta çatlamış dedi en büyüğünü gösterek hemen şimdi ğneyi vurdur tam 24 saat sonra gün aşırı ilişki" dedi. Biz 3 gün üstüste yaptık, 1 gün mola tekrar ve bir gün mola 1 defa daha sonra da; 1 hafta sonra 1 defa daha.
Sonuç: O en küçük olan yumurta tutmuş, " dr. adet gecikince baktı tek embriyo ama adet tarihine göre küçük bu, demek ki geç döllenme olmuş" dedi.
"en küçük vardı O mu ki?" dedim. "Evet" dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?