Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar size bisi sorucam.
Ben cumartesi catlatma ignesi olmustum.sali gunu de kontrole gittim.
Doktor bana yumurtan catlamis dedi.hafta sonuna kadar gunasiri iliskiye devam dedi
Yumurta kac gun yasiyo dedim.bes gun dedi.o yuzden h.sonyna kadar iliski dedi.
Ben bu zamana kadar yumurta bir gun yasiyo biliyodum yaa.
Internete de baktim kimi yerde bir gun.kimi yerde iki gun diyorr.
Ya be doktor salladimi ben anlamadim yaa

günaydın kızlar

geçmiş olsun canım.. inşallah bebişin bu ay seninledir

Allah Allah ben de çok şaşırdım. 5 gün acaba ilacın etkisiyle mi öyle oluyor??????

Valla şekerim ilk kez duydum ben böyle birşey:26::26::26:

Sen bunları düşünme bol bol çalışın stresten uzak

günaydın kızlar

geçmiş olsun canım.. inşallah bebişin bu ay seninledir

Allah Allah ben de çok şaşırdım. 5 gün acaba ilacın etkisiyle mi öyle oluyor??????

Bende sasirdim
Ukalalik etmek istemedim ben bir gun yasiyo biliyodum diyemedim
Igneden mi onu bilemedimm(

As bebekkk iyiyiz sen nasılsın enerjik enerjik geldin

saol bebek evet bugün nedense öyleyim anlamadım gittine bilem bacım sata 4 kala heycan dorukta ama düşünmüyorum artık çünkü düşüne düşüne kafayı yiyecek duruma geliyo insan o bakımdan olsa gerek saldım çayıra Mevlam kayıra diyorum . . .

Bence sallamış, yumurtanın ömrü 24 saattir.
Amaaa yumurtan tek değilse ona sözüm yok, bende çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım.
Uygulama şöyle oldu: adetin 5. günü klomene başladık sabah-akşam günde 2 tane kutu bitince bir gün ara ver ondan sonraki gün gel" dedi dr. um ben değin gün değil bir sonraki gün gidebilmiştim yani 12. günde toplam 4 yumurta vardı biri çok küçük 3'ü büyüktü,
dr. bakıp "hmm bu yumurta çatlamış dedi en büyüğünü gösterek hemen şimdi ğneyi vurdur tam 24 saat sonra gün aşırı ilişki" dedi. Biz 3 gün üstüste yaptık, 1 gün mola tekrar ve bir gün mola 1 defa daha sonra da; 1 hafta sonra 1 defa daha.

Sonuç: O en küçük olan yumurta tutmuş, " dr. adet gecikince baktı tek embriyo ama adet tarihine göre küçük bu, demek ki geç döllenme olmuş" dedi.

"en küçük vardı O mu ki?" dedim. "Evet" dedi

En guzelini yapion datlimmm yoksaaa gerim gerim geriliyoruzzz

canım bu çatlama iğnesini isteğen herkesde vurdurabiliyor mıu anlamadım ben bu olayı?:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…