Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ben kullanmadim canim klomen.gittigimde catlamak usere olan yumurtan var dedi bende igne istedim.
Belki dedigin gibi baska yumurtada varsa onlarin ihtimalini hesaba katmis olabilir.
Manyak sey.acik acik anlatmiyolar insanin kafasini karistiriyolar

hoş geldın canımmm nasılsın geçmişi okurken gordum 4gun gırememiştim benı merak etmıssın bidenem benım

hoş geldim seni gördüm hoş oldumevet canım benim merak etmiştim hayırdır niye giremedin insan sürekli gördüğü topiği merak ediyo göremeyince o bakımdan yavru kuşum . . .

Sekerimmmm nbr cinimmm.

iyiyim canımmmm sen nasılsın? dün biraz moralin bozuktu bugün daha iyi misin? günü de değerlendirmişsindir inşallah

Bende sasirdim
Ukalalik etmek istemedim ben bir gun yasiyo biliyodum diyemedim
Igneden mi onu bilemedimm(

deseydin keşke... ya da ara sor bir ne olacakki? özel değil mi sonuçta kroyum emme para bende hadi bakalım hayırlısı bu ay senden ümitliyim nefesalım
günaydın canım hoş geldin . . .

günaydın canım hoşbuldum... nasılsın?

acsalarda anlarlarmı bılmem hepsı erkek bir an evvel gelsın artık bugun 9. gunum
oooo anlamazlar sekerimmm ben burdan alacaktim eşim gitti ecz sormuş ovu testi var mi diyee adam çıkarmış gebelik testi vermiş eşim bu değil demiş yumurtlamayi öğrenmek için demiş yoook abi hiç bilmiyorum ben öyle birşey demiş ezc ci düşün artik

Kafama takildi yaa sorma.
Calismalari aksatmiyoruz ammaaa

Benimde kafama takıldı:44::44::44:

Benimde 12.gun cat ignesi oldum 13. Gun 15.gun ilişki önerdi dr sonrasında haftada iki kez olsun dedi:26::26:

hoş geldim seni gördüm hoş oldumevet canım benim merak etmiştim hayırdır niye giremedin insan sürekli gördüğü topiği merak ediyo göremeyince o bakımdan yavru kuşum . . .

kuzenimin düğünü vardı izmire gıttım 4 gun gırmedım bebgım bende sızı cok merak ettım nasılsın bebişim nasıl gıdıyo hayat

En guzelini yapion datlimmm yoksaaa gerim gerim geriliyoruzzz

napim bacım akıl fikir gidiyo düşündükçe kafayı yiyon deli muamelesi görüyon nerdeyse psikoloji denilen şey kayboluyo saçma sapan biri olup çıkıyosun kişiliğin değişiyo resmen elimden geldiğincede takmayacam Allah'ım verirse alırım vermezsede yapabileceğim bişiy yok onun hakkından sual olunmuyo biliyosun verende o alanda o ama dilerim hepimize versin ama almasın . . .

iyim datlum saol sata 4 kala heycan dorukta sen nasılsın . . .

valla eşin öğrenmıs canım benım eşim almaz hıc gebeleık testı fln utangactır komsumun eşi ped bile aldırıyo esıne ben sasırıyorum valla

kuzenimin düğünü vardı izmire gıttım 4 gun gırmedım bebgım bende sızı cok merak ettım nasılsın bebişim nasıl gıdıyo hayat

oooo gezmelere mi gittin sen iyi olmuştur senin açından bi nebze olsun sitres attın sevindim . . . ben napim aynı tas aynı hamam sata 4 kala heycanlıyım ama olmassada üzülürüm fakat kafama takmamaya karar verdim öyle işte . . .

canım bu çatlama iğnesini isteğen herkesde vurdurabiliyor mıu anlamadım ben bu olayı?:44::44:

Bilmiyorum canim yaa.
Doktor yumurtan catlamak uzere diyince ben garanti olsun diye istedim tamam dedi.
Benim bir sene doldugu icin etkisi olmusmudur bilmiyorum.

Bugün daha iyiyim canım dünde bis geçmedik çalıştık ohh gelsin sposlar gitsin mik mikler
Aminnnnnnnn canim ne güzel dedin ağzına sağlık
valla eşin öğrenmıs canım benım eşim almaz hıc gebeleık testı fln utangactır komsumun eşi ped bile aldırıyo esıne ben sasırıyorum valla

Benimki utanmaz canim evlenmeden önce bende utanırdım ped almaya annem alirdi hep simdide esim aliyo avm de calisiyo diyorum getirioo

Bilmiyorum canim yaa.
Doktor yumurtan catlamak uzere diyince ben garanti olsun diye istedim tamam dedi.
Benim bir sene doldugu icin etkisi olmusmudur bilmiyorum.

hımm anladım canım benim çok bilgim yok böyle şeylerde inanınki bir çok şeyi burada öğreniyorum çok yararlı bu topiklerdeki bilgiler . . . Allah razı olsun hepinizde teşekkür ederim ayrı ayrı hepinize . . .

Super yaa ama aşılama değildir tuptur diye düşünüyorum bilemedim yani Allahim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin 4uz cok zor Allahim yardimcisi olsun

Tüp değildir canım çünküü

Evlenirken çok borca girdiler taksitleri var, üstüne birde araba aldılar, borçları bitmeden ,ayrıca Devlet evliliğin 3 yılı dolmadan Tüp Bebeğe sağlık yardımı vermez, bunlarda yaptıramaz hesap borçlanmalarından dolayı.
2 maaşız öderiz dedik" diyordu bana, canım benim yaa dördüzlerle nasıl çalışsın ne anne ne kayınvalide 4 çocuğa bakamaz, kendisi ya çalışmayacak onlarla beraber bakmak için ya da bakıcı tutacak , bu kadar taksit varken bakıcı parası nasıl ödenir.

Çok zor vallahi yaa....

Şu an o çift tam 2 yıllık evli, demem o ki sabır herşeyin ilacı...

Eşime arayalım mı N'olursun diyorum " olmaz öyle şey, o dördüzleri nasıl yaptınız mı ? diye soracaksın , çok ayıp olur" diyor.

Ben hem çok sevindim hemde çok merak ettim açıkçası [/QUOTE]

ayyyy dördüzleri nasıl yaptınız mı diye soracaksına koptum burada
ben bırak dördüzü ikiz bile istemem, teker teker gelsinler :)
bir de artık tüpte çoğul gebeliğe sebep olacak şekilde tüm yumurtların döllenmesi yasaklanmış diye duydum hem de 2 gün önce aynı konuyu konusurken 15 yıldır bebek sahibi olmaya ugrasan bir arkadasım var o söyledi..

yaaa yazarken farkettim, ben kıza 4 aydır ugrasıyoruz olmadı önümüzdeki ay aşılama vs başlıcaz dedim, kız 15 senedir ugrasıyor ve ocakta kök hücre gibi bir sey deneyeceklermiş,15.000 tl tutuyormuş...

evet canımmmm hepinizin yerıne kurtlarımı doktummmmm geldımmm takma bebeğim ama elinden gelıyorsa tabı benım alımden gelmıyor valla

ayyyy dördüzleri nasıl yaptınız mı diye soracaksına koptum burada
ben bırak dördüzü ikiz bile istemem, teker teker gelsinler :)
bir de artık tüpte çoğul gebeliğe sebep olacak şekilde tüm yumurtların döllenmesi yasaklanmış diye duydum hem de 2 gün önce aynı konuyu konusurken 15 yıldır bebek sahibi olmaya ugrasan bir arkadasım var o söyledi..

yaaa yazarken farkettim, ben kıza 4 aydır ugrasıyoruz olmadı önümüzdeki ay aşılama vs başlıcaz dedim, kız 15 senedir ugrasıyor ve ocakta kök hücre gibi bir sey deneyeceklermiş,15.000 tl tutuyormuş...[/QUOTE]

Sekerim azospermi bu dönemde çözümü olmayan tek şeyy onu da kök hücreyle çözmeye çalışıyorlar o yüzden bu kadar masraf olmuştur esinde sorun vardır hiç çalı spermi yoktur rabbim yardımcısı olsun

Insallah dilketinimm.bu ay bende farkli bir his var .esimdede oyle.Hayal kirikligi yasamak istemiyorum ama umitliyim iste ne bilim.

oh oh miss senın adam bıraz daha açık sanırım benım adam utangac ben gebelık testı alırken eczanenın onunde bıle durmaz uzaklaşırr o derece yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…