Bence sallamış, yumurtanın ömrü 24 saattir.
Amaaa yumurtan tek değilse ona sözüm yok, bende çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım.
Uygulama şöyle oldu: adetin 5. günü klomene başladık sabah-akşam günde 2 tane kutu bitince bir gün ara ver ondan sonraki gün gel" dedi dr. um ben değin gün değil bir sonraki gün gidebilmiştim yani 12. günde toplam 4 yumurta vardı biri çok küçük 3'ü büyüktü,
dr. bakıp "hmm bu yumurta çatlamış dedi en büyüğünü gösterek hemen şimdi ğneyi vurdur tam 24 saat sonra gün aşırı ilişki" dedi. Biz 3 gün üstüste yaptık, 1 gün mola tekrar ve bir gün mola 1 defa daha sonra da; 1 hafta sonra 1 defa daha.
Sonuç: O en küçük olan yumurta tutmuş, " dr. adet gecikince baktı tek embriyo ama adet tarihine göre küçük bu, demek ki geç döllenme olmuş" dedi.
"en küçük vardı O mu ki?" dedim. "Evet" dedi
hoş geldın canımmm nasılsın geçmişi okurken gordum 4gun gırememiştim benı merak etmıssın bidenem benım
Sekerimmmm nbr cinimmm.
Bende sasirdim
Ukalalik etmek istemedim ben bir gun yasiyo biliyodum diyemedim
Igneden mi onu bilemedimm(
günaydın canım hoş geldin . . .
oooo anlamazlar sekerimmmacsalarda anlarlarmı bılmem hepsı erkek bir an evvel gelsın artık bugun 9. gunum
Kafama takildi yaa sorma.
Calismalari aksatmiyoruz ammaaa
hoş geldim seni gördüm hoş oldumevet canım benim merak etmiştim hayırdır niye giremedin insan sürekli gördüğü topiği merak ediyo göremeyince o bakımdan yavru kuşum . . .
En guzelini yapion datlimmm yoksaaa gerim gerim geriliyoruzzz
iyiyim canımmmm sen nasılsın? dün biraz moralin bozuktu bugün daha iyi misin? günü de değerlendirmişsindir inşallah
deseydin keşke... ya da ara sor bir ne olacakki? özel değil mi sonuçta kroyum emme para bendehadi bakalım hayırlısı bu ay senden ümitliyim nefesalım
günaydın canım hoşbuldum... nasılsın?
oooo anlamazlar sekerimmmben burdan alacaktim eşim gitti ecz sormuş ovu testi var mi diyee adam çıkarmış gebelik testi vermiş eşim bu değil demiş yumurtlamayi öğrenmek için demiş yoook abi hiç bilmiyorum ben öyle birşey demiş ezc ci düşün artik
Benimde kafama takıldı:44::44::44:
Benimde 12.gun cat ignesi oldum 13. Gun 15.gun ilişki önerdi dr sonrasında haftada iki kez olsun dedi:26::26:
kuzenimin düğünü vardı izmire gıttım 4 gun gırmedım bebgım bende sızı cok merak ettım nasılsın bebişim nasıl gıdıyo hayat
canım bu çatlama iğnesini isteğen herkesde vurdurabiliyor mıu anlamadım ben bu olayı?:44::44:
Bugün daha iyiyim canım dünde bis geçmedik çalıştık ohh gelsin sposlar gitsin mik mikleriyiyim canımmmm sen nasılsın? dün biraz moralin bozuktu bugün daha iyi misin? günü de değerlendirmişsindir inşallah
deseydin keşke... ya da ara sor bir ne olacakki? özel değil mi sonuçta kroyum emme para bendehadi bakalım hayırlısı bu ay senden ümitliyim nefesalım
günaydın canım hoşbuldum... nasılsın?
Aminnnnnnnn canim ne güzel dedin ağzına sağlıknapim bacım akıl fikir gidiyo düşündükçe kafayı yiyon deli muamelesi görüyon nerdeyse psikoloji denilen şey kayboluyo saçma sapan biri olup çıkıyosun kişiliğin değişiyo resmen elimden geldiğincede takmayacam Allah'ım verirse alırım vermezsede yapabileceğim bişiy yok onun hakkından sual olunmuyo biliyosun verende o alanda o ama dilerim hepimize versin ama almasın . . .
valla eşin öğrenmıs canım benım eşim almaz hıc gebeleık testı fln utangactırkomsumun eşi ped bile aldırıyo esıne ben sasırıyorum valla
Bilmiyorum canim yaa.
Doktor yumurtan catlamak uzere diyince ben garanti olsun diye istedim tamam dedi.
Benim bir sene doldugu icin etkisi olmusmudur bilmiyorum.
Super yaa ama aşılama değildir tuptur diye düşünüyorum bilemedim yani Allahim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin 4uz cok zor Allahim yardimcisi olsun
oooo gezmelere mi gittin seniyi olmuştur senin açından bi nebze olsun sitres attın sevindim . . . ben napim aynı tas aynı hamam sata 4 kala heycanlıyım ama olmassada üzülürüm fakat kafama takmamaya karar verdim öyle işte . . .
Tüp değildir canım çünküü
Evlenirken çok borca girdiler taksitleri var, üstüne birde araba aldılar, borçları bitmeden ,ayrıca Devlet evliliğin 3 yılı dolmadan Tüp Bebeğe sağlık yardımı vermez, bunlarda yaptıramaz hesap borçlanmalarından dolayı.
2 maaşız öderiz dedik" diyordu bana, canım benim yaa dördüzlerle nasıl çalışsın ne anne ne kayınvalide 4 çocuğa bakamaz, kendisi ya çalışmayacak onlarla beraber bakmak için ya da bakıcı tutacak , bu kadar taksit varken bakıcı parası nasıl ödenir.
Çok zor vallahi yaa....
Şu an o çift tam 2 yıllık evli, demem o ki sabır herşeyin ilacı...
Eşime arayalım mı N'olursun diyorum " olmaz öyle şey, o dördüzleri nasıl yaptınız mı ? diye soracaksın , çok ayıp olur" diyor.
Ben hem çok sevindim hemde çok merak ettim açıkçası
Insallah dilketinimm.bu ay bende farkli bir his var .esimdede oyle.Hayal kirikligi yasamak istemiyorum ama umitliyim iste ne bilim.iyiyim canımmmm sen nasılsın? dün biraz moralin bozuktu bugün daha iyi misin? günü de değerlendirmişsindir inşallahdeseydin keşke... ya da ara sor bir ne olacakki? özel değil mi sonuçta kroyum emme para bende hadi bakalım hayırlısı bu ay senden ümitliyim nefesalımgünaydın canım hoşbuldum... nasılsın?
iyim datlum saol sata 4 kala heycan doruktasen nasılsın . . .
Bugün daha iyiyim canım dünde bis geçmedik çalıştık ohh gelsin sposlar gitsin mik mikler
Aminnnnnnnn canim ne güzel dedin ağzına sağlık
Benimki utanmaz canim evlenmeden önce bende utanırdım ped almaya annem alirdi hep simdide esim aliyo avm de calisiyo diyorum getirioo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?