Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yaaa bat'ı öğrendim de bu sat ne olaki
bir de hg ne, artık sorayım dedim kaç zamandır teoriler üretiyordum

Bugün daha iyiyim canım dünde bis geçmedik çalıştık ohh gelsin sposlar gitsin mik mikler

çok sevindim canım... spoşlar tutunsun yumoşuna da geliversin mercimekcik

Insallah dilketinimm.bu ay bende farkli bir his var .esimdede oyle.Hayal kirikligi yasamak istemiyorum ama umitliyim iste ne bilim.
bende de canım... hadi bakalım Rabbim bu ay yüzünü güldürsün inşallah. valla o haberi senden aldığım gün burda hüngür hüngür ağlarım...

oh oh miss senın adam bıraz daha açık sanırım benım adam utangac ben gebelık testı alırken eczanenın onunde bıle durmaz uzaklaşırr o derece yaniii
Heheheeeeeee güldüm canım valla evet aciktir benimki benimde işime geliyo bende utanirim

evet canımmmm hepinizin yerıne kurtlarımı doktummmmm geldımmm takma bebeğim ama elinden gelıyorsa tabı benım alımden gelmıyor valla

ohhhh iyi etmişsin eşinde gittimi senle . . . .kimsenin elinden gelmiyo datlu bu olay takmamak mümkün değil ben takmamaya karar verdim ama bi regl olayım gene karalar bağlar otururumama elimden geldiğince salmayacam kendimi hayırlısı . . .

Sekerim azospermi bu dönemde çözümü olmayan tek şeyy onu da kök hücreyle çözmeye çalışıyorlar o yüzden bu kadar masraf olmuştur esinde sorun vardır hiç çalı spermi yoktur rabbim yardımcısı olsun[/QUOTE]

yaa evet eşinde yıllardır sperm sıfırmış, gecenlerde cok az sperm cıkmış ama sayısı ve yapısı bozukmuş, işte ordan bir seyler yapmaya calışıyorlar..

haberlerde falan mucize hamilelikler duyuyoruz inşallah isteyen herkes evlat sahibi olur. ben bu ay vulasyon testi yapmıcam, pazar günü tatile gidiyoruz orda gezme tozma eglence derken bakarsınız ben de demet akalın gibi vur patlasın çal oynasın derken hamile kalıyormuşum

o karalar bağlama olayı olmadan olmuyor allahtan çabuk alatıyoruz

rica ederim datlum ne demek ama öyle olsun rica ediyorum yalvarıyorum Allah'ıma versin ama hiç geri almasın . . . .

sat son adet tarihiu

Hg hosgeldin çok tatlısın yaaaaa

ayy inss dun esimde dua ediyo allahim bi tanesi yapissin (sperm yumurtaya yapissin) bi bebeğimiz olsun eli ayağı düzgün cinsiyeti hiç fark etmes diyee

naslsınızz canımm bakalımm :))

Şükür şekerim sen nasılsın

Ben once bi bayilirim sanirsamm.
Insaalah canimm, sevinc gozyaslarimiz olur bunlarrr

en son hangi tarihte adet olduysa o demek canım SAT . . .hoş bulşdum canım sende hoş geldin nasılsın. . . aklına takılan her soruyu sor sen elimizden geldiğince yanıtlarız datlum . . .

canım bu çatlama iğnesini isteğen herkesde vurdurabiliyor mıu anlamadım ben bu olayı?:44::44:

Rastgele olmaz canım, sonuçta hormon bu.

Gereksiz yere vurulursa ters teper, başka yan etkileri olur.

Yani yumurtası normal gelişip normal çatlayan birine vurmak yanlış bence.

Ama tüp bebek ve aşılamada mutlaka uygulanıyor o iğlne çünkü herşey saatli yapıldığı için.
bizimki sebepsiz infertilitesi olan da da döllenme oranını artırmak için dr. klomenle yumurta sayısını artırıyor ve yeterince büyüdüğünde ( 19-22. mm olunca) çatlatma iğnesini yaptırıyor tek doz. Ben 68 TL:ye aldım o iğneyi SGK karşılamaz dedi dr.um. markası da Ovitrelle

iyiyim canım benım bendee cokk sukur :)

o karalar bağlama olayı olmadan olmuyor allahtan çabuk alatıyoruz

işte olmuyor olmuyor olmuyor napalım elimizde olan bişey yok . . .

canım olmuyor dedim de aklıma geldi ben bi rüya gördüm
''rüyamda kv'demle ıssız bir yerdeyiz benim edetim olmuş iç çamaşırıma bakıyorum o esnada kaynanamda bakıyomuş iç çamaşırıma bana diyo ki gene mi adet oldun sen diye kızıyo bende ona bağıroyorum yeter artık napim oluyo işte elimde değilki adet olmayım diyoırum ağlıyorum öyle uyanıyorum baktım ki cidden ağlamışım ne ilginç bi rüyadır bu böyle ne anlama geliyo acaba . . . :44::44:

yaa evet eşinde yıllardır sperm sıfırmış, gecenlerde cok az sperm cıkmış ama sayısı ve yapısı bozukmuş, işte ordan bir seyler yapmaya calışıyorlar..

haberlerde falan mucize hamilelikler duyuyoruz inşallah isteyen herkes evlat sahibi olur. ben bu ay vulasyon testi yapmıcam, pazar günü tatile gidiyoruz orda gezme tozma eglence derken bakarsınız ben de demet akalın gibi vur patlasın çal oynasın derken hamile kalıyormuşum[/QUOTE]
Rabbim dermansız dert vermesin

Ohh ohh canim boşver bence de yapma ovu testi bi yönden iyi de her gün her gün yapıyorsun insanı ister istemez strese sokuyor yoook bugün yapalım yoook yarın yapalım yoook yumurtladim yok akintim gelmedi falan tatildede hiç bebiş düşünme hex toz eğlen oluverir ins
rica ederim datlum ne demek ama öyle olsun rica ediyorum yalvarıyorum Allah'ıma versin ama hiç geri almasın . . . .

Insss canim inss esimin is arkadalarindan birinin hamilelik haberini aldım coj sevinmiştim dünde düşmüş bebeği çok üzüldüm esimde üzülmüş çok zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…