oooo gezmelere mi gittin seniyi olmuştur senin açından bi nebze olsun sitres attın sevindim . . . ben napim aynı tas aynı hamam sata 4 kala heycanlıyım ama olmassada üzülürüm fakat kafama takmamaya karar verdim öyle işte . . .
Bugün daha iyiyim canım dünde bis geçmedik çalıştık ohh gelsin sposlar gitsin mik mikler
bende de canım... hadi bakalım Rabbim bu ay yüzünü güldürsün inşallah. valla o haberi senden aldığım gün burda hüngür hüngür ağlarım...Insallah dilketinimm.bu ay bende farkli bir his var .esimdede oyle.Hayal kirikligi yasamak istemiyorum ama umitliyim iste ne bilim.
Heheheeeeeee güldüm canım vallaoh oh misssenın adam bıraz daha açık sanırım benım adam utangac ben gebelık testı alırken eczanenın onunde bıle durmaz uzaklaşırr o derece yaniii
As sekerimmmm......
evet canımmmm hepinizin yerıne kurtlarımı doktummmmm geldımmmtakma bebeğim ama elinden gelıyorsa tabı benım alımden gelmıyor valla
yaaa bat'ı öğrendim de bu sat ne olaki
bir de hg ne, artık sorayım dedim kaç zamandır teoriler üretiyordum
ohhhh iyi etmişsin eşinde gittimi senle . . . .kimsenin elinden gelmiyo datlu bu olay takmamak mümkün değil ben takmamaya karar verdim ama bi regl olayım gene karalar bağlar otururumama elimden geldiğince salmayacam kendimi hayırlısı . . .
Bugün daha iyiyim canım dünde bis geçmedik çalıştık ohh gelsin sposlar gitsin mik mikler
Aminnnnnnnn canim ne güzel dedin ağzına sağlık
Benimki utanmaz canim evlenmeden önce bende utanırdım ped almaya annem alirdi hep simdide esim aliyo avm de calisiyo diyorum getirioo
slm tatlım nasılsın
sat son adet tarihiuyaaa bat'ı öğrendim de bu sat ne olaki
ayy inss dun esimde dua ediyo allahim bi tanesi yapissin (sperm yumurtaya yapissin) bi bebeğimiz olsun eli ayağı düzgün cinsiyeti hiç fark etmes diyeeçok sevindim canım... spoşlar tutunsun yumoşuna da geliversin mercimekcik
bende de canım... hadi bakalım Rabbim bu ay yüzünü güldürsün inşallah. valla o haberi senden aldığım gün burda hüngür hüngür ağlarım...
naslsınızz canımm bakalımm :))
çok sevindim canım... spoşlar tutunsun yumoşuna da geliversin mercimekcik
bende de canım... hadi bakalım Rabbim bu ay yüzünü güldürsün inşallah. valla o haberi senden aldığım gün burda hüngür hüngür ağlarım...
yaaa bat'ı öğrendim de bu sat ne olaki
canım bu çatlama iğnesini isteğen herkesde vurdurabiliyor mıu anlamadım ben bu olayı?:44::44:
Heheheeeeeee güldüm canım vallaevet aciktir benimki benimde işime geliyo bende utanirim
sat son adet tarihiu
Hg hosgeldinçok tatlısın yaaaaa
ayy inss dun esimde dua ediyo allahim bi tanesi yapissin (sperm yumurtaya yapissin) bi bebeğimiz olsun eli ayağı düzgün cinsiyeti hiç fark etmes diyee
Şükür şekerim sen nasılsın
o karalar bağlama olayı olmadan olmuyorallahtan çabuk alatıyoruz
rica ederim datlum ne demek ama öyle olsun rica ediyorum yalvarıyorum Allah'ıma versin ama hiç geri almasın . . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?