Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

eşim gelmedı yanlız gıttım tatlım aynı gun onunda akrabasının dugunu vardı bolustuk düğünlerii ben bazen takmıuyorum unutuyorum ama sağ olsunlar hatırlatanlarım çok

wuuu bişey kalmamış heyecan dorukta yani hadi bakalım hayırlısı inşallah. ben de bugün yarın reglimi bekliyorum canım... c.tesi doktorla randevum var tam 3.güne denk gelecek Allahın izniyle

canım inşallah regl olmazsında hamiş olursun Allah herşeyin hayırlısını versin amin . . .

en son hangi tarihte adet olduysa o demek canım SAT . . .hoş bulşdum canım sende hoş geldin nasılsın. . . aklına takılan her soruyu sor sen elimizden geldiğince yanıtlarız datlum . . .

neeee hg hoşgeldin mi demek ben hayırlı günler sanmıştım yaklaşmışım ama hahahahah :)

ben bu ay depresyon yapmamak için hiç sayıyorum bat sat falan..
koşu bandı almıştık onu kurdular pazartesi günü, günde 2 kez yrüyüş yapmaya karar verdim, 5 kg fazlam var onu vermeye and içtim :)
bir de şimdi manikür pedikür ağda vs yaptırcam, gecen ay gercekten nasıl salmışım kendimi yaa, her gün ovulasyon testiydi, kafamda kurmalardı falan derken hem hamişlik falan olmadı hem de 2 kg almışım

neyse ben şimdilik çıkıyorum dönnce yazarım hg (hayırlı günler manasında :))

selamm canım benım cok sukur ıyıyım canım sen nasılsın. bızım yerımızede oynadın mı :))

ohooooo ortalığın anasını ağlattımmm oynamak ne kelime bebişimmmm normalde cok oynayan bırı değilimdir ama bıraz gaza geldım vur patlasın cal oynasın dedımmm hepınızın yerıne oynadım 2 gun yuruyemedım ama olsun

ne güzel yaa benım kı her konuda utangactır bende oyle aslında hala ışık kapalı olur bızım mık mıkler bı alısamadık yavv

ay kız bu neee? benim bildiğim kadın utanır böyle şeylerde erkek değl...

nasıl etkiliyorlar bizi şuna bak ya... kendi derdimiz bitti bir de onlar için kasıyoruz, üzüyoruz kendimizi... 4 günün kaldı ya canım böyle rüyalar görmen normal...

eşim gelmedı yanlız gıttım tatlım aynı gun onunda akrabasının dugunu vardı bolustuk düğünlerii ben bazen takmıuyorum unutuyorum ama sağ olsunlar hatırlatanlarım çok

bu hatırlatanlarda olmasa hersey güzel olcakta ne dıye karışıyorlarsa anlamadım gıttı sizene ne zaman istersek doğururuz dıcez artık can sıkmaya başladılar :)

saol datlum ben anlamıyorum pek fazla bu işleri teşekkür ederi bilgin için çok saol burada çok şey öğreniyorum çokkkkk

kızzzzz hicranımmmmmmmmmmmm nassınnnnnnnnnnnnnnnnn
Oslemimmm hamilimmmmm nbr iiiyim sen nasilsin buyuttun mu bebusiii yerr onu teysesiii
ne güzel yaa benım kı her konuda utangactır bende oyle aslında hala ışık kapalı olur bızım mık mıkler bı alısamadık yavv
Hahahaaaaaabizde ayni karanlikta yapiyik esime diyorum isigi kapat gel dursun dioo olmazzzzz diyorummm
iyiyim canım benım bendee cokk sukur :)

ohhhh butun krtları dokmuşsun hatta bızım kurtları bıle dokmuşsun canım :)) en ıyısını yapmışsın valla :)ah canım benım sımdı ıyı mısın :)

Kızlar kocişle tartışıp duruyoruz bebekken ben daha güzeldim diye...Yorumu sizlere bırakıyorum :))))) kız da erkek de olsa umarım bana benzer diyorum ya eşim sinir oluyo, en son size sormaya karar verdik :)

evet bazen istisnalar kaydeyi bozmuyor iyi yapmışsınız düğünleri paylaşmayı . . . .canım o hatırlatanlar herkeste saolsunlarda bizden de uzak dursunlar sinir sitres etmesinler bizde tövbe tövbe . . . . hepisine bigün kendimi zorlayıp hayatınızdan çıkmak istiyorum ne dersiniz diyesim var valla . . .

Oslemimmm hamilimmmmm nbr iiiyim sen nasilsin buyuttun mu bebusiii yerr onu teysesiii

Hahahaaaaaabizde ayni karanlikta yapiyik esime diyorum isigi kapat gel dursun dioo olmazzzzz diyorummm

iyiyiz canım benim sende durumlar nası arada giriyom karnım cıktı biraz allahım tüm isteyenlere versin yarabbim bebişlerle dolsun karnınızzzzz

Tsk ederim hicranim
günaydın kızlar

geçmiş olsun canım.. inşallah bebişin bu ay seninledir

Allah Allah ben de çok şaşırdım. 5 gün acaba ilacın etkisiyle mi öyle oluyor??????
Aminnn canım aminn ins
Insallah dilketinimm.bu ay bende farkli bir his var .esimdede oyle.Hayal kirikligi yasamak istemiyorum ama umitliyim iste ne bilim.
Bnde senle ayni duyguları
yaaa bat'ı öğrendim de bu sat ne olaki
bir de hg ne, artık sorayım dedim kaç zamandır teoriler üretiyordum

ikimizde utanıyoruz valla bebem sonra halimize çok gülüyoruz sesiz konusuyoruz mesela sonra nedn sesiz konusuyoruz kı evde kımse yok fln deyıp guluyoruz bız bıraz değişiğiz sanırımmm

canlar dun güzel bı doktora gıttımde hersey normal yalnız proteın s bıraz yüksek cıkmıs hamıle kalır kalkmaz gel onların ıgnesı var ıgne vurulcan dedı bu proteın s neden yüksek cıkıo acaba bılen varmı

deli kız ya dalga geçiyo benle . . .

en iyisini yapmışsın aferim sana ohhhhh şöyle bi kendimize gelelim toparlayalım kendimizi ne hale düştük yahuuuuu

görüşürük bebek git gel hadi bakim . . . .

valla bilmiyorum canım öyle işlemişler ki zihnimize bizi etkilkeyenler bilinçaltımızda onlarla yatıp onlarla kalkıyoruz yazık bize ben bize çok üzülüyorum ya cidden bak

bu hatırlatanlarda olmasa hersey güzel olcakta ne dıye karışıyorlarsa anlamadım gıttı sizene ne zaman istersek doğururuz dıcez artık can sıkmaya başladılar :)

bızım kıler manyak da gerisini bilmiyorum illa kafalarını yarcan bırakcan ilk başta annem kızım gelen gıden varmı bılmem ne sonra cok bılmıs gorumcemm sonra malüm kayın valıde ama bazen acmıyorum telefonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…