ohhhh iyi etmişsin eşinde gittimi senle . . . .kimsenin elinden gelmiyo datlu bu olay takmamak mümkün değil ben takmamaya karar verdim ama bi regl olayım gene karalar bağlar otururumama elimden geldiğince salmayacam kendimi hayırlısı . . .
wuuu bişey kalmamış heyecan dorukta yanihadi bakalım hayırlısı inşallah. ben de bugün yarın reglimi bekliyorum canım... c.tesi doktorla randevum var tam 3.güne denk gelecek Allahın izniyle
en son hangi tarihte adet olduysa o demek canım SAT . . .hoş bulşdum canım sende hoş geldin nasılsın. . . aklına takılan her soruyu sor sen elimizden geldiğince yanıtlarız datlum . . .
selamm canım benım cok sukur ıyıyım canım sen nasılsın. bızım yerımızede oynadın mı :))
ne güzel yaa benım kı her konuda utangactır bende oyle aslında hala ışık kapalı olur bızım mık mıkler bı alısamadık yavv
nasıl etkiliyorlar bizi şuna bak ya... kendi derdimiz bitti bir de onlar için kasıyoruz, üzüyoruz kendimizi... 4 günün kaldı ya canım böyle rüyalar görmen normal...işte olmuyor olmuyor olmuyor napalım elimizde olan bişey yok . . .
canım olmuyor dedim de aklıma geldi ben bi rüya gördüm
''rüyamda kv'demle ıssız bir yerdeyiz benim edetim olmuş iç çamaşırıma bakıyorum o esnada kaynanamda bakıyomuş iç çamaşırıma bana diyo ki gene mi adet oldun sen diye kızıyo bende ona bağıroyorum yeter artık napim oluyo işte elimde değilki adet olmayım diyoırum ağlıyorum öyle uyanıyorum baktım ki cidden ağlamışım ne ilginç bi rüyadır bu böyle ne anlama geliyo acaba . . .:44::44:
eşim gelmedı yanlız gıttım tatlım aynı gun onunda akrabasının dugunu vardı bolustuk düğünleriiben bazen takmıuyorum unutuyorum ama sağ olsunlar hatırlatanlarım çok
Rastgele olmaz canım, sonuçta hormon bu.
Gereksiz yere vurulursa ters teper, başka yan etkileri olur.
Yani yumurtası normal gelişip normal çatlayan birine vurmak yanlış bence.
Ama tüp bebek ve aşılamada mutlaka uygulanıyor o iğlne çünkü herşey saatli yapıldığı için.
bizimki sebepsiz infertilitesi olan da da döllenme oranını artırmak için dr. klomenle yumurta sayısını artırıyor ve yeterince büyüdüğünde ( 19-22. mm olunca) çatlatma iğnesini yaptırıyor tek doz. Ben 68 TL:ye aldım o iğneyi SGK karşılamaz dedi dr.um. markası da Ovitrelle
Oslemimmm hamilimmmmm nbr iiiyim sen nasilsin buyuttun mu bebusiii yerr onu teysesiiikızzzzz hicranımmmmmmmmmmmm nassınnnnnnnnnnnnnnnnn
Hahahaaaaaane güzel yaa benım kı her konuda utangactır bende oyle aslında hala ışık kapalı olur bızım mık mıkler bı alısamadık yavv
iyiyim canım benım bendee cokk sukur :)
ohooooo ortalığın anasını ağlattımmm oynamak ne kelime bebişimmmm normalde cok oynayan bırı değilimdir ama bıraz gaza geldım vur patlasın cal oynasın dedımmm hepınızın yerıne oynadım 2 gun yuruyemedım ama olsun
eşim gelmedı yanlız gıttım tatlım aynı gun onunda akrabasının dugunu vardı bolustuk düğünleriiben bazen takmıuyorum unutuyorum ama sağ olsunlar hatırlatanlarım çok
Oslemimmm hamilimmmmm nbr iiiyim sen nasilsin buyuttun mu bebusiii yerr onu teysesiii
Hahahaaaaaabizde ayni karanlikta yapiyik esime diyorum isigi kapat gel dursun dioo olmazzzzz diyorummm
Tsk ederim hicranimNasılsınız kuzucuklarrrrr
Gamsemmm geçmiş olsun dikkat et kendine
Ismihan ablacimmmm yaa masallahhhhhh arkadasina nazar degmesini dorduz cok fazla yawww rabbim verdi mi veriyor iste
Asilama olacağım da benimde 4 olgun yumurtam vardı usg fotosuna bakıp bakip seviniyodum birde içimden geçiyordu ya dordude tutarsa dorduzum olursa diyeeetabi sonuccc fooss
Aminnn canım aminn insgünaydın kızlar
geçmiş olsun canım.. inşallah bebişin bu ay seninledir
Allah Allah ben de çok şaşırdım. 5 günacaba ilacın etkisiyle mi öyle oluyor??????
Bnde senle ayni duygularıInsallah dilketinimm.bu ay bende farkli bir his var .esimdede oyle.Hayal kirikligi yasamak istemiyorum ama umitliyim iste ne bilim.
yaaa bat'ı öğrendim de bu sat ne olaki
bir de hg ne, artık sorayım dedim kaç zamandır teoriler üretiyordum
ay kız bu neee? benim bildiğim kadın utanır böyle şeylerde erkek değl...
nasıl etkiliyorlar bizi şuna bak ya... kendi derdimiz bitti bir de onlar için kasıyoruz, üzüyoruz kendimizi... 4 günün kaldı ya canım böyle rüyalar görmen normal...
neeee hg hoşgeldin mi demek ben hayırlı günler sanmıştım yaklaşmışım ama hahahahah :)
ben bu ay depresyon yapmamak için hiç sayıyorum bat sat falan..
koşu bandı almıştık onu kurdular pazartesi günü, günde 2 kez yrüyüş yapmaya karar verdim, 5 kg fazlam var onu vermeye and içtim :)
bir de şimdi manikür pedikür ağda vs yaptırcam, gecen ay gercekten nasıl salmışım kendimi yaa, her gün ovulasyon testiydi, kafamda kurmalardı falan derken hem hamişlik falan olmadı hem de 2 kg almışım
neyse ben şimdilik çıkıyorum dönnce yazarım hg (hayırlı günler manasında :))
Iki fotoda cok tatli ama bebekken kiz çocukları daha tatlı oluyoooKızlar kocişle tartışıp duruyoruz bebekken ben daha güzeldim diye...Yorumu sizlere bırakıyorum :))))) kız da erkek de olsa umarım bana benzer diyorum ya eşim sinir oluyo, en son size sormaya karar verdik :)
Eki Görüntüle 843677
ay kız bu neee? benim bildiğim kadın utanır böyle şeylerde erkek değl...
nasıl etkiliyorlar bizi şuna bak ya... kendi derdimiz bitti bir de onlar için kasıyoruz, üzüyoruz kendimizi... 4 günün kaldı ya canım böyle rüyalar görmen normal...
ikimizde utanıyoruz valla bebem sonra halimize çok gülüyoruz sesiz konusuyoruz mesela sonra nedn sesiz konusuyoruz kı evde kımse yok fln deyıp guluyoruz bız bıraz değişiğiz sanırımmm
bu hatırlatanlarda olmasa hersey güzel olcakta ne dıye karışıyorlarsa anlamadım gıttı sizene ne zaman istersek doğururuz dıcez artık can sıkmaya başladılar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?