Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bugun kontrole geldim 1750 geldi degerim yani 5 gun once 633.6 cikmisti ama bugun 1750 geldi baya baya yukselmis ama doktor dis gebelik dedi kurtaj yapti
asyakcim canim keske bi dr daha gorunseydin dis gebelik boyle mi oluyor tam bilmiyorum ama okuduklarim hep tupu falan alinmis oluyor cimcimesultan vardi eylül topiginde hatirladin mi onun hikayesine donmez ins

Iyiyim canim seb nasilsib neler yaptin görüşmeyeli

iyiym sağol canım daha hiçbişey yapamadım DDD çünkü yarın son günüm sonra başlıcam çalışmalara inş şu çörek otu bal kürünü yaptımm anammmmmmmmmmmm ne kötü tadı var ya töbe Yarabbi zorla yiyom bir kaşık napcan mecbuuuuuuuuuuur D

merhaba bısey sorabılır mıyım hangı ılde oturuyorsunuz bende genetık testlerını yaptırdımda sonuçları bekliyorum fakülteden o yüzden merak ettım
merhaba canım, bursadayım ben. Sen hangi ildesin?
Hangi testleri yaptılar sana?

bnm eşimde yaşını hiç göstermez ama işinden dolayı sürekli spor yapıyor ve severek yapıyor :) bende tam tersi tam bir Garfield ım DD bende cok kızdırırım senin zamanın benim zamanım diye D

merhaba canım, bursadayım ben. Sen hangi ildesin?
Hangi testleri yaptılar sana?

bende bursadayım canım valla ben 29 nısandan berı gıdıyorum fakülteye bı bırakamadılar gıttı :) kan pıhtılaşması troıd falan bırsuru ultrasyon falan yaptılar canım en son 16 temmuzda kromozom testı ıcın kan verdık daha sonuçlar çıkamadı gıttı bakalım sonuçları beklıoruz ocakta dusuk yapmıştım ben o yüzden yaptırdım o testlerı. ocaktan bu yana da ıste korunmaya devam su test sonucu açıklansa güzel olcakta

bnm eşimde yaşını hiç göstermez ama işinden dolayı sürekli spor yapıyor ve severek yapıyor :) bende tam tersi tam bir Garfield ım DD bende cok kızdırırım senin zamanın benim zamanım diye D

hahahah aynen senin zamanın benim zamanım bende çok yaparım :) ve bende tam bir garfield ım ne kadar ortak noktamız var. adam benden 10 yaş büyük ama gerçekten beni bin kere cebinden çıkarır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…