asyakcim canim keske bi dr daha gorunseydin dis gebelik boyle mi oluyor tam bilmiyorum ama okuduklarim hep tupu falan alinmis oluyor cimcimesultan vardi eylül topiginde hatirladin mi onun hikayesine donmez insBugun kontrole geldim 1750 geldi degerim yani 5 gun once 633.6 cikmisti ama bugun 1750 geldi baya baya yukselmis ama doktor dis gebelik dedi kurtaj yapti
Iyiyim canim seb nasilsib neler yaptin görüşmeyeli
hale, jalebizim eski işyerinden bir abla vardı 3 kızın izimleri bu şekildeydi valla
canım illa uyumlu mu olması lazım?? hoşuna giden bir isim yok mu hiç? dizi de mi izlemiyorsun???
Benim esimde 32yasinda aramizda 9yas var sanki cok gec gibi...arkadaslarinin iki uc cocuklari var hep
merhaba canım, bursadayım ben. Sen hangi ildesin?merhaba bısey sorabılır mıyım hangı ılde oturuyorsunuz bende genetık testlerını yaptırdımda sonuçları bekliyorum fakülteden o yüzden merak ettım
Kızım olursa Elvin erkek olursa yiğit eymen
Benim esimde 32yasinda aramizda 9yas var sanki cok gec gibi...arkadaslarinin iki uc cocuklari var hep
Yakinda mikmikciler diye grup accam patlama yapcak grup :)) aynen ne yazarsa güzel yazar mevlam
Canjm benim ya gecmis olsun cok kiyamam ya hemen iyilea cik kaldigimiz yerden devam ederuz
hatice
değilmiş baksana :) gerçi eşime kalsa onun için de geç değil. kendini 20 gibi hisseidyo :) benden 10 yaş büyük olduğu için ben bazen kızdırıyorum onu. tabi sen yaşlandın artık falan diye. sizin gibi bin taneyi cebimden çıkarırım diyobide benim eşim tiyatrocu. çok neşeli eğlenceli bi iş ortamı ve hareketli bi çalışma hayatı var. onu genç tutan genç kalmasının sebebi o olacak bence :)
merhaba canım, bursadayım ben. Sen hangi ildesin?
Hangi testleri yaptılar sana?
bence ikisi de gayet hoş canım vazgeçme..
bnm eşimde yaşını hiç göstermez ama işinden dolayı sürekli spor yapıyor ve severek yapıyor :) bende tam tersi tam bir Garfield ımDD bende cok kızdırırım senin zamanın benim zamanım diye D
elvini bende bir filmde duymustum bende elvin istiyorum kiz esimde hatice elvin olur diyooo
Şimdilik bişi diyemem cnm, bakarsın bebiş olursa bebişimin isim anneleri siz olursunuz :)
Canlarim suan size hastaneden sesleniyorum kurtaj oldum malesef simdide ilac tedavisi baslayacak cok agladim zirladim ama aldilar
bence kızın olursa yağmur, oğlun olursa rüzgar koy. yada poyraz :)
senin adın ela değil miydi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?