- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Iki fotoda cok tatli ama bebekken kiz çocukları daha tatlı oluyooo)))
ohhhh butun krtları dokmuşsun hatta bızım kurtları bıle dokmuşsun canım :)) en ıyısını yapmışsın valla :)ah canım benım sımdı ıyı mısın :)
iyiyiz canım benim sende durumlar nası arada giriyom karnım cıktı biraz allahım tüm isteyenlere versin yarabbim bebişlerle dolsun karnınızzzzz
Rabbim dermansız dert vermesinyaa evet eşinde yıllardır sperm sıfırmış, gecenlerde cok az sperm cıkmış ama sayısı ve yapısı bozukmuş, işte ordan bir seyler yapmaya calışıyorlar..
haberlerde falan mucize hamilelikler duyuyoruz inşallah isteyen herkes evlat sahibi olur. ben bu ay vulasyon testi yapmıcam, pazar günü tatile gidiyoruz orda gezme tozma eglence derken bakarsınız ben de demet akalın gibi vur patlasın çal oynasın derken hamile kalıyormuşum
valla bilmiyorum canım öyle işlemişler ki zihnimize bizi etkilkeyenler bilinçaltımızda onlarla yatıp onlarla kalkıyoruz yazık bize ben bize çok üzülüyorum ya cidden bak
evet bazen istisnalar kaydeyi bozmuyor iyi yapmışsınız düğünleri paylaşmayı . . . .canım o hatırlatanlar herkeste saolsunlarda bizden de uzak dursunlar sinir sitres etmesinler bizde tövbe tövbe . . . . hepisine bigün kendimi zorlayıp hayatınızdan çıkmak istiyorum ne dersiniz diyesim var valla . . .
ezikmiyiz lan bizyazık bana yazık bana bu kaçıncı regli banaaaa üzülme bebeğim.. bizi bizden başka ayağa kaldıracak da yok
kesinlikle kızlar bi başka oluyo hele de süslü falan olunca :) gel bunu eşime anlat ama, o benden daha güzelmiş, aksine ben çok güzelmişim küçükken :) teşekkür ederim bebeğim bu arada
olsun enazından denk gelmişsiniz. bu da çok güzel bişey
ezikmiyiz lan bizyazık bana yazık bana bu kaçıncı regli banaaaa üzülme bebeğim.. bizi bizden başka ayağa kaldıracak da yok
Kokos oluyoruz biz taaa bebekliktennnn erkege bisey alacak olsan cesit yok kızlarda rengarenk çeşit çeşit taa bebeklikten basliyoz bizde sus pus alışveriş merakı
bızım kıler manyak da gerisini bilmiyorum illa kafalarını yarcan bırakcanilk başta annem kızım gelen gıden varmı bılmem ne sonra cok bılmıs gorumcemm sonra malüm kayın valıde ama bazen acmıyorum telefonları
valla benımde var tatlım hatta ağız burun dalasımda varda neyseee büyüklerimizdir saygıda kusuara gerek yoksöyle bi hamile kalsam ohh misss valla
Kızlar kocişle tartışıp duruyoruz bebekken ben daha güzeldim diye...Yorumu sizlere bırakıyorum :))))) kız da erkek de olsa umarım bana benzer diyorum ya eşim sinir oluyo, en son size sormaya karar verdik :)
Eki Görüntüle 843677
Rabbim dermansız dert vermesin
Ohh ohh canim boşver bence de yapma ovu testi bi yönden iyi de her gün her gün yapıyorsun insanı ister istemez strese sokuyor yoook bugün yapalım yoook yarın yapalım yoook yumurtladim yok akintim gelmedi falan tatildede hiç bebiş düşünme hex toz eğlen oluverir ins
Insss canim inss esimin is arkadalarindan birinin hamilelik haberini aldım coj sevinmiştim dünde düşmüş bebeği çok üzüldüm esimde üzülmüşçok zor ya
canlar dun güzel bı doktora gıttımde hersey normal yalnız proteın s bıraz yüksek cıkmıs hamıle kalır kalkmaz gel onların ıgnesı var ıgne vurulcan dedı bu proteın s neden yüksek cıkıo acaba bılen varmı
hahahah ahhh ahhh olsun ılk once onlar rahatlıcak bızden once hadı bebegı var rahatlayalım bırıncı olur zaman gectıkten sonra ıkıncı ne zaman derler :)
ayyyy bende çok üzüldüm çok geçmiş olsun canımonun için diyorum ya canım verende Allah alanda hakkında sual olunmuyo Rabbim herkese herşeyin hayırlısını versin . . .
ohhhh tadından yenilmes ozman keşke kalsan kız valla çok sevinirim cidden bak Allah'ım duysun sesimizi . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?