Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sen daha tatlısın cnmm kıvır kıvır aynı ben gıbı bebeklıgımız benzıyo

teşekkür ederim cnm, küçükken saçlarım kıvır kıvırdı ama zamanla dümdüz oldu benim senin de düzleşti mi bari :) fotoda pek belli olmuyo ama kırmızı rujum var odur budur da başka renk ruj sürmedim hiç zaten :)

ama bu aralar daha iyi, erkek bebişler için de çok hoş şeyler var hele o takım elbise ve papyonları yok mu öldürüyor beni :)
Aaa evet o mevlut takımları çok cici gerçekten avm ye gidince çocuk elbisrlerine dalıyorum çıkamıyorum bakıyorum inceliyorum ahhh ahh

benım hala çok kıvırcık ve kabarık ben ruj surmem cunkı ruj surcek kadar dudaklarım yok çok küçük ve ınce inşallah sen kadar tatlı bır kızın olur bebğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Sekerim azospermi bu dönemde çözümü olmayan tek şeyy onu da kök hücreyle çözmeye çalışıyorlar o yüzden bu kadar masraf olmuştur esinde sorun vardır hiç çalı spermi yoktur rabbim yardımcısı olsun[/QUOTE]

Testisten kök hücre alınarak kuzenimin kayınbiraderi ikiz bebek sahibi oldu .Adam üstelikte dr. ama böyle bir sorunu varmış.
İkizler şuan 6,5 yaşında.

azospermi ye çözüm olarak ÇAKŞIROTU kökü kullanılıyor. İnternetten bakın görürsünüz arkadaşlar. Ben eşime hamile kalmadan önce deneme amaçlı zorla içirmiştim, sperm sayısı korkunç artmıştı.

Gerçi 1,5 yıldır içmiyor ama, ihtiyaçta yok zaten.

bi fikrim yoook canım:44:

Aminnnnnn birde hamile olduğunu öğrenir öğrenmez herkes duymuş canım en azindan kalp atisini duyana kadar söylememek gerek berce

kesinlikle canım çok doğru nazar fln değiyo olmuyo yalancı gebelik fln oluyo bi şekilde oluyor bişeyle inşAllah son olur arkadaşın için bir daha yaşamaz bu olayı . . .[/QUOTE]

Evet nazara bende çok inanırım ins son olur canım

benım hala çok kıvırcık ve kabarık ben ruj surmem cunkı ruj surcek kadar dudaklarım yok çok küçük ve ınce inşallah sen kadar tatlı bır kızın olur bebğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

benim de saçlarım öyle hiç sevmiyorum :120:her yıkandığımda fön çekiyorum çok sıkıcı

bi fikrim yoook canım:44:

kesinlikle canım çok doğru nazar fln değiyo olmuyo yalancı gebelik fln oluyo bi şekilde oluyor bişeyle inşAllah son olur arkadaşın için bir daha yaşamaz bu olayı . . .

Evet nazara bende çok inanırım ins son olur canım[/QUOTE]

hımmm saol canımm bnm

ağzından bal damlıyo cnm, ayyy inşallahhhhh bana benzer :) kuşum oriflamede dudağı dolgun gösteren hatta sürdüğünde hafif yakan rujlar vardı 1-2 yıl önce...benim de dudaklarım çok dolgun değildir ama o rujlardan kullanıyorum...tavsiye ederim...

benim de saçlarım öyle hiç sevmiyorum :120:her yıkandığımda fön çekiyorum çok sıkıcı

aynen yaa kac saat onları düzleştircem die uğrasıyorumm her ay duzenlı az olarak ara makasa attırıyorum o zaman kullanabılıyorum kıvırcık

aldım bebğim ondan pembe gibi deme kullanıyorum yakıyor hatta ama bende fayda etmedı cunkı sulalecek küçük yapılı dudakalrımız

aynen yaa kac saat onları düzleştircem die uğrasıyorumm her ay duzenlı az olarak ara makasa attırıyorum o zaman kullanabılıyorum kıvırcık

oh sen kıvırcık kullanabiliyormuşsun ne güzel... benim öyle bir imkanım yok. saçma sapan bir saçım var. sırf kabarıklık sanki böyle oluyorum aynen

kesinlikle kızlar bi başka oluyo hele de süslü falan olunca :) gel bunu eşime anlat ama, o benden daha güzelmiş, aksine ben çok güzelmişim küçükken :) teşekkür ederim bebeğim bu arada

Benin eşim kızımız olsun istiyor ben hep oğlum olsun istiyordum simdi ikisinede razıyım hatta ikisi birden gelsin:))

oh sen kıvırcık kullanabiliyormuşsun ne güzel... benim öyle bir imkanım yok. saçma sapan bir saçım var. sırf kabarıklık sanki böyle oluyorum aynen

ıslakken elidorun yeşil kremı var ondan sürsende fayda etmıyo mu tatlım onceden benımde öyleydı kucukken ütü yapıodum sonra düzleştirici fln derken açıldı kıvırcıklar bıraz kabarmasın dıe az ara makas attırıyorum saçım ıslakken krem sonra jöle sürüyorum kullanıyorum

çok komık 4 konyalı gemç şarkı yapmış beğendım bende ağzıma takıldı kaç gundur onalrı dınleyıp guluoyrumm

merak ettim şimdi eve gidince direkt müzik kanallarını açayım ben

neler kullandım bana mısın demiyor. ben de çok şey kullandım. defrize bile yaptırmışlığım vardır. bunlar ytüzünden şekli bozulmuş olabilir ben de sürekli aramakas attırıyorum ama işe yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…