- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
sen daha tatlısın cnmm kıvır kıvır aynı ben gıbı bebeklıgımız benzıyo
Aaa evet o mevlut takımları çok cici gerçekten avm ye gidince çocuk elbisrlerine dalıyorum çıkamıyorum bakıyorum inceliyorumama bu aralar daha iyi, erkek bebişler için de çok hoş şeyler var hele o takım elbise ve papyonları yok mu öldürüyor beni :)
aynen aynennnn ayy ne güzel motivasyonun yüksek bugün :)
evt tek bu konuda benziyoruz zatennnbaşka uyuan bişeyimiz yok
Çok güldüm yaa Allah iyliğini versin emi senin . . .doğru bizim bizden başka kimsemiz yok bir Allah bir biz varız bize destek çıkacak . . . .
teşekkür ederim cnm, küçükken saçlarım kıvır kıvırdı ama zamanla dümdüz oldu benim senin de düzleşti mi bari :) fotoda pek belli olmuyo ama kırmızı rujum var odur budur da başka renk ruj sürmedim hiç zaten :)
bi fikrim yoook canım:44:canlarr
Aminnnnnn birde hamile olduğunu öğrenir öğrenmez herkes duymuş canım en azindan kalp atisini duyana kadar söylememek gerek berce
eh işte idare ediyoruz
ya harbi çok komiksin...
ayyynen öyle
benım hala çok kıvırcık ve kabarık ben ruj surmem cunkı ruj surcek kadar dudaklarım yok çok küçük ve ınceinşallah sen kadar tatlı bır kızın olur bebğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bi fikrim yoook canım:44:
kesinlikle canım çok doğru nazar fln değiyo olmuyo yalancı gebelik fln oluyo bi şekilde oluyor bişeyle inşAllah son olur arkadaşın için bir daha yaşamaz bu olayı . . .
benım hala çok kıvırcık ve kabarık ben ruj surmem cunkı ruj surcek kadar dudaklarım yok çok küçük ve ınceinşallah sen kadar tatlı bır kızın olur bebğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sende öyle çok tatlısın ve gomiksin tatlımmm şuan dinleme imkanınız varsa tandır boys mükemmel die bir şarkı yapmış 5 gundur fln onalrı dınlıyorum
benim de saçlarım öyle hiç sevmiyorum :120:her yıkandığımda fön çekiyorum çok sıkıcı
ağzından bal damlıyo cnm, ayyy inşallahhhhh bana benzer :) kuşum oriflamede dudağı dolgun gösteren hatta sürdüğünde hafif yakan rujlar vardı 1-2 yıl önce...benim de dudaklarım çok dolgun değildir ama o rujlardan kullanıyorum...tavsiye ederim...
aynen yaa kac saat onları düzleştircem die uğrasıyorumm her ay duzenlı az olarak ara makasa attırıyorum o zaman kullanabılıyorum kıvırcık
o ne kızbenim burda kolon yok canım malesef evde de net yok
kesinlikle kızlar bi başka oluyo hele de süslü falan olunca :) gel bunu eşime anlat ama, o benden daha güzelmiş, aksine ben çok güzelmişim küçükken :) teşekkür ederim bebeğim bu arada
oh sen kıvırcık kullanabiliyormuşsun ne güzel... benim öyle bir imkanım yok. saçma sapan bir saçım var. sırf kabarıklık sankiböyle oluyorum aynen
çok komık 4 konyalı gemç şarkı yapmış beğendım bende ağzıma takıldı kaç gundur onalrı dınleyıp guluoyrumm
çok komık 4 konyalı gemç şarkı yapmış beğendım bende ağzıma takıldı kaç gundur onalrı dınleyıp guluoyrumm
ıslakken elidorun yeşil kremı var ondan sürsende fayda etmıyo mu tatlım onceden benımde öyleydı kucukken ütü yapıodum sonra düzleştirici fln derken açıldı kıvırcıklar bıraz kabarmasın dıe az ara makas attırıyorum saçım ıslakken krem sonra jöle sürüyorum kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?