Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

boya yapıormusun canım boyada açıyor da şekıl bozukluguda yapıoyr evet bazen yapıdanda oyle olabılıyor toplamaktan baska care bırakmıyor

aldım bebğim ondan pembe gibi deme kullanıyorum yakıyor hatta ama bende fayda etmedı cunkı sulalecek küçük yapılı dudakalrımız

hadi yaaa ben bayağı kullandım onu iyi geldi :)

Benin eşim kızımız olsun istiyor ben hep oğlum olsun istiyordum simdi ikisinede razıyım hatta ikisi birden gelsin:))

aynen cnm, eşim kız, ben de erkek istiyodum hamiş kalmadan önce ama şimdi kıza da gönlüm kayıyo gibi sağlıklı olsun da hiç fark etmez...sana önce biri sonra diğeri gelir o zaman inşallahhhhh, ikizlerle uğraşmak çokkk zorrr, kuzenim telefonlara bile çıkamıyor...

bebişim sen hamile miydin yaa? ayyy çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...geliyor benim minişimin arkadaşları yavaş yavaş :)

evet cnm inşallah kasımdada patlama yaşanır ve arkamızdan gelen çok olur..valla hergün dua ediyorum bekleyenlere inşallah dualarımız kabul olur...

yapıdan yapıya fark edeyıo sanırım o rujla eşimi öpüyodum acı bu ya nasıl sürüyon ya diodu

Hayırlısını versib Rabbim ne olursa olsun razıyım yani:)) ikiz zor biliyorum ama bujadar ugrastiktan sonra hayir diyemicem :))ikize bile
evet cnm inşallah kasımdada patlama yaşanır ve arkamızdan gelen çok olur..valla hergün dua ediyorum bekleyenlere inşallah dualarımız kabul olur...

Aminnn ins canim ben vercem Allahin izniyle müjdeyi

Son düzenleme:
merhaba kızlaarrr nasılsınızz bakalımmm.....:126::126::126::80::80::80::80:

Havasida suyuda guzeldir gonyaminnn ben ilcedeyim beysehirde burayi hic bi yere degismemmm google yaz resimlerine bak canim superdir

eminim çok güzeldirrrrrr ben konyaya geldımde gezmeye pek fırsatım olmadı ılgın da kaldım 1 gece öyle mevlana fln ama bayıldım bıraksalar ömrümü gecırırım konyada

inşallah cnm inşallahhhh...biz sezonu açtık herkesi bekliyoruz peşimizden...

yapıdan yapıya fark edeyıo sanırım o rujla eşimi öpüyodum acı bu ya nasıl sürüyon ya diodu

ben bunu niye düşünemedim yaaa, bu ara sinir ediyo eşim beni akşam gelsin öpecem onu o rujla :)

merhaba kızlaarrr nasılsınızz bakalımmm.....:126::126::126::80::80::80::80:
hg canim iiyiz sen nasilsin

eminim çok güzeldirrrrrr ben konyaya geldımde gezmeye pek fırsatım olmadı ılgın da kaldım 1 gece öyle mevlana fln ama bayıldım bıraksalar ömrümü gecırırım konyada
aa öyle mi sevindim yorumuna canim

inşallah cnm inşallahhhh...biz sezonu açtık herkesi bekliyoruz peşimizden...

ben bunu niye düşünemedim yaaa, bu ara sinir ediyo eşim beni akşam gelsin öpecem onu o rujla :)

öp öp yak onu ben de zırt pırt öpmesın dıe nişanlıyken çok sürüyordummmmmm

öp öp yak onu ben de zırt pırt öpmesın dıe nişanlıyken çok sürüyordummmmmm

evet ben mevlana aşığıyım herkesde bilir beni ondan ezan sesi bile daha güzel sanki valla yaşancak yerr bayıldımm

Aynenn..... Beysehir golu evime 100mt uzakta dusun o yetiyo herse...su olmayan bi yerde yasayamam gibi gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…