Dinledim canim bi konyali olarak
Arkada evi yaniyo foto cekcem diye ugrasiyo yagercekten komıkler yaaa erkek adam dedıgın tayt gıbı kot gıyer mı
merak ettim şimdieve gidince direkt müzik kanallarını açayım ben
neler kullandım bana mısın demiyor. ben de çok şey kullandım. defrize bile yaptırmışlığım vardır. bunlar ytüzünden şekli bozulmuş olabilirben de sürekli aramakas attırıyorum ama işe yaramıyor
Arkada evi yaniyo foto cekcem diye ugrasiyo ya
aldım bebğim ondan pembe gibi deme kullanıyorum yakıyor hatta ama bende fayda etmedı cunkı sulalecek küçük yapılı dudakalrımız
Benin eşim kızımız olsun istiyor ben hep oğlum olsun istiyordum simdi ikisinede razıyım hatta ikisi birden gelsin:))
Arkada evi yaniyo foto cekcem diye ugrasiyo ya
bebişim sen hamile miydin yaa? ayyy çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...geliyor benim minişimin arkadaşları yavaş yavaş :)
Havasida suyuda guzeldir gonyaminnn ben ilcedeyim beysehirde burayi hic bi yere degismemmm google yaz resimlerine bak canim superdirgonyanın havasından mı suyundan mı acaba
hadi yaaa ben bayağı kullandım onu iyi geldi :)
aynen cnm, eşim kız, ben de erkek istiyodum hamiş kalmadan önce ama şimdi kıza da gönlüm kayıyo gibi sağlıklı olsun da hiç fark etmez...sana önce biri sonra diğeri gelir o zaman inşallahhhhh, ikizlerle uğraşmak çokkk zorrr, kuzenim telefonlara bile çıkamıyor...
Hayırlısını versib Rabbim ne olursa olsun razıyım yani:)) ikiz zor biliyorum ama bujadar ugrastiktan sonra hayir diyemicem :))ikize bilehadi yaaa ben bayağı kullandım onu iyi geldi :)
aynen cnm, eşim kız, ben de erkek istiyodum hamiş kalmadan önce ama şimdi kıza da gönlüm kayıyo gibi sağlıklı olsun da hiç fark etmez...sana önce biri sonra diğeri gelir o zaman inşallahhhhh, ikizlerle uğraşmak çokkk zorrr, kuzenim telefonlara bile çıkamıyor...
evet cnm inşallah kasımdada patlama yaşanır ve arkamızdan gelen çok olur..valla hergün dua ediyorum bekleyenlere inşallah dualarımız kabul olur...
Havasida suyuda guzeldir gonyaminnn ben ilcedeyim beysehirde burayi hic bi yere degismemmm google yaz resimlerine bak canim superdir
evet cnm inşallah kasımdada patlama yaşanır ve arkamızdan gelen çok olur..valla hergün dua ediyorum bekleyenlere inşallah dualarımız kabul olur...
yapıdan yapıya fark edeyıo sanırım o rujla eşimi öpüyodum acı bu ya nasıl sürüyon ya diodu
hg canim iiyiz sen nasilsinmerhaba kızlaarrr nasılsınızz bakalımmm.....:126::126::126::80::80::80::80:
aa öyle mi sevindim yorumuna canimeminim çok güzeldirrrrrr ben konyaya geldımde gezmeye pek fırsatım olmadı ılgın da kaldım 1 gece öyle mevlana fln ama bayıldım bıraksalar ömrümü gecırırım konyada
inşallah cnm inşallahhhh...biz sezonu açtık herkesi bekliyoruz peşimizden...
ben bunu niye düşünemedim yaaa, bu ara sinir ediyo eşim beni akşam gelsin öpecem onu o rujla :)
Hayırlısını versib Rabbim ne olursa olsun razıyım yani:)) ikiz zor biliyorum ama bujadar ugrastiktan sonra hayir diyemicem :))ikize bile
Aminnn ins canim ben vercem Allahin izniyle müjdeyi
hg canim iiyiz sen nasilsin
aa öyle mi sevindim yorumuna canim
merhaba kızlaarrr nasılsınızz bakalımmm.....:126::126::126::80::80::80::80:
Hg kuzucum nasikniz bakalımmerhaba kızlaarrr nasılsınızz bakalımmm.....:126::126::126::80::80::80::80:
senin bat ne zaman bebikimmm
öp öp yak onu ben de zırt pırt öpmesın dıe nişanlıyken çok sürüyordummmmmm
evet ben mevlana aşığıyım herkesde bilir beni ondan ezan sesi bile daha güzel sanki valla yaşancak yerrbayıldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?