Aynenn..... Beysehir golu evime 100mt uzakta dusun o yetiyo herse...su olmayan bi yerde yasayamam gibi gelio
boya yapıormusun canım boyada açıyor da şekıl bozukluguda yapıoyr evet bazen yapıdanda oyle olabılıyor toplamaktan baska care bırakmıyor
Hayırlısını versib Rabbim ne olursa olsun razıyım yani:)) ikiz zor biliyorum ama bujadar ugrastiktan sonra hayir diyemicem :))ikize bile
Aminnn ins canim ben vercem Allahin izniyle müjdeyi
öp öp yak onu ben de zırt pırt öpmesın dıe nişanlıyken çok sürüyordummmmmm
evet canım. her ay dip boyası yapıyorum
merhaba kızlaarrr nasılsınızz bakalımmm.....:126::126::126::80::80::80::80:
hg canim iiyiz sen nasilsin
aa öyle mi sevindim yorumuna canim
eee o zaman ne diyim Allah gönlüne göre versin cnm, açılışı yapalım birincilerle gerisi daha kolay gelir diye düşünüyorum...benim büyük halanın ikizleri var, eşimin de halasının ikizleri varmış...bi ara bayağı korktum acaba ikiz olur mu diye ama neyse ki tekmiş :) bi de ikiz olurlarsa sevgimi ilgimi paylaşmak zorunda kalacaklar, halbuki tek olunca tadını en güzel şekilde çıkarır diye düşünüyorum...
valla bizden korkulur cnm :) doğru diyosun ben bu akşam makyaj yapim, bi güzel öpim onun yüzünü gözünü yansın çıksın uyuz :)
bende süreyimm de yakayım bari iyi oldu bunun aklımıza gelmesı ben bılırım yakcak yerlerıde neyse acıdım
eee o zaman ne diyim Allah gönlüne göre versin cnm, açılışı yapalım birincilerle gerisi daha kolay gelir diye düşünüyorum...benim büyük halanın ikizleri var, eşimin de halasının ikizleri varmış...bi ara bayağı korktum acaba ikiz olur mu diye ama neyse ki tekmiş :) bi de ikiz olurlarsa sevgimi ilgimi paylaşmak zorunda kalacaklar, halbuki tek olunca tadını en güzel şekilde çıkarır diye düşünüyorum...
valla bizden korkulur cnm :) doğru diyosun ben bu akşam makyaj yapim, bi güzel öpim onun yüzünü gözünü yansın çıksın uyuz :)
iyiylikkk tatlım sen nasıslınnn nasıl gidiyor
Hg kuzucum nasikniz bakalım
Batim 9 unda yumyum olmadan bile hissediyordum bu ay olacağını umarım yanilmam :)) aslinda pekde hislerime güvenmm ama buna inanıyorum nedense
Allahim sağlıklı sıhhatli versin ins gerisi gerçekten hic önemli değil yeterki Allahim aratmasin
Anaaaammmm sen benden de fena çıktın kuşum :) bize yasak malum ama yasak kalktığında ilk iş sana uyacam :))))
Hg kuzucum nasikniz bakalım
Batim 9 unda yumyum olmadan bile hissediyordum bu ay olacağını umarım yanilmam :)) aslinda pekde hislerime güvenmm ama buna inanıyorum nedense
az kalmış hadi inşallah, kızlar ben bu ay , benim tahminime göre döllenmeden sonra rüyamda kolumda 2 altın bilezik gördüm, rüyada altın bilezikde çocuğa işarettir derler
çookk ıyıyız canım aşermelerdeyim benn kırmızı erikk istiyoooooooommmmmmmmm
Gecen ayda 9unda oldum canim bu aralar 30gunde oluyorim 16.gun yumyum :)) karisik iste yaff eskiden 2gun ine çekiyordu simdi ayni tarihte oluyorumsenin mens kaç günde bir oluyo? 6 ekim değil miydi geçen ay? bu ay bat 9'u demişsin ama...
az kalmış hadi inşallah, kızlar ben bu ay , benim tahminime göre döllenmeden sonra rüyamda kolumda 2 altın bilezik gördüm, rüyada altın bilezikde çocuğa işarettir derler
uy tatlım bana yaptıklarının cezası diye diye öp
Hg cnmm.iyilik ne olsunn.bi yandan calisiyorum.bi yandan sohbete katilmaya calisiyorum.
Resminde cokk hosss
Sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?