Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Gecen ayda 9unda oldum canim bu aralar 30gunde oluyorim 16.gun yumyum :)) karisik iste yaff eskiden 2gun ine çekiyordu simdi ayni tarihte oluyorum

Olabilir ben hicc ruyada görmedim henüz belirtide hissetmiyorum hic

ben yanlış hatırladım demek ki...benim de 26 günde bir oluyo...şaşmazdı da hiç...aman neyseeee kırmızılar ayın 9'unda 9 aylığına tatile çıkarlar inşallahhhh...

ayyyyyyyyy ne güzel dedin olsada yesekkkkkkkkkkkk benim canım hep ister aşermeme gerek yokkk

eveett ıyı olur vallaaa.... ben hamılelıgımı ogrenmeden bı kac gun once canım fena sekılde waffle istemıştii yemıstım şimdide erik tezatlardayımm... ama ekşi degıl tatlı erık istiyomm kırmızı olcak... arada oluyo bole bende olmaz dıodum ama bu 3. oldu 2.side nardı belli olmuyo iştee....

ben de hamile olduğumu öğrenmeden önce bi gece uyandımmm canım o kadar çok baklava istiyo ki, neyse ki vardı evde kalktım bayağı yedim ondan kesmedi beni, üstüne iki tane de gofret yedim yattım yatarken de yuhhh yani bu ayki mensim neydi böyle merasimle geliyor dedim normalde canım tatlı çekse bitane gofret yerdim biterdi...şimdi de her gördüğümü istiyorum söylemesi ayıp :)

soylemesek olmazzz solıcezzz tabiiii....

ben yanlış hatırladım demek ki...benim de 26 günde bir oluyo...şaşmazdı da hiç...aman neyseeee kırmızılar ayın 9'unda 9 aylığına tatile çıkarlar inşallahhhh...

Ya ilk 8inde oldum 6si yazdirdim ekim icin ama 16.gun yumurtladim 9unda geldi haspam bu ayda ondan 9dedim cunku gene 16.gun yumurtladim :)) yani aklinda onceki yazdirdigim batim kalmış hafizan perfect

Gecen ayda 9unda oldum canim bu aralar 30gunde oluyorim 16.gun yumyum :)) karisik iste yaff eskiden 2gun ine çekiyordu simdi ayni tarihte oluyorum

Olabilir ben hicc ruyada görmedim henüz belirtide hissetmiyorum hic

gamzecim belirtilere takılma benim mesela hiç belirtim olmadı göğüslerimin şişliğinden başka, birde bata bir gün kala sağ kasığımda iğne batar gibi bişeyler oldu..bat günü stresten sık sık wc'ye gittim, şimdi ise bunların hiçbiri yok..yanlız sadece göğüslerim şişliği ve hafif ağrı var göğüslerde hele akıntı yok denecek kadar az..

Kızlar merhabalarrr :2::2::2:

Benim hastalık daha geçmedi baya kötüyüm :26: Hal bu olunca mikmiklerde durdu tabi.. Tahmini yumurtlamamın 1 gün öncesi ilişkiye girmiştik. Haliyle umutsuzum Yani ben bu ay hastalıktan dolayı pırt çıkıcam. Bu kez kırmızılara çok hazırım...

aynen canımmm.. dun akşam dedim yarın bana kırmızı erik getir bulabılcenmı dedim bizimki pek guvenıyo kendınee bulurum falan dıyo görcez bakalımmmm....

kocalara eziyet desene bende ne zamandır hindistan cevizi istiyom almıyo bi de mevsimi değil hamile kalırsam belkim alır of ya şimdiden istedi canım... ha bu arada merhaba

sen de bendensin desene ama sen en azından yumurtlamadan 1 gün öncesine denk getirebilmişsin. Serap tek ilişkide hamile kalmıştı mesela. spermler de 3 gün yaşadığına göre hamile kalma şansın hala var canım

Gecmis olsun tatlimm.halen iyilesemedinmi .
Ay bu ihtimal yuzunden ilac alinmayinca da iyilesmek zor.
Belkim tutmustur canim hiicc belli olmazz sana supriz yapar bebiss.

allahtan kolay şeyler canım

Bitanem geçmiş olsun, bu sene 2 oldu üşütüyorsun, hayırdır.??

Bak kendini stresse soktun bağışıklık sistemin çöktü. Dikkat et kendine lütfen.

Diğer arkadaşın dediğine katılıyorum tek seferde de tutar ALLAH verecek olduktan sonra, takma bunlara kafanı iyileşmeye bak sen.

Dilketinim senin yarin miydii.Hic ihtimal yokmu yaaa((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…