- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Gecen ayda 9unda oldum canim bu aralar 30gunde oluyorim 16.gun yumyum :)) karisik iste yaff eskiden 2gun ine çekiyordu simdi ayni tarihte oluyorum
Olabilir ben hicc ruyada görmedim henüz belirtide hissetmiyorum hic
ayyyyyyyyy ne güzel dedin olsada yesekkkkkkkkkkkk benim canım hep ister aşermeme gerek yokkk
eveett ıyı olur vallaaa.... ben hamılelıgımı ogrenmeden bı kac gun once canım fena sekılde waffle istemıştii yemıstım şimdide erik tezatlardayımm... ama ekşi degıl tatlı erık istiyomm kırmızı olcak... arada oluyo bole bende olmaz dıodum ama bu 3. oldu 2.side nardı belli olmuyo iştee....
iyiyiz gamzemmm.. bebişin canı erik istedii kocişe sipariş geçtiimmm bakalım bulabılcekmıııı
ben de hamile olduğumu öğrenmeden önce bi gece uyandımmm canım o kadar çok baklava istiyo ki, neyse ki vardı evde kalktım bayağı yedim ondan kesmedi beni, üstüne iki tane de gofret yedim yattım yatarken de yuhhh yani bu ayki mensim neydi böyle merasimle geliyor dedim normalde canım tatlı çekse bitane gofret yerdim biterdi...şimdi de her gördüğümü istiyorum söylemesi ayıp :)
ben yanlış hatırladım demek ki...benim de 26 günde bir oluyo...şaşmazdı da hiç...aman neyseeee kırmızılar ayın 9'unda 9 aylığına tatile çıkarlar inşallahhhh...
Ayy ins bulabilir hakketen mevsimife değil yapcak bisi yok bulack yani
altın kız çocuğuna işarettir derler ama hayırlısı...[/QUOTE
inşallah benimde gönlümden geçen kız, tabi önce hayırlı sağlıklı evlat olsunda
aynen canımmm.. dun akşam dedim yarın bana kırmızı erik getir bulabılcenmı dedim bizimki pek guvenıyo kendınee bulurum falan dıyo görcez bakalımmmm....
Bulsun tabi Nazıni yap yapabildiğin kaar tadini çıkar bu zamanlarinin
Gecen ayda 9unda oldum canim bu aralar 30gunde oluyorim 16.gun yumyum :)) karisik iste yaff eskiden 2gun ine çekiyordu simdi ayni tarihte oluyorum
Olabilir ben hicc ruyada görmedim henüz belirtide hissetmiyorum hic
inatcı ve kalın tellı sanırım bebgım ondan yaş ılerledıkce azalır belkı rahat ederız
aynen canımmm.. dun akşam dedim yarın bana kırmızı erik getir bulabılcenmı dedim bizimki pek guvenıyo kendınee bulurum falan dıyo görcez bakalımmmm....
Kızlar merhabalarrr :2::2::2:
Benim hastalık daha geçmedi baya kötüyüm :26: Hal bu olunca mikmiklerde durdu tabi.. Tahmini yumurtlamamın 1 gün öncesi ilişkiye girmiştik.Haliyle umutsuzum Yani ben bu ay hastalıktan dolayı pırt çıkıcam. Bu kez kırmızılara çok hazırım...
Benim hastalık daha geçmedi baya kötüyüm :26: Hal bu olunca mikmiklerde durdu tabi.. Tahmini yumurtlamamın 1 gün öncesi ilişkiye girmiştik.Haliyle umutsuzum Yani ben bu ay hastalıktan dolayı pırt çıkıcam. Bu kez kırmızılara çok hazırım...
eveett ıyı olur vallaaa.... ben hamılelıgımı ogrenmeden bı kac gun once canım fena sekılde waffle istemıştii yemıstım şimdide erik tezatlardayımm... ama ekşi degıl tatlı erık istiyomm kırmızı olcak... arada oluyo bole bende olmaz dıodum ama bu 3. oldu 2.side nardı belli olmuyo iştee....
valla ben 100 yaşıma da gelsem azalma olmaz gerçi o yaşta azalsa da bana faydası ne
Dilketinim senin yarin miydii.Hic ihtimal yokmu yaaasen de bendensin deseneama sen en azından yumurtlamadan 1 gün öncesine denk getirebilmişsin. Serap tek ilişkide hamile kalmıştı mesela. spermler de 3 gün yaşadığına göre hamile kalma şansın hala var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?