Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Sağol ablacım.. nezle hafif.. geçti bitti .. derken harbi harbi grip oldum.. :2::2: inan çok kötüyüm..
umudum yok ama, inşallah dedikleri gibi olur da bende şaşar kalırım

Gecmis olsun tatlimm.halen iyilesemedinmi .
Ay bu ihtimal yuzunden ilac alinmayinca da iyilesmek zor.
Belkim tutmustur canim hiicc belli olmazz sana supriz yapar bebiss.

sağol canım benim ewet iyileşemedim.. ilaç almadan nasıl atlatıcam bilmiorum..
inşallah dediğin gibi olur canım süpriz yapar.. ozaman da inanamam herhalde olduğuna.. okadar uğraş olmasın.. hastalıkta yapama tek seferde tutsun.. şaka gibi

Dilketinim senin yarin miydii.Hic ihtimal yokmu yaaa((

bugün ya da yarın canım. eğer öyle bişey olursa Rabbimin mucizesi olur canım... ağrılarım falan başladı zaten.. olsun ama bunda da var bir hayır. c.tesi günü doktora gittiğimde adetimin tam 3.günü oluyor işyerinden bidaha izin almak zrunda kalmayacağım

Takılıyorum canimda böyle okuyunca acaba yanlia hissiyatmi diyorum kendi kendime:)) ins dua et canım bnm icin

Kızlar meraba ben bu aydan da umutsuzum adetin bittiği gün ilişki oldu ve bir gün sonra yatılı misafirim geldi 14.günümde gitti ama ben sanırım 12.gün yumurtladım akıntım vardı çünkü şuan 17. günümdeyim ve akıntı filan kalmadı tabi misafir varken ilişki durumu olmadı çünkü misafirimin küçük bebişi vardı sürekli uyanıktı :)yani anlayacağınız ben kasımdan direk aralık ayına transfer oldum :):)bide güzel Bi haber eşime doktor varikosel olabilir demişti ama ultrason çekildi ve sonuç temiz çıktı :):)

bide ben yumurtlama günümü bile bilmiyorum :) siz iyi takip ediyorsunuz. ben mens bittikten sonra 3. gün ilişki olmuştu..

cok sevındım tatlım hayırlısı olsunnn inşallah bu ay olurda anne biz burdaydık sana süpriz yaptık derler

canım ilişki olayına üzüldüm ama her şey kısmet biliyorsun. ayrıca tahlillerin temiz çıkmasına da çok sevindim

bide ben yumurtlama günümü bile bilmiyorum :) siz iyi takip ediyorsunuz. ben mens bittikten sonra 3. gün ilişki olmuştu..

bu işler bilgiye bakmıyor malesef

ESRA geçmiş olsun canım..
GAMZECİM belirtiye göre bakarsan ben şimdiden bu ayı unutmam lazım ( inşallah belirtiler yanıltıyodur bizi

bide bişey sorucam gebelik belirtisi olan akıntı illaki beyaz yada şeffaf mı olmalı?????? benim sarı çok fazla sıvı akıntım var.. uzayan bi akıntı degil ama.. ya bu hamile olmadıgım anlamına geliyo sanırım

cok sevındım tatlım hayırlısı olsunnn inşallah bu ay olurda anne biz burdaydık sana süpriz yaptık derler

yaaa ikiz gibi konuştun yaaa tek tek gelsin minişler inşallah canım inşallah ama herhalde olmaz bu ay olursa da inşallah tek tek gelsinler

ben de senin durumundayım

Belli olmuyo canimm mucizen gelir bakarsin.insallahta oyle olur.
Doktora gitmekte cok zor Allah yardim etsin bize.bende bu tatilde gittim sukur.
Yoksa nasil izin alirdim bilmiyorum. Burdaki hamis arkadas az once izin almaya calisiyodu da resmen sartli surtlu aldi yaww.

aynen öyle valla. yukarıya da hala bir kız alınamadı. benimki izin almam şartlı da olmaz imkansız yani... valla bu ay adet olunca en çok bunun için sevinicem valla olursa mucizem olur gerçekten. buarada aklıma geldi. bu rütbe bölümüne ben ilk başta MucizeM siye yazmıştım... bu batları yazmadan önce... bakarsın belki de öyle olur

Son düzenleme:
Takılıyorum canimda böyle okuyunca acaba yanlia hissiyatmi diyorum kendi kendime:)) ins dua et canım bnm icin

bata 9-10 gün kala o hissiyat bendede vardı hatta burdada söyledim hissediyorum bebişim bu ay gelecek diye, ama bat yaklaştıkça ve hiç belirti olmayınca kendi kendime dedimki yok canım hislerim doğru değilmiş diye hatta bat günü geçmesine rağmen test yapmaya korkuyodum tek çizgi görücem diye..sonra dedimki varsa var yoksa yok ne olacak sanki ve çift çizgiyi görünce inanamadım heyecandan kalbim duracaktı hiç beklemediğim anda geldi yani..

Hatirliyorum canim mucizem yaziyordu.Insallah seninledirr mucizenn:))Coook ama cook sevinirimm

ben de senin gibi önce düşer bayılırım kendime gelince de hünhür hüngür ağlarım illa ağlicam yani

Dusunemiyorum bende cok aglarim yaa.salya sumuk dolasirim artikk.
Ben bu igneyi yaptirdiktan sonra testte cift cizgi gormustum ya o bile beni heyecanlandirdi yaa.
Allam dedim demek cift cizgi boyle oluyomuss.
Esim de benim hanim tirlatti dedi o gun.
Gidiyom geliyom teste bakiyom felann
Allahim o gunleri gostersin bizede

ay evet hatırlıyorum.. inşallah gerçek çift çizgiyi görürsün bu ay. e artık gördüğünde tanırsın kendisini daha önce görmüşlüğün var nede olsa hamilelikte de suygusallık had safhada oluyor ya biz sürekli değerlendiririz bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…