Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım arkadaşımda da migren var ve hamileyken o ağır ağrı kesicilerini kullanamamıştı,ama doktor minoset vermişti,onun bünyesi daha ağırlarına alışkın olduğu için çok fayda etmemişti ama bir dene istersen,minoset plus da var,bana da emzirirken kullanabilirsin diye vermişti doktor.

moralim berbatt benim neden hüsrana uğruyo herşeyim doktordan geldim yumurtam büyümemiş bugün 12. günüm ve sadece bitane war oda 6 ml bu nedir yaa artık çok ağar geliyo kaldıramıyorum cuma günü tekrardan gel bakalım dedi doktor ama hiç umudum yok eşimde tutturdu istanbula gidelim baktıralım bi diye kızdım bi dünya ona babasını aramış istanbuldan randewu alalım demiş bana sormadan bide ya ben kimim de bana sormuyo benimle ilgili olan bişeyi nasıl bana danışmadan başına buyruk hareket edersin gitmicem dedim bagardım bağrıtmasın beni tamam hayatım diyo bide anlamıyo bu adam beni sanırım çok kötüyüm ya ağlamaktan yoruldum artık söylendim söylendim kapattım telefonu şuan çok kötüyüm

yumurtlamanın kaçıncı günü canım?? benim sanırım 7.günüm ne zor geldi bu ay beklemek varya (( 10.gün teste başlarım herhalde :)

canım tam emin değilim ama 17 ekimde acayip ağrım olmuştu. o gün yumurtam çatladıysa 13.günümdeyim. yalnız ben adetimi bekliyorum senin daha çok yeniymiş o sarı akıntının adet belirtin olması mümkün değil

üzülme canım önemli olan çok yumurtanın olması değil iyi yumurtanın olması. bu biri bewlki gelişip de döllenecek nerden biliyorsun? eşin de üzüldüğü için çare arıyor olabilir sen de şuan üzgün ve kızgın olduğun için ona patlamışsındır... nolur üzme kendini.... cuma günü güzel haberler alırsın belki

Canim sakin ol.yumurta buyutmek icin ilaclar var.caresi var yani doktorun bu konuda bilgi vermedimi.Esinde sana sormadan is yapmis ama o da napsin telas yapmistir belki.Hersey Allahtan canim benim uzme hirpalama kendini.Bazi seyleri yasamak zorundayiz hayatta.Allah im dermansiz dert vermesin

hiç ümidim yok canım ya hemde hiç şimdi 17 veya 18 omalıydı olmuştuda klomen kullandım ama olmadı istanbula gidip yeniden sil baştan tedavilere başlamak tekrardan aynı şeyleri yaşamak istemiyorum yoruldum daha şimdiden

Ahhh tatlım kıyamam ya ama üzme kendini ne olur..esinede kizma tatlimmm kizginligini ondan cikarmissin ama bence işinin ehli bi dr git ilacin dozajini iyi ayarlanması lazım dr n deneme yanilma yontemine kalsaakkk oooho

Ahhh tatlım kıyamam ya ama üzme kendini ne olur..esinede kizma tatlimmm kizginligini ondan cikarmissin ama bence işinin ehli bi dr git ilacin dozajini iyi ayarlanması lazım dr n deneme yanilma yontemine kalsaakkk oooho

canım bak Hicranla Nefesal ne güzel yazmışlar.... onlar bu işleri iyi biliyorlar...

Bitanem boşuna üzüyorsun kendini, bak 1 tane yumurtan varmış, ben bir defa hamile kaldım onda 3 büyük yumurta bitanede minicik yumurta vardı 12. günüm de, çatlatma iğnesi oldum büyükler tutmamışta o minicik büyümüş embriyo olmuştu.

Önemli olan yumurta sayın değil kaliteli olması, hiç canını sıkma ve 28 güne kadar çalış, bana güven ve ağlama

ayy öylemi diyosun çok sagol canım ya bi nebze olsun moral buldum :)

biliyorum canım ama benden habersiz babasını arıyo war mı boyle düz mantık ya ben eşiyim onun bana ilk sorması lazım fikrimi alması lazım ona o kadar çok kızgınım ki özel hastaneye gidiyoruz bi sürü para yedirdik hiç bi işe yaramadı elimizde hiç bişey yok hiç bi ilerleme yok ...

bide adapazarında oturuyorum ben çok iyi doktorum kadın doğumda tüp bebek üzerine çok iyi ama klomeni arttırırız olmazzsa bidaha ki ay demez mi orda onu parçalaya bilirdim o kadar sinir oldum ki bu ay için ümitlenmiştim ben offf

ahh canım benim ya inan çok üzüldüm eşinide anlamaya çalış ben olsam bende kızarım daha fenasını yaparım ama.. iyi niyetli bişeyler yapmaya çalışıyor bide o yönlü düşün.. rabbim çok bekletmesin inşallah

canım bak Hicranla Nefesal ne güzel yazmışlar.... onlar bu işleri iyi biliyorlar...
doğru diyosun hayatım ama gelde bana sor neler yaşadığımı sizde anlıyosunuz beni sizlerde yaşıyosunuz burda huzur buluyorum artık bitek kocamı çok sewiyorum ama küsüm ona barışmıcam da yaptığı şey doğru değil

ağlamaktan helak oldum buğün 12. günüm ama 6 olmuş büyüyüp çatlar mı dersiniz ilişki düzeyine başla dedi mik mik yapmak canım istemiyo olmıcak diye çocuğa çok yoğunlaştırdım kendimi sırf çocuk için mik mik yapar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…