- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
moralim berbatt benim neden hüsrana uğruyo herşeyim doktordan geldim yumurtam büyümemiş bugün 12. günüm ve sadece bitane war oda 6 ml bu nedir yaa artık çok ağar geliyo kaldıramıyorum cuma günü tekrardan gel bakalım dedi doktor ama hiç umudum yok eşimde tutturdu istanbula gidelim baktıralım bi diye kızdım bi dünya ona babasını aramış istanbuldan randewu alalım demiş bana sormadan bide ya ben kimim de bana sormuyo benimle ilgili olan bişeyi nasıl bana danışmadan başına buyruk hareket edersin gitmicem dedim bagardım bağrıtmasın beni tamam hayatım diyo bide anlamıyo bu adam beni sanırım çok kötüyüm ya ağlamaktan yoruldum artık söylendim söylendim kapattım telefonu şuan çok kötüyüm
biliyorum canım ama benden habersiz babasını arıyo war mı boyle düz mantık ya ben eşiyim onun bana ilk sorması lazım fikrimi alması lazım ona o kadar çok kızgınım ki özel hastaneye gidiyoruz bi sürü para yedirdik hiç bi işe yaramadı elimizde hiç bişey yok hiç bi ilerleme yok ...
bide adapazarında oturuyorum ben çok iyi doktorum kadın doğumda tüp bebek üzerine çok iyi ama klomeni arttırırız olmazzsa bidaha ki ay demez mi orda onu parçalaya bilirdim o kadar sinir oldum ki bu ay için ümitlenmiştim ben offf
ahh canım benim ya inan çok üzüldümeşinide anlamaya çalış ben olsam bende kızarım daha fenasını yaparım ama.. iyi niyetli bişeyler yapmaya çalışıyor bide o yönlü düşün.. rabbim çok bekletmesin inşallah
Mrb tatlimmm naber nerelerdesin yine yoksun bu aramerhaba kısçeler nasılsınz bakalım........ hicranım Allah kabul etsin Allah razı olsun canım ....
Hayırlı günler canım hg iyiyiz sen nasılsınhayırlı günler kızlaar nasılsınız?
Canim ii.olsa tekrar klomen kullanalım der mi klomen sende etkili olmamış daha başka yumurta gelistiriciler var igne olarak yumurta gelistiriciler var niye hala klomen diyo bir dr bağlı kalma canım baska dr da git
As cnm.. Hiç bi fikrim yook :26::44:Kizlar slm.bise sormak istiyorum.bugun muayeneye gittim.doktor sağ yumurtaligimin büyük olduğunu soyledi.bu herhangi bi olumsuz bi sebep olabilirmi.
hayırlı günler kızlaar nasılsınız?
Mrb tatlimmm naber nerelerdesin yine yoksun bu ara
çok şükür,sizi takip ediyorum daha da mutlu oluyorum,hakikaten birgün bu topiğe girmeyince kendimi kötü hissediyorum,şafak 4 bende pek heyecanlı ve ümitli değilim ama yine de bekliyo insan,,,, böyle sizler de ne var ne yok?Hayırlı günler canım hg iyiyiz sen nasılsın
bu 2. doktorum canım zaten ilkindende memnun kalmayıp değiştirmiştim şimdi gene mi araştırmalara başlayım tekrardan sil baştan başlıcak herşey onuda istemiyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin
As cnm.. Hiç bi fikrim yook :26::44:
doğru diyosun hayatım ama gelde bana sor neler yaşadığımı sizde anlıyosunuz beni sizlerde yaşıyosunuz burda huzur buluyorum artık bitek kocamı çok sewiyorum ama küsüm ona barışmıcam da yaptığı şey doğru değil
Ben anlamiyorum bu konulari pek.doktor dediki belki o büyük olan catlamistir dedi belki hamilesin bilemeyiz dedi.anlamadim bişey yaaa :-(
Kizlar slm.bise sormak istiyorum.bugun muayeneye gittim.doktor sağ yumurtaligimin büyük olduğunu soyledi.bu herhangi bi olumsuz bi sebep olabilirmi.
Canim dr a guven cok önemli soru isaretlerin devam ediyor bu durumda güvenmek pek söz konusu değil hem devam etsen aynu dr klomen kullandiracakmus yine ya güzelce konusup başka ilaç kullanmayı isteyeceksin....birde hsg cektirmek icin niye calusmalara ara verdin ki
hayır engel değil tersine bildiğim kadarıyla iyi bir şey .... arkadaşım aklında soru işareti neden bırakıyorsun doktora gitmişken sorsaydın ya aklındaki soru işaretlerini
iyiyiz Allaha şükür sen nasılsın ????
bu aralar yoğundum canım yaa 5 aylık hamile arkadaş vardı ona eşlik etmek için yanında gittim bebeğine giysiler aldı bende o güzel bu güzel derkn baya yıprandım günlerce ....canım sıkkındı girmek istemedim açıkçacı... dün pembe bir lekelenmem oldu geçti regl olma zamanım ama olmadım daha bekliyorm canım ayın birine kadar olmam gerek olsam da olmasam da doktora gideceğim bitki çaylarıın sökmesi lazım ama bekliyorum hergün 2 fincan içiyorum bakalım dün regl oldum sandım ama olmadım sökülmedi yani beklemedeyim....bu ara yarın doğum günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?