Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Benim PC kafayı yedi yazıları tekrar çıkarıyor
ÖZÜRR

Son düzenleme:
merhaba kısçeler nasılsınz bakalım........ hicranım Allah kabul etsin Allah razı olsun canım ....

Canim ii.olsa tekrar klomen kullanalım der mi klomen sende etkili olmamış daha başka yumurta gelistiriciler var igne olarak yumurta gelistiriciler var niye hala klomen diyo bir dr bağlı kalma canım baska dr da git

ona o kadar sinirliyim ki bilmiyorum akşama kıyamet kopacak ewde o kesin ben herşeye onun için katlanıyorum offf çok moralim bozuk yumurta küçük büyümedi cuma gel bakalım olmazsa bidahaki ay diyo hsg çekilcek diye eylüldede boş geçirdik o ayı 3 ay heba oldu gitti beklentiler boşaa resmen

Kizlar slm.bise sormak istiyorum.bugun muayeneye gittim.doktor sağ yumurtaligimin büyük olduğunu soyledi.bu herhangi bi olumsuz bi sebep olabilirmi.

Canim ii.olsa tekrar klomen kullanalım der mi klomen sende etkili olmamış daha başka yumurta gelistiriciler var igne olarak yumurta gelistiriciler var niye hala klomen diyo bir dr bağlı kalma canım baska dr da git

bu 2. doktorum canım zaten ilkindende memnun kalmayıp değiştirmiştim şimdi gene mi araştırmalara başlayım tekrardan sil baştan başlıcak herşey onuda istemiyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin

hayırlı günler kızlaar nasılsınız?

iyiyiz Allaha şükür sen nasılsın ????
Mrb tatlimmm naber nerelerdesin yine yoksun bu ara

bu aralar yoğundum canım yaa 5 aylık hamile arkadaş vardı ona eşlik etmek için yanında gittim bebeğine giysiler aldı bende o güzel bu güzel derkn baya yıprandım günlerce ....canım sıkkındı girmek istemedim açıkçacı... dün pembe bir lekelenmem oldu geçti regl olma zamanım ama olmadım daha bekliyorm canım ayın birine kadar olmam gerek olsam da olmasam da doktora gideceğim bitki çaylarıın sökmesi lazım ama bekliyorum hergün 2 fincan içiyorum bakalım dün regl oldum sandım ama olmadım sökülmedi yani beklemedeyim....bu ara yarın doğum günüm

Hayırlı günler canım hg iyiyiz sen nasılsın
çok şükür,sizi takip ediyorum daha da mutlu oluyorum,hakikaten birgün bu topiğe girmeyince kendimi kötü hissediyorum,şafak 4 bende pek heyecanlı ve ümitli değilim ama yine de bekliyo insan,,,, böyle sizler de ne var ne yok?

bu 2. doktorum canım zaten ilkindende memnun kalmayıp değiştirmiştim şimdi gene mi araştırmalara başlayım tekrardan sil baştan başlıcak herşey onuda istemiyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin

Canim dr a guven cok önemli soru isaretlerin devam ediyor bu durumda güvenmek pek söz konusu değil hem devam etsen aynu dr klomen kullandiracakmus yine ya güzelce konusup başka ilaç kullanmayı isteyeceksin....birde hsg cektirmek icin niye calusmalara ara verdin ki

canım benim burda huzur buluyorsan ne mutlu bize... eşini elbetteki çok seviyorsun.. eminim seni de en çok rahatlatacak. akşam bağırıp çağıracaksın ama yine onun yanında rahatlayacaksın... geçecek bunlar, bu sıkıntılar... hayırlısıyla bebeğini kucağına aldığın gün bunlar aklının ucuna bile gelmeyecek tatlım. bunları düşünmeye çalış ve ümidini yitirme

Ben anlamiyorum bu konulari pek.doktor dediki belki o büyük olan catlamistir dedi belki hamilesin bilemeyiz dedi.anlamadim bişey yaaa :-(

hayır engel değil tersine bildiğim kadarıyla iyi bir şey .... arkadaşım aklında soru işareti neden bırakıyorsun doktora gitmişken sorsaydın ya aklındaki soru işaretlerini

hsg çektirceğimiz zaman tedavi uygulamadı benim yumurtalar tembel pis şeyler kendi kendine çatlamıyo biz çalıştık ama onlar çalışmadı anlıcağın o yüzden boşa geçti

hayır engel değil tersine bildiğim kadarıyla iyi bir şey .... arkadaşım aklında soru işareti neden bırakıyorsun doktora gitmişken sorsaydın ya aklındaki soru işaretlerini

Ya normalde sorardim o an eşimle konusuyordu araya girip soramadim.adet olunca gel dedi esimdende test istedi nihayet artik iyi bi doktor bulabildim.onceki doktorlar yumirtaliklar iyi diyip birakmisti.

evet böyle şeyler çok yıpratıcı oluyor. yalnız bişey dicem ben seni hamile zannediyordum... belki de öylesindir ayan olmuştur. inşallah kendi bebeğinin kıyafetlerine bakarsın en yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…