Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hsg çektirceğimiz zaman tedavi uygulamadı benim yumurtalar tembel pis şeyler kendi kendine çatlamıyo biz çalıştık ama onlar çalışmadı anlıcağın o yüzden boşa geçti

:) maalesef son yıllarda çoğu kadın bu sorunu yaşıyor onlardan birilride biziz maalesef.... elimizden geleni yapıyoruz artık Allaha kalmış bir şey kızar bol bol dua elden ne gelirr

çok güzel konuştun hayatım ama zaten doktora kızmışım moralim bozulmuş eşiminde bu tavrı sok noktayı iyice koydu

Ooo canim ins en.kisa zamanda kendi bebisin icin cikarsin alışverişe....bu arada diğim günün şimdiden kutlu olsun bebis sana surpriz yapar ins
Ayyy az kalmus sekerimmm... Bende bi gun girmesem catlarim valla benimde bel ve feci kasık agrim vaar yimirtliyomm
Ben anlamiyorum bu konulari pek.doktor dediki belki o büyük olan catlamistir dedi belki hamilesin bilemeyiz dedi.anlamadim bişey yaaa :-(
Himmm cnm dr n yumurtan buyuk demis olmasin :26: bende yumurtaligin buyuk sandim
ins catlamis ve dollenmistir canim

Anliyorum seni canim.
Hayat bu gercekten.kimimiz hic cabasiz kimimizdw hastanelere git gel ugraslarla elde etmeye calisiyoruz istediklerimizi.
Eslerde bu surecte sapitiyor tabi, mik miklerde bu gergeinlikle zor oluyor.
Cogumuz yasiyoruz bunu.
Dusununce kafayi yiyesi geliyor insanin ama burada tek gercek var hersey Allahtan.
Simdi biraz dua oku ve sakinles.neden bu benim basima geliyor diye isyan etme.
Yeni bir doktor bulursun yeni bir tedaviye baslarsin.kimbilir belkide geliverir bebisin gerek kalmadan.
Umudunu kaybetme ve mucizelere inan

Kizlar slm.bise sormak istiyorum.bugun muayeneye gittim.doktor sağ yumurtaligimin büyük olduğunu soyledi.bu herhangi bi olumsuz bi sebep olabilirmi.

evlendıgımden 5 ay sonra hastaneye gıttım yumurtalıkların buyuk bugun yarın hamıle kalırsın dedı üstünden 20 ay gectı bugun yarın olcak bakalım

:) maalesef son yıllarda çoğu kadın bu sorunu yaşıyor onlardan birilride biziz maalesef.... elimizden geleni yapıyoruz artık Allaha kalmış bir şey kızar bol bol dua elden ne gelirr

duasız günüm geçmiyoki hergün dua ediyorum her gün hemde canım bizede Rabbim bağışlasın evlat sewgisini

Kizlar slm.bise sormak istiyorum.bugun muayeneye gittim.doktor sağ yumurtaligimin büyük olduğunu soyledi.bu herhangi bi olumsuz bi sebep olabilirmi.

banada demişlerdi bi ara canım.. ama ciddi boyutta degilmiş önemsiz bşiey olmaz dedi.. hiçbir tedavide vermedi.. ama iltihaptan oluyomuş genelde..büyüme yapıyomuş..

Bende tam olarak bunu anlamak istiyorum.yumurtam mi büyük yumurtalik mi ikiside ayni seymi kafam karıştı ya.iliski fln demedi.

azönce de demişsin canım. çatlayabilir dediyse yumurtan büyüktür. sen ilişkiye devam et. bu doktorları da anlamak zor.yazıları gibi konuşmaları da anlaşılmıyor

hsg çektirceğimiz zaman tedavi uygulamadı benim yumurtalar tembel pis şeyler kendi kendine çatlamıyo biz çalıştık ama onlar çalışmadı anlıcağın o yüzden boşa geçti
Yumurta tembeliginden baska hormonlarda sikinti var mi canim

Ya normalde sorardim o an eşimle konusuyordu araya girip soramadim.adet olunca gel dedi esimdende test istedi nihayet artik iyi bi doktor bulabildim.onceki doktorlar yumirtaliklar iyi diyip birakmisti.

anladım canım bunda da bir hayır vardır ... ozaman bu doktorunu bırakma dedikerini dinle ve ygula canım ...

evet böyle şeyler çok yıpratıcı oluyor. yalnız bişey dicem ben seni hamile zannediyordum... belki de öylesindir ayan olmuştur. inşallah kendi bebeğinin kıyafetlerine bakarsın en yakın zamanda

inşallah canım ... yok hamiş değilim maalesef inşallah rabbim olm ayan herkese verir... yok hamile olduğumu hiç sanmıyorum yani zerresi aklıma gelmiyor canım inan ...ayan nedemek ??????????

hicranım hayırlısı canım yaaa......inşallahhhhh

evlendıgımden 5 ay sonra hastaneye gıttım yumurtalıkların buyuk bugun yarın hamıle kalırsın dedı üstünden 20 ay gectı bugun yarın olcak bakalım

Ya sağ yumurtaligin büyük dedi yanlis anlamadim dogru anladim.ve dedi belki o catlamistir dedi.e bu anlasilmiyomu catlayip catlamadigi.

nice yıllara canım :) bu arada test yaptın mı??

Topik anası, nerelerdesin ne zamandır göremiyorum seni

Herşeyin hayırlısı canım

kafayı yemekte ewet insan kafayı yiğcek oluyor sabır diyorum sabır hep sabır bugün taştı artık içime çok attım galiba bu çok üzdü beni Rabbime isyan etmiyorum bugunlerimize şükür ediyorum hep o kadar insanları görüyoruz duyuyoruz ki çocuklarını öldürüyolar istemiyolar işkence yapıyolar Allahım çok isteyenlere nasip etmiyo bu güzel duyguyu istemeyenlere nasip ediyo o bebeklerin suçu ne onları arayan isteyen yalwararak çocuk sewgisiyle yanan o kadar insan warken..

çok güzel konuştun hayatım ama zaten doktora kızmışım moralim bozulmuş eşiminde bu tavrı sok noktayı iyice koydu

canım çok haklısın ama erkeklere bu durum biraz daha zor,bak biz enazından burda dertlerimizi paylaşmaya çalışıyoruz,onlar anlatamıyolar,rahatlayamıyolar,biz her nekadar sıkılmıyolar zannetsekte onlar içlerinde yaşıyolar,bir de bizi teselli ediyolar,bence sen sakın kızma,belki o bi anlık korku y ada üzünüyle yapmış olabilir,en azından çare arıyo yanlış da olsa,sakın kızma ,iki taraflı düşün belki çok bunaldı bi anda karar verdi,sen sakince bu durumun hoş olmadığını söyle ama kıyamet koparma,sinir ve hormonlarını yıpratma,sinir etken olmasaydı adet zamanı bizler bu kadar stresli olmazdık dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…