Canlarrr yasin okudum hepimiz için dua ettim rabbim kabul etsin
hsg çektirceğimiz zaman tedavi uygulamadı benim yumurtalar tembel pis şeyler kendi kendine çatlamıyo biz çalıştık ama onlar çalışmadı anlıcağın o yüzden boşa geçti
canım benim burda huzur buluyorsan ne mutlu bize... eşini elbetteki çok seviyorsun.. eminim seni de en çok rahatlatacak. akşam bağırıp çağıracaksın ama yine onun yanında rahatlayacaksın... geçecek bunlar, bu sıkıntılar... hayırlısıyla bebeğini kucağına aldığın gün bunlar aklının ucuna bile gelmeyecek tatlım. bunları düşünmeye çalış ve ümidini yitirme
Ooo canim ins en.kisa zamanda kendi bebisin icin cikarsin alışverişe....bu arada diğim günün şimdiden kutlu olsuniyiyiz Allaha şükür sen nasılsın ????
bu aralar yoğundum canım yaa 5 aylık hamile arkadaş vardı ona eşlik etmek için yanında gittim bebeğine giysiler aldı bende o güzel bu güzel derkn baya yıprandım günlerce ....canım sıkkındı girmek istemedim açıkçacı... dün pembe bir lekelenmem oldu geçti regl olma zamanım ama olmadım daha bekliyorm canım ayın birine kadar olmam gerek olsam da olmasam da doktora gideceğim bitki çaylarıın sökmesi lazım ama bekliyorum hergün 2 fincan içiyorum bakalım dün regl oldum sandım ama olmadım sökülmedi yani beklemedeyim....bu ara yarın doğum günüm
Ayyy az kalmus sekerimmm... Bende bi gun girmesem catlarim vallaçok şükür,sizi takip ediyorum daha da mutlu oluyorum,hakikaten birgün bu topiğe girmeyince kendimi kötü hissediyorum,şafak 4 bende pek heyecanlı ve ümitli değilim ama yine de bekliyo insan,,,, böyle sizler de ne var ne yok?
Himmm cnm dr n yumurtan buyuk demis olmasin :26: bende yumurtaligin buyuk sandimBen anlamiyorum bu konulari pek.doktor dediki belki o büyük olan catlamistir dedi belki hamilesin bilemeyiz dedi.anlamadim bişey yaaa :-(
ona o kadar sinirliyim ki bilmiyorum akşama kıyamet kopacak ewde o kesin ben herşeye onun için katlanıyorum offf çok moralim bozuk yumurta küçük büyümedi cuma gel bakalım olmazsa bidahaki ay diyo hsg çekilcek diye eylüldede boş geçirdik o ayı 3 ay heba oldu gitti beklentiler boşaa resmen
büyük derken yumurtan mı büyümüş demek istedi acaba? ilişkiye girin falan dedi mi?
Kizlar slm.bise sormak istiyorum.bugun muayeneye gittim.doktor sağ yumurtaligimin büyük olduğunu soyledi.bu herhangi bi olumsuz bi sebep olabilirmi.
:) maalesef son yıllarda çoğu kadın bu sorunu yaşıyor onlardan birilride biziz maalesef.... elimizden geleni yapıyoruz artık Allaha kalmış bir şey kızar bol bol dua elden ne gelirr
Kizlar slm.bise sormak istiyorum.bugun muayeneye gittim.doktor sağ yumurtaligimin büyük olduğunu soyledi.bu herhangi bi olumsuz bi sebep olabilirmi.
Bende tam olarak bunu anlamak istiyorum.yumurtam mi büyük yumurtalik mi ikiside ayni seymi kafam karıştı ya.iliski fln demedi.
Yumurta tembeliginden baska hormonlarda sikinti var mi canimhsg çektirceğimiz zaman tedavi uygulamadı benim yumurtalar tembel pis şeyler kendi kendine çatlamıyo biz çalıştık ama onlar çalışmadı anlıcağın o yüzden boşa geçti
Ya normalde sorardim o an eşimle konusuyordu araya girip soramadim.adet olunca gel dedi esimdende test istedi nihayet artik iyi bi doktor bulabildim.onceki doktorlar yumirtaliklar iyi diyip birakmisti.
evet böyle şeyler çok yıpratıcı oluyor. yalnız bişey dicem ben seni hamile zannediyordum... belki de öylesindir ayan olmuştur. inşallah kendi bebeğinin kıyafetlerine bakarsın en yakın zamanda
evlendıgımden 5 ay sonra hastaneye gıttım yumurtalıkların buyuk bugun yarın hamıle kalırsın dedı üstünden 20 ay gectı bugun yarın olcak bakalım
iyiyiz Allaha şükür sen nasılsın ????
bu aralar yoğundum canım yaa 5 aylık hamile arkadaş vardı ona eşlik etmek için yanında gittim bebeğine giysiler aldı bende o güzel bu güzel derkn baya yıprandım günlerce ....canım sıkkındı girmek istemedim açıkçacı... dün pembe bir lekelenmem oldu geçti regl olma zamanım ama olmadım daha bekliyorm canım ayın birine kadar olmam gerek olsam da olmasam da doktora gideceğim bitki çaylarıın sökmesi lazım ama bekliyorum hergün 2 fincan içiyorum bakalım dün regl oldum sandım ama olmadım sökülmedi yani beklemedeyim....bu ara yarın doğum günüm
takılıyorum canimda böyle okuyunca acaba yanlia hissiyatmi diyorum kendi kendime:)) ins dua et canım bnm icin
çok şükür,sizi takip ediyorum daha da mutlu oluyorum,hakikaten birgün bu topiğe girmeyince kendimi kötü hissediyorum,şafak 4 bende pek heyecanlı ve ümitli değilim ama yine de bekliyo insan,,,, böyle sizler de ne var ne yok?
Anliyorum seni canim.
Hayat bu gercekten.kimimiz hic cabasiz kimimizdw hastanelere git gel ugraslarla elde etmeye calisiyoruz istediklerimizi.
Eslerde bu surecte sapitiyor tabi, mik miklerde bu gergeinlikle zor oluyor.
Cogumuz yasiyoruz bunu.
Dusununce kafayi yiyesi geliyor insanin ama burada tek gercek var hersey Allahtan.
Simdi biraz dua oku ve sakinles.neden bu benim basima geliyor diye isyan etme.
Yeni bir doktor bulursun yeni bir tedaviye baslarsin.kimbilir belkide geliverir bebisin gerek kalmadan.
Umudunu kaybetme ve mucizelere inan
çok güzel konuştun hayatım ama zaten doktora kızmışım moralim bozulmuş eşiminde bu tavrı sok noktayı iyice koydu
azönce de demişsin canım. çatlayabilir dediyse yumurtan büyüktür. sen ilişkiye devam et. bu doktorları da anlamak zor.yazıları gibi konuşmaları da anlaşılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?