duasız günüm geçmiyoki hergün dua ediyorum her gün hemde canım bizede Rabbim bağışlasın evlat sewgisini
nice yıllara canım :) bu arada test yaptın mı??
Yumurta tembeliginden baska hormonlarda sikinti var mi canim
Topik anası, nerelerdesin ne zamandır göremiyorum seni
Herşeyin hayırlısı canım
Ya sağ yumurtaligin büyük dedi yanlis anlamadim dogru anladim.ve dedi belki o catlamistir dedi.e bu anlasilmiyomu catlayip catlamadigi.
yok hayatım prolaktinim yüksekti benim düzene soktular 6 ay önce o zamanda adetim düzene girmişti hatta 8 ay önce falan olması lazım ama bi kaç aydır adetlerimde gene düzensizlik war pkosun dedi bana ama ultrosonda pko görünür dediler çok karışın anlıcagın meseleler ne yapacağımı şaşırmış durumdayım tekrardan adet olursam hormon tahlili isticem gene bakalım
Allah inşallah kabu ediyordur dualarını canım ... umudunu asla kaybetme canım ....inşalahhhhh inanın hamle arkadaşıma bile gitmek içimden gelmiyor inanın ....
bende öyle hamile biri gördüm mü içim burkuluyo arkadaşlarıma gitmiyorum ewe kapattım iyice kendimi dışarı çıksam bile hemen ewe gelmek istiyorum bugun doktora giderken çarşıda adamın teki torun nasıl diye sordu yanındaki adama oda çok iyi çok sewiliyo çok başka torun demezmi içim cız etti benim babamda bu duyguları yaşayamıcak mı diye herşeyi kendime yontar oldum
Ama bata az kaldi 3 kasimda olmam gerekir hala catlamamis olabilirmi ki
Anladim canim bencede hormon testini tekrarla canim en son yaptirdigin hormon testinde lh ve tsh kac cikti canim...bende pkoluyumda duzene soktuk allahin izniyleyok hayatım prolaktinim yüksekti benim düzene soktular 6 ay önce o zamanda adetim düzene girmişti hatta 8 ay önce falan olması lazım ama bi kaç aydır adetlerimde gene düzensizlik war pkosun dedi bana ama ultrosonda pko görünür dediler çok karışın anlıcagın meseleler ne yapacağımı şaşırmış durumdayım tekrardan adet olursam hormon tahlili isticem gene bakalım
aaaa benim de bat 3 kasım batmayasıca(bu lafıda burdan okumuştum hoşuma gitti)
canım çok haklısın ama erkeklere bu durum biraz daha zor,bak biz enazından burda dertlerimizi paylaşmaya çalışıyoruz,onlar anlatamıyolar,rahatlayamıyolar,biz her nekadar sıkılmıyolar zannetsekte onlar içlerinde yaşıyolar,bir de bizi teselli ediyolar,bence sen sakın kızma,belki o bi anlık korku y ada üzünüyle yapmış olabilir,en azından çare arıyo yanlış da olsa,sakın kızma ,iki taraflı düşün belki çok bunaldı bi anda karar verdi,sen sakince bu durumun hoş olmadığını söyle ama kıyamet koparma,sinir ve hormonlarını yıpratma,sinir etken olmasaydı adet zamanı bizler bu kadar stresli olmazdık dimi?
Anlasiliyo canim.Alttan muayene ettiyse gormesi lazim.Ben cumartesi gittim sag da yumurtan buyumus dedi catlatma ignesi oldum sali gunu gel dedi catlamismi diye kontrole.Bakti catlamis dedi.bende gordum folikul yani yumutanin icinde oldugu sey buzusmustuYa sağ yumurtaligin büyük dedi yanlis anlamadim dogru anladim.ve dedi belki o catlamistir dedi.e bu anlasilmiyomu catlayip catlamadigi.
yok hayatım prolaktinim yüksekti benim düzene soktular 6 ay önce o zamanda adetim düzene girmişti hatta 8 ay önce falan olması lazım ama bi kaç aydır adetlerimde gene düzensizlik war pkosun dedi bana ama ultrosonda pko görünür dediler çok karışın anlıcagın meseleler ne yapacağımı şaşırmış durumdayım tekrardan adet olursam hormon tahlili isticem gene bakalım
bende öyle hamile biri gördüm mü içim burkuluyo arkadaşlarıma gitmiyorum ewe kapattım iyice kendimi dışarı çıksam bile hemen ewe gelmek istiyorum bugun doktora giderken çarşıda adamın teki torun nasıl diye sordu yanındaki adama oda çok iyi çok sewiliyo çok başka torun demezmi içim cız etti benim babamda bu duyguları yaşayamıcak mı diye herşeyi kendime yontar oldum
canım çalışıyorum yoğunum anca 16.00 da girebiliyorum,adetimi bekliyorum ben bu ay 30 çekecek sanıyordum,31 çekiyomuş o yüzden 3 kasım bat,bundan bir kaç gün önce heyecanlıydım ama şuanda o heyecan gitti yine bu ayda olmayacak galiba hayırlısı önümüzdeki aylara bakacağız inşaallah,sen ne yaptın bat ne zaman dı senin?
Canim lutfen boyle seyler soyleme.. herseyin hayirlisi.. guzel kalpli arkadasim insallah yuzumuz gulecek.. hadi uzme kendini uzme beni :105::105:..
bizimde bebegimiz olucak.. insallah !!!
Ins canim yaniltitordur belirtiler ve ins bu ay gobuslerimiz dolacak ben inanıyorum Allahim yaniltmasin tekESRA geçmiş olsun canım..
GAMZECİM belirtiye göre bakarsan ben şimdiden bu ayı unutmam lazım( inşallah belirtiler yanıltıyodur bizi
bide bişey sorucam gebelik belirtisi olan akıntı illaki beyaz yada şeffaf mı olmalı?????? benim sarı çok fazla sıvı akıntım var.. uzayan bi akıntı degil ama.. ya bu hamile olmadıgım anlamına geliyo sanırım
Aynen bende öyle iste var biliyorum diyorum sonra saçmalama gamzr ya yoksa diye susturuyorum kendimi ilk defa böyle birşey hissediyorum ins seninki gibi gelir bebisim sessiz sedasizbata 9-10 gün kala o hissiyat bendede vardı hatta burdada söyledim hissediyorum bebişim bu ay gelecek diye, ama bat yaklaştıkça ve hiç belirti olmayınca kendi kendime dedimki yok canım hislerim doğru değilmiş diye hatta bat günü geçmesine rağmen test yapmaya korkuyodum tek çizgi görücem diye..sonra dedimki varsa var yoksa yok ne olacak sanki ve çift çizgiyi görünce inanamadım heyecandan kalbim duracaktı hiç beklemediğim anda geldi yani..
Parol ictim 1tane bana misin demedi bide minoset iceyim ins faydasini görürümcanım arkadaşımda da migren var ve hamileyken o ağır ağrı kesicilerini kullanamamıştı,ama doktor minoset vermişti,onun bünyesi daha ağırlarına alışkın olduğu için çok fayda etmemişti ama bir dene istersen,minoset plus da var,bana da emzirirken kullanabilirsin diye vermişti doktor.
Canim pes etmek yok oluncaya kadar devam ve eşin belkide senin bukadar incilecegini düşünmedi lutfen daha fazla kendinide onuda üzmemoralim berbatt benim neden hüsrana uğruyo herşeyim doktordan geldim yumurtam büyümemiş bugün 12. günüm ve sadece bitane war oda 6 ml bu nedir yaa artık çok ağar geliyo kaldıramıyorum cuma günü tekrardan gel bakalım dedi doktor ama hiç umudum yok eşimde tutturdu istanbula gidelim baktıralım bi diye kızdım bi dünya ona babasını aramış istanbuldan randewu alalım demiş bana sormadan bide ya ben kimim de bana sormuyo benimle ilgili olan bişeyi nasıl bana danışmadan başına buyruk hareket edersin gitmicem dedim bagardım bağrıtmasın beni tamam hayatım diyo bide anlamıyo bu adam beni sanırım çok kötüyüm ya ağlamaktan yoruldum artık söylendim söylendim kapattım telefonu şuan çok kötüyüm
Allahim kabul etsin canimCanlarrr yasin okudum hepimiz için dua ettim rabbim kabul etsin
Bu ay bende cok sabirsizim ins uzulmeyizevde kesin yaparım canım hatta kana bile gidesim var o kadar ki sabırsızım bu ay.. ayyyyy acaba bu heycan olumlu bişeye işaretmi
canım senin bat bugün mü yoksammmm....:44::44:
Anlasiliyo canim.Alttan muayene ettiyse gormesi lazim.Ben cumartesi gittim sag da yumurtan buyumus dedi catlatma ignesi oldum sali gunu gel dedi catlamismi diye kontrole.Bakti catlamis dedi.bende gordum folikul yani yumutanin icinde oldugu sey buzusmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?