Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

duasız günüm geçmiyoki hergün dua ediyorum her gün hemde canım bizede Rabbim bağışlasın evlat sewgisini

Allah inşallah kabu ediyordur dualarını canım ... umudunu asla kaybetme canım ....inşalahhhhh inanın hamle arkadaşıma bile gitmek içimden gelmiyor inanın ....

nice yıllara canım :) bu arada test yaptın mı??

teşekkür ederim canım test yapmadım hamile değilim eminim bu ay ilaç içmedim bitki kullandım aslanpençesi ve civanperçemi duydunuzmu bilmiorum hormonları düzdnleyip regl oluyorsunuz kendi kendinize bekliyorum bakalım henüz 28. gününmdeyi iki gün daha bekleyecceğim ... test yapmayacağım...

Yumurta tembeliginden baska hormonlarda sikinti var mi canim

yok hayatım prolaktinim yüksekti benim düzene soktular 6 ay önce o zamanda adetim düzene girmişti hatta 8 ay önce falan olması lazım ama bi kaç aydır adetlerimde gene düzensizlik war pkosun dedi bana ama ultrosonda pko görünür dediler çok karışın anlıcagın meseleler ne yapacağımı şaşırmış durumdayım tekrardan adet olursam hormon tahlili isticem gene bakalım

Topik anası, nerelerdesin ne zamandır göremiyorum seni

Herşeyin hayırlısı canım

canım çalışıyorum yoğunum anca 16.00 da girebiliyorum,adetimi bekliyorum ben bu ay 30 çekecek sanıyordum,31 çekiyomuş o yüzden 3 kasım bat,bundan bir kaç gün önce heyecanlıydım ama şuanda o heyecan gitti yine bu ayda olmayacak galiba hayırlısı önümüzdeki aylara bakacağız inşaallah,sen ne yaptın bat ne zaman dı senin?

hakkında hayırısı canım ... üzülme inşallah herşey yoluna girecek ...

gg dan paketim hala gelmedi kızlar ben yokken gelırde ıcıne bakarlar dıe korkuyorum benım gıbı pakatı gec gelen oldu mu

Anladim canim bencede hormon testini tekrarla canim en son yaptirdigin hormon testinde lh ve tsh kac cikti canim...bende pkoluyumda duzene soktuk allahin izniyle

ewet haklısın canım eşimin doğum günü 14 kasım ona inşallah doğum günü hediyesi weririm diye ben çok istiyodum bu ay geçen yılda bu aylarda çocuk istemeye başladık o zmanda inşallah doğum günü hediyesi olur kocama diyodum we aradan 1 yıl geçti ben kendimden çok aslında onun için üzlüyorum

bende öyle hamile biri gördüm mü içim burkuluyo arkadaşlarıma gitmiyorum ewe kapattım iyice kendimi dışarı çıksam bile hemen ewe gelmek istiyorum bugun doktora giderken çarşıda adamın teki torun nasıl diye sordu yanındaki adama oda çok iyi çok sewiliyo çok başka torun demezmi içim cız etti benim babamda bu duyguları yaşayamıcak mı diye herşeyi kendime yontar oldum[/QUOTE]

inşallah canım inşallah stress yapmamaya çalış biliyorum çok zor ama bunları aşmak zorundayız kendimizi bırakırsak hiç olmaz ...onun için sabır daha sonra zaman herşeyin ilacı canım ........

Ya sağ yumurtaligin büyük dedi yanlis anlamadim dogru anladim.ve dedi belki o catlamistir dedi.e bu anlasilmiyomu catlayip catlamadigi.
Anlasiliyo canim.Alttan muayene ettiyse gormesi lazim.Ben cumartesi gittim sag da yumurtan buyumus dedi catlatma ignesi oldum sali gunu gel dedi catlamismi diye kontrole.Bakti catlamis dedi.bende gordum folikul yani yumutanin icinde oldugu sey buzusmustu

Canim lutfen boyle seyler soyleme.. herseyin hayirlisi.. guzel kalpli arkadasim insallah yuzumuz gulecek.. hadi uzme kendini uzme beni :105::105:..
bizimde bebegimiz olucak.. insallah !!!

inşallah canım inşallah stress yapmamaya çalış biliyorum çok zor ama bunları aşmak zorundayız kendimizi bırakırsak hiç olmaz ...onun için sabır daha sonra zaman herşeyin ilacı canım ........[/QUOTE]

sabır zaten hayatım hep sabır Rabbim doğru zamanda nasip etsin inşallah çok bekletmeden

Benim kist galiba eridi dr.a gitmöedim ama öyle yoğun adet oldum ki afedersin 15 ped gitti.

bugün 12. günüm.

BAT muhtemelen 15 veya 16 Kasım

Az önce okula girdim veliler soru soruyor herkesin yanında bebek var genelde, bebek arabasına şöyle bir göz attım MAŞALLAH öyle güzel bir bebek vardı ki adını sordum Ceren dedi annesi. " Cerennnn" diye çağırınca üzerime bir atılmaz mı aklım gitti kokladım öptüm 8 aylıkmış ve 3.çocukmuş (içim titredi ,düşen bebeğim yaşasa idi 8-9 aylık olacaktı ) ((

Ins canim yaniltitordur belirtiler ve ins bu ay gobuslerimiz dolacak ben inanıyorum Allahim yaniltmasin tek
Aynen bende öyle iste var biliyorum diyorum sonra saçmalama gamzr ya yoksa diye susturuyorum kendimi ilk defa böyle birşey hissediyorum ins seninki gibi gelir bebisim sessiz sedasiz
Parol ictim 1tane bana misin demedi bide minoset iceyim ins faydasini görürüm
Canim pes etmek yok oluncaya kadar devam ve eşin belkide senin bukadar incilecegini düşünmedi lutfen daha fazla kendinide onuda üzme
Canlarrr yasin okudum hepimiz için dua ettim rabbim kabul etsin
Allahim kabul etsin canim
evde kesin yaparım canım hatta kana bile gidesim var o kadar ki sabırsızım bu ay.. ayyyyy acaba bu heycan olumlu bişeye işaretmi
Bu ay bende cok sabirsizim ins uzulmeyiz
canım senin bat bugün mü yoksammmm....:44::44:

Yok canım bugun değil daha var ayın 9unda gelmesi gerekiyo ins gelmezler ::))

Canim ya anlamadigim yumurtaligin buyuk dedi engel degil dedi.sonrada belki catlamistir da hicbiseye gerek kalmaz dedi.celiskili bisey degilmi bu simdi.ve bat 3 kasim kaldi 4 gün. Yoksa catlamayacakmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…