hımm güzelmiş evt kız olursa bunlar olur erkek deniz nasıl?
bana gec gibi geliyo canim arkadaslarini gordukce
güle güle caniiiimmmmmmm
haticebelki bu kadar israr etmese ben koycam kendiligimden ya o israr ettikce geri tepiyo isminin guzel veya cirkin olmasi degil mesele ayyy yine cildirdimmm söyledikleri aklima geldi aglicaaaamm
hahahah aynen senin zamanın benim zamanım bende çok yaparım :) ve bende tam bir garfield ım ne kadar ortak noktamız var. adam benden 10 yaş büyük ama gerçekten beni bin kere cebinden çıkarır :))
aaa gerçekten miiiibende bursadayım canım valla ben 29 nısandan berı gıdıyorum fakülteye bı bırakamadılar gıttı :) kan pıhtılaşması troıd falan bırsuru ultrasyon falan yaptılar canım en son 16 temmuzda kromozom testı ıcın kan verdık daha sonuçlar çıkamadı gıttı bakalım sonuçları beklıoruz ocakta dusuk yapmıştım ben o yüzden yaptırdım o testlerı. ocaktan bu yana da ıste korunmaya devam su test sonucu açıklansa güzel olcakta
bana gec gibi geliyo canim arkadaslarini gordukce
Maleseefff kv coook anlayissiz o yuzden ilk oglum olsun istiyorum ikinci cocuga kadar azcik sesim cikmaya baslar diye dusunuyorumsimdi kötülük olmasin istiyorum
elvini bende bir filmde duymustum bende elvin istiyorum kiz esimde hatice elvin olur diyooocildiricigiiiiiimmmmmmmmm
aynennn canımm biz eşimle 6 seneden sonra evlendik eşim sen benimle birlikte büyüdün bende seninle birlikte yaşlandım diyooDD ee oda farkında artık bişeylerin hahaha D
malesef esimde anasindan yanaaa bi bu konuda kandiramiyorummmmm.....
:))))))) ben bu konuşmayı bi yerden hatırlıyorum sanki :) benimki de aynı şeyi söylüyor :)
malesef esimde anasindan yanaaa bi bu konuda kandiramiyorummmmm.....
Hangi devirde yasiyoruz artik ya eskidenmis o....
eltim rahmetli gorumcemin ve kp in isimlerini koymus cocuklarina sanki o koydugu icin banada kv nin ismini koymak mecburi gibi davraniyorlar... Deli oluyorum deliiii.....o istemis koymus olabilir ama ben koymak istemiyorum... Zaten olmuyorda neyse orasi ayri
Ahhaaha ayni valla beni anlattin nolcak bizim bu halimiz:))
Bugun kontrole geldim 1750 geldi degerim yani 5 gun once 633.6 cikmisti ama bugun 1750 geldi baya baya yukselmis ama doktor dis gebelik dedi kurtaj yapti
ben azeriyim kizlar Elvin ismi bizde cok ama cok var ama erkeklere koyuyorlar o ismi bizlerde Emin Elvin Elcan Elgun.Elmir nebiliyim aklima gelmeyen bir cok degisik isimler var bizlerde
esim destek olsa aslinda bu kadar dert etmem...gerci esimde işini biliyor annesinin yanında beni tutuyor bu konuda yalnizkende annemin ismi diyo cok fena yaa.... Yine bir gun kv benim ismimi koyarsiniz dedi erkek olursada kayinbabamin adini koycam dedi yani benim babamin kadin o an cildirdi hissettim..olur mu öyle şey onun oğlu koysun sana olmaz falan filan dedi hemen
Yakında cildirticiizz adamları bize cocukda yapmıcaklar hahahaDD
bu isim konusu gectiginde yalnizken diyorum ben istemiyorum cocuk falan kendi çocuğuma isim koyamayacaksam niye olsun ki diyorum...o yine yapacagini yapiyor isini ii biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?