Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

haticebelki bu kadar israr etmese ben koycam kendiligimden ya o israr ettikce geri tepiyo isminin guzel veya cirkin olmasi degil mesele ayyy yine cildirdimmm söyledikleri aklima geldi aglicaaaamm

çok istiyorsa doğursun bitane koysun adını. ya bu kadar uğraşıyoruz ediyoruz. kürler mürler, ayakları kaldır dik yarım saat yat falan... hakkımız bu ya! Hatice de eski moda zaten ya onu boşver sen. eşin ne diyor önemli olan o. o senden yanaysa salla gitsin

hahahah aynen senin zamanın benim zamanım bende çok yaparım :) ve bende tam bir garfield ım ne kadar ortak noktamız var. adam benden 10 yaş büyük ama gerçekten beni bin kere cebinden çıkarır :))

aynennn canımm biz eşimle 6 seneden sonra evlendik eşim sen benimle birlikte büyüdün bende seninle birlikte yaşlandım diyoo DD ee oda farkında artık bişeylerin hahaha D

aaa gerçekten miiii fakülte öyle yaa, elini verdinmi kolunu da kaptırıyorsun. Ben daha önce hematolojiye gidiyordum, orda da zor bırakmışlardı beni. Şimdi düşüğüm olunca yine hematoloji doktorumdan istedim, o pıhtılaşma fln trombofili paneli testi isteği yaptı, ben de gidip genetikten kan vereceğim. Sen kadın doğumdan mı gittin genetiğe, nasıl oldu? düşüğün kürtajın var mı?

bana gec gibi geliyo canim arkadaslarini gordukce

Maleseefff kv coook anlayissiz o yuzden ilk oglum olsun istiyorum ikinci cocuga kadar azcik sesim cikmaya baslar diye dusunuyorum simdi kötülük olmasin istiyorum

Valla ben sana bişi sölim mi ne kadar ses çıkarmazsan o kadar tepene çıkıyolar. Ben çok fazla muhattap olmuyorum öyle çok gidip gelmiyorum resmiyim yani. O yüzden kafam rahat. Eee bi de malum 29 yaşında evlenince artık kimseye de eyvallahın olmuyor. Saygısızlık yapmadan kırmadan eşimle biz bu ismi düşünmüştük aslında diyebilirsin zamanı gelince. Anlar o zaman, onun ismini istemediğini.

elvini bende bir filmde duymustum bende elvin istiyorum kiz esimde hatice elvin olur diyooocildiricigiiiiiimmmmmmmmm

Hımmm bak o kötü... eşine biraz demogoji yapsan?? anan da sen de beni kasıyorsunuz, üzüyorsunuz ondan kendimi veremiyorum bebiş gelemiyor birtürlü. küstüreceksiniz bebeğimi falan desen????

meraba kızlar ben bi kısmınızı agustos topiğinden tanıyorum
ekimde istemiyorum bebiş kpss için dogum temmuza gelsin istemem kısmet ama
zaten kistlerim varmış bu aylarda zor sanki

aynennn canımm biz eşimle 6 seneden sonra evlendik eşim sen benimle birlikte büyüdün bende seninle birlikte yaşlandım diyoo DD ee oda farkında artık bişeylerin hahaha D

:))))))) ben bu konuşmayı bi yerden hatırlıyorum sanki :) benimki de aynı şeyi söylüyor :)

malesef esimde anasindan yanaaa bi bu konuda kandiramiyorummmmm.....

Hangi devirde yasiyoruz artik ya eskidenmis o....
eltim rahmetli gorumcemin ve kp in isimlerini koymus cocuklarina sanki o koydugu icin banada kv nin ismini koymak mecburi gibi davraniyorlar... Deli oluyorum deliiii.....o istemis koymus olabilir ama ben koymak istemiyorum... Zaten olmuyorda neyse orasi ayri

ben azeriyim kizlar Elvin ismi bizde cok ama cok var ama erkeklere koyuyorlar o ismi bizlerde Emin Elvin Elcan Elgun.Elmir nebiliyim aklima gelmeyen bir cok degisik isimler var bizlerde

kıskan. kayınvalideee... inşallah başka çocuğu yoktur. doğur doğur ailesinin adını koy. olmadı kardeşinin, kardeşinin kızının falan adını da koydurtsun bu ne yaaaaaa! neyse dediğin gibi inşallah Erkek doğurursun da (hayırlısıyla tabi) kalakalsınlar öyle

Bugun kontrole geldim 1750 geldi degerim yani 5 gun once 633.6 cikmisti ama bugun 1750 geldi baya baya yukselmis ama doktor dis gebelik dedi kurtaj yapti

Canim cok gecmis olsun uzulme ama benimde ogle olmustu sana yazmistim hatta ama ins benimkine benzemez diye dua etmistim kismet yapicak bisey yok en azindan ameliyatsiz halletmissin benimkide iyneyle düşmüştü bundan sonra saglikli bebisler inş

esim destek olsa aslinda bu kadar dert etmem...gerci esimde işini biliyor annesinin yanında beni tutuyor bu konuda yalnizkende annemin ismi diyo cok fena yaa.... Yine bir gun kv benim ismimi koyarsiniz dedi erkek olursada kayinbabamin adini koycam dedi yani benim babamin kadin o an cildirdi hissettim..olur mu öyle şey onun oğlu koysun sana olmaz falan filan dedi hemen

Bende resmi olmak istiyorum ama olmuyo canim ya esim ailesine coooook bagli bir hafta sonu evdeyiz bir hafta sonu kv deyiz evlendigimden beri bu böyle

Yakında cildirticiizz adamları bize cocukda yapmıcaklar hahaha DD

bizde dahası da var. fotoğraf albümünü alıyorum elime hayatım sen burda kaçtın 25 falan mı ayyy burda daha çok gençmişsin diyorum adam delirecek yakında :) yok cnm ne çocuk yapmaması ben öyle dedikçe gaza geliyor :) bazen de hemen çocuk yapalım yoksa çocuğun üniversite mezuniyetine bastonla gitceksin diyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…