Canim lutfen boyle seyler soyleme.. herseyin hayirlisi.. guzel kalpli arkadasim insallah yuzumuz gulecek.. hadi uzme kendini uzme beni :105::105:..
bizimde bebegimiz olucak.. insallah !!!
ewet haklısın canım eşimin doğum günü 14 kasım ona inşallah doğum günü hediyesi weririm diye ben çok istiyodum bu ay geçen yılda bu aylarda çocuk istemeye başladık o zmanda inşallah doğum günü hediyesi olur kocama diyodum we aradan 1 yıl geçti ben kendimden çok aslında onun için üzlüyorum
anladım canım bunda da bir hayır vardır ... ozaman bu doktorunu bırakma dedikerini dinle ve ygula canım ...
inşallah canım ... yok hamiş değilim maalesef inşallah rabbim olm ayan herkese verir... yok hamile olduğumu hiç sanmıyorum yani zerresi aklıma gelmiyor canım inan ...ayan nedemek ??????????
hicranım hayırlısı canım yaaa......inşallahhhhh
Ama bata az kaldi 3 kasimda olmam gerekir hala catlamamis olabilirmi ki
Biliyorum cnm batdaşiz telimde sorun vardi bakiyrum surekli yazamiyordum. Insallah 3 kasim ugurlu gelirde olmayiz
ewet haklısın canım eşimin doğum günü 14 kasım ona inşallah doğum günü hediyesi weririm diye ben çok istiyodum bu ay geçen yılda bu aylarda çocuk istemeye başladık o zmanda inşallah doğum günü hediyesi olur kocama diyodum we aradan 1 yıl geçti ben kendimden çok aslında onun için üzlüyorum
Benimde bir yili gecti canim bak uzulme.
Nisansa esimin dogum gunu vardi o olmadi babalar gunu , o da olmadi eylulde hem benim dogum gunum hemde evlilik yildonumunde hediye olsun dedim .hicbiri olmadi.
Kismet degilmis dedim oturdum kicimin ustune napim
ayan olmak içine doğmak gibi bişey canım. ya da malum olmakneden hamile olduğunu sanmıyorsun canım? sen de benim gibi çalışamadın mı bu ay?
acaba ilaç geç mi yumurtlattı seni? bu soruların cevabını ancak doktordan alabilirsin canım. ya ara konu ya da cumayı bekle... böyle tahminlerle yapamıyoruz malesef
bitanemm hoş geldinnn canım arkadaşım geçmişi okuduysan ne olduğunu anlamışsındır 12. günüm bugün ama 6ml 1tane sadece yumurta war hiç umudum yok ondanda cumaya gene kontrole gel dedi bakacak ama hiç zannetmiyorum büyür mü ki
offfffffff ya saat daha 4 mü
Bugun doktora gitim kizlar..
3 gundur kan hic durmadi.. icim iyice temizlenmis.. degerlerim sifira dusmus... korunmamiz gerekmiyormus.. zaten kocamda beklemek istemiyordu ama icimi bir korku sardi benim.. hayirlisi bakalim..
yan odada bir anne vardi koca gobegiyle.. cok tatliydi.. yatirdilar onu oraya karnina birsey taktilar sonra bir ses geldi pit pit pit diye.. bebegin kalbiymis.. cok duygulandim.. ama dedim allah'im ona bagislasin.. banada nasip etsin isteyen butun arakdaslarima da..
cok uzucu ama onumuze bakicaz umudumuzu kaybetmiycez..
bitanemm hoş geldinnn canım arkadaşım geçmişi okuduysan ne olduğunu anlamışsındır 12. günüm bugün ama 6ml 1tane sadece yumurta war hiç umudum yok ondanda cumaya gene kontrole gel dedi bakacak ama hiç zannetmiyorum büyür mü ki
seni çok iyi anlıyorum,üzülme ama hayat çok garip ve biz acele etikçe daha da uzaklaşıyo galiba ama olacak inşaallah kendine bunu hatırlat,olmayacağı hatırlatıyosun bu umutsuzluk onun göstergesi,baaaaak eşine de süpriz yapacakmııııış az önce parçalıyodun ne oldu,eve gelince onun gözlerine iyice sevgiyle bak,onsuz olsan ne mutsuz olursun (ALLAH KORUSUN),
bu sürahiye 786 kez besmele çek iç o suyu öfkeyi gideriyo,muhabetinizi artırıyo,şeytana fırsat verme canım,yolma adamı
3 gundur kan hic durmadi.. icim iyice temizlenmis.. degerlerim sifira dusmus... korunmamiz gerekmiyormus.. zaten kocamda beklemek istemiyordu ama icimi bir korku sardi benim.. hayirlisi bakalim..
yan odada bir anne vardi koca gobegiyle.. cok tatliydi.. yatirdilar onu oraya karnina birsey taktilar sonra bir ses geldi pit pit pit diye.. bebegin kalbiymis.. cok duygulandim.. ama dedim allah'im ona bagislasin.. banada nasip etsin isteyen butun arakdaslarima da..
Canim ya anlamadigim yumurtaligin buyuk dedi engel degil dedi.sonrada belki catlamistir da hicbiseye gerek kalmaz dedi.celiskili bisey degilmi bu simdi.ve bat 3 kasim kaldi 4 gün. Yoksa catlamayacakmi
eee burda da 3... uff daha 2 saat var isten cikmaya..
Cnm ilac kullanmiyorumki ben herhangi birsey yok kullandigim
Canim bak benimde 17ay oldu ama yok hala bir yıldır kullanmadığım ilaç kalmadı tosun gibi 7yumurtam oldugunu bilirim ama tutmayınca tutmuyor yanu demem o ki sen yumurtam buyumedu diye üzülme bak bizim buyuyorda ne oluyor bu demek oluyor ki rabbim en doğru zamanı biliyor sabır ve dua ile beklicez büyük bi sınavın içindeyiz canım isyan edip etmemek için sinaniyoruz
Yok kiz oyle deme.. dusunsene halimizi sonra..hayırlısı canım allah nasip etcez bebekleimizi kucagımıza alcaz sabaha kadar ağlıycaklar bizi uyutmuycaklar diş çıkartcaklar ateşlenceklerrrneyse güzel şeyler işte
Sullu gozum benim.. Evet bende bir yonden sevindim boyle temizlenmesine.. Insallah canim insallah.. hepimizin dilegi gerceklesir..okurken ben duygulandım vallaiçinin iyice temizlenmesi ve korunmaya gerek kalmamanız çok güzel gelişmeler canımın içi. inşallah bu ay hayırlısıyla hamile kalır ve bebişinin sağlıkla gelişimini izler ve en son sağlıkla kucağına alırsın canımmm....
küsüm ona çok kırdı beni bu yaptığıyla akşama kalbimi almaya çalışacak eminim ki kocişim benim sewiyorum keretayı ne olursa olsun aslan kocişim ama aynı zamnda da öküz kocişimyüzümü güldürdünüz walla Allah hepinizden razı olsun canlarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?