Cok sagol canim Amin... yaaaa ciddimisin sanada gecmis olsun.. o kadar cok mi bekledin cok cok sabir diliyorum.. bazi yerlede okuyorum hemen hamile kalanlar var daha uzun sure bekleyenler var herseyin hayirlisi.. Peki bir sorun falan yok demi.. gitinizmi doktora..Canım Pazartesi gün öğleye kadar çalıştım yazdım sana ama PC de aksilik çıktı, bugün işe geldim.
Büyük geçmiş olsun, Rabbim sabrını versin !!! aynını bende yaşadım, sakın korunma dr. bana 2-3 ay korunun dedi, korunmadım gerçi ama bak 16 ay oldu bir daha hamile kalamadım. ALLAH'ım seni o kadar bekletmesin
Yok kiz oyle deme.. dusunsene halimizi sonra..annalarina cekerlerse akili olurlar insallah.. (kocam duymasin)
Sullu gozum benim.. Evet bende bir yonden sevindim boyle temizlenmesine.. Insallah canim insallah.. hepimizin dilegi gerceklesir..
Bugun doktora gitim kizlar..
3 gundur kan hic durmadi.. icim iyice temizlenmis.. degerlerim sifira dusmus... korunmamiz gerekmiyormus.. zaten kocamda beklemek istemiyordu ama icimi bir korku sardi benim.. hayirlisi bakalim..
yan odada bir anne vardi koca gobegiyle.. cok tatliydi.. yatirdilar onu oraya karnina birsey taktilar sonra bir ses geldi pit pit pit diye.. bebegin kalbiymis.. cok duygulandim.. ama dedim allah'im ona bagislasin.. banada nasip etsin isteyen butun arakdaslarima da..
cok uzucu ama onumuze bakicaz umudumuzu kaybetmiycez..
bende kırgınım ir haftadır sıcak davranmıyorum,beni de çok kırdı bende o na, gözüne perde inmiş diyorum anlıyo, ,ama çok seviyorum, yumuşamak yooooook, önce özür, gönül alma sonra düşünürüz,ama sen haklıyken haksız duruma düşme sakın,sakince ve kararlı bir şekilde anlat,bak bir daha tekrar etmeyecek,yoksa bağırınca inadına yapıyolar,çocuk bunlar yaaaww
hello kızlar ben eve döndüm
kuaför iyi geliyor insana yahu, gerci manikür-pedikür sırf hamilelik,ovulasyon, doktor önerisi ile gecti ama olsun havam değişti
bende oje sürdüm işlerim çok durgun büro da canım sıkıylır ıkıde bır cay ıcıyorum
Evet canim yaa cok sagol calismalara devam.. biraz daha kanamam var bitsin kocami ozledim yaaaCok sevindim canim hem bak korunmanada gerek yokmus.
Hep birlikte yeni guzel haberler vericez birbirimize.
sen nerde çalışıyorsun şekerim?
inşşat firmasında çalısıyorum inşşat teknikeriyım ben seçim önü beledıyeler cok ıs yapıo bıze bakmıyo ondan ısler tamamen durma aşamasında gıbı
Cok sagol canim Amin... yaaaa ciddimisin sanada gecmis olsun.. o kadar cok mi bekledin cok cok sabir diliyorum.. bazi yerlede okuyorum hemen hamile kalanlar var daha uzun sure bekleyenler var herseyin hayirlisi.. Peki bir sorun falan yok demi.. gitinizmi doktora..
benim kocam da inşaat mühendisi :)
ben bir senedir çalışmıyorum, yatıştayım
Can'larım benim mesai bitti.
Hepinizi öptüm
benim eşimde tekniker sen ne iş yapıyorsun canım
Düşük yaptığımı duyan herkes " üzülme düşüğün arkasına hemen hamile kalırsın" dedi bizde tatile çıktık , maalesef.
doktor " hiç bir sorun yok, anlamıyorum " dedi
ben bankacıydım, ismini vermeyim türkiyenin en büyük özel bankasında şeftim, evlenip istanbula taşınınca istifa ettim.
evimin kadını çocugumun anası olacagım
haa bir de, yüksek lisans yapıyorum bu arada...
o kadar da boş gezenin boş kalfası değilim yani
ne güzel bende hamile kalınca belkı bırakırım gıbı gelıyo ama full time mommy olasım var ama bakalım
ayan olmak içine doğmak gibi bişey canım. ya da malum olmakneden hamile olduğunu sanmıyorsun canım? sen de benim gibi çalışamadın mı bu ay?
hmmm anladım... çalıştım canım ama ben hep beklemekten olmuyor artı ilaçsız regl olamıyorum ben cnm ondan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?