Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cok sagol canim Amin... yaaaa ciddimisin sanada gecmis olsun.. o kadar cok mi bekledin cok cok sabir diliyorum.. bazi yerlede okuyorum hemen hamile kalanlar var daha uzun sure bekleyenler var herseyin hayirlisi.. Peki bir sorun falan yok demi.. gitinizmi doktora..

Yok kiz oyle deme.. dusunsene halimizi sonra.. annalarina cekerlerse akili olurlar insallah.. (kocam duymasin)

Sullu gozum benim.. Evet bende bir yonden sevindim boyle temizlenmesine.. Insallah canim insallah.. hepimizin dilegi gerceklesir..

valla ben cok sımarıkmısım yaaa valla ben tam yoluk olurum paçamdan akar rezillik kendıme zor bakıyorum ben yaaa hadı bakalım hayırlısı

Cok sevindim canim hem bak korunmanada gerek yokmus.
Hep birlikte yeni guzel haberler vericez birbirimize.

nasıl gönlümü alır bilmiyorum ama çok kırgınım şakalar falann yapmaya çalışacak eminim sonrada istanbula gitmek için ikna etmeye çalışcak beni ama yemezler küsümmmm

hello kızlar ben eve döndüm

kuaför iyi geliyor insana yahu, gerci manikür-pedikür sırf hamilelik,ovulasyon, doktor önerisi ile gecti ama olsun havam değişti

hello kızlar ben eve döndüm

kuaför iyi geliyor insana yahu, gerci manikür-pedikür sırf hamilelik,ovulasyon, doktor önerisi ile gecti ama olsun havam değişti

bende oje sürdüm işlerim çok durgun büro da canım sıkıylır ıkıde bır cay ıcıyorum

inşşat firmasında çalısıyorum inşşat teknikeriyım ben seçim önü beledıyeler cok ıs yapıo bıze bakmıyo ondan ısler tamamen durma aşamasında gıbı

benim kocam da inşaat mühendisi :)
ben bir senedir çalışmıyorum, yatıştayım

Düşük yaptığımı duyan herkes " üzülme düşüğün arkasına hemen hamile kalırsın" dedi bizde tatile çıktık , maalesef.

doktor " hiç bir sorun yok, anlamıyorum " dedi

benim eşimde tekniker sen ne iş yapıyorsun canım

ben bankacıydım, ismini vermeyim türkiyenin en büyük özel bankasında şeftim, evlenip istanbula taşınınca istifa ettim.
evimin kadını çocugumun anası olacagım

Düşük yaptığımı duyan herkes " üzülme düşüğün arkasına hemen hamile kalırsın" dedi bizde tatile çıktık , maalesef.

doktor " hiç bir sorun yok, anlamıyorum " dedi

Benim cevremde kimse bilmedigi icin.. biseyde demiyorlar doktorlarda bisey demedi.. hayirlisi bakalim..

ben bankacıydım, ismini vermeyim türkiyenin en büyük özel bankasında şeftim, evlenip istanbula taşınınca istifa ettim.
evimin kadını çocugumun anası olacagım

haa bir de, yüksek lisans yapıyorum bu arada...
o kadar da boş gezenin boş kalfası değilim yani

ne güzel bende hamile kalınca belkı bırakırım gıbı gelıyo ama full time mommy olasım var ama bakalım

cocugu olan herkes hamileliğini evde gecir, cocuguna sen bak diyor.

aman biz hamile kaldık da işi bırakması kaldı muhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…