Düşük yaptığımı duyan herkes " üzülme düşüğün arkasına hemen hamile kalırsın" dedi bizde tatile çıktık , maalesef.
doktor " hiç bir sorun yok, anlamıyorum " dedi
soylemesek olmazzz solıcezzz tabiiii....
Ya ilk 8inde oldum 6si yazdirdim ekim icin ama 16.gun yumurtladim 9unda geldi haspam bu ayda ondan 9dedim cunku gene 16.gun yumurtladim :)) yani aklinda onceki yazdirdigim batim kalmış hafizan perfect
altın kız çocuğuna işarettir derler ama hayırlısı...[/QUOTE
inşallah benimde gönlümden geçen kız, tabi önce hayırlı sağlıklı evlat olsunda
hayırlısı olsun cnm...sağlıklı olsunlar da...
Kızlar meraba ben bu aydan da umutsuzum adetin bittiği gün ilişki oldu ve bir gün sonra yatılı misafirim geldi 14.günümde gitti ama ben sanırım 12.gün yumurtladım akıntım vardı çünkü şuan 17. günümdeyim ve akıntı filan kalmadı tabi misafir varken ilişki durumu olmadı çünkü misafirimin küçük bebişi vardı sürekli uyanıktı :)yani anlayacağınız ben kasımdan direk aralık ayına transfer oldum :):)bide güzel Bi haber eşime doktor varikosel olabilir demişti ama ultrason çekildi ve sonuç temiz çıktı :):)
hadi gözün aydın cnm, sevindim...
ESRA geçmiş olsun canım..
GAMZECİM belirtiye göre bakarsan ben şimdiden bu ayı unutmam lazım( inşallah belirtiler yanıltıyodur bizi
bide bişey sorucam gebelik belirtisi olan akıntı illaki beyaz yada şeffaf mı olmalı?????? benim sarı çok fazla sıvı akıntım var.. uzayan bi akıntı degil ama.. ya bu hamile olmadıgım anlamına geliyo sanırım
cnm kişiden kişiye değişir, benimki beyaz bi akıntıydı ama seninki sarı olabilir...
Dusunemiyorum bende cok aglarim yaa.salya sumuk dolasirim artikk.
Ben bu igneyi yaptirdiktan sonra testte cift cizgi gormustum ya o bile beni heyecanlandirdi yaa.
Allam dedim demek cift cizgi boyle oluyomuss.
Esim de benim hanim tirlatti dedi o gun.
Gidiyom geliyom teste bakiyom felann
Allahim o gunleri gostersin bizede
amin cnm inşallah, Allah nasip eder inşallah gebelik testinde çift çizgiyi görmeyi hatta böyle kopkoyuuuuu olurrrrr...
moralim berbatt benim neden hüsrana uğruyo herşeyim doktordan geldim yumurtam büyümemiş bugün 12. günüm ve sadece bitane war oda 6 ml bu nedir yaa artık çok ağar geliyo kaldıramıyorum cuma günü tekrardan gel bakalım dedi doktor ama hiç umudum yok eşimde tutturdu istanbula gidelim baktıralım bi diye kızdım bi dünya ona babasını aramış istanbuldan randewu alalım demiş bana sormadan bide ya ben kimim de bana sormuyo benimle ilgili olan bişeyi nasıl bana danışmadan başına buyruk hareket edersin gitmicem dedim bagardım bağrıtmasın beni tamam hayatım diyo bide anlamıyo bu adam beni sanırım çok kötüyüm ya ağlamaktan yoruldum artık söylendim söylendim kapattım telefonu şuan çok kötüyüm
cnm üzülme lütfen yaaa, eşini tanıyosun sonuçta seni üzmek, rencide etmek için bişi yapar mı sence? kendini o an çaresiz hissetmiştir. senin böyle tepki vereceğini düşünememiştir. kızma adamcağıza cnm...zaten gerginsin bi de bu olayın seni öfkelendirip strese sokmasına izin verme...bebeğe gelince o da Rabbimin izniyle gelir inşallah en kısa zamanda...
Bugun doktora gitim kizlar..
3 gundur kan hic durmadi.. icim iyice temizlenmis.. degerlerim sifira dusmus... korunmamiz gerekmiyormus.. zaten kocamda beklemek istemiyordu ama icimi bir korku sardi benim.. hayirlisi bakalim..
yan odada bir anne vardi koca gobegiyle.. cok tatliydi.. yatirdilar onu oraya karnina birsey taktilar sonra bir ses geldi pit pit pit diye.. bebegin kalbiymis.. cok duygulandim.. ama dedim allah'im ona bagislasin.. banada nasip etsin isteyen butun arakdaslarima da..
cok uzucu ama onumuze bakicaz umudumuzu kaybetmiycez..
nst'yle kalp atışını dinliyolardı bebeğin...bebecim inşallahhhh bikaç ay sonra sen de karnın burnunda nst'ye girmiş olursun...üzülmek yok, yola ve çalışmalara devam ona göre...iddiamız sürecek biliyosun...
monbebem çok geçmiş olsun ben geçmişi okumamıştım. şimdi yazıları biraz inceledim çok geçmiş olsun canım...
bende doktora gittim kese istediğim gibi büyümemiş içinde bebek gözükmüyor normalde gözükmesi gereken bir haftaydı bir hafta daha bekleyeceğiz sonra sonuca göre yol alacağız dedi... geçtiğimiz hafta 16mm di bu hafta 23.. olmuş yeterli değilmiş bu gelişim bebeği de kalp atışını da hiçbirşeyi göremedik. alttanda bakmadı zaten... gerek yok dedi geçen hafta yolk sacı görmüştük oysa demek ki bir sorun var. bilemiyorum üzüldüm şaşkınım içim bir garip ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bu bir hafta nasıl geçecek...
monbebem çok geçmiş olsun ben geçmişi okumamıştım. şimdi yazıları biraz inceledim çok geçmiş olsun canım...
bende doktora gittim kese istediğim gibi büyümemiş içinde bebek gözükmüyor normalde gözükmesi gereken bir haftaydı bir hafta daha bekleyeceğiz sonra sonuca göre yol alacağız dedi... geçtiğimiz hafta 16mm di bu hafta 23.. olmuş yeterli değilmiş bu gelişim bebeği de kalp atışını da hiçbirşeyi göremedik. alttanda bakmadı zaten... gerek yok dedi geçen hafta yolk sacı görmüştük oysa demek ki bir sorun var. bilemiyorum üzüldüm şaşkınım içim bir garip ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bu bir hafta nasıl geçecek...
hepinize slm
bende batımı bekliyom ama kasım da artık eeeee kasım ayına geçerken benide alın..
geçen ay eylül 18 hsg filmi çektirdim hiç bişeyim yok..bi yum var 9mm dedi dr.hamile kalabilirsin dedii.
nerdeeeeee kasımdaki adetimle aşılama başlıyacak ama eşim istemediği için heralde olmam..bi kızımvar ellerinizden öper :)7 yaşında
hadi bakalım oyun başlasın
aramıza hoş geldin cnm...Allah bağışlasın kızını...
sağol cnm senin bebişinde hayırlı olsun
iNSALLAH cANIM BENIM ALLAH'IM ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN.. insallah calismalara basliyoruz bu ay tekrartabi cnm kaçar mı :)
nst'yle kalp atışını dinliyolardı bebeğin...bebecim inşallahhhh bikaç ay sonra sen de karnın burnunda nst'ye girmiş olursun...üzülmek yok, yola ve çalışmalara devam ona göre...iddiamız sürecek biliyosun...
iNSALLAH cANIM BENIM ALLAH'IM ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN.. insallah calismalara basliyoruz bu ay tekrar
Canim benim cok sagol..
Yaaa insallah bebegin size surpriz yapar.. insallah kotu bisey yoktur.. allah'im onu sana bagislasin bitanem.. bol bol dua et..
geçmiş olsun monbebe kürtajmı oldun yoksa ilaçla düşükmü
Cok sagol canim yok yok kendi dustu.. bugunde kontrole gitim bisey kalmamis.. kendiliginden temizlenmis..
en iyisi ..çok geçmiş olsun yine
ama kürtaj olmamana sevindim..yolun açık olsun
Canim hg aramiza rabbim evlat bekleyen isteyen herkese nasip etsinen iyisi ..çok geçmiş olsun yine
ama kürtaj olmamana sevindim..yolun açık olsun
garip bir şekilde sakinim... 25mm olmadan kese embriyo görülmezmiş... benim 23.3mm normalde bu haftada 26 falan olması gerekiyormuş. umudum yok oluyor okudukça araştırmayacağım da artık... Allah'ım herşeyin en iyisini bilir... dualarınızı eksik etmeyin nolur...
saol canımmmm... herşey Allahtan...Allah'im korusun melegini insallah hersey yolunda gider.. herseyin hayirlisi bitanem dualarim seninle..
garip bir şekilde sakinim... 25mm olmadan kese embriyo görülmezmiş... benim 23.3mm normalde bu haftada 26 falan olması gerekiyormuş. umudum yok oluyor okudukça araştırmayacağım da artık... Allah'ım herşeyin en iyisini bilir... dualarınızı eksik etmeyin nolur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?