Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Düşük yaptığımı duyan herkes " üzülme düşüğün arkasına hemen hamile kalırsın" dedi bizde tatile çıktık , maalesef.

doktor " hiç bir sorun yok, anlamıyorum " dedi

Kisiden kisiye degisiyo canim.benim isyerindeki arkadasin 3 aylik bebeginin kalbi durmustu kurtaj olmustu.
2 ay korundu.diger ayinda da hamile oldugunu ogrendi.
Nasip iste

soylemesek olmazzz solıcezzz tabiiii....

tabi cnm kaçar mı :)

Ya ilk 8inde oldum 6si yazdirdim ekim icin ama 16.gun yumurtladim 9unda geldi haspam bu ayda ondan 9dedim cunku gene 16.gun yumurtladim :)) yani aklinda onceki yazdirdigim batim kalmış hafizan perfect

hafızam kuvvetlidir gerçekten de cnm :) hadi hayırlısı inşallahhhh bu ay Gamzenin bebişinin teyzesi oluruz...

monbebem çok geçmiş olsun ben geçmişi okumamıştım. şimdi yazıları biraz inceledim çok geçmiş olsun canım...
bende doktora gittim kese istediğim gibi büyümemiş içinde bebek gözükmüyor normalde gözükmesi gereken bir haftaydı bir hafta daha bekleyeceğiz sonra sonuca göre yol alacağız dedi... geçtiğimiz hafta 16mm di bu hafta 23.. olmuş yeterli değilmiş bu gelişim bebeği de kalp atışını da hiçbirşeyi göremedik. alttanda bakmadı zaten... gerek yok dedi geçen hafta yolk sacı görmüştük oysa demek ki bir sorun var. bilemiyorum üzüldüm şaşkınım içim bir garip ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bu bir hafta nasıl geçecek...

Allahhh Allahhh...Ben de şaşırdım şimdi...Ama kötü bişi olduğunu zannetmiyorum cnm, haftaya görürsün bebişini...Allahın izniyle bebişin iyi, 1haftada stressiz ve duayla geçecek...Stres yapma dicem ama haklısın insan takılıyo...Rabbim kalbine ferahlık versin, ben de dua edecem cnm bebişin ve senin için...

hepinize slm
bende batımı bekliyom ama kasım da artık eeeee kasım ayına geçerken benide alın..
geçen ay eylül 18 hsg filmi çektirdim hiç bişeyim yok..bi yum var 9mm dedi dr.hamile kalabilirsin dedii.
nerdeeeeee kasımdaki adetimle aşılama başlıyacak ama eşim istemediği için heralde olmam..bi kızımvar ellerinizden öper :)7 yaşında
hadi bakalım oyun başlasın

üzme kendini ve ALLAHtan hayırlısını iste..RABBİM bize elbette yardım edecek yeterki ipleri koparmayalım..
benim geçenyıl 2012 haziranında 12 haftalıktı kalbi durdu bebişimin..
ilk muayenede dr dedi kese küçük bebek büyük sağlıklı bi gebelik değil diye ama bekledim 12. haftada kürtajla alındı..
çok üzücü ama dayanılmayac değil..ALLAH yardımcın olsun

aramıza hoş geldin cnm...Allah bağışlasın kızını...

iNSALLAH cANIM BENIM ALLAH'IM ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN.. insallah calismalara basliyoruz bu ay tekrar

Canim benim cok sagol..
Yaaa insallah bebegin size surpriz yapar.. insallah kotu bisey yoktur.. allah'im onu sana bagislasin bitanem.. bol bol dua et..

geçmiş olsun monbebe kürtajmı oldun yoksa ilaçla düşükmü

garip bir şekilde sakinim... 25mm olmadan kese embriyo görülmezmiş... benim 23.3mm normalde bu haftada 26 falan olması gerekiyormuş. umudum yok oluyor okudukça araştırmayacağım da artık... Allah'ım herşeyin en iyisini bilir... dualarınızı eksik etmeyin nolur...

Allah'im korusun melegini insallah hersey yolunda gider.. herseyin hayirlisi bitanem dualarim seninle..

Allah yardimciniz olsun canim rabbim melegini korusun dur bakalım hemen umutsuz olma rabbim büyüktür:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…