Tatlimmm tatlimmmAllah'im korusun melegini insallah hersey yolunda gider.. herseyin hayirlisi bitanem dualarim seninle..
monbebem çok geçmiş olsun ben geçmişi okumamıştım. şimdi yazıları biraz inceledim çok geçmiş olsun canım...
bende doktora gittim kese istediğim gibi büyümemiş içinde bebek gözükmüyor normalde gözükmesi gereken bir haftaydı bir hafta daha bekleyeceğiz sonra sonuca göre yol alacağız dedi... geçtiğimiz hafta 16mm di bu hafta 23.. olmuş yeterli değilmiş bu gelişim bebeği de kalp atışını da hiçbirşeyi göremedik. alttanda bakmadı zaten... gerek yok dedi geçen hafta yolk sacı görmüştük oysa demek ki bir sorun var. bilemiyorum üzüldüm şaşkınım içim bir garip ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bu bir hafta nasıl geçecek...
ya yaşadıysanız böyle bişey anlatın ne olur... boş gebelikse de yapabileceğiim bişey yok elimden hiç bişey gelmiyor ki... tamam çok acı ama yapılacak bişey yok ki...senin nasıldı anlatsana..canım benim ya(((( nasıl üzüldüm anlatamam.. yinede Allahım korusun.. söylemeye dilim varmıyor ama benim boş gebelikte öyle olmuştu.. (
Canimsin canimmmistiraate devam mi
Yok canimm yaa bugun basladim.. malesef.. isler baya birikmis mail'er dolmus..
sen ne yaptin daha iyisin insallah ?
ya yaşadıysanız böyle bişey anlatın ne olur... boş gebelikse de yapabileceğiim bişey yok elimden hiç bişey gelmiyor ki... tamam çok acı ama yapılacak bişey yok ki...senin nasıldı anlatsana..
ya yaşadıysanız böyle bişey anlatın ne olur... boş gebelikse de yapabileceğiim bişey yok elimden hiç bişey gelmiyor ki... tamam çok acı ama yapılacak bişey yok ki...senin nasıldı anlatsana..
hayır en son gittiğimde kese 16.9mm di yolk sac vardı sağlıklı gebelik olduğunun işareti herşey güzeldi dedi bu sefer olumlu konuşmadı... bilemiyorum ki ama ben ümidimi kestim yaa...cnm sen bi sakin olur musun? sen en son gittiğinde kalp atışlarını duymamış mıydın hem? hiçbir şey olmayacak yeğenime Allahın izniyle, umutsuzluğu stresi bırak lütfen...dua ediyoruz şimdi sadece tamam mı?
canım bende geç döllenme var geçen hafta yolk sacı gördük ve boş gebelik olmaz demişti sağıklı demişti... bilemiyorum kicanım benim telefonumda hala kayıtlı bak yazayım sana..6 haziranda 11 mm boş kese 5+2 görülen gebelik 6+6 beklenen gebelik..yani bir haftadan daha fazla geriden geliyodu..ayrıca 11 mm iken bile görünmesi gerekirken senin artık 23 mm olmuş.. bunları benden duymanı asla istemezdim.. ama bana anlatan kimse yoktu ve büyük acı yaşadım.. dilerim senin ki öyle olmaz
Amin cumlemizin yardimcisi olsun.. insallah tez zamanda yuzumuz guler..Rabbim yar ve yardimcin olsun şekerim
Ayni canim ne olsun bildiğin gibi
hayır en son gittiğimde kese 16.9mm di yolk sac vardı sağlıklı gebelik olduğunun işareti herşey güzeldi dedi bu sefer olumlu konuşmadı... bilemiyorum ki ama ben ümidimi kestim yaa...
Amin cumlemizin yardimcisi olsun.. insallah tez zamanda yuzumuz guler..
YAaa canim herseyin hayirlisi.. umidini kesme.. nolur.. guzel dusun..dua et bol bol hic durma..
canım bende geç döllenme var geçen hafta yolk sacı gördük ve boş gebelik olmaz demişti sağıklı demişti... bilemiyorum ki
okudum şu yarım saat içinde ne var ne yok hepsini okudum 25mm olmadan bebek gözükmezmiş... hayırlısı ya... eşimde saklandı o diyor... birde gazlı olmanla alakalı olabilir dedi doktor gözükmeyebilir dedi erken haftalardaki gerilikleri bebek çabuk kapatır dedi... ama ben böyle durumlarda hep kendimi en kötüsüne hazırlarım.. o yüzden pek umudum yok...anladım canım.. benim yolc sac da yoktu senin o varmış tabi.. olumlu bu.. ayrıntılı yazan bi site var.. linke bakiyice oku için rahatlasın..
Erken Gebelik (4-10 Hafta)
okudum şu yarım saat içinde ne var ne yok hepsini okudum 25mm olmadan bebek gözükmezmiş... hayırlısı ya... eşimde saklandı o diyor... birde gazlı olmanla alakalı olabilir dedi doktor gözükmeyebilir dedi erken haftalardaki gerilikleri bebek çabuk kapatır dedi... ama ben böyle durumlarda hep kendimi en kötüsüne hazırlarım.. o yüzden pek umudum yok...
Bu ates olcme etkili bi yontem mi sence canim bende düşünüyorum da
okudum şu yarım saat içinde ne var ne yok hepsini okudum 25mm olmadan bebek gözükmezmiş... hayırlısı ya... eşimde saklandı o diyor... birde gazlı olmanla alakalı olabilir dedi doktor gözükmeyebilir dedi erken haftalardaki gerilikleri bebek çabuk kapatır dedi... ama ben böyle durumlarda hep kendimi en kötüsüne hazırlarım.. o yüzden pek umudum yok...
Bu ates olcme etkili bi yontem mi sence canim bende düşünüyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?