Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim ya(((( nasıl üzüldüm anlatamam.. yinede Allahım korusun.. söylemeye dilim varmıyor ama benim boş gebelikte öyle olmuştu.. (

canım benim ya(((( nasıl üzüldüm anlatamam.. yinede Allahım korusun.. söylemeye dilim varmıyor ama benim boş gebelikte öyle olmuştu.. (
ya yaşadıysanız böyle bişey anlatın ne olur... boş gebelikse de yapabileceğiim bişey yok elimden hiç bişey gelmiyor ki... tamam çok acı ama yapılacak bişey yok ki...senin nasıldı anlatsana..

ya yaşadıysanız böyle bişey anlatın ne olur... boş gebelikse de yapabileceğiim bişey yok elimden hiç bişey gelmiyor ki... tamam çok acı ama yapılacak bişey yok ki...senin nasıldı anlatsana..

cnm sen bi sakin olur musun? sen en son gittiğinde kalp atışlarını duymamış mıydın hem? hiçbir şey olmayacak yeğenime Allahın izniyle, umutsuzluğu stresi bırak lütfen...dua ediyoruz şimdi sadece tamam mı?

canım benim telefonumda hala kayıtlı bak yazayım sana..6 haziranda 11 mm boş kese 5+2 görülen gebelik 6+6 beklenen gebelik..yani bir haftadan daha fazla geriden geliyodu.. ayrıca 11 mm iken bile görünmesi gerekirken senin artık 23 mm olmuş.. bunları benden duymanı asla istemezdim.. ama bana anlatan kimse yoktu ve büyük acı yaşadım.. dilerim senin ki öyle olmaz

hayır en son gittiğimde kese 16.9mm di yolk sac vardı sağlıklı gebelik olduğunun işareti herşey güzeldi dedi bu sefer olumlu konuşmadı... bilemiyorum ki ama ben ümidimi kestim yaa...

canım bende geç döllenme var geçen hafta yolk sacı gördük ve boş gebelik olmaz demişti sağıklı demişti... bilemiyorum ki

Rabbim yar ve yardimcin olsun şekerim
Ayni canim ne olsun bildiğin gibi
Amin cumlemizin yardimcisi olsun.. insallah tez zamanda yuzumuz guler..
hayır en son gittiğimde kese 16.9mm di yolk sac vardı sağlıklı gebelik olduğunun işareti herşey güzeldi dedi bu sefer olumlu konuşmadı... bilemiyorum ki ama ben ümidimi kestim yaa...

YAaa canim herseyin hayirlisi.. umidini kesme.. nolur.. guzel dusun.. dua et bol bol hic durma..

canım bende geç döllenme var geçen hafta yolk sacı gördük ve boş gebelik olmaz demişti sağıklı demişti... bilemiyorum ki

anladım canım.. benim yolc sac da yoktu senin o varmış tabi.. olumlu bu.. ayrıntılı yazan bi site var.. linke bakiyice oku için rahatlasın..
Erken Gebelik (4-10 Hafta)

anladım canım.. benim yolc sac da yoktu senin o varmış tabi.. olumlu bu.. ayrıntılı yazan bi site var.. linke bakiyice oku için rahatlasın..
Erken Gebelik (4-10 Hafta)
okudum şu yarım saat içinde ne var ne yok hepsini okudum 25mm olmadan bebek gözükmezmiş... hayırlısı ya... eşimde saklandı o diyor... birde gazlı olmanla alakalı olabilir dedi doktor gözükmeyebilir dedi erken haftalardaki gerilikleri bebek çabuk kapatır dedi... ama ben böyle durumlarda hep kendimi en kötüsüne hazırlarım.. o yüzden pek umudum yok...

elbette canım.. daha erken.. olumlu haberlerle gel inşallah

Bu ates olcme etkili bi yontem mi sence canim bende düşünüyorum da

Canim benim icin diyorum ates olcme cok iyi bir yontem neden ?
bana bakarsan hep 28 gunde adet olurum buna gorede 14 gun falan yumurtlamam lazim.. ama ben ates olctugum icin anladim ki 28 gunde adet olsam bile 20gunde falan yumurtladigimi ogrendim..

Sonra adet tarihi yaklasirken atesten hamile olup olmadigini anlaybilirsin ben gecen ay oyle anladim cunku atesim hic dusmemisti.. burda idrar testleri pahali demistim surekli test almiyorum.. atesim yuksek oldugunu gorunce kana gitim gecen ay..

ve yani hic zor degil cok basit sabah olcuyorum ise gitmeden yaktan kalkmadan dil altindan 10 saniye suruyo.. kafamda tutup firsat bulunca tabloma ekliyorum..

ustelik ates olcme topiginde ki arkadaslar cok yardimci oluyor.. yorular yapiyor..

Benim icin anliycaniz sadece artilari var.. oneriyorum hepinize..

$iiiii dur bi canim yaa... Yazdim ama gormedin pozitif düşün dur bakalım...dun sen benim kafami kirmaya geliyordun sindi ben seninkini kirmaya gelcemmm yaşında böyle bebeğim olumlu düşün rabbim büyüktür dualarimiz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…