Canim benim icin diyorum ates olcme cok iyi bir yontem neden ?
bana bakarsan hep 28 gunde adet olurum buna gorede 14 gun falan yumurtlamam lazim.. ama ben ates olctugum icin anladim ki 28 gunde adet olsam bile 20gunde falan yumurtladigimi ogrendim..
Sonra adet tarihi yaklasirken atesten hamile olup olmadigini anlaybilirsin ben gecen ay oyle anladim cunku atesim hic dusmemisti.. burda idrar testleri pahali demistim surekli test almiyorum.. atesim yuksek oldugunu gorunce kana gitim gecen ay..
ve yani hic zor degil cok basit sabah olcuyorum ise gitmeden yaktan kalkmadan dil altindan 10 saniye suruyo.. kafamda tutup firsat bulunca tabloma ekliyorum..
ustelik ates olcme topiginde ki arkadaslar cok yardimci oluyor.. yorular yapiyor..
Benim icin anliycaniz sadece artilari var.. oneriyorum hepinize..
tekrar selam köpişimi yıkadım geldim...... ben bu konuya anlam veremiyorum açıkçasııı
aslında bilmiyorum ne düşünüyorum ne yapayım nasıl davranayım çok şaşkınım ben.. ben ne yapacağımı bilmiyorum..psipsko canımm bak kötüyü çağırma iyi düşün iyi olsun .... aklına negatif düşünceler getirmeni engelle onları sen kendi kendine getiriyorsun çünkü...
hayır en son gittiğimde kese 16.9mm di yolk sac vardı sağlıklı gebelik olduğunun işareti herşey güzeldi dedi bu sefer olumlu konuşmadı... bilemiyorum ki ama ben ümidimi kestim yaa...
$iiiii dur bi canim yaa... Yazdim ama gormedin pozitif düşün dur bakalım...dun sen benim kafami kirmaya geliyordun sindi ben seninkini kirmaya gelcemmmyaşında böyle bebeğim olumlu düşün rabbim büyüktür dualarimiz seninle
Bilgiler için sağol canım... Regl olursam baslayim bende bakalım ateş ölçer akman gerek tabi birde ben tablo yapamam sanırım telden giriyorum da
bak sen söylüyosun bebek bu haftalardaki açığı çabucak kapatır diye...1 hafta boyunca hep birlikte dua ediyoruz, stres yapmıyoruz, 1 hafta sonra da musmutlu geleceksin buraya...birlikte şükredecez Allaha bebişlerimiz için...şimdi elini karnını koy ve ayetel kürsiye başla benden kaç tane okumamı istiyosan söyle cnm ben de okuyayım hemen...
Canim birde saat kacta olcuyorsun yani sen ben evde olunca geç kalkıyorum da
Rifki misler gibi oldu desene
lişi
evet misler gibi oldu vallahi birde ilacını damlattım rahat uyur bu gece kaşınıyordu ...
Hangi konuya anlam veremiyorsun
aslında bilmiyorum ne düşünüyorum ne yapayım nasıl davranayım çok şaşkınım ben.. ben ne yapacağımı bilmiyorum..
Canim bazii arkadaslar her sabah atesini olcuyor ve not tutuyor sanirim sen insallah adet olmazsin.. ama eger olursan.. soyle yaparsin :
1.gun : 36,2
2.gun :36,4
Booyle devam edersin... en onemlisi her gun ayni saate yataktan kalkmadan olcmen..
Canim bazii arkadaslar her sabah atesini olcuyor ve not tutuyor sanirim sen insallah adet olmazsin.. ama eger olursan.. soyle yaparsin :
1.gun : 36,2
2.gun :36,4
Booyle devam edersin... en onemlisi her gun ayni saate yataktan kalkmadan olcmen..
Anladim canim ....Guzelim ben hafta ici ise kalktigim icin hergun 8de olcuyorum ama cumartesi pazar uyuyorum baya.. saatimi gene kuruyorum 8e caliyor atesimi olcuyorum kafamda tutuyorum.. sonra geri yatiyorum..
ateş ölçme yöntemini anlamıyorum ne zaman ölçülür neden ölçülür doğru mu??????
canım başka şeylerle meşgul olmaya çalış ....yapacağın en güzzel şey buu ve aklından atmaya çalış bu düşünceyi akışına bırak düşünme .... aklına geldikçe başka şeylerle meşgul ol .....kitap oku ne bileyim bir şey ör ondan sonra oturduğun yerden bişiller bul kendine ayakta çok kalma mesela mutfak işleri filan yapma bol bol yat ........vitaminli şeyler ye bol bol ki bebişine sana yarasın anlatabildim mi canım
iyi ki varsınız bilmiyorum ben...
iyi ki varsınız bilmiyorum ben...
Anladim canim ....
Ben regl olursam düşünüyorum ateş içmeyi mantıklı bu yöntem bence
Sağ ol inşallah. biz mart ayında düşünmeye başladık spiral çıkarıldı mayısta hamile kaldım temmuzda düşük yaptım. ağustosta tekrar hamile kaldım bu sefer de kalbi durdu kader böyleymiş. şu tahlillerim bir çıksın da yeniden adet de görmedim henüz sonuçlara göre yolumuz belli olacakGeçmiş olsun canım Allahim sanada sağlıklı sıhhatli bir bebek. nasip etsin ins nekadardir istiyorsun bebek
Ayy yerim ben seni insallah olsun bu ay.. allah'im insallah.. kac gun kaldi ?Sanki bu ay olacak gibi hissediyorumm daha simdiden kipirtilar hissediyorum heyecandan icimden bi ses olacak diyor bi sesde dur bakalım çok umutlanma kirmizilar geliverir diyo
Tekrar teşekkür edrim
Vallahi surekli olcuyorsun canim ama adet baslarken basliyoruz bidahaki adete kadar.. dongulerin tam olmasi onemli..kaç gün ölçülüyor bu şekilde ve ateş kaç olması gerekiyorrr
Insallah olmazsin o zaman..Anladim canim ....
Ben regl olursam düşünüyorum ateş içmeyi mantıklı bu yöntem bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?