Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bilgiler için sağol canım... Regl olursam baslayim bende bakalım ateş ölçer akman gerek tabi birde ben tablo yapamam sanırım telden giriyorum da

psipsko canımm bak kötüyü çağırma iyi düşün iyi olsun .... aklına negatif düşünceler getirmeni engelle onları sen kendi kendine getiriyorsun çünkü...

psipsko canımm bak kötüyü çağırma iyi düşün iyi olsun .... aklına negatif düşünceler getirmeni engelle onları sen kendi kendine getiriyorsun çünkü...
aslında bilmiyorum ne düşünüyorum ne yapayım nasıl davranayım çok şaşkınım ben.. ben ne yapacağımı bilmiyorum..

hayır en son gittiğimde kese 16.9mm di yolk sac vardı sağlıklı gebelik olduğunun işareti herşey güzeldi dedi bu sefer olumlu konuşmadı... bilemiyorum ki ama ben ümidimi kestim yaa...

bak sen söylüyosun bebek bu haftalardaki açığı çabucak kapatır diye...1 hafta boyunca hep birlikte dua ediyoruz, stres yapmıyoruz, 1 hafta sonra da musmutlu geleceksin buraya...birlikte şükredecez Allaha bebişlerimiz için...şimdi elini karnını koy ve ayetel kürsiye başla benden kaç tane okumamı istiyosan söyle cnm ben de okuyayım hemen...

Bilgiler için sağol canım... Regl olursam baslayim bende bakalım ateş ölçer akman gerek tabi birde ben tablo yapamam sanırım telden giriyorum da

Canim bazii arkadaslar her sabah atesini olcuyor ve not tutuyor sanirim sen insallah adet olmazsin.. ama eger olursan.. soyle yaparsin :
1.gun : 36,2
2.gun :36,4

Booyle devam edersin... en onemlisi her gun ayni saate yataktan kalkmadan olcmen..

iyi ki varsınız bilmiyorum ben...

Canim birde saat kacta olcuyorsun yani sen ben evde olunca geç kalkıyorum da

Guzelim ben hafta ici ise kalktigim icin hergun 8de olcuyorum ama cumartesi pazar uyuyorum baya.. saatimi gene kuruyorum 8e caliyor atesimi olcuyorum kafamda tutuyorum.. sonra geri yatiyorum..

Rifki misler gibi oldu desene
lişi
evet misler gibi oldu vallahi birde ilacını damlattım rahat uyur bu gece kaşınıyordu ...

Hangi konuya anlam veremiyorsun

ateş ölçme yöntemini anlamıyorum ne zaman ölçülür neden ölçülür doğru mu??????

aslında bilmiyorum ne düşünüyorum ne yapayım nasıl davranayım çok şaşkınım ben.. ben ne yapacağımı bilmiyorum..

canım başka şeylerle meşgul olmaya çalış ....yapacağın en güzzel şey buu ve aklından atmaya çalış bu düşünceyi akışına bırak düşünme .... aklına geldikçe başka şeylerle meşgul ol .....kitap oku ne bileyim bir şey ör ondan sonra oturduğun yerden bişiller bul kendine ayakta çok kalma mesela mutfak işleri filan yapma bol bol yat ........vitaminli şeyler ye bol bol ki bebişine sana yarasın anlatabildim mi canım

Sanki bu ay olacak gibi hissediyorumm daha simdiden kipirtilar hissediyorum heyecandan icimden bi ses olacak diyor bi sesde dur bakalım çok umutlanma kirmizilar geliverir diyo

Tekrar teşekkür edrim

kaç gün ölçülüyor bu şekilde ve ateş kaç olması gerekiyorrr

Guzelim ben hafta ici ise kalktigim icin hergun 8de olcuyorum ama cumartesi pazar uyuyorum baya.. saatimi gene kuruyorum 8e caliyor atesimi olcuyorum kafamda tutuyorum.. sonra geri yatiyorum..
Anladim canim ....

Ben regl olursam düşünüyorum ateş içmeyi mantıklı bu yöntem bence

iyi ki varsınız bilmiyorum ben...

sen de iyi ki varsın cnm, pozitif ol bakalım...seni hep neşeli bizi olumlu motive eden biri olarak görüyorum ben umutsuzluk yok ona göreeeeeeee yoksa Hicrandan sonra seni de döverim :) kuşum hadi duaya başlayalım...özelden bi link attım sana ona bak keyfin yerine gelecek hemen...çünkü yaşadığın çok çok normalmiş...

Geçmiş olsun canım Allahim sanada sağlıklı sıhhatli bir bebek. nasip etsin ins nekadardir istiyorsun bebek
Sağ ol inşallah. biz mart ayında düşünmeye başladık spiral çıkarıldı mayısta hamile kaldım temmuzda düşük yaptım. ağustosta tekrar hamile kaldım bu sefer de kalbi durdu kader böyleymiş. şu tahlillerim bir çıksın da yeniden adet de görmedim henüz sonuçlara göre yolumuz belli olacak

Sanki bu ay olacak gibi hissediyorumm daha simdiden kipirtilar hissediyorum heyecandan icimden bi ses olacak diyor bi sesde dur bakalım çok umutlanma kirmizilar geliverir diyo

Tekrar teşekkür edrim
Ayy yerim ben seni insallah olsun bu ay.. allah'im insallah.. kac gun kaldi ?
kaç gün ölçülüyor bu şekilde ve ateş kaç olması gerekiyorrr
Vallahi surekli olcuyorsun canim ama adet baslarken basliyoruz bidahaki adete kadar.. dongulerin tam olmasi onemli..
gelirse devam ediyoz boyle gelmezse birakiyoz zaten bebis gelmis oluyoo..
Anladim canim ....
Ben regl olursam düşünüyorum ateş içmeyi mantıklı bu yöntem bence
Insallah olmazsin o zaman..

regl olursam bende yaparım ama anlamadığım için ve kanıtlanmış bir yöntem olup olmadığını bilediğim için sıcak bakmıyordum bu konuyaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…