Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

anladım da bu ateş ölçme yönteminin amacı ne ???canım

Sanki bu ay olacak gibi hissediyorumm daha simdiden kipirtilar hissediyorum heyecandan icimden bi ses olacak diyor bi sesde dur bakalım çok umutlanma kirmizilar geliverir diyo

Tekrar teşekkür edrim

ayyyyyyyyy kıyamam ben sanaaaaaaaaaaaaaaa yerim ben seniiiiiiiiii !!!!!!!! inşallah canım inşallah her duruma hazırla kendini tatlım sonra üzülen sen oluyosun kendini odaklamaa

sen de iyi ki varsın canım üzülme artık lütfeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bildiğin kadarıyla yazar mısın canım ?????????

Canim esimle konusuyordum yaxamadim atesini her sabah aynı saatte yataktan çıkmadan dilden olcuyon... Not ediyon yumurtlsma doneminde ates yukseliyor regl yaklasirken eger ates duserse regl oluyorsun ates yumurtlamadan itibaren dusmezse hamissin ates olce topigi var bi bak ona daha iyi anlarsın

regl olursam bende yaparım ama anlamadığım için ve kanıtlanmış bir yöntem olup olmadığını bilediğim için sıcak bakmıyordum bu konuyaaa

anladım da bu ateş ölçme yönteminin amacı ne ???canım

ahh canim vallahi sen bilirsin tabii bende pêk bilmiyordum ilk defa burda duydum gecen ay ve cok memnun kaldim ates olcmeyle.

bu yontemle gec yumurtladigimi anladim..
canim 14 gunden 18 gunde kadar cok calisiyordum gun asiri iliski oluyordu sonra birakiyordum ama ates olcme yontemiyle bosuna kendimi erkenden yordugumu anladim ve artik ne zaman yumurtluyorum biliyorum ve ona gore iliski oluyor...

adete yaklasinca hamileysen atesin hep yuksek oluyor hamile degilsen adet gelmeden bir iki gun once dusuyor..

Siz bilirsiniz ama bence gelin bir goz atin ates olcme topiginin ilk sayfasina..

Daha coooook canim 16gun var

önemli değil canım .... buügün geç gelecek eşn sanırım bu saatlerde evde olurdu çünkü....
:)
hmmm anladım hayırlısı bende yapmaya başlayım regl olduğumda ozaaman dijital ateş ölçme mak. dan aldırayım masem baş ucuma da kağıt kalem zaten devamlı saat 8.30 da kalkıyorum kalkmadan ölçerim ozaman ........

ayyyyyyyyy kıyamam ben sanaaaaaaaaaaaaaaa yerim ben seniiiiiiiiii !!!!!!!! inşallah canım inşallah her duruma hazırla kendini tatlım sonra üzülen sen oluyosun kendini odaklamaa

Canim alıştım artık regl olmaya üzülmüyorum ama bu ay daha bu heyecanliyim içim kıpır kıpır

tamam canım bakayım bir ... peki doktorların önerdiği bir yntem mi buu????
o zaman ovvul testine de gerek yok bunu yapınca reglden sonr ovul testi alacaktım bendee....

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim... Herşeyin hayırlısı Allah'tan ben bir duş alayım sonra da dua edeyim biraz ... Sizi çok seviyorum cutem okuyorsan sana da teşekkürler herşey için... Hepinizi öpüyorum kızlar...

olcmeye basla sen bence.. annamm daha varmiss.. iliskiyi birakmaa..
bende 18.gun falan birakiyorum hep bu ay devam edim bakalim

Evet canim bu hafta geç geliyor saatler değişince artik 10.00 da çıkıyor yarim saat var...bugün bisey yememiş acikmis kuzucukum...yemek hazirlicam... Sende dene canım bence

kendine iyi bak unutma dedklermizi .... Allah kabul etsin şimdiden ........güle güle canım

tamam canım bakayım bir ... peki doktorların önerdiği bir yntem mi buu????
o zaman ovvul testine de gerek yok bunu yapınca reglden sonr ovul testi alacaktım bendee....
Ben doktora gitigimde soyledim ates olctugumu oda cok iyi dedi.. hatta bana biraz anlatmaya basladi yumurtlama olunca falan filan diye.. bende tablomu gosterdim 22gun yumurtlamisin demisti..ovu testinide kullanabilirsin oda bir arti olur ama ben hic kullanmadim..

Bizde seni seviyoruz canim.. guzel haberlerle donersin insallah.. dualarm seninle..

deneyeceğim canım ..... tamam .... anladım yazıııkkkkk bol bol koy tabagınada yesin adamcagızzz

Devam et tabii.. canim bence sen simdiden olcmeyede basla.. ben ilk eylulde baslamistim ama 16.gunde falandi galibaa.. o ayda 18 gun yumurtlamistim..

Dualarimiz senle canim bizde seni çok seviyoruz dikkat et kendine

deneyeceğim canım ..... tamam .... anladım yazıııkkkkk bol bol koy tabagınada yesin adamcagızzz
tmm canim

Allah bozmasın mutlululğunu canım ............
Aminn cumlemizinkini
Devam et tabii.. canim bence sen simdiden olcmeyede basla.. ben ilk eylulde baslamistim ama 16.gunde falandi galibaa.. o ayda 18 gun yumurtlamistim..

Himmm disari cikarsam bi ates ölçer alir başlarım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…