Sanki bu ay olacak gibi hissediyorumm daha simdiden kipirtilar hissediyorum heyecandan icimden bi ses olacak diyor bi sesde dur bakalım çok umutlanma kirmizilar geliverir diyo
Tekrar teşekkür edrim
sen de iyi ki varsın canım üzülme artık lütfeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bildiğin kadarıyla yazar mısın canım ?????????
regl olursam bende yaparım ama anlamadığım için ve kanıtlanmış bir yöntem olup olmadığını bilediğim için sıcak bakmıyordum bu konuyaaa
anladım da bu ateş ölçme yönteminin amacı ne ???canım
Ayy yerim ben seni insallah olsun bu ay.. allah'im insallah.. kac gun kaldi ?
Vallahi surekli olcuyorsun canim ama adet baslarken basliyoruz bidahaki adete kadar.. dongulerin tam olmasi onemli..
gelirse devam ediyoz boyle gelmezse birakiyoz zaten bebis gelmis oluyoo..
Insallah olmazsin o zaman..
Daha coooook canim 16gun var
Canim esimle konusuyordum yaxamadim atesini her sabah aynı saatte yataktan çıkmadan dilden olcuyon... Not ediyon yumurtlsma doneminde ates yukseliyor regl yaklasirken eger ates duserse regl oluyorsun ates yumurtlamadan itibaren dusmezse hamissin ates olce topigi var bi bak ona daha iyi anlarsın
ayyyyyyyyy kıyamam ben sanaaaaaaaaaaaaaaa yerim ben seniiiiiiiiii !!!!!!!! inşallah canım inşallah her duruma hazırla kendini tatlım sonra üzülen sen oluyosun kendini odaklamaa
ahh canim vallahi sen bilirsin tabii bende pêk bilmiyordum ilk defa burda duydum gecen ay ve cok memnun kaldim ates olcmeyle.
bu yontemle gec yumurtladigimi anladim..
canim 14 gunden 18 gunde kadar cok calisiyordum gun asiri iliski oluyordu sonra birakiyordum ama ates olcme yontemiyle bosuna kendimi erkenden yordugumu anladim ve artik ne zaman yumurtluyorum biliyorum ve ona gore iliski oluyor...
adete yaklasinca hamileysen atesin hep yuksek oluyor hamile degilsen adet gelmeden bir iki gun once dusuyor..
Siz bilirsiniz ama bence gelin bir goz atin ates olcme topiginin ilk sayfasina..
Canim alıştım artık regl olmaya üzülmüyorum ama bu ay daha bu heyecanliyim içim kıpır kıpır
bende 18.gun falan birakiyorum hep bu ay devam edim bakalimolcmeye basla sen bence..annamm daha varmiss.. iliskiyi birakmaa..
önemli değil canım .... buügün geç gelecek eşn sanırım bu saatlerde evde olurdu çünkü....
:)
hmmm anladım hayırlısı bende yapmaya başlayım regl olduğumda ozaaman dijital ateş ölçme mak. dan aldırayım masem baş ucuma da kağıt kalem zaten devamlı saat 8.30 da kalkıyorum kalkmadan ölçerim ozaman ........
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim... Herşeyin hayırlısı Allah'tan ben bir duş alayım sonra da dua edeyim biraz ... Sizi çok seviyorum cutem okuyorsan sana da teşekkürler herşey için... Hepinizi öpüyorum kızlar...
Ben doktora gitigimde soyledim ates olctugumu oda cok iyi dedi.. hatta bana biraz anlatmaya basladi yumurtlama olunca falan filan diye.. bende tablomu gosterdim 22gun yumurtlamisin demisti..ovu testinide kullanabilirsin oda bir arti olur ama ben hic kullanmadim..tamam canım bakayım bir ... peki doktorların önerdiği bir yntem mi buu????
o zaman ovvul testine de gerek yok bunu yapınca reglden sonr ovul testi alacaktım bendee....
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim... Herşeyin hayırlısı Allah'tan ben bir duş alayım sonra da dua edeyim biraz ... Sizi çok seviyorum cutem okuyorsan sana da teşekkürler herşey için... Hepinizi öpüyorum kızlar...
hayırlsı inşallah olur canım bu sefer .... belki de malum oluyordur ...:)
bende 18.gun falan birakiyorum hep bu ay devam edim bakalim
Evet canim bu hafta geç geliyor saatler değişince artik 10.00 da çıkıyor yarim saat var...bugün bisey yememiş acikmis kuzucukum...yemek hazirlicam... Sende dene canım bence
Inssss
Dun biraz depresif takiliyordum ama bugün cooooooook umutluyum
bende 18.gun falan birakiyorum hep bu ay devam edim bakalim
Evet canim bu hafta geç geliyor saatler değişince artik 10.00 da çıkıyor yarim saat var...bugün bisey yememiş acikmis kuzucukum...yemek hazirlicam... Sende dene canım bence
tmm canimdeneyeceğim canım ..... tamam .... anladım yazıııkkkkk bol bol koy tabagınada yesin adamcagızzz
Aminn cumlemizinkiniAllah bozmasın mutlululğunu canım ............
Devam et tabii.. canim bence sen simdiden olcmeyede basla.. ben ilk eylulde baslamistim ama 16.gunde falandi galibaa.. o ayda 18 gun yumurtlamistim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?