Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

İyi geceler
Ben sürekli girmeye vakit bulamıyorum her sayfayı okuyamıyorum.
benim de yum. dönemim akıntım var ama bu ay boş geçmek zorunda

sen zaten en doğru yorumu yapmışsın canım,fazla araştırmamak gerek ve evet Rabbim herşeyin en iyisini bilir...dualarımız seninle,
inşallah sen ve bebeğin için en hayırısı,en sağlıklısı olur...Allah yardımcın olsun.

Uzulme arkadasim insallah hic bisey olmayacak yavrucuguna :) bak gorursun :)) allahim hepimize sagliklisini kucagimiza almayi nasip etsin... Amin...

canımın içi bu sabah okuyabildim yazdıklarını... inşallah korktuğun gibi değildir canım. ne zaman belli olur bu durum? yani birdahaki randevun ne zaman o zaman belli olur mu? inşallah herşeyi normaldir miniğimizin... seni çooook seviyorum canımın içiii...

geçmişi okuyodum bende..

kızlar bu ne suskunluk.. topigi ben açtım bugün resmen.. ama kimseciklerden ses yok..

evet ben de farkettim ama ben geldim seni yalnız bırakmamak için

sagol canım :) dedim bende ne bu böyle herkes anlaşmış gibi susmuş :)ama geçmişi okuyolardı sanırım

Bende geldimmm.
Gunaydin canlarr

Günaydın canlarım

Psipsikom canim Allah'tan ümit kesilmez herşey sizin icin en güzeli olacak dualarım sizinle

günaydın canım :) nasıl gidiyo senin hamişlik.. doktora gidebildin mi? ben pek giremedim haberim olmadı gelişmelerden..

geçen cuma gittim cnm. şuan için her şey normal görünüyor. Bugünde Allah kısmet ederse kalp atışlarını duyacağız.. senin bat a da az kaldı.. inşallah güzel haberlerini bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…