garip bir şekilde sakinim... 25mm olmadan kese embriyo görülmezmiş... benim 23.3mm normalde bu haftada 26 falan olması gerekiyormuş. umudum yok oluyor okudukça araştırmayacağım da artık... Allah'ım herşeyin en iyisini bilir... dualarınızı eksik etmeyin nolur...
ben geldiiimmmm nassınız kızlaarrr
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim... Herşeyin hayırlısı Allah'tan ben bir duş alayım sonra da dua edeyim biraz ... Sizi çok seviyorum cutem okuyorsan sana da teşekkürler herşey için... Hepinizi öpüyorum kızlar...
okudum şu yarım saat içinde ne var ne yok hepsini okudum 25mm olmadan bebek gözükmezmiş... hayırlısı ya... eşimde saklandı o diyor... birde gazlı olmanla alakalı olabilir dedi doktor gözükmeyebilir dedi erken haftalardaki gerilikleri bebek çabuk kapatır dedi... ama ben böyle durumlarda hep kendimi en kötüsüne hazırlarım.. o yüzden pek umudum yok...
geçmişi okuyodum bende..
kızlar bu ne suskunluk.. topigi ben açtım bugün resmen.. ama kimseciklerden ses yok..
kızlar bu ne suskunluk.. topigi ben açtım bugün resmen.. ama kimseciklerden ses yok..
canımın içi bu sabah okuyabildim yazdıklarını... inşallah korktuğun gibi değildir canım. ne zaman belli olur bu durum? yani birdahaki randevun ne zaman o zaman belli olur mu? inşallah herşeyi normaldir miniğimizin... seni çooook seviyorum canımın içiii...
evet ben de farkettim ama ben geldim seni yalnız bırakmamak için
günaydın canım..
canımın içi bu sabah okuyabildim yazdıklarını... inşallah korktuğun gibi değildir canım. ne zaman belli olur bu durum? yani birdahaki randevun ne zaman o zaman belli olur mu? inşallah herşeyi normaldir miniğimizin... seni çooook seviyorum canımın içiii...
evet ben de farkettim ama ben geldim seni yalnız bırakmamak için
Bende geldimmm.
Gunaydin canlarr
sagol canım :) dedim bende ne bu böyle herkes anlaşmış gibi susmuş :)ama geçmişi okuyolardı sanırım
Bende geldimmm.
Gunaydin canlarr
günaydın canım :) nasıl gidiyo senin hamişlik.. doktora gidebildin mi? ben pek giremedim haberim olmadı gelişmelerden..
Günaydın canlarım
Psipsikom canim Allah'tan ümit kesilmez herşey sizin icin en güzeli olacak dualarım sizinle
tatlışlarım günaydın nasılsınız bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?