Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

geçen cuma gittim cnm. şuan için her şey normal görünüyor. Bugünde Allah kısmet ederse kalp atışlarını duyacağız.. senin bat a da az kaldı.. inşallah güzel haberlerini bekliyoruz...

ohh ne güzell.. bugünde pıt pıtlarını duyarsanız rahatbi nefes alırsın inşallah evet benimde bat yaklaşıyo aslında 8 kasım ama sanırım ben en fazla 2 sine kadar dayabilcem.. kızıcan belki erken yapma diye ama bambaşka bişey çok aşırı sabırsızlanıyorum ..hatta direk kana mı gitsem diye bi düşüncem de var

Amin inşallah.. evet kızacağım yapma test filan ve sonuçlarını gör.. deyip bir sürü şey yazdım hepsini sildim. ben sana yapma desem de yapacaksın..

canım mandaline bog kendini.. bitki çayı ve ilaç alamazsın ondan meyveye bog kendini işe yarıyo inan ki..

1 limon sıktım çay yaptım.. birazdan mandalinalarımı da yiyeceğim.. sonra bi daha portakal suyu ve bu böyle devam edecek akşama kadar...

geçmiş olsun Serapcım... dikkat et kendine. hamilelikte en zoru grip olmak galiba. ne ilaç alabiliyorsun ne bişey

aynen öyle canım.. doğal yollardan halletmeye çalışıyorum.. ben normalde grip olmam bu sefer fena tuttu.. bünye zayıflıyor normal olarak.. kısmet artık

Hakkinda hayirlisi canim.insallah suphe ettigin gibi degildir.
Iyi seyler dusunn lutfenn

o kadar mı kötü bişey yapıyorum ben

kötü bir şey yapmıyorsun senin en doğal hakkın.. ama sonrasında çok üzülüyoruz. ben bi önceki ay neler çektim.. pozitif çıktı sonrası hüsran oldu.. senin geçen ay test sonucunu aldığımda da aynı şeyleri yaşadım. sadece üzülmeni istiyorum.. Sadece biraz sabır.. o kadar.. sabrın sonu selamettir. lütfen beni yanlış anlama. gerçekten sana bir şeyler yazarken nasıl kırmadan yazarım diye düşünüyorum.. inşallah beni yanlış anlamazsın..

canım sen hiç endişelenme.. ben sana kırılmam buradaki birçok arkadaşın sözlerine hiç kırılmam.. kötü bişey bile dense iyiligim için deniyodur eminim.. sen rahat ol bak tamam ama test konusunda erkenden yaptırıp olumsuzu görsem de fazla kaptırmamış olsam kendimi diye erken yapayım diyorum.. ammaaan neyse sen bi dinlensene gribin en büyük tedavisi yan gelip yatmak pc başından kalk bakim artık

HTML:
Cok gecmis olsun canim.bol bol dinlen.

teşekkür ederim canım.. işe geldim...

işe geldim canım pc başından ancak 15:00 gibi kalkıp dr gideceğim. ancak o zaman benden kurtulabilirsin iyi yaptır bakalım.. kızmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…