tatlışlarım günaydın nasılsınız bakalım...
geçen cuma gittim cnm. şuan için her şey normal görünüyor. Bugünde Allah kısmet ederse kalp atışlarını duyacağız.. senin bat a da az kaldı.. inşallah güzel haberlerini bekliyoruz...
günaydın canım.. ben bu gece grip oldum :18::18::2::2::2:.. sen nasılsın?
ohh ne güzell.. bugünde pıt pıtlarını duyarsanız rahatbi nefes alırsın inşallahevet benimde bat yaklaşıyo aslında 8 kasım ama sanırım ben en fazla 2 sine kadar dayabilcem.. kızıcan belki erken yapma diye ama bambaşka bişey çok aşırı sabırsızlanıyorum ..hatta direk kana mı gitsem diye bi düşüncem de var
canım mandaline bog kendini.. bitki çayı ve ilaç alamazsın ondan meyveye bog kendini işe yarıyo inan ki..
geçmiş olsun Serapcım... dikkat et kendine. hamilelikte en zoru grip olmak galiba. ne ilaç alabiliyorsun ne bişey
Amin inşallah.. evet kızacağımyapma test filan ve sonuçlarını gör.. deyip bir sürü şey yazdım hepsini sildim. ben sana yapma desem de yapacaksın..
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim... Herşeyin hayırlısı Allah'tan ben bir duş alayım sonra da dua edeyim biraz ... Sizi çok seviyorum cutem okuyorsan sana da teşekkürler herşey için... Hepinizi öpüyorum kızlar...
o kadar mı kötü bişey yapıyorum ben
çok geçmiş olsun canım...bol bol c vitamini al portakal mandalin hatta sıcak suyla karışık limon...dikkat et bebeğim..
Cok gecmis olsun canim.bol bol dinlen.aynen öyle canım.. doğal yollardan halletmeye çalışıyorum.. ben normalde grip olmam bu sefer fena tuttu.. bünye zayıflıyor normal olarak.. kısmet artık
kötü bir şey yapmıyorsun senin en doğal hakkın.. ama sonrasında çok üzülüyoruz. ben bi önceki ay neler çektim.. pozitif çıktı sonrası hüsran oldu.. senin geçen ay test sonucunu aldığımda da aynı şeyleri yaşadım. sadece üzülmeni istiyorum.. Sadece biraz sabır.. o kadar.. sabrın sonu selamettir. lütfen beni yanlış anlama. gerçekten sana bir şeyler yazarken nasıl kırmadan yazarım diye düşünüyorum.. inşallah beni yanlış anlamazsın..
Cok gecmis olsun canim.bol bol dinlen.HTML:
canım sen hiç endişelenme.. ben sana kırılmam buradaki birçok arkadaşın sözlerine hiç kırılmam.. kötü bişey bile dense iyiligim için deniyodur eminim.. sen rahat ol bak tamamama test konusunda erkenden yaptırıp olumsuzu görsem de fazla kaptırmamış olsam kendimi diye erken yapayım diyorum.. ammaaan neyse sen bi dinlensene gribin en büyük tedavisi yan gelip yatmak pc başından kalk bakim artık
Günaydın zeycanimtatlışlarım günaydın nasılsınız bakalım...
Kuzum sanda Günaydıngünaydın güzeller
Hg canim Günaydıngünaydın kızlarrr
GecMia olsun canim dikkat et bolbol c vitamini iui gelirteşekkür ederim canım.. başladık limondan devamı gelecek inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?