Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyiyim canım beklemedeyim

hakkından hayırlısı olur inşallah canım...Rabbim gönlünü incitmesin çektiğin tüm cefaların sonu selamatle sefa olsun canım arkadaşım...
Günaydın zeycanim

Kuzum sanda Günaydın

Hg canim Günaydın

GecMia olsun canim dikkat et bolbol c vitamini iui gelir

günaydın tatlışım özledim nerelerdesin sen bakimmm...

teşekkür ederim canım.. işe geldim...

işe geldim canım pc başından ancak 15:00 gibi kalkıp dr gideceğim. ancak o zaman benden kurtulabilirsin iyi yaptır bakalım.. kızmayacağım

hmmm inan çalıştıgını bilmiyodum canım.. tüh neyse 3e kadar dayan kaçarsın.. pıt pıtlarda seni kendine getirir ilaç gibi gelir

günaydın...oğluşum olursa adı ali eğemen olcak...güzel isim eşinin mi_??

bende oğluşuma geçen yıl hamiledim adınıda egemen halit koydum fakat 12 haftalık karnımda öldü..
ama ben yılmadım yola devam
bidaha olursa adı egemen halit olacak...

bende oğluşuma geçen yıl hamiledim adınıda egemen halit koydum fakat 12 haftalık karnımda öldü..
ama ben yılmadım yola devam
bidaha olursa adı egemen halit olacak...

ay canım benim rabbim hayırlısını versin sana da çok geçmiş olsun..inşallah bu defa olur sende üzülmezsin...:26::26:

ay canım benim rabbim hayırlısını versin sana da çok geçmiş olsun..inşallah bu defa olur sende üzülmezsin...:26::26:

aminnnn evet çok üzüldük ama vardır bi hayrı dedik..
tüm isteyenlerede banada nasip etsin rabbim

canım kanamam on gün sürdü evet bugün başlıyoruz çalışmalara hayırlısı bakalım doktor devam edin dedi ben de kana bitsin öle dedim kısmet canım..sen nasılsın...

iyiyim canım bnm kanamam daha kısa sürdü 8 gün falan bende başladım çalışmalara birde çörek otu yapıyorum bugün akıntım var ve karnım cok ağrıyor fakat 3 gün öncesindende akıntım gelmişti bişey anlamadım ama sanırım bugün çatlıyor ve işin kötü tarafı kocam bu gece nöbetçi ((( inş bu y bebişlerimiz bizimle olur canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…