sağol hoşgördük..
niye umudun yok
amin canım inşallah hayırlısıyla...aminnnn evet çok üzüldük ama vardır bi hayrı dedik..
tüm isteyenlerede banada nasip etsin rabbim
çok sağol canım benim. hepimizin sonu selamet olsun inşallah
günaydın canım hoşgeldin
pek umudum yok ama inşallah
iyiyim canım bnm kanamam daha kısa sürdü 8 gün falan bende başladım çalışmalara birde çörek otu yapıyorum bugün akıntım var ve karnım cok ağrıyor fakat 3 gün öncesindende akıntım gelmişti bişey anlamadım ama sanırım bugün çatlıyor ve işin kötü tarafı kocam bu gece nöbetçi((( inş bu y bebişlerimiz bizimle olur canımm
canım nasılsın çörek otunu yaptın dimi :)))
nefesal batın 11 kasım heralde.. benimde 11 kasım inşallah gelmez batar batımız
günaydın bebeğim hoşgeldin biz iyiyiz sen nasıl oldun?????
Saol canim iyiyim.
Ben gec baslamistim 9.gun du sanirim.13.gun doktor kontrolune gittim o zaman biraktim.
Yumurtan catlamak uzere dedi bende igne istedim bu ay
Ama bu karisimi begendim:)))
selam kızlar nasılsınız?
cumadan beri yani hamiş var mı?
İyiyim hayatim iyiyim cok sukur aksam bebim kocis aldi gonlumu hic yuz wermedim ams gelip darildi opup durdu cig koftr sewerim ben isten gelirken cig kofte almis hayatim bak sana cig kofte aldim diyo yemicem dedim oyle digince bozuldu suratimi dusuk gorunce dayanamadi geldi yanima aldi gonlumu askimm kocammm kizdiriyo kereta beni
amin canım inşallah hayırlısıyla...
inşallah tatlım inşallah..
ay ben yum olduğunu hissediyorum sancım var nese yarın o zaman zaman ayırın bu işe ertlemek yok sabır ve umarsızlık var unutma tatlım...
Saol canim iyiyim.
Ben gec baslamistim 9.gun du sanirim.13.gun doktor kontrolune gittim o zaman biraktim.
Yumurtan catlamak uzere dedi bende igne istedim bu ay
Ama bu karisimi begendim:)))
Canım kasikta seyirme hissetinmi hicsana da günaydın...teşekkür ederim canım.. alıyorum bol bol..
Bebisim ben buralardayım sen nerdesin asıl:))hakkından hayırlısı olur inşallah canım...Rabbim gönlünü incitmesin çektiğin tüm cefaların sonu selamatle sefa olsun canım arkadaşım...
günaydın tatlışım özledim nerelerdesin sen bakimmm...
Bekleyelim bakalim ayin 7sinde yapariz bu sefer olcak inan sonunakadar :)) olmasada üzülmek yok yapcaz biz bu isigamzem günaydın.. ne zaman test yapcaz bebegim ?? aynıyız biliyosun
Hh canimselam kızlar nasılsınzz ??? zeycanım nasılsın çalışmalara devam dimi :)
hayırlısı canım benim inş bebişin seninledir bu ayy :))) valla ben yararı olduğuna inanıyorum karnımın alt trafı ağrıyor sürekli bu ay yumurta büyürken ağrırmış ben doktor kontrolüne gitmedim çünkü bana 1 ay korun demişti bende korunmuyorum o yüzden inş bebişlerimiz bizimle olur bu ay :)
selam kızlar nasılsınız?
cumadan beri yani hamiş var mı?
Insallah bizimledir caninm.bu ay umutlu idim ama bakalimm.
Bu ayda olmazsa istifa etcem ben bu isten, becemiyoz dicem
inş canım ben bu çörekotundan sonra kendime bir umut geldi olacak diye belkide yaptıım ilk ay kimyasal gebelikle sonuçlandı diye en azından hamile kalabiliyorum dedim.haaaaaaaaayır istifa etmek yok yola devam olana kadarr ve cok beklemicez içimden bi ses böyle diyor :)
hoşbuldum canımDeryaaa hosgeldinnasilsin canim
Arkadasindan bi haber var mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?