Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aminnnn evet çok üzüldük ama vardır bi hayrı dedik..
tüm isteyenlerede banada nasip etsin rabbim
amin canım inşallah hayırlısıyla...
çok sağol canım benim. hepimizin sonu selamet olsun inşallah

günaydın canım hoşgeldin

pek umudum yok ama inşallah

inşallah tatlım inşallah..

ay ben yum olduğunu hissediyorum sancım var nese yarın o zaman zaman ayırın bu işe ertlemek yok sabır ve umarsızlık var unutma tatlım...

canım nasılsın çörek otunu yaptın dimi :)))

Saol canim iyiyim.
Ben gec baslamistim 9.gun du sanirim.13.gun doktor kontrolune gittim o zaman biraktim.
Yumurtan catlamak uzere dedi bende igne istedim bu ay
Ama bu karisimi begendim:)))

günaydın bebeğim hoşgeldin biz iyiyiz sen nasıl oldun?????

İyiyim hayatim iyiyim cok sukur aksam bebim kocis aldi gonlumu hic yuz wermedim ams gelip darildi opup durdu cig koftr sewerim ben isten gelirken cig kofte almis hayatim bak sana cig kofte aldim diyo yemicem dedim oyle digince bozuldu suratimi dusuk gorunce dayanamadi geldi yanima aldi gonlumu askimm kocammm kizdiriyo kereta beni

Saol canim iyiyim.
Ben gec baslamistim 9.gun du sanirim.13.gun doktor kontrolune gittim o zaman biraktim.

Nasil yaptin peki hayatim bunu

selam kızlar nasılsınız?
cumadan beri yani hamiş var mı?

günaydın canımmmm,
bildiğim kadarıyla henüz yok

çok sevindim canım. Allah muhabbetiniz arttırsın

aynen canım artık yarınn acaba akıntı geldiğinde yumurta catlıyormu oluyor nu da bilmiyorumki artık yarına kaldı hayırlısı bakalımm :))

Saol canim iyiyim.

hayırlısı canım benim inş bebişin seninledir bu ayy :))) valla ben yararı olduğuna inanıyorum karnımın alt trafı ağrıyor sürekli bu ay yumurta büyürken ağrırmış ben doktor kontrolüne gitmedim çünkü bana 1 ay korun demişti bende korunmuyorum o yüzden inş bebişlerimiz bizimle olur bu ay :)

sana da günaydın...teşekkür ederim canım.. alıyorum bol bol..
Canım kasikta seyirme hissetinmi hic
Bebisim ben buralardayım sen nerdesin asıl:))
gamzem günaydın.. ne zaman test yapcaz bebegim ?? aynıyız biliyosun
Bekleyelim bakalim ayin 7sinde yapariz bu sefer olcak inan sonunakadar :)) olmasada üzülmek yok yapcaz biz bu isi
selam kızlar nasılsınzz ??? zeycanım nasılsın çalışmalara devam dimi :)
Hh canim

Insallah bizimledir caninm.bu ay umutlu idim ama bakalimm.
Bu ayda olmazsa istifa etcem ben bu isten, becemiyoz dicem

Insallah bizimledir caninm.bu ay umutlu idim ama bakalimm.
Bu ayda olmazsa istifa etcem ben bu isten, becemiyoz dicem

inş canım ben bu çörekotundan sonra kendime bir umut geldi olacak diye belkide yaptıım ilk ay kimyasal gebelikle sonuçlandı diye en azından hamile kalabiliyorum dedim.haaaaaaaaayır istifa etmek yok yola devam olana kadarr ve cok beklemicez içimden bi ses böyle diyor :)

günaydın tatlışlarım bugun benim ovülasyon testlerim geldi ve adetim biteli 10 gün oldu testleri yapmaya başlamalımıyım sizce :44::44::44:

çörek otunu içmeye ne zmn baslamalıyım ben aldım da bal almadım daha adetım bıtelı 10 gun oldu gecmı kaldım

Deryaaa hosgeldin nasilsin canim

Arkadasindan bi haber var mii
hoşbuldum canım
iyiyim sen nasılsın?
yok hala yaa, durup durup bakıyorum faceye ama cevap gelmiyor
telefonu da yok ki arayayım, epeydir görüşmüyoruz çünkü :26:
sen naptın, araştırıyor musun doktor? nasıl gidiyor hamilelik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…