Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Allah sana sabır versin canım. ipler çoktan kv.ye geçmiş bile. yakın mı oturuyorsunuz kv. ile?? öyleyse onun da etkisi vardır

kızlarr ben kaçıyorum. kocam aradı işten çıktım hazırlan seni almaya geliyorum diye. sürprizmiş bakalım :) hepiniz öpüldünüz

gecen suleyman diye bi akrabasindan bahsediyor bilmem cok iyi bir insanmisda.... Aslinda koyacak isim cok da.neyse dedi konuyu anlatmaya devam etti yani beni duysun diye dedi suleymani koyacak isim cokmussbsna ne yaaa tum sulalesinin ismini koyacak bu gidisle goren 9aylik gebeyim sanir

Ayy bursadan birileri varmis ta nihayet. slm kizlar bende bursadayim ce doktor ariyorun yardim lutfeen...

Kafanizi sisirdim kusura bakmayin kizlar bu isim konusunda cooooooook doluyummm kimseylede paylasamiyorumbi anda patladim

farklı ilçelerde oturuyoruz canım allahtan yakın değilim...dahada uzaga gitmek istiyorum.....

Sen mümkünse kayınvalideni bana yolla cnm, iki günde muma çeviririm ben onu bırak isim koymayı bebeği bile ayda 1 ziyarete gelir :) Ayyy ne ısrarcı, her şeye karışan bi kadınmış. Seni ne ilgilendiriyor isim işi, sen babaanne olmaya bak.

Ayni dert bendede var süleyman belasi başımda gebertecen bu kaynanalari

Kafanizi sisirdim kusura bakmayin kizlar bu isim konusunda cooooooook doluyummm kimseylede paylasamiyorumbi anda patladim

Burası zaten dışarda paylaşamadıklarımı paylaşıp deşarj olduğumuz yer değil mi, aşk olsun ne kafa şişirmesi. İçindekileri dök de rahatla.

Cnm yaa ben ne cekiyorum bi bilseen kadinin 5 cocuk 6 tane torunu var onlarw koymamis benimkine koyacak gelde sen delirme.sadece isim olsa iyi her ota karışır bende patlamak üzereyim ztn.

farklı ilçelerde oturuyoruz canım allahtan yakın değilim...dahada uzaga gitmek istiyorum.....

ay ben şaka yapmıştım gerçek mi bu yaaaa?? çıldırmış seninki valla bu ne dayaklık yaniii.. valla taşınma şansın varsa kaçabildiğin kadar uzağa kaç. seni korkutmuş olucam belki ama bebeğin olduğunda bu bebeğine el koyar. iyice zıvanadan çıkar. sen Allahın izniyle hamilelik haberini al sonra planlarını devreye sok. olmaz böyle

Arkadaslar bende dusunuyorum ekimde hamus kalmayi ama soyle bir takintim var benim burclar la ilgili hesap ladigim zaman ikizler burcuna dek geliyo bende o burca dek gelmesini istemiyorum acaba dogrumu hesapliyom bilmiyom acikcasi kafam cok karisik bu arada aramizda ikizler burcu olan varsa sakin uzerine alinmasin ama ben ikizler burclariyla anlasamiyorum bir balik burcu olarak ve bebegimin asla ikizler burcu olmasini istemiyorum bi yandan da ilk bebegim olcak yasimda fazla ilerlemeden bebek istiyorum esimde cok istetkli cokmu konustum yaA UZGUNUM benim gibi dusunen varmi acaba !!!!! Simdiden tesekkurle

ilk benimkini hallet kisss sana zahmettt acik adres verimmmm artik sallandirir misin yemegine fare zehiri mi koyarsin sana kalmizicimden bi cadi cikti

:))))) yok diyorum yaa bana da gönderebilirsiniz, görümcem o kadar uyuzdur her halta karışır insanı çıldırtır bi bana sözünü geçiremedi 3 ayda muma çevirdim onu. Geçen eşimin yanında çok kötü bozdum onu. İkisi de gıkını çıkaramadı. Deli deliyi görünce çomağını saklar hesabı bizimki :)

Maşallah ne cok aday var.hakkınızda hayırlısı olur inşşallahh Bekarım listeyı görunce hemen evlenesım ekıme yetısesım geldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…