Canım kasikta seyirme hissetinmi hic
Bebisim ben buralardayım sen nerdesin asıl:))
Bekleyelim bakalim ayin 7sinde yapariz bu sefer olcak inan sonunakadar :)) olmasada üzülmek yok yapcaz biz bu isi
Hh canim
Bekleyelim bakalim ayin 7sinde yapariz bu sefer olcak inan sonunakadar :)) olmasada üzülmek yok yapcaz biz bu isi
Hh canim
aynen canım artık yarınn acaba akıntı geldiğinde yumurta catlıyormu oluyor nu da bilmiyorumki artık yarına kaldı hayırlısı bakalımm :))
Hh canim
Ahahahha senijdemi bat 9 canim tamam sen söyle sugun yapalım de yapalim birlikte:))aaaaaa nasıl 7 si yaa(( nasıl beklicen o kadar ben bu cumartesi başlarm testlere geçen defa yapmadım da noldu hazır gecikmeyen adetimi geciktirdim stresten.. bu defa 10, 12, 14. gün yaparım yoksa yoktur bitti.. zaten 10. günden anlaşılır bende umutlanmam boşuna kasımda aşk başkadır olur o zaman
canım benım kasıklarım ve belim çok ağrıdı. gece bile uyandırdı bu ağrılar.. seyirme de oluyordu tabi..
canım bence yarın değerlendir yum lar seninle olucak bildiğim kadarıyla yaşama süresi uzun...inşallah tutar bebeğim...
canım ya uğraşıp duruyom öle bakınıyorum takip etmeye çalışyorom ...
Ahahahha senijdemi bat 9 canim tamam sen söyle sugun yapalım de yapalim birlikte:))
Ilk defa seyirme hissettim bugun agrim falan yok malesef merak ettim acaba seyirme neden okue diye ins benimde bebisdendir
hoşbuldum canım
iyiyim sen nasılsın?
yok hala yaa, durup durup bakıyorum faceye ama cevap gelmiyor
telefonu da yok ki arayayım, epeydir görüşmüyoruz çünkü :26:
sen naptın, araştırıyor musun doktor? nasıl gidiyor hamilelik?
Yeni bi seyi deneyince umutlaniyir insan.Kimyasalsan sonra seninkinin eli kulaginda gelcek bak gorursunn.Ben ciddi ciddi istifa etcem ama cok yoruldum cunku14.ayimdayim artik.inş canım ben bu çörekotundan sonra kendime bir umut geldi olacak diye belkide yaptıım ilk ay kimyasal gebelikle sonuçlandı diye en azından hamile kalabiliyorum dedim.haaaaaaaaayır istifa etmek yok yola devam olana kadarr ve cok beklemicez içimden bi ses böyle diyor :)
İnşallah canım.. ben hep söylüyorum tek ilişki olduğu için daha çok dikkat ettim belirtilere.. ilişkiye girdikten 3 gün sonra kasıklarıma ve belime ağrı girdi. Allah'tan hafta sonuydu 2 gün boyunca yattım. daha sonra canım acayip et yemek istedi. burnum ve kirpiklerim çok kaşındı. Ama ben pek umutlu olmadığımdan fazla önemsemedim. Bendeki net belirtiler bunlardı canım..
10 gün çok olmuş canım. yumurtlaman geçmiştir büyük ihtimal ama yine de sen bilirsingünaydın tatlışlarım bugun benim ovülasyon testlerim geldi ve adetim biteli 10 gün oldu testleri yapmaya başlamalımıyım sizce :44::44::44:
Ahahahha senijdemi bat 9 canim tamam sen söyle sugun yapalım de yapalim birlikte:))
Ilk defa seyirme hissettim bugun agrim falan yok malesef merak ettim acaba seyirme neden okue diye ins benimde bebisdendir
10 gün çok olmuş canım. yumurtlaman geçmiştir büyük ihtimal ama yine de sen bilirsin
seyirme dediğin nasıl oluyor????
Yeni bi seyi deneyince umutlaniyir insan.Kimyasalsan sonra seninkinin eli kulaginda gelcek bak gorursunn.Ben ciddi ciddi istifa etcem ama cok yoruldum cunku14.ayimdayim artik.
Gozdeki gibi canım aynı ama kasikta bisi atiyo gibi kısa süreli cok :))
Ilk kez yapacagin icin basla bwnce canim.Tahmini yumurtlama tarihinden 2 gun once basliyorum ben.günaydın tatlışlarım bugun benim ovülasyon testlerim geldi ve adetim biteli 10 gün oldu testleri yapmaya başlamalımıyım sizce :44::44::44:
doktoruna gitmeden mi istifa edeceksin? 1 sene deneyin olmazsa gelin dememiş miydi?
Ilk kez yapacagin icin basla bwnce canim.Tahmini yumurtlama tarihinden 2 gun once basliyorum ben.
çörek otunu içmeye ne zmn baslamalıyım ben aldım da bal almadım daha adetım bıtelı 10 gun oldu gecmı kaldım
Gozdeki gibi canım aynı ama kasikta bisi atiyo gibi kısa süreli cok :))
canım gec kaldın adetinin 2.günü başlkıyorsun 12 .günü bırakıyorsun ama zaten kaliteli yumurta üretmek ve büyütmek inş gerek kalmaz canım bu ay hamiş olursun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?