Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım kasikta seyirme hissetinmi hic

Bebisim ben buralardayım sen nerdesin asıl:))

Bekleyelim bakalim ayin 7sinde yapariz bu sefer olcak inan sonunakadar :)) olmasada üzülmek yok yapcaz biz bu isi

Hh canim

aaaaaa nasıl 7 si yaa (( nasıl beklicen o kadar ben bu cumartesi başlarm testlere geçen defa yapmadım da noldu hazır gecikmeyen adetimi geciktirdim stresten.. bu defa 10, 12, 14. gün yaparım yoksa yoktur bitti.. zaten 10. günden anlaşılır bende umutlanmam boşuna kasımda aşk başkadır olur o zaman

Bekleyelim bakalim ayin 7sinde yapariz bu sefer olcak inan sonunakadar :)) olmasada üzülmek yok yapcaz biz bu isi

Hh canim

canım benım kasıklarım ve belim çok ağrıdı. gece bile uyandırdı bu ağrılar.. seyirme de oluyordu tabi..

aynen canım artık yarınn acaba akıntı geldiğinde yumurta catlıyormu oluyor nu da bilmiyorumki artık yarına kaldı hayırlısı bakalımm :))

canım bence yarın değerlendir yum lar seninle olucak bildiğim kadarıyla yaşama süresi uzun...inşallah tutar bebeğim...

Hh canim

canım ya uğraşıp duruyom öle bakınıyorum takip etmeye çalışyorom ...

Ahahahha senijdemi bat 9 canim tamam sen söyle sugun yapalım de yapalim birlikte:))
canım benım kasıklarım ve belim çok ağrıdı. gece bile uyandırdı bu ağrılar.. seyirme de oluyordu tabi..

Ilk defa seyirme hissettim bugun agrim falan yok malesef merak ettim acaba seyirme neden okue diye ins benimde bebisdendir

Ahahahha senijdemi bat 9 canim tamam sen söyle sugun yapalım de yapalim birlikte:))

Ilk defa seyirme hissettim bugun agrim falan yok malesef merak ettim acaba seyirme neden okue diye ins benimde bebisdendir

İnşallah canım.. ben hep söylüyorum tek ilişki olduğu için daha çok dikkat ettim belirtilere.. ilişkiye girdikten 3 gün sonra kasıklarıma ve belime ağrı girdi. Allah'tan hafta sonuydu 2 gün boyunca yattım. daha sonra canım acayip et yemek istedi. burnum ve kirpiklerim çok kaşındı. Ama ben pek umutlu olmadığımdan fazla önemsemedim. Bendeki net belirtiler bunlardı canım..

Anladim canim ben cumartesi icin bi doktordan aldim bakalim nasil geccek. Cok tedirginim. Ruyalarima giriyo artik. İnsallah iyi seyler duyarim

Yeni bi seyi deneyince umutlaniyir insan.Kimyasalsan sonra seninkinin eli kulaginda gelcek bak gorursunn.Ben ciddi ciddi istifa etcem ama cok yoruldum cunku14.ayimdayim artik.

Eger bende hamis cikarsam ki ins bende yazcam bikac belirti ama simdilik sessiz kalıyorum senin belirtiler bende yok ama ic gudusel olarak yoğun bir sekilde var oldugunu hissediyorum :))

günaydın tatlışlarım bugun benim ovülasyon testlerim geldi ve adetim biteli 10 gün oldu testleri yapmaya başlamalımıyım sizce :44::44::44:
10 gün çok olmuş canım. yumurtlaman geçmiştir büyük ihtimal ama yine de sen bilirsin

seyirme dediğin nasıl oluyor????

günaydın tatlışlarım bugun benim ovülasyon testlerim geldi ve adetim biteli 10 gün oldu testleri yapmaya başlamalımıyım sizce :44::44::44:
Ilk kez yapacagin icin basla bwnce canim.Tahmini yumurtlama tarihinden 2 gun once basliyorum ben.

doktoruna gitmeden mi istifa edeceksin? 1 sene deneyin olmazsa gelin dememiş miydi?

Doktorun soyledigini bile uygulayamiyoruz daha.
Gun asiri iliski dedi hafta sonuna kadar, benim kocis stres yapmis iki gundur mik mik yapamiyozz.bende aksam dondum kicimi yattim.
Sabahta konusmadim.
Ben cok umutluydum aslinda bu ay ama hep bi engel cikiyo iste.
Cidden artik birakicam karar vwrdim.oluyosa kendiliginden olur bi gun

çörek otunu içmeye ne zmn baslamalıyım ben aldım da bal almadım daha adetım bıtelı 10 gun oldu gecmı kaldım

canım gec kaldın adetinin 2.günü başlkıyorsun 12 .günü bırakıyorsun ama zaten kaliteli yumurta üretmek ve büyütmek inş gerek kalmaz canım bu ay hamiş olursun inş

canım gec kaldın adetinin 2.günü başlkıyorsun 12 .günü bırakıyorsun ama zaten kaliteli yumurta üretmek ve büyütmek inş gerek kalmaz canım bu ay hamiş olursun inş

Yaaav yerim ne guzel dedin insallh olur canm olmazsa malzemeler hazir onumuzdeki aya bakariZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…