Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım öyle yapmayın bu günler önemli çünkü yumyum günlerin olabilir ve biliyorsun sadece 24 saat yaşayabiliyor yumurta yumyum günlerinde kavga etmeyin alttan alın herşeyi geçtikten sonra acısının çıkartırsınız :)

canım gec kaldın adetinin 2.günü başlkıyorsun 12 .günü bırakıyorsun ama zaten kaliteli yumurta üretmek ve büyütmek inş gerek kalmaz canım bu ay hamiş olursun inş

İnsalllh bitanemmm saoll yaa bu ay olmazsa onumuzdeki aya baslarum artik

Merhaba arkadaşlar; Evliliğimde 4. yılımızı bitirdik. 2 hamilelik geçirdim sonuçları hep hüsran. İlk gebeliğim 8. haftada sonlandırıldı kalp atışı olmadığı için ikinci gebeliğimse 12. haftada düşükle sonuçlandı. Sonrasında psikolojik problemler yaşadım. Düşük sebeplerini araştırdığımızda öğrendik ki rahim de septum var yani perde. 9 Temmuz da histereskopi ameliyatı geçirdim. Sonrasında ilaç tedavisi... Bu ay korunmayı bıraktık artık. Fakat doktorum düşük riskinin hala olduğunu söyledi. Lütfen dularınızda beni de unutmayın bir an önce hayırlısıyla hamile kalıyım ve meleğim bana sımsıkı tutunsun, bırakmasın....

Kavga etmedik aslinda canim.basladigimiz isin sonunu getiremedik.
Bozuldum bende ama bisey diyemedim(

Canım, yaşadığın duruma üzüldüm ama belkide senin için hayırlı olmıycaktı. Umarım Rabbim kısa sürede hayırlısıyla, sağlıklı bir şekilde evladına kavuşmanı nasip eder. Dualarım seninle canım...

Allah yardimcin olsun canim.
Insallah biran once kavusursun bebwginee

İnsallah canimmmm allhim yuzune gulsun sag salm al bebegini kucagina insallah bitanemm yazdiklarina cok duygulandim allhim kucagini doldursun insallah

çok geçmiş olsun diğer bi topikte gurbetgüzeli diye bi üye var
tesadüfen gördüm ondada perde varmış amelyatla alınmış..korkulacak bişey değil dedi..zaten hamiş olursan devmlı yatacam dedi..
tabikide dualaım seninle rabbim yardım etsin..

Kavga etmedik aslinda canim.basladigimiz isin sonunu getiremedik.
Bozuldum bende ama bisey diyemedim(
Bizdede oluyor bazen bende bozuluyorum sinir oluyorum ama onlar bizden daha cok uzuluyorlar etkileniyorlar anlas biraz tatlim kocan bsinda olsun insallah olur bebeklerimiz

canım çok geçmiş olsun rabbi yar ve yardımcın olsun..umudunu kaybetme tatlım rabbim dilerse neler verir inş tez zamanda sağlığına kavuşur burada bizlerle güzel haberlerini duyurursun..:26::26:

benimde pıt pıt atıyor kasıklarım bende bişey anlamadım :) ama daha bnm yumyum günlerim
Ben yumyumda hissetmedim dah bugün oldu ilk defa ama yumyumdan öncede olacakmis hissi vardi içimde bilmiyorum ilk defa bukadar yogun hissediyorum Allahim yaniltmasin yüzümüze gülsün ins

Kiyamam sna Allahim sana dünyalar güzeli bebekler nasip etsin ins

Bizdede oluyor bazen bende bozuluyorum sinir oluyorum ama onlar bizden daha cok uzuluyorlar etkileniyorlar anlas biraz tatlim kocan bsinda olsun insallah olur bebeklerimiz

Bu defa feci stres yapti benimki.elimden bisey gelmedi.daha once defalarca konustuk birbirimize destek olduk.
Bu kez sessizce sirtimi donup yattim.

Bu ay bende öyle bir ümitsizlik, bir vurdumduymazlık var ki anlatamam. Ne yumurtlama günüme bakıyorum, ne bat için gün sayıyorum. İçimde hiç olacakmış hissi yok ya bomboşum :/ Buraya bile giriyorum öyle bakıp çıkıyorum. Son günlerde kimler hamiş bakamadım kızlar, varsa tebrik ederim...

Bu defa feci stres yapti benimki.elimden bisey gelmedi.daha once defalarca konustuk birbirimize destek olduk.
Bu kez sessizce sirtimi donup yattim.

onalrda haklı değilmi illa bugun olcak ılla bugun yapcaz bugun yaparsak olcak yapmamız lazım die zorlarsak bıraz tedirgin oluyorlar sanırım bende ılla gunde ıkı defa yaparsak olcakmıs gıbı gelıyo ondan zorluyorum ama bu ay bırsey demıycem bakalım konusunu acmıycam bırsey yokmus gıbı gıtcem yanascam

canım merhaba, günde iki kere pek sağlıklı olmuyormuş. gün aşırı demelerinin nedeni sperm kaliteli olsun artsın diyeymiş.

meraba kızlar ben geldim bugün adetim geçeli 14 gün oldu kan verdim geldim ögleden sonra sonucu alcam hayırlısı ile yazarım
bu arada kasıklarım çok agrıyo bugün

En iyisi o canim.ben bu ay catlatma ignesi oldum ya .doktorda gunasiri diyince ister istemez sartlandik bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…