Doktorun soyledigini bile uygulayamiyoruz daha.
Gun asiri iliski dedi hafta sonuna kadar, benim kocis stres yapmis iki gundur mik mik yapamiyozz.bende aksam dondum kicimi yattim.
Sabahta konusmadim.
Ben cok umutluydum aslinda bu ay ama hep bi engel cikiyo iste.
Cidden artik birakicam karar vwrdim.oluyosa kendiliginden olur bi gun
canım gec kaldın adetinin 2.günü başlkıyorsun 12 .günü bırakıyorsun ama zaten kaliteli yumurta üretmek ve büyütmek inş gerek kalmaz canım bu ay hamiş olursun inş
canım öyle yapmayın bu günler önemli çünkü yumyum günlerin olabilir ve biliyorsun sadece 24 saat yaşayabiliyor yumurta yumyum günlerinde kavga etmeyin alttan alın herşeyi geçtikten sonra acısının çıkartırsınız :)
Merhaba arkadaşlar; Evliliğimde 4. yılımızı bitirdik. 2 hamilelik geçirdim sonuçları hep hüsran. İlk gebeliğim 8. haftada sonlandırıldı kalp atışı olmadığı için ikinci gebeliğimse 12. haftada düşükle sonuçlandı. Sonrasında psikolojik problemler yaşadım. Düşük sebeplerini araştırdığımızda öğrendik ki rahim de septum var yani perde. 9 Temmuz da histereskopi ameliyatı geçirdim. Sonrasında ilaç tedavisi... Bu ay korunmayı bıraktık artık. Fakat doktorum düşük riskinin hala olduğunu söyledi. Lütfen dularınızda beni de unutmayın bir an önce hayırlısıyla hamile kalıyım ve meleğim bana sımsıkı tutunsun, bırakmasın....
Merhaba arkadaşlar; Evliliğimde 4. yılımızı bitirdik. 2 hamilelik geçirdim sonuçları hep hüsran. İlk gebeliğim 8. haftada sonlandırıldı kalp atışı olmadığı için ikinci gebeliğimse 12. haftada düşükle sonuçlandı. Sonrasında psikolojik problemler yaşadım. Düşük sebeplerini araştırdığımızda öğrendik ki rahim de septum var yani perde. 9 Temmuz da histereskopi ameliyatı geçirdim. Sonrasında ilaç tedavisi... Bu ay korunmayı bıraktık artık. Fakat doktorum düşük riskinin hala olduğunu söyledi. Lütfen dularınızda beni de unutmayın bir an önce hayırlısıyla hamile kalıyım ve meleğim bana sımsıkı tutunsun, bırakmasın....
Bizdede oluyor bazen bende bozuluyorum sinir oluyorum ama onlar bizden daha cok uzuluyorlar etkileniyorlar anlas biraz tatlim kocan bsinda olsun insallah olur bebeklerimizKavga etmedik aslinda canim.basladigimiz isin sonunu getiremedik.
Bozuldum bende ama bisey diyemedim(
merhaba arkadaşlar; evliliğimde 4. Yılımızı bitirdik. 2 hamilelik geçirdim sonuçları hep hüsran. Ilk gebeliğim 8. Haftada sonlandırıldı kalp atışı olmadığı için ikinci gebeliğimse 12. Haftada düşükle sonuçlandı. Sonrasında psikolojik problemler yaşadım. Düşük sebeplerini araştırdığımızda öğrendik ki rahim de septum var yani perde. 9 temmuz da histereskopi ameliyatı geçirdim. Sonrasında ilaç tedavisi... Bu ay korunmayı bıraktık artık. Fakat doktorum düşük riskinin hala olduğunu söyledi. Lütfen dularınızda beni de unutmayın bir an önce hayırlısıyla hamile kalıyım ve meleğim bana sımsıkı tutunsun, bırakmasın....
Ben yumyumda hissetmedim dah bugün oldu ilk defa ama yumyumdan öncede olacakmis hissi vardi içimde bilmiyorum ilk defa bukadar yogun hissediyorum Allahim yaniltmasin yüzümüze gülsün insbenimde pıt pıt atıyor kasıklarım bende bişey anlamadım :) ama daha bnm yumyum günlerim
Bizdede oluyor bazen bende bozuluyorum sinir oluyorum ama onlar bizden daha cok uzuluyorlar etkileniyorlar anlas biraz tatlim kocan bsinda olsun insallah olur bebeklerimiz
Bu defa feci stres yapti benimki.elimden bisey gelmedi.daha once defalarca konustuk birbirimize destek olduk.
Bu kez sessizce sirtimi donup yattim.
onalrda haklı değilmi illa bugun olcak ılla bugun yapcaz bugun yaparsak olcak yapmamız lazım die zorlarsak bıraz tedirgin oluyorlar sanırım bende ılla gunde ıkı defa yaparsak olcakmıs gıbı gelıyo ondan zorluyorum ama bu ay bırsey demıycem bakalım konusunu acmıycam bırsey yokmus gıbı gıtcem yanascam
En iyisi o canim.ben bu ay catlatma ignesi oldum ya .doktorda gunasiri diyince ister istemez sartlandik bizde.onalrda haklı değilmi illa bugun olcak ılla bugun yapcaz bugun yaparsak olcak yapmamız lazım die zorlarsak bıraz tedirgin oluyorlar sanırım bende ılla gunde ıkı defa yaparsak olcakmıs gıbı gelıyo ondan zorluyorum ama bu ay bırsey demıycem bakalım konusunu acmıycam bırsey yokmus gıbı gıtcem yanascam
canım merhaba, günde iki kere pek sağlıklı olmuyormuş. gün aşırı demelerinin nedeni sperm kaliteli olsun artsın diyeymiş.
En iyisi o canim.ben bu ay catlatma ignesi oldum ya .doktorda gunasiri diyince ister istemez sartlandik bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?