meraba kızlar ben geldim bugün adetim geçeli 14 gün oldu kan verdim geldim ögleden sonra sonucu alcam hayırlısı ile yazarım
bu arada kasıklarım çok agrıyo bugün
bu ay bende öyle bir ümitsizlik, bir vurdumduymazlık var ki anlatamam. Ne yumurtlama günüme bakıyorum, ne bat için gün sayıyorum. Içimde hiç olacakmış hissi yok ya bomboşum :/ buraya bile giriyorum öyle bakıp çıkıyorum. Son günlerde kimler hamiş bakamadım kızlar, varsa tebrik ederim...
Insallah guzel haberler verirsin canim.neselenelim soyleemeraba kızlar ben geldim bugün adetim geçeli 14 gün oldu kan verdim geldim ögleden sonra sonucu alcam hayırlısı ile yazarımbu arada kasıklarım çok agrıyo bugün
meraba kızlar ben geldim bugün adetim geçeli 14 gün oldu kan verdim geldim ögleden sonra sonucu alcam hayırlısı ile yazarım
Bu arada kasıklarım çok agrıyo bugün
bu arada kasıklarım çok agrıyo bugün
Tahmini yum yum 3 kasimsa normal canim.Ama sen sivi alimina dikkat et mutlaka yanilmamak icinsartlanınca öyle oluyor bende yaptım ovülasyon testimi tek çizgi çıktı normal mi acaba ya
slm kızlar nasılsınız?
Tahmini yum yum 3 kasimsa normal canim.Ama sen sivi alimina dikkat et mutlaka yanilmamak icin
slmmm kıslarrr
slm kızlar nasılsınız?
kimse beni görmedi ben deyim barim ashg canım
Hg geldin cnmm nie agliyon sennn bakemmm
bn duramam kı su ıcmeden zten 10 dkda bır tuvalate cıkarım nasıl olcak bılmem yanii
abla naptın anlat
kimse beni görmedi ben deyim barim ashg canım
iyi tatlım sen nasılsınnn
elammm balımm gittim kan ultrasyon sonuç hamilek içn deprasyona girmiş benim hormnlarliflerimin e kadar etkinmiş
abla naptın anlat
hoşbulduk cnm sende hg cnm bişey sorucam 3 veya 4 kasımda adet olucamda bu sabah uyandığımda şöyle sünen şeffaf bir akıntım oldu biliyorum o akıntı yumurtlama zamanı olması gerek ama bu ay olmamıştı ama bu gün oldu 2 aydan beri adetlerim düzensiz hormonlarımın biri düzensiz çıktı ondan olduğunu söyledi dr.bundan önceki günler beyz sarı akıntım oluyodu şimdi bu akıntı neyin nesi anlamadım sizce ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?