Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım umarsız olmana sevindim ama kontrolü elden bırakıp da ümitsizliğe kapılmana kızıyorum bi an önce kendine gel ve o minik ellere sahip ol...biraz sert mi oldu ne ama seni düşündüğümden...

meraba kızlar ben geldim bugün adetim geçeli 14 gün oldu kan verdim geldim ögleden sonra sonucu alcam hayırlısı ile yazarım
bu arada kasıklarım çok agrıyo bugün

bence sen kesinlikle hamişsin cnm hadi hayırlısı bakalım:):)

Hg geldin cnmm nie agliyon sennn bakemmm

saol bacım hb niye aglamayım 2 gündür drlara gidiyom girmiyodum gögsümde şişlk vardı korktum kanser dedim kan aldılar ultrasyona girdim şükürr kötü bişi çıkmadı araştrdılar bu hamişlk olayı hormonlarımı etkilemiş dr bu kadar kafa takma dedi hormnları aşırı etkilnmiş dedi az dikat edin kıslarrr

kimse beni görmedi ben deyim barim ashg canım

hoşbulduk cnm sende hg cnm bişey sorucam 3 veya 4 kasımda adet olucamda bu sabah uyandığımda şöyle sünen şeffaf bir akıntım oldu biliyorum o akıntı yumurtlama zamanı olması gerek ama bu ay olmamıştı ama bu gün oldu 2 aydan beri adetlerim düzensiz hormonlarımın biri düzensiz çıktı ondan olduğunu söyledi dr.bundan önceki günler beyz sarı akıntım oluyodu şimdi bu akıntı neyin nesi anlamadım sizce ne?

havvammmm adet yaklasıncda olablyo ole akıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…