saol bacım hb niye aglamayım 2 gündür drlara gidiyom girmiyodum gögsümde şişlk vardı korktum kanser dedim kan aldılar ultrasyona girdim şükürr kötü bişi çıkmadı araştrdılar bu hamişlk olayı hormonlarımı etkilemiş dr bu kadar kafa takma dedi hormnları aşırı etkilnmiş dedi az dikat edin kıslarrr
elamm prolaktin 8,23 cıktı:26:
Ama o zaman dogru cikmaz ki tatliimm.
Sonra bem yumurtlamadimmi acep der uzulursunn
bacımm vla ben anlamıyom anlasm söylerdim arkadslar söler amahoşbulduk cnm sende hg cnm bişey sorucam 3 veya 4 kasımda adet olucamda bu sabah uyandığımda şöyle sünen şeffaf bir akıntım oldu biliyorum o akıntı yumurtlama zamanı olması gerek ama bu ay olmamıştı ama bu gün oldu 2 aydan beri adetlerim düzensiz hormonlarımın biri düzensiz çıktı ondan olduğunu söyledi dr.bundan önceki günler beyz sarı akıntım oluyodu şimdi bu akıntı neyin nesi anlamadım sizce ne?
ayyyy ozmn bzmkılerdemı deprasynda:2: buldun mu hastaneyı nasl gttn
bende iyiyim tatlım sağol:)
iyi tatlım sen nasılsınnn
havvammmm adet yaklasıncda olablyo ole akıntı
çok kötü grip oldum hastaneye gıtsem ilaç verırıler kullanırsamda bebiş olması etkiler mi acaba
ablaaaa yuksek deglmı
bilmiyom ki balım dr kötü bişi sölemedi baktı sonuca bak şimdi kafama takcam yine
Gecmis olsun canım yaa kiyamam aglama düzelecek ama ilk once stres yapmayacaksjnsaol bacım hb niye aglamayım 2 gündür drlara gidiyom girmiyodum gögsümde şişlk vardı korktum kanser dedim kan aldılar ultrasyona girdim şükürr kötü bişi çıkmadı araştrdılar bu hamişlk olayı hormonlarımı etkilemiş dr bu kadar kafa takma dedi hormnları aşırı etkilnmiş dedi az dikat edin kıslarrr
ben şeyden şüphelendimde hani adet düzensiz olunca yumurtlamada düzensiz oluyomuşta acaba şimdimi yumurtladım diye düşündüm cnm
napmam lazım ya öğlen den sonra dikkat edip bir daha yapsam mı acaba övü testi kullanma talimatında da 28 gün sürüyosa 10. gun baslayın diyor ama
lılıtycımmmmmmm alta yazı yazmşşn ya evlenelı şu kadar oldu dye nasıl yaplyo
çok kötü grip oldum hastaneye gıtsem ilaç verırıler kullanırsamda bebiş olması etkiler mi acaba
Ahahahha senijdemi bat 9 canim tamam sen söyle sugun yapalım de yapalim birlikte:))
Ilk defa seyirme hissettim bugun agrim falan yok malesef merak ettim acaba seyirme neden okue diye ins benimde bebisdendir
bebegm bnde grp oldum ve 3 tane hap ıctım blyomusun unuttum da:2:
bildirimler geliyor ya onun yan tarafında kullanıcı kontrol paneli var ona gir orda sağ tarafta profilim var ordan girip en alta in hitap şekli fln yazıoyr sonra kaydet de oluyor
Gecmis olsun canım yaa kiyamam aglama düzelecek ama ilk once stres yapmayacaksjn
Benkmde aklma o şekilde geldi sen değerlendir bakalım
valla ben ıcmıyorum hap falan da 2 yıldır anam ağladı valla ınsanlar nasıl hamıle kalıyor benım arkadsım evlılık dısı hamıle kaldı aldırdı nasıl yaptınız dıe sordum ınanmazsın ayakta yapmışlar ve bır kez yapmıslar nasıl olur kafam karısıyor
yapamdmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?