Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Iyi canim sukur bisi cikmamis.
Walla dogru soyluyon cnm.ama basaramiyoz sanirsam

Ama o zaman dogru cikmaz ki tatliimm.
Sonra bem yumurtlamadimmi acep der uzulursunn

napmam lazım ya öğlen den sonra dikkat edip bir daha yapsam mı acaba övü testi kullanma talimatında da 28 gün sürüyosa 10. gun baslayın diyor ama

bacımm vla ben anlamıyom anlasm söylerdim arkadslar söler ama
ayyyy ozmn bzmkılerdemı deprasynda:2: buldun mu hastaneyı nasl gttn

balımm gitim hst dr amaliyattaymış bnde burdaki sanatryum tıp merkezine gittim kan aldılar muane etiler bu günde ultrasyona girdim derp rasyon aşırı etkiliyomuş hormonları sonuç bu stert kesinlikle yasak her 6 ay bi konturol

Gecmis olsun canım yaa kiyamam aglama düzelecek ama ilk once stres yapmayacaksjn
ben şeyden şüphelendimde hani adet düzensiz olunca yumurtlamada düzensiz oluyomuşta acaba şimdimi yumurtladım diye düşündüm cnm

Benkmde aklma o şekilde geldi sen değerlendir bakalım

napmam lazım ya öğlen den sonra dikkat edip bir daha yapsam mı acaba övü testi kullanma talimatında da 28 gün sürüyosa 10. gun baslayın diyor ama

Evet canim oyle yap.kurala dikkat etmwzsen test bi ise yaramaz aadece kafani karistirir.

lılıtycımmmmmmm alta yazı yazmşşn ya evlenelı şu kadar oldu dye nasıl yaplyo

bildirimler geliyor ya onun yan tarafında kullanıcı kontrol paneli var ona gir orda sağ tarafta profilim var ordan girip en alta in hitap şekli fln yazıoyr sonra kaydet de oluyor

çok kötü grip oldum hastaneye gıtsem ilaç verırıler kullanırsamda bebiş olması etkiler mi acaba

öncelikle geçmiş olsun cnm valla bende hastaydım hemde çok kötü oldum iki defa acillik oldum hem iğne yaptılar hem serum bağladılar üstüne birde ilaç kullandım artık bişey olduysada bilmiyom

Ahahahha senijdemi bat 9 canim tamam sen söyle sugun yapalım de yapalim birlikte:))

Ilk defa seyirme hissettim bugun agrim falan yok malesef merak ettim acaba seyirme neden okue diye ins benimde bebisdendir

yuppiiiiii canım bu cumartesi tahmini yumurtlamanın 10. günü olacak.. bu cumartesi ilk idrarla yapalım.. olmazsa 12.gün tekrarlarız.. zaten 12.gün silikte olsa yoksa yoktur :18: amaann diyorum ya kasımda başka olur mik mik

bebegm bnde grp oldum ve 3 tane hap ıctım blyomusun unuttum da:2:

valla ben ıcmıyorum hap falan da 2 yıldır anam ağladı valla ınsanlar nasıl hamıle kalıyor benım arkadsım evlılık dısı hamıle kaldı aldırdı nasıl yaptınız dıe sordum ınanmazsın ayakta yapmışlar ve bır kez yapmıslar nasıl olur kafam karısıyor

Gecmis olsun canım yaa kiyamam aglama düzelecek ama ilk once stres yapmayacaksjn

Benkmde aklma o şekilde geldi sen değerlendir bakalım

akşam değerlendirelim bakalım hadi hayırlısı senin adet ne zaman cnm

valla bnde hayret edıyorum uleeen bunlar yımırtlma gununu ble ayarlmyolar gııııcccık oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…