Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bebegm bnde grp oldum ve 3 tane hap ıctım blyomusun unuttum da:2:
elammmm neden içtinnn az dikat etsene balım yaaa
ablmmmmm ablam guzel ablm hadı neselen yaaaaaaaa bk adet olmdm daha
evet şükür daha olmadı bekliyoz işte
Gecmis olsun canım yaa kiyamam aglama düzelecek ama ilk once stres yapmayacaksjn
saol bacımmmm evt strest çok kötü etkilyo :18:

Benkmde aklma o şekilde geldi sen değerlendir bakalım

öncelikle geçmiş olsun cnm valla bende hastaydım hemde çok kötü oldum iki defa acillik oldum hem iğne yaptılar hem serum bağladılar üstüne birde ilaç kullandım artık bişey olduysada bilmiyom

inşallah olmamıstır canım yaaa ama napcan bazen mecbur kalıyor ınsan allah yardım eder o konudada

Tamam anlaştık yarindan sonra yapcaz aen nezaman yumurtladin ben 16 . günu yumurtladim
akşam değerlendirelim bakalım hadi hayırlısı senin adet ne zaman cnm

Benim ayin 9unda :)) dua et benimicin ins buay olacak

valla bnde hayret edıyorum uleeen bunlar yımırtlma gununu ble ayarlmyolar gııııcccık oluyorum

ne yumurtlama günü cocuk askerdı ertesı gunu teslım olcaktı gizli saklı ayakta 5 dk da yaptık dedı cocuk gıttı bır ay sonra ögrendı ıste gecen gun aldırmıs anlattı bana bende nasıl yaptınız varmı bı formulu dedım bole bole dedı şok oldum ınankı

kullanıcı kontrol paneline gir bebeğim ordan sağ tarafta profilimi düzenle varr ona gir en aşağıya in hitap şekli var oraya hayatım vs. yaz sonra evleneme tarıhını yaz kaydette oluyor bebeim

YAAAAAA uffffff olmuyooo ozel gun dyo evlndgmz gunu yazıyorum 12.05.2012 dye olmuyo dyo

Tamam anlaştık yarindan sonra yapcaz aen nezaman yumurtladin ben 16 . günu yumurtladim

anım ya 24 ekim ya 26 ekim ama %90 24 ekim.. adet döngüsünün 15.günü yumurtluyorum ben.. ama geçen ay iki gün attı ya ondan acaba 26da olabilir mi dedim.. neyse bu cumartesi sabah yapalım pc yi ilk açtıgında bekliyorum haberini.. cumartesi olmazsa takılmam ben ama pazartesiye tekrarladıgımda artık tamamdır.. silikte olsa çıkması lazım.. psikoyu hatırlasana 5-6 gün kala mı ne ögrenmişti..

her gün dua ediyorum tatlım rabbim cümlemize hayırlı evlatlr nasip etsin işallah aminnnn..... ay geçen rüyamda benim bebeğim olmuş onu sevdiğimigördüm cinsiyetide erkekmiş ay nasıl tatlıydı anlatamam işallah gerçek olur bana bütün isteyenlerede nasip eder.:)))

bide ayakta.. ya biz saatlerce kıpırdamadan yatıyoz ki tutsun diye kıza bak sen ayakta tutmuş Ahh AHHH aldırmasaymış keşke

Aha hahahaa cok guldum buna.kacak gocek yapinca oluyo canim bi suru ornek var bole.
Kocami bosicam sonra kacamak yapicam bakalim nolcakk

inşallah olmamıstır canım yaaa ama napcan bazen mecbur kalıyor ınsan allah yardım eder o konudada

işallah bişeycik olmaz cnm alah yardım erder işallah...................................

bide ayakta.. ya biz saatlerce kıpırdamadan yatıyoz ki tutsun diye kıza bak sen ayakta tutmuş Ahh AHHH aldırmasaymış keşke

bende dedım aldırma çok günah dedim kız üni okuyo cocuk askerde babasıda ters biri bıraz ver ben bakarım dedım baska carem yok dedı aldırmıs haberım yoktu evet ayakta yapmışlar ya ben yastıkla yata yata belim koptu yemin ederim

Bitanelerim napiyosunuz kizlar akdama ne yemek yapiyosunuz ne yapayim bilemedim :-D

Aha hahahaa cok guldum buna.kacak gocek yapinca oluyo canim bi suru ornek var bole.
Kocami bosicam sonra kacamak yapicam bakalim nolcakk

kesin olur sonra tekrar evlenırsınız deneyın olursa bızde deneyım ya eşim evlenmezse nasılsa boşandık evlenemem ben der kaçar sa ayyy keserim o adamı

İste bunu beynim almiyo istemeyenlerin şak diye olu weriyo biz bekliyoruz bacaklari yukari kaldor sallan yastik koy sabaha kadar yataktan kalkmiyoruz gene yok gene yok marifetli dgiliz hanimlar galiba o kadar gizli kacak yapalim bizde nasil olcaksa :-D

kesin olur sonra tekrar evlenırsınız deneyın olursa bızde deneyım ya eşim evlenmezse nasılsa boşandık evlenemem ben der kaçar sa ayyy keserim o adamı

Bastan tehtid et hayatim yoksa kaarlar mi bilemem ama bende keserim o adami hadım ederim hahaaa :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…