- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
elammmm neden içtinnnbebegm bnde grp oldum ve 3 tane hap ıctım blyomusun unuttum da:2:
evet şükür daha olmadı bekliyoz işteablmmmmm ablam guzel ablm hadı neselen yaaaaaaaa bk adet olmdm daha
Gecmis olsun canım yaa kiyamam aglama düzelecek ama ilk once stres yapmayacaksjn
saol bacımmmmevt strest çok kötü etkilyo :18:
Benkmde aklma o şekilde geldi sen değerlendir bakalım
öncelikle geçmiş olsun cnm valla bende hastaydım hemde çok kötü oldum iki defa acillik oldum hem iğne yaptılar hem serum bağladılar üstüne birde ilaç kullandım artık bişey olduysada bilmiyom
Tamam anlaştık yarindan sonra yapcaz aen nezaman yumurtladin ben 16 . günu yumurtladimyuppiiiiiicanım bu cumartesi tahmini yumurtlamanın 10. günü olacak.. bu cumartesi ilk idrarla yapalım.. olmazsa 12.gün tekrarlarız.. zaten 12.gün silikte olsa yoksa yoktur :18: amaann diyorum ya kasımda başka olur mik mik
akşam değerlendirelim bakalım hadi hayırlısı senin adet ne zaman cnm
Evet canim oyle yap.kurala dikkat etmwzsen test bi ise yaramaz aadece kafani karistirir.
valla bnde hayret edıyorum uleeen bunlar yımırtlma gununu ble ayarlmyolar gııııcccık oluyorum
kullanıcı kontrol paneline gir bebeğim ordan sağ tarafta profilimi düzenle varr ona gir en aşağıya in hitap şekli var oraya hayatım vs. yaz sonra evleneme tarıhını yaz kaydette oluyor bebeim
Tamam anlaştık yarindan sonra yapcaz aen nezaman yumurtladin ben 16 . günu yumurtladim
Benim ayin 9unda :)) dua et benimicin ins buay olacak
elammmm neden içtinnnaz dikat etsene balım yaaa
evet şükür daha olmadı bekliyoz işte
Tamam anlaştık yarindan sonra yapcaz aen nezaman yumurtladin ben 16 . günu yumurtladim
Benim ayin 9unda :)) dua et benimicin ins buay olacak
ne yumurtlama günü cocuk askerdı ertesı gunu teslım olcaktı gizli saklı ayakta 5 dk da yaptık dedı cocuk gıttı bır ay sonra ögrendı ıste gecen gun aldırmıs anlattı bana bende nasıl yaptınız varmı bı formulu dedım bole bole dedı şok oldum ınankı
ne yumurtlama günü cocuk askerdı ertesı gunu teslım olcaktı gizli saklı ayakta 5 dk da yaptık dedı cocuk gıttı bır ay sonra ögrendı ıste gecen gun aldırmıs anlattı bana bende nasıl yaptınız varmı bı formulu dedım bole bole dedı şok oldum ınankı
YAAAAAA uffffff olmuyooo ozel gun dyo evlndgmz gunu yazıyorum 12.05.2012 dye olmuyo dyo
inşallah olmamıstır canım yaaa ama napcan bazen mecbur kalıyor ınsan allah yardım eder o konudada
bide ayakta.. ya biz saatlerce kıpırdamadan yatıyoz ki tutsun diyekıza bak sen ayakta tutmuş Ahh AHHH aldırmasaymış keşke
Aha hahahaa cok guldum buna.kacak gocek yapinca oluyo canim bi suru ornek var bole.
Kocami bosicam sonra kacamak yapicam bakalim nolcakk
bende dedım aldırma çok günah dedim kız üni okuyo cocuk askerde babasıda ters biri bıraz ver ben bakarım dedım baska carem yok dedı aldırmıs haberım yoktu evet ayakta yapmışlar ya ben yastıkla yata yata belim koptu yemin ederim
işallah bişeycik olmaz cnm alah yardım erder işallah...................................
Bitanelerim napiyosunuz kizlar akdama ne yemek yapiyosunuz ne yapayim bilemedim :-D
kesin olursonra tekrar evlenırsınız deneyın olursa bızde deneyım ya eşim evlenmezse nasılsa boşandık evlenemem ben der kaçar sa ayyy keserim o adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?